snor

aha nehe tydligen så vågar du inte svara på vem du är. men idag ska jag träffa julia , bea , ebba och hanna ikväll. och idag på långsjön så var jag med axel, tisse, danne, robin, carro osv! räcker det nu eller?

hallojjj. jag märker mer och mer att jag glider ifrån er. men jag skyller på att det är sommar och jag hinner faktist inte uppdatera. hehhe upptagen brud. jaa så är det faktist och nu är jag nyhemkommen från långsjön. jättevarmt och jätteskönt va det. schteeeeeeeeeeeek. först ska jag ta en dusch och sen ska jag börja göra mej i ordning för jag skulle till julias polare. de ska bli apnajs för den som va nyfiken. de enda jobbiga är att välja vad jag ska ha på mej.måste köpa lite snygga klänningar från nelly. har kollat ut några redan som skulle passa mej. tyvärr så får ni inte så mycket bilder för jag känner lite stress. men jag har tagit sjukt många så imorn... eller dagen efter de, eller efter de... så får ni garrat bilder.


svar på tal

gud jag somnade ganska tidigt igår. hjälp jag hann inte ens säga gonnat till er. jag blev väckt supertidigt av att någon ringde mej halv sju. tack för de mysiga samtalet. jag kunde i alla fall somna om efter och sen kom mamma väckte mej cirkus elva så vi gick på en promenad såhär på morgonkvisten. jättemysigt. och nu ringde axel och sa att jag skulle komma till långsjön. till den som frågade vem som skulle vilja vara med mej så är svaret just idag; axel , tisse, danne , carro och sen kommer jag inte ihåg de två sista. hoppas du fick svar på din fråga. en fråga till dej bara, vem fan är du? hoppas att du vågar svara.

tjjjjjjjjjjja


laaaaaackar på sara :D

asså vem fan lägger ut en sån här bild på mej? den personen måste ju vilja något riktigt elakt..ha-ha...

 ---------------->  <-----------------


driverrrrrrrrrrrrrR

asså typ asnajs kväll igår eller? skrattade sjukt mycket. jag var verkligen på humör igår. jag måådde sjukt bra och jag fick visa upp min bakotvolt i poolen. fy fan va grym jag är. hade ingen koll men jag körde ändå, trots att det var svinkallt i poolen men de är skitsamma.

aa vi skulle ju ta en shoppingrunda idag. de va tamejfan den sketnaste shoppingrundan jag har varit med om. helst seriöst så är det pinsamt att berätta vad jag köpte. tror att jag aldrig har varit och köpt så här lite. rekord. pinsamt. jaja de jag fick med hem var ju skitsnyggt. kan avslöja en hemlis. allt jag köpte låg under femhundralappen... illa.

 


så jävla laaaaaaack

tja sara här! emma står och fixar håret så jag får äran att gästblogga (a) igår var vi hos simon och hade de jävligt nice, lite nattbad och övernattning :) (emma hälsar förlåt för att hon inte blogga någonting igår kväll) men man kan ju säga att de blev en lyckad kväll tillslut. nu ska vi snart rulla in mot staden för att bränna pengar, jag älskart. men först lite bilder, ciaaaaaao

emmas outfit.. (profilbild nästa!)

jävlar, ni har jag inte tid för er längre. emma får ta resten puss


RSS 2.0