alex ring mej när du kan!

nu ska jag gå och lägga mej och ni som har problem med de kan ju ringa mej så gör vi upp imorn! fucku.

tja glad

ame tjffan. jag kan börja detta inlägg med att säga att jag är så STÖRT jävla hugnrig. jag har ätit ett jävla knäckebrö och ett jävla äpple. jag kommer dö! men de äre värt. jag dör fan för de här. tränat har jag gjort också fifan va jag är bra!

nu kollar jag , farsan och brorsan på femman. vi är ganska coola. alla fall jag! min pappa är fan inte normal. men fy fan va jag älskar de! vad vore jag utan min knasiga familj? skulle inte varit mej själv i alla fall. de ogillar vi starkt :D


bajsapa alex

emma när du ser det här kan du logga in på facebook eller nånting, jag har ingen mobil men måste prata med dig.. snälla.
har varit en väldigt lång pratstund med min mamma idag , ätit på mysig restaurang. trevligt må ja säga. åh vad jag längtar till påsken.. skolan är som in i fucket pain in thee aaaas.

men hör av dig dååååååå


aleeeeeex är hemma

sm silver, två i sverige, finalplats. fan asså det är inte dåligt. jag kommer alltid kunna säga "jag har spelat en sm-final". helgen har varit en tia ni vet. fem toasters av fem. jag vill hedra min kompis alice eftersom hon är så korkad ibland. också min vän sara som vid det här laget borde vara blå av nypmärken av mig. har också hunnit bo på landet, lossas bråkat med alice, ätit på kolgrillen TVÅ gånger, trampat i hästblajja uuuääk, fått panik över att jag har so prov imorn och biologi förhör idag, amagad ig pågång, och det sista jag har fått reda på att jag har ett stort val framför mig......


tjo

ligger och slökollar på per moberg. jag ska snacka lite skit om honom :). han är fan vidrig. fattar >EJ< hur tanter kan tycka att han är så jävla gullig hela tiden. han är äcklig bannemej. han äcklar sverige. klipp dej för fan. du klarar ju ändå inte av ditt långa feta som alltid hänger i ögonen. tack det var skönt att skriva av mej lite.

nu ska jag förhoppningsvis ta tag i de där jävla provet som jag har imorn. skulle helst vilja kunna 130 glosor till imorn. just nu kan jag ingen men jag får väl jobba asset av mej inatt?ni får gärna önska mej ett sånt där... lycka tilll.. juste! jag börjar min diet imorn, de är skönare att inte behöva äta i skolan ! :))


han är inte bara ful, han är eeekli osso !

jag saknar alexandra... de va för länge sen vi sågs nu. nu får hon bannemej komma hem ! vi måste prata om allt och ingenting som vi alltid gör. miss you babe !

dagens avtändande ord; mensklump.


packåsna

kom hem nu. de blev en sketen en. men som vi brukar säga; bara det går att ringa med den äre TjiLL. idag äre tänkt att jag ska börja packa lite. det finns folk som klagar på att jag packar för mycket. bland annat petter säger hela tiden att jag bara packar. gör jag de? jag kanske måste tänka på mitt packbeteende. eller så kanske jag bara är en packmänniska helt enkelt. i alla fall, idag ska jag packa galet och de får ni säga vad ni vill om. innan de ska jag plugga fucking spanska. provet var tydligen jetesvårt. de ser jag fram emot. TJOFF!


taggar till heron , tjarrå

mamma väckte mej för cirkus en timme sen och nu har jag raggat upp farsan för vi ska kolla lite telefoner till mej. pappa kirrar stålar till sin dyra dotter! de tackar vi hemskt mycket för. är det nån som vet vad man ska ha för telefon nu för tiden förresten? ring mej i så fall!

de är så att vi har ett födelsedagsbarn här idag. ja inte bara ett utan sju. men det är bara värt att ta upp en. denna underbara människa heter julia och jag vill inte att ni glömmer att gratta henne idag ! grattis din jävla sötrumpa !



mogen bild på mej och junnefan


detta är gay


ååh va fail alltihopa. hela jävla grejen förstördes. och jag som hade lovat mej själv att jag inte skulle komma hem förrän.... halv tre eller nåt. jag skulle ju haft jättekul sista helgdagen innan jag åker... det blev raka motsatsen... en kul grej mitt i allt sörjande. vet ni va? imorn ska jag börja med en diet som en viss anna har tipsat om. jag ska bara dricka te i tre dagar. tydligen så blir man jättesmal av de. jag och kluttan måste testa de. så från söndag till tisdag får jag bara äta vitamintabletter och dricka te. bra va? och en till sak innan jag lägger mej. snopp är ett avtändande ord. gonatt.




urf-aor

glöm inte att släcka lyset nu..


Svart 190


kajsas mamma luktar curry i rumpan

alla killar jag pratat med idag pratar bara om mat. antingen äre att de väntar på mat eller när man frågar vad de gör så säger de att de äter. de kan vara så att de bara nämner ordet pizza. de var faktist en som sa rakt ut att han skulle äta kebab. men hur jävla fräscht är de på en skala? ComeOn!

nu ska vi åka till huddinge och hänga gal1. puss på er!


man ska inte vara tjabbi mot utvecklingsstörda

det blev en liten powernap på min kraftiga humörsvängning som visar sej i inlägget innan. äsch de är sånt som händer och livet går vidare. visst?... pyjjen är på och vi är redo för feta hemmakvällen. det skulle man kunna tro när man såg oss. pffT. här blire inge godis och film. nej nu ska vi hitta något roligare att roa oss med. det ska bli roligt och se vad de blir. spännande ! :)




.

tack för att ni påminde mig om känslan att bli sviken...

baka bulle

aa de va ju matilda som blev hedersgästen i min säng inatt. de va trångt och mysigt på samma gång. vi frös som utterungar så vi låg tätt ihop och myste. nu har mamma gett oss ett uppdrag. det är nämligen så att jag fyller år snart och vad passar inte bättre än bullar? ingenting! därför ska vi springa ner till affären, köpa lite weed. ses efter !



en bild på sara som jag saknar...

hej jag är en knashuve

ååh suschi! jag lurade kajsa att jag betalade hennes middag om hon käkade wasabi. tror ni inte den dumma jäveln gör de då? 30 sekunder skulle hon ha en klick i munnen utan att spotta ut. hon klarade 12. haha sämst... de ledde till att hon fick betta denna gång.

nu är vi på väg till.... bekantas bekanta verkar de som. ahfan jag vet inte längre. min mamma är inte hemma så vi kanske ba ska tjillA hära? kajsa har glömt kamerasladd så ni får inga bilder idag. men kamera har hon så jag bombar med bilder imorn de vill jag lova. missa inte de !

tjarrå rå på ett tag

jag har äran att skriva 500 inlägget, det är mycket men ändå litet. i femhundra inlägg har jag eller emma suttit och skrivit något helt ointressant eller världens upplevelse vi varit med om. ooh jaja . om jag känner mig själv rätt kommer de sista fem minuterna innan bussen går bli ASABASA stressiga. alexandra varför gör du alltid sakerna i sista tiden , har man fått höra tusen gånger. men vadå jag kanske gillar att gör sakerna i sista sekunden eller hur.
är vandrarhem lika illa som det låter? eftersom alla stalkers så jätte gärna ville veta vart vi skulle på kan jag avslöja att det rimmar på fågelbo. det kan ni klura på tills jag är tillbaka. lycka till till mig själv

nu usm!

jag har en kamera nanana, nu jävlar ska jag leka storbloggare!
packningen är klar, säkert glömt massa men aja, jag är taaaggad. sitter med gorbys och mackor och jordgubbar. bästa laddningen inför match. ni vet det blir emma som är bloggaren i helgen. ni får nöja er med henne ändå, vet att det kan vara ganska tufft men så är det.

såhär ser nya usm tröjorna ut, coooooola,

och jag som är konstnär just nu var även det som liten också, fyra år, för er som inte ser vad det ärså är det en mycket lite gubbe! och ja skolsköterskan sa att jag var mycket duktig eftersom jag klarade av att skriva mitt namn! mvg redan då ....


karlsson karlsson hey här kommer karlsson

nu är det platta håret som gäller, lär väl ta ett tag. despan är på, jag kan inte få nog av det. känner mig lite desperate , håhå vad jag är klyftig. imorgon blir väl en ganska sisådär chill dag? börjar med spanska prov , good luck till mig själv. sen matte i tjugo minuter och sedan skolsystern, scary, hon kanske våldtar mig eller som hon gjorde med sara . visade ställningar. mitt rum börjar bli lite nu måste det städas annars blir det äckligt varning. mys eller vadååå?
det hära är mitt rum, får en konstig känsla av att det påminner om karlsson på takets rum på junibacken, en sak att ta en funderare över eller?

schemat är som smort

äre våffeldagen är det klart man ska äta våfflor, med ny tröja och magrutornaklara ska jag gå och äta en mumsig våffla. spanskan följer med eftersom vi inte har lika cool lärare som emma "har".
jag och sara var nära dödsbädden idag på lunchen. jag såg ljuset. räddaren i nöden vid namn fredrik bjuder snäll som han är på en pommes frites tallrik, jag fick nästan en tår i ögat . förstår ni då hur jag kände? det tackar vi väldigt mycket för. jag hann också med att sova en halvtimme på engelskan eftersom vem somnar inte när man ser på världens torraste tv-program, simpsons, alltid plus att få sömn eller vad säger ni? kvällen och dagen imorgon blir stressig , det är det mesta i mitt liv :')
- platta mitt hår
- plugga spanska
- ta ledigt från två lektioner
- packa
- städa
- smörja in mig
- duscha
aaaaamagad
dax att böra på dirren! och omg jag har en kamera med mig i helgen omgomgomg


tjA kändis...



deklart... emma hellgren är de första som kommer upp i skallen när någon nämner
" porriga brudar "


det ska vara ballerina, annars får de va !

tja man glad som fan var jag när jag klev in genom dörrjäven hemma. till min skräck sitter en 17 årig pojke på golvet och gråter. vafan tjuter du för pöjk? då har mamma tydligen köpt fel kakor till honom. (lilla puttenuttan då). då fick farbror emma kila ner till affären och köpa rätt kakor. och vad fick jag för de, inte ett jävla piss....

kom ganska precis hem från V och nu kan jag bara njuta av att jag inte behöver plugga till spanskaprovet vilket alla andra i skolan årskurs 8 behöver göra. vårat spanskaprov är nämligen flyttat för att vi har jordens skönaste lärare. den kan ni suga på ett tag ! fick mina omdömen idag också. då kan man fråga sej; hur har min mamma och pappa lyckats få en så jädrans smart dotter? snygg är hon också !


alex is happy

gud är igång att jävlas med mig igen, alla datorer i skolan ska funka förutom min! ååh vad aarrrrghh jag blir. äntligen har jag kommit in på en. vi har fysik. så himla kul. verkligen. man fattar allt vi gör, ppft. 
det som underhåller mig är den hära roliga videon, är man så blind att man inte ser isen borde man inte bada, hahahaha! 

mrs sheperd

grey´s är på schemat, trött som en oxe även fast man redan sovit en timme, kan man 150 glosor så blir man rätt trött *tycker synd om mig själv*. av en glimt bara sådär idag på morgonen ser jag på nyheterna att en 23 åring hade gjort sexuella övergrepp på en 80-åring, vad fan tänker pervot med? ska en gammal 80-åring kunna göra något? shit tanten kunde väl knappt röra på sig. är du så desperat att du måste våldta en ÅTTIOÅRING kanske du bode fundera på om livet är värt att leva. jevla snuskunge. aaaaaaaaamagad, folket blir bara galnare och galnare förutom jag dårå.

usm i helgen, betyder att jag inte får äta godis , inte använda mobilen, inte vara uppe sent, sova på ett vandrarhem, inte äta dålig mat, ta ledigt från en halv skoldag och det viktigaste inte blogga.

sicken pingla !

kollade ni också på programmet som gick på ettan nyss om den där flickan som blivit våldtagen på toaletten. gjorde ni inte de så tar ni datan och klickar in er på svt och kollar dirRm0dE! jag blev helt besatt och jag lovar er att de kommer ni också bli!!

nu kan vi säga hej då till min äckliga förkylning och säga hej till skolan. fy fan va jag ska kompensera mina äckliga dagar som sjuk och vara så jävla fräsch imorn. missa inte skolans fräsching imorn säger jag bara. SICKEN PINLGA !


mhaaaha

donken mat går alltid ner, nästan iallafall. skolan vill döda mig, med plugg. de lyckas nästan, jag är halft död.
dagen har spenderas på naturhistoriska riksmuseét. det är lixom där man ska hänga. nya donki. lixom vad är coolare än ett dinosaurie skelett eller ett jätte hjärta. bring it on. dagen har alltså varit tråkig. gullig som alltid var jag i flätor och min nya skidjacka. nuttegull fick man höra många gånger.
det är torsfuckingdag imorn, hahaha känns som jag härmar någon hör hmppt, jag HATAR tosdagar.

tjarå på en stund

h

nu har hon gått. nu ör det slut på det roliga. vi har suttit och skrattat åt alla fula jävla som går i sjödal. håhåjaja så hemsk de kan gå ! jag menar är man ful så kanske man borde tänka på att inte skaffa barn för då fattar man väl att barnet också blir fult. om man vet att man får ett fult barn så är det ju bara taskigt att föda de. aja tur att jag inte behöver oroa mej !

nu ropar morsan att jag ska göra pankis. hallå jag är ju förfan sjuk. de är du som ska göra de åt mej eller? du ska pyssla om mej. icke då här kör vi tvärt om. här är det sjuka barn som ska ta hand om friska mammor. tummen ner på den. vi kanske hörs efter om hon inte hittar på mer bus...


lite sällskap av en bulle sitter aldrig fel

kajsa kom precis över till äckliga sjuklingen med lite godis. hon är väl för go den gullegrisen. lite sällskap är precis vad jag behövde så ensam som jag har varit de senaste tre dagarna. tummen upp för henne !

slänger in en dagens

humör: glad
borde: plugga
frisyr: bulle
uppgift: städa
utfört?:
vill ha: lite jävla bränna
längtan: thaifuckingland
låt: man boy.... pinit
beroende: sällskapjävel
outfit: stringisar och linne


alex den andra, checkar ut

dating in the dark - hahaha säger jag bara , man kan vara med om man är snygg. annars gå och släng er i väggen, jag sitter och garvar åt alla pluttisar som gör bort sig, programet är med på  braiga tv-listan
desperate housewiwes- vad mer ska jag säga? favorit programet, helt klart. sitter och laddish ner 1 2 3 säsongen, ligger på tredje, är man grym så är man..
cougar town- ööh, sköna people.

är man bänkad framför tv:n elläh? bara för vi är så poppisar har vi besöksrekord. allt tack vare mig......
har man 130 glosor och kan alla är man smart, det betyder att jag är ubersmart. jag kommer plugga aset av mig, om jag inte får mvg på provet kommer jag lägga mig ner på marken och gråta, GRÅTA tills hon ger mig ett för hon tycker synd om mig.

ni visste inte att jag hade barn va? den här unge mannen ska vara med på dating in the dark nästa vecka, jag säger bara lycka till min son :')


banan

emma hissar !

dating in the dark. klockrent program. jag och mamma har bestämt att vi ska vara med där !
tanter som ler fast man inte känner de. de är himlans trevligt.
jag fyller år snart. det betyder att jag får cykla utan hjälm. fräänt!
åker till thailand om elva dagar. soofT.
svarta naglar. såå mej.
fula människor. man ser ännu snyggare ut breve fula människor.
sexpack på killar. finns det nåt snyggare?

 


älsklingsbulle


ekkel

jag läser så sjukt många bloggar nu när jag är sjuk. allt från mina kompisar till typ "hej jag leker känd". alla bra, alla de som är så pinsamma att man vill ta självmord. från vuxna till barn. och av alla de här bloggarna som jag läser så är det bara en enda blogg som jag inte kan sluta läsa. vår blogg är helt enkelt i världsklass alex. grattis!

här är bilden ni tjatat om, har ni sett nåt fulare...? haha.. :((


stay cool

kajsa lätta för en stund sen. de var väl skönt de hon är ändå så jävla ful. men jag älskar henne ändå ! nu är det dags för mej att plugga. pluggar hela jävla tiden men jag kommer ingen vart. har ringt runt till hela min kontaktlista och frågat om hjälp men jag kommer ändå inte frammåt. soofT.

dagens måste !

- städa
- plugga
- äta
- duscha
- bli frsik

dam da dam dadadada

eftersom hela skolan ropar efter mig , kooooom tillbaka alex. så såklart kommer jag idag. saknaden var lixom för STOR. tror ni jag kommer ha lite att göra, ojojoj. åååh vad man blir glad av vädret! molnigt , regnigt, kallt wiihu. jag pissar påre! i livet värt att leva, aaa om något är bra så.
min utsikt dåra, najs huh?
tornadonguyenbig3sr.jpg

vart på kroppen sitter allvar? aldrig nån som tagit på mej där

"hur gåre med den fula bildjäven då biffen? =)" "det går piss" jag har nämligen inte den på min data. jag lovar att lägga ut den när jag får den. att ni längtar så mycke till att se mej ful? de är inte ofta de händer så de klart!

hoppades på att mr X skulle vara inne på datan men icke då. finns han? men vafan man kan ju alltid hoppas, utan hoppet kommer man inte långt eller hur är det man brukar säga? nu hoppas jag i alla fall på en god nattsömn utan dess like så lär vi höras imorn!


hola me llamo fuckface

jag har spått mina dagar framöver, de kommer vara pluggpluggplugg. är man kungen i skolan måste man hålla i gång. jag kommer sitta tills mitt huvud är fullproppat med info om favvo ämnet spanska. fuck u , är det någon som vet hur man säger det på spanska ? ska fråga min lärare , hon som alla älskar. jag har ju alltid alla dampbarn i klassen som backup. ivar I trust you.
naw, jag är så poppis att alla vill krama mig.. hela tiden *suckar*

saft saft hallon saft

bröllopsfotografen är mitt tidsfördriv, haha okej jag erkänner den är skön ibland , BARA IBLAND okej.
jag tror jag går till skolan imorn, wiiiho , eller nja. emma tror  fortfarande att hon är smart , gummi jag säger bara mvg och vg.. träningen kan man ju drömma om. jag gjorde paj också. jordgubbspaj. inte visste jag att man skulle ha potatismjöl i. jordgubbarna blev som vatten mitt i allt , en stor sörja. allstå inte så najs , men gott vare , !
typ såhär såg den ut

cool och snygg,,,, ett ganska bra betyg

pluggar, dricker mjölk ur en jävla vattenflaska, äter kaka, i stringisar, lanar barnkanalen, pillar navelpäcing, webbar med klutt, knarkar halstabletter, tycker synd om mej själv, har inget liv.. men vem fan äre som sagt att jag behöver ett liv då?


emma kenn dej sjuk :')

jag välkomnar min vän emma i klubben : vara sjuk! känn dig välkomnad.
har jag blivit bättre? asså helvete fan, bajs. jag ska stämma den som ger mig dåligt pencelin. det är USM i helgen , faaaaaaaaaaaattar ni? i´m gonna cal my dad så han kan komma hem med glass, den enda grejen jag kan äta, plus att det är gott. kommer jag till skolan imorn? det är frågan.
 jag ser att emma har haft mytcket roligt idag, hur vare om man skrev mer än fyra inlägg har man inget liv, hmmmmmmm........


die mother fucker

planerna med att kajsa skulle komma rann iväg för ca en kvart sen. jaha vad gör jag nu då? lite te kasnke? ni kanske tycker att jag borde vara glad som slipper skolan och alla sketna lärare men tänk lite på vad jag känner innuti istället? jag förtjänar inte att ligga hemma själv i mörkret. jag borde få vara med alla mina vänner i skolan ju. pappa ringde precis och fråga om han skulle komma med MCdonalds. hur fan tänker du då farsgubbe? när man redan är sjuk och äcklig, ligger i samma kläder som igår med en bulle på huvudet, vem fan vill ha MCdonalds då? :(( allt jag vill ha är en varm kram och någon som tycker riktigt riktigt synd om mej från hjärtat!


jag skojjar bara med er snyggingar. jag är hemma idag.

Skulle du vilja vara längre?
jag är stolt över min längd
Kan du röra på öronen?
klart jag kan
Kan du kolla i kors med ögonen? 
hela tiden
Kan dina föräldrar lita på dig?
jaa!
Kan du vara på fest utan att dricka?
ja
Skuulle du vilja dricka dig full nu?
aa i pyjamas
Kan dina vänner lita på dig?
i alla väder!
Kan du tänka dig att pierca naveln?
aa, känns som att jag redan gjort de
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
mm
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig?
annars hade jag nog inte varit lycklig
Har du ett syskon?
en bror som jag älskar mer än allt
Har dina föräldrar ljugit för dig?
de hoppas jag inte


Har du pussat någon som är fyra år äldre? 

japp
Har du haft sex med någon som är fyra år äldre?
haha... kajsa kommer du ihåg...?
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?
jaa

Vem är din bäste vän?

alexandra
Vem älskar du?
min min familj, och då är kajsa och alexandra inräknade, sen självklart mina kompisar
Vem pratade du senast i telefon med?
kajsabajsa
Vem har du en liten crush i?
ha-HA ingen tack och lov
Vem är snällast i världen?
alexandra...?
Vem vill du prata med?
nu? ingen , har fett ont i halsen
Vem sov du med senast?
kajsa, hon har skabb :((
Vem såg du full senast?
viiiiiiictor :D
Vem vet allt om dig?
alexandra bebis
Vem kysste du senast?
viktor
Vem kramade du senast?
mamma
Vem kan berätta allt för dig?
alla kan berätta allt för mej
Vem kan du berätta allt för?
tommy, kajsa, alex
Vem hatar du?
axel strömbäck


Vad längtar du mest till just nu?
thailand !!!!!
Vad åt du senast?
jag drack ett glas jos
Vad är du mest rädd för i hela världen?
jag är biff? har jag nåt att vara rädd för?
Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
aa !
Vad har du för färg på ditt påslakan?
vitt


Tänt eller släckt när du ska sova?
jag sover alltid med tänt, de vet matilda
Godaste drickan till frukosten?
jos!!
Duscha eller bada?
bada
Har du gråtit i skolan nån gång?
hahhaha i fredas !
Hur tar du dig till skolan?
buss/går
Vilken färg har din jacka?
just nu är den svart
Är du höjdrädd? 
lite  

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
jappppp.
Har du sett din bästa vän gråta?
ja?
Har du fått någon komplimang idag?
neeeeeeeeeeeeeeee :((
Har du varit på ett party?
hahah party...


hallelujaH !

godmorgon älsklingsbebisar. att vakna till ett besöksrekord är ju aldrig fel ellerhur? vi tackar abdullah för de. det skadar ju inte när solen skiner litegrann också. med andra ord; En underbar morgon enligt biffen. om det inte hade varit så att jag har så sjukt ont i halsen. jag vågar inte säga varför men ni kan ju gissa vart de kommer ifrån. NÅN har smittat mej men jag säger inga namn. och DEN personen får säga vad den vill men jag är mera sjuk än dej ! så akta er gott folk, här kommer snorbobban själv. vi hörs ikväll!


ack ack ack

emma hallå vi vill se bilden när du skämmer ut dig? haaallo.
tv-kväll. jag vill se morsan på ballar av stål NU . annars är jag inte med längre.
har min hals blivit bättre ? . tack emma för att jag fick bära dig hela vägen till opel, tack. ni som inte vet så var det hon som gnällde hela vägen vi gick , jag HAR halsfluss , hon sa att hon också "hade" det. hon gnällde som en stor bebis. bilarna som åkte förbi måste trott jag var hennes riktiga mamma....
när jag var magsjuk i höstas och sa det till henne var hennes första kommentar: va nej nu kommer jag också bli sjuk !! när jag hade halsfluss i julas säger hon: va nej nu kommer ju du ha smittat mig !!!!! , idag när man träffar henne: alex du kommer ha smittat mig!, aldrig säga krya på dig eller något , nej då ska bebisen tycka lite synd om sig själv att hon KOMMER bli sjuk. är det du eller jag som är sjuk , vavava ?
haha tur att jag inte bryr mig att du är stöööörsta gnällspiken, bebis unge


jag kanske är lite töntig i alla fall..



abdullah hjärtat skrev dehär på min profilbild. du är väl för söt gubben.
hahahahahahah !

it is you who make me sleepless

och hejochhå vad min lilla powerwalk med emma idag inte var bra för min hälsa. sjuk en vecka till , maybe , maybe not. det som vi planerat idag blev då inte av , rackarns! medans vi var i kurvan ser vi på tusen miljarders skyltar att SAADE ska uppträda. jaha vad ballt tänkte vi och pallra oss dit. vi kommer in och ser massa bilar? tusen små barn? har vi kommit rätt. ja tydligen. var nära på att vända i dörren av att känslan *vi skämmer ut oss nu drar vi på dirr* kom upp. men vi ville så gärna se snyggingen. när sen räddarna i nöden sara och melissa ringer och säger att det ser oss stannar vi kvar. fjuh. tur vare eftersom en autograf fick vi och en kram. haha sara min vän tog tusen kort och en EN en enda kollade han in i kameran. jaja, bästa var väl när har knäppte upp skjortan , eller vad säger ni? de grejer vi fått reda på idag är: eric är lika snygg på nära håll, han sjunger absolut inte lika bra, pernilla wahlgren är största divan. gå och lägg dig, ingen vill och ingen vågar , försök sjunga nu då hahahah!

GRAATTIS , jävla många som fyller år nu assååååå !

vill ni se mej skämma ut mej?

okej nu grabbar och tjejer. vill ni se en så sjukt ful bild på mej??? VILL NI DE FRÅGAR JAG?


mår jag bra? eh aa tyP bäst.

behöver du fråga så var du inte där. vi mötte upp evelina och madde på bussfittan. fan va najs att få träffa evelina igen efter typ två år. sen fick vi åka buss sjukt länge kändes det som men de sket vi blanka fan i för ingenting kunde stoppa oss när vi bara rulla. vad ska jag säg mer? det blev fetingknas och jag kom hem FÖR SENT! men vafan spelar de för roll. mår jag bra? eeh aa tyP bäst.

vad ska jag och alexandra göra idag? eeh tyP vi hörs efter så kanske ni får reda på de!


emma "biffen" hellgren

tjoo man nu är vi redo att rulla. ni får nöja er med en "kvällens".

jag har EJ så urringat och ignorera ansiktet, annars äre lugnt. stökigt =)


festligT värre

fan va jag blev taggad på lördagskväll nu. tack, tack alla som muntrade upp mej efter min kraftiga humörsvängning. nu är humöret på topp igen och min kropp pekar åt ett håll. TuLlInGe. ååh vad jag ska ta igen gårdagens såsande i soffan. nu inväntar vi kajsa och kamera. sen äre bara köra hårt crackmongon !


jag ikväll eller?? eh tyP aa

majpaj

jag riskerar mycket när jag sitter och noppar ögonbrynen utan spegel va? har man inget bättre för sig så har man inte. under de dagar jag varit sjuk har jag smörjt in mig med handkräm kanske tusen gånger. snart blir jag kallad "alex med lena händer" . älskar att hälsa på folk som har lena händer. så fräääääscht! gott folk , smörj in er vetttja .



20 mars , årets första glass

nurå hemma från skärholmen köpte inte ett piss. är du glad nu mamma? sen åkte jag dirrm0de till hockeyn. det var inte kul. ångrar att jag åkte dit. ångrar allt. ångrar att folk är så pinsamma. jag har en vän han heter marcus örtevall resten skiter jag i. kajsa dissa mej så hårt och lucas är som han är och alex är sjuk. de andra är så pinsamma att de inte är värt att ta upp deras namn i bloggen.

jag sur, hejdå.


verry verry billigt

mitt liv blir bara bäätttre och bättre , eller inte.
min mamma kom hem med torkade jordgubbar. för det första var de extra hårda och för det andra känner jag ingen smak. ååh vad ingenting går bra för mig idag. hittade en skidjacka på rea , en sak av hundra som är bra. värd en applåd. jag har också tusen blåsor längst ut på tungan. doktorn sa att det var pågrund av min "infektion". ohjaohja, vart ska jag ta vägen. har vi då några roliga nyheter? jo en: jag kommer dö.


ja e kissnödig men emma låter mig inte

dagenss. nu äre skärholmen tjarå fuckface

 

när de inte kollar så lägger jag märke till de, tro mej

min morgon började med ett härligt samtal från pappa. de gav ingenting. tack för den du ! sen gick jag upp och gjorde mitt vardagliga nämligen kissa och borsta tänderna. jag skickade iväg morsan på ett uppdrag. hon fick köpa macka till mej för jag vill ha nybakt. tack och hej du vill va mej.




nä... fast aa

desperate? eh aa.. hela kvällen tyP. vi har lanat fucket ur oss på första säsongen av desperate. jag är besatt. jag tror att det är fiolen som gör hela programmet. den tar inte mycket plats , den bara finns där hel tiden. älskart. alla som inte gillar desperate ta er i röven. jaa pappa gå och ta dej i röven nu.

efter sjukt mycket godis och ingen middag äre dags för en jävligt lång promme. mosiga som fan sitter vi och typ slöar. matilda har precis gått och jag klarar EJ av att bara sitta här resten av kvällen. det stårmellan dö och promme. vi ses. eller?

kajsa hittar inte sladden, därav inga bilder, fuck.

&%¤#"!$

jag vet att jag svär väldigt mycket nu måste jag få ut min ilska :
doooooktor jäveln säger att jag ska få ett pencelin som är bra , jag vet det eftersom jag hade det förra gången jag hade halsfluss. när jag sen ska hämta ut det från apoteket ska kääääärringen ge mig kåvepenin som suger häst balle! jag såg inte att det var det då eftersom kukförpackningarna ser likadana ut.. fattar ni inte jävla amatör människor att jag har ont!?!?!?! och ni ska kallas "läkare". nu måste jag åka till huddinge imorn klockan tio och hämta ny medicin. tack jäkla fjittungar. jag blir fööörbannad!
SÅÅÅÅ , min ilska är ute. men ack ej mitt halsont.
alla håller väl med om att kyrkor är riktigt läskiga, på kvällen iallafall. hör exakt nu att klockorna låter. vaknar spökerna till liv? eller kommer de klockan tolv? hmm..

det får bli ett fake spöke. sökte på google på spöken och såklart kommer det upp bilder på "andar" och det tror jag på . så eftersom de bilderna skrämde upp mig vill jag inte lägga ut en på bloggen. haha meees. till mitt försvar ser de verkligen verkliga uuuut!


jag har en snorkråka i mitt kvitto.

åååh har ångest. fredagskvällen bara flyger fram och vi vet fortfarande inte säkert vad vi ska hitta på. jag vet att klutt är här och jmatilda är här jag vet att vi ska göra nånting. fan nu måste vi skynda oss. de snart läggdags juuuu. :'(

drogad av ipren och kåvepenin ^^,

det blev ett "femsekunders" träff med sara och erik. lämna över lite presenter och så där, ni vet. jobbigt som faen vare att gå till hissen - åka hiss - gå ut från hissen- in sen igen. *död*. 
min otur har inte försvunnit än, hur lääänge ska gubben jävlas med mig? det jag kan se fram emot är söndag.
söndag söndag söndag söndag söndag söndag söndag söndag


ekli bule

tjafffan. så jävla seg dag jämfört med torsdagen. allting går emot mej idag. jag blev så sur på fanskapet att jag tog med mej matilda och gick ut från lektionen. jag pallante trycket helt enkelt jävla ollonborre. vi var tvugna att hämta nya krafter till SO. suveränt gick det. (och?)

min stalker har hittat fram till datorn. han är så ful :). jag skulle kunna skriva hela natten med pruttungen men kajsa vill äta. hungrig bulle. vi hörs efter när livet är trist.


http://dahlarna.blogg.se/images/2008/p3280033_nygr_ddad_spindelmannen_bulle_080328_1206712838_1107537.jpg

röda irisar har jag!

jag åt upp mina bafucin på tre timmar. på burken stog det att man fick ta en varannan timme. bli inte förvånade om det står i morgon i tidningen: 14-tjej dog av att hon åt för många bafucin.
det visade sig att jag hade halsfluss. jiho. penicillin eller hur det nu stavas har jag fått. andra gånger i år. nästa blir väl att jag opererar bort halsmandlarna. GREEEEAT. ingen tjejmiddag blir det heller. jäkla gud sombara förstör.


kuckeliqqqqqq

är dte bättre med mig? nej , är jag förvånad? jävla BAJSNYLLE -.-
det som väntar på mig nu är cityakuten. det avgör vad som händer ikväll.
nu ska jag kolla på världens coolaste program. en man en cooling måste man ju kolla på coola program,
söndag går fortfarande enligt planerna

dräääääääägg

samma toffs som igår. samma kläder som igår, samma smink, samma allt. är sugen på mjukisbyxorna idag. jag är redan klar och matilda ligger fortarande och sover den jäveln. hur fan ska detta sluta? jo det slutar klockan tre, efter de ska jag vara med kajsa, *HEEEEEEEEEELG BRUR* hon ska vänta på mej från elva då hon slutar till tre stackarn. aja jag ska väcka matilda nu, vi hörs sen bebbus :)



bild på randoms.... :s


ensam hemma 4

tjabba bloggen, memmet här. jag vill börja med att säga att den om bloggar mer än 4 gånger per dag är en NoLiFeR. jag vill hylla alla bloggerskor som har många besökare och ett liv. *hyllar* (hyllar jag mej själv? absolut)

jag och matilda har precis kommit hem från bowlinghallen i sundbyberg. jag showade med mina bowlingskills. gjorde strike på strike på strike.... efter att alla grinat över deras förlust käka vi donk. alltid jävla äckliga fettdonk. hatar donk men så var fallet. där satt vi i fyra timmar, de var fan mysigt. hörs väl senare ikväll om vi inte somnar jag och matilda.



G-rrrrR

baka baka liten kaka

knarkarn är här. min drog är bafucin. ja men visst det är skönt att vara hemma från skolan allt det där. men när helgen kommer och man fortfarande är sjuk blir jag förbannad. oavsett hur sjuk jag är imorn ska jag pallra mig upp. jag ska till alice. lixom festen börjar ju inte fören jag är där. ingen alex=inte kul. har jag gjort något viktigt idag? om man säger att se på film är viktigt ligger jag högt upp på har gjort viktiga saker idag listan. jag har också blivit beroende av spelet cube crash. närjag blir beroende av ett spel spelar jag det tills jag får high score. sketa jobbigt men det är så. nu ska jag äta äcklig stark mat och dö. ciao

glömde att säga att jag hunnit baka två tårtor, blev däremot inte så nöjd med de men här kommer dem ! ha-ha


fuck u du som alltid görmig sjuk,

såååå ja!.
jag har varit hemma idag med. känner mig som en gammal tant. det är lika med ont överallt och gnäller varje gång man sväljer. det skulle inte förvåna mig om jag gick till läkaren och så sa de att jag inte har något immunförsvar alls. yey. nu kommer snart supper pappan med glass och halstableter. wiho.

kommer det att.. A DET KOMMER DET!

jag blir helt till mej i brallan av texten. allt stämmer på pricken och jag längtar tills sommaren!!! jag längtar bara för att jag vet att du och jag ska ha så sjukt kul överallt. alla andra kan ju bara slänga er i väggen. (ni vet hur ni gör, ni har gjort de förr). och efter sommaren då? hela jävla livet? NAAAAAAAAJS. jag ska inte babbla mer för då kommer jag för sent till skolan. men jag måste ändå skriva det så att alla ser;

JAG ÄLSKAR DEJ FÖRALLTID MIN

bebis-gulle-snutt-älsklings-honey-bästa-vän-genom-allt-sötnos-bäbbi-snygging-älsklings-love-soetnoet-plutt-unge!

kommer det att.. A DE KOMMER DET !


jag elskar deeje

taaaaack för allt bästavän, vad skulle jag göra utan dig?
tänk sommaren, och midsommar ska vi säga andra gången gilt?
haha alla gånger vi suttit och gnällt på varann , eller för varann.
alla gånger vi har gjort bort oss och sitter och garvar åt vad den andra har gjort..
alla gånger jag får ta hand om dig för du är en bebis. en bebis som är två år.. höhö
alla gånger vi käkar för att vi inte har något bättre för oss.
alla gånger du hjälpt mig ..
jag skullle inte klara mig utan dig, emma hellgren.
(jeeevla gay jag låter men så äre. )


i´m going to centralen

☻/
/▌  haha den hära fina gubben hittade jag på matildas profil, lite roligtycker jag... 
/ \

nej nu måste serri den här designen ändras. man lixom tröttnar att läsa bloggen om det är samma hela tiden. så nu måste den ändras, på dirren. vem ska jag fråga eftersom vi inte dirket kommer ha några frivilliga..
KOOOOOOOOOOOOOOOM IGEN!

vad leker jag då? fotomodell? ppft




är det normalt att mina tortelini låter?

jag är sjuk, hemma från skolan. det ända som är bra är att jag fick mvg på min bild. hah skrytarn har kommit.
i affären idag när jag skulle köpa en tidning, hah ja jag skulle köpa en tidning. så står jag där och tittar medans en som jobbar där packar upp tidningarna. vips sa det bara så hade han vält ner alla tidningar. för en gångs skull är det inte jag som gör bort mig. jag gick snabbt därifrån och garva lite så han skämdes ännu mera. gud kommer snart straffa mig för det också. i be waiting!




om jag är en dålig förlorare? vet inte, har glömt hur det känns att förlora.

mina vader är som, sten. jag är lixom som stenmjuk *höhö*
emma....... det är så synd om dig, får en tår i ögat när jag läser det där inlägget, TÄNK PÅ BARNEN I AFRIKA :@
        min klocka är ställd på , 06:11 , jag är allt förutom pigg. yey. jag ska lyckas ta mig till skolan och se min bild , eller se vilket betyg jag fått på den. jag river sönder den om jag inte får mvg. eller så säljer jag den på blocket. den lär ju vara värd mycket eftersom man är a star. sen ska jag pallra mig till stan och köpa något riktigt busigt till en asabasa cool *host* tjej som fyller år .

 


hejdå soffan , hej pappa.

pallante dehär jävla konkandet varje jävla dag. kläder hit och kläder dit. smycken och smink fram och tillbaka hela tin. från pappa till mamma till kajsa till alex till skolan till träningar. åååh jag får bära hela tiden. och jag vet vad ni tänker " men hallå du är ju biffeN , du borde orka" jaa de ä väl klart som fan att jag orkar för att jag är biff. men tänk på mina inre känslor nån jävla gång.... jag kanske också är trött hungrig och seg? biffeN kan vara de även fast ni inte tror de! tänk på mej, lilla emma biffeN hellgren.


i don´t care so show me what you got

tränat i tre timmar. känns ju så där jätte bra när man är sjuk, som vanligt. man börjar undra om det är något fel på mig. det lutar åt det sämre hållet..
jag kollar på despan, jag e teknisk därför spelar jag in det. men jag blir sur på alla dåliga reklamer! någon som sett sova tror jag den heter. KAN NI SKAFFA NÅGRA BRA SKÅDESPELARE ELLER?
- är sängen skön?
- åååååååh ja verkligen, är det okej om jag lämnar kvar frugan ett tag? ,
jevla bögreklam. jag skulle kunna göra bättre när jag sover.

heildo nu ska jag muuusa

nu blire dating in the dark, sen blire despan, sen äre cougar town om gäller!








nöThåkaN

tja tattarungar. vafan händer nu? så jävla äckligt när folk tar kort på sin mat och lägger ut i bloggen. finns det nåt äckligare än mat liksom. vill man visa för alla läsare hur ofräsch man är? jag förstår inte grejen med att visa sej äckliga med flit?

snart äre dags för despan med klutten. vi är ensamma hemma så vi ska mysa ner oss i soffan och ÄTA BANAN ! mm love bananananna :)

tjarå




men fuck jurå

tja bruuusch. det är inte mycket i skolan nu, happy-face. *peppar peppar ta i trä* . visst vill man att dagarna ska gå fort tills helgen kommer och då ska de gå jätte sakta sen ska dem gå fortf igen? eller att dagarna ska gå fort till något i ens liv är bra. som i filmen click när han har en fjärkontroll. jag skulle nog vilja ha en sån. då skulle ju jag kunna vara gud. mitt liv skulle bli som guds liv. alltsoo toppen. mo-haha. nej men det skulle vara galet najsigt om allt tråkigt bara spolades förbi. fast , den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. *leker smart*
men shit äre picasso som har återupplivats elläh? det ser ut som de!


SgeNbeuObhRUfbhNbfGookE

nu ska jag sjunga lite. jag ska sjunga bara för att reta min pappa som kalla mej kesoballe. men hallå farsan det är ute att säga så. amagad jag tror att jag har den sjukaste farsan i världen. jag kan faktist inte komma på nån annan pappa som har så sjuk sjuk humor som min. jag älskart.

efter att jag har sjungit på den där telenorreklamen (eller vad det är) som pappa hatar, så är det dags för lådan. ska försöka komma i säng i tid idag så jag orkaar skola. orkar leva. måste leva tills den 14 / 1. annars dör jag. hur lät dedär? jag måste nog gå och lägga mej, jag blir nästan rädd för mej själv.


the real OG is speaking

kom precis hem från träning, gick fett bra. säg nångång det inte går bra för emma? det går alltid bra. just nu äre erik och mackan på sexan. sitter och typ "halv-slö-låtsas-vara-intresserad-kollar" aa typ nåt sånt. men ju mer man sätter sej in i det så märker man hur roligt de är. fula är de, äckliga är de osso. det är alltid kul att kolla på fula människor. eller?

jag blir så trött på fega människor som snackar skit. visst det är väl kul för er att hävda er på något sätt. men jag lovar er att de bästa sättet att skaffa uppmärksamhet är inte att snacka om andra. de lönar sej inte i längden. sluta upp med de fasonerna nu innan ni får ett härligt rykte som hänger i luften. de ränker nu tjejer...



kack sacker :D

är man tjockis eller? jag har bakat. choklad rutoor. när man ska göra glasyren ska floorsockret vara slut. då kan jag lika gärna kasta ut kakfan genom fönstret. jag blev allt förutom glad. daaam. är 21/3 en lördag eller söndag? den är bokad. jag tänker inte säga vad jag ska göra men det är något jag ska hänga på låset på. intressant va? känn er nyfikna.


"alla vi som väljer mjölk före cola"

tjabalabala p00olarN. va skoj att se er. eller se? jag ser föfan inte en jävel bakom den här lådan. jag kom precis på att vårat lösenord till bloggen är grymt nis. knäcker ni de ska ni få en tjuga.

klutten och jag kom hem lite tidigare från skolan idag på grund av olika skäl. de här inlägget blev för vuxet så de är bäst att jag slutar dirrm0de. tack för mej. vi hörs efter träningen.

adjöadjö - en korv med brö



rotmos och nötungar

tja man , händer? vaknade tio minuter innan klockan ringde. solen hade spridit sej och lagt sej som ett täcke över hela golvet. älskar att vakna upp och känna känslan som heter vår. de är få känslor som slår denna underbara. nu har jag bråttom. de har jag väl alltid? det är alltid nåt på g känns det som. de vankas skola här näst sen hörs vi efter , ciiiao bella!


ÄLSKARE


balls of stål

aaaa nästa gång emma ska listan bli lång, massa saker har jag redan planerat till våran sommar!
jag sitter och kollar på ballar av stål, riktigt sköna filurer. morsan ligger högst upp på min lista än så länge. vadå det är väl inget fel att lära barnen gå mot rött och tränga sig? haha det roliga är hur alla reagerar på stan .
annars då? jo, imorgon är det skolan my love. *njuter* . skolan är mitt liv. vill också passa på att säga att jag såg min rektor på melodifestivalen. var nära på att slänga alla popcornen på han i smyg, vettefan varför men är man rektor ska man väl inte roa sig? hem och rätta läxor med det samma! som tur är blev det bara ett popcorn.

* :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P *


.

min bror började nyss gråta. varför? han har studiedag imorn. mycket att gråta för? du har aldrig gråtit för fysisk smärta. men en jävla studiedag, då tjuter du som bäbisarna i shrek. dehär var över gränsen. är du bög gubben?


amagad fuck you

en sak när det gäller dehär jävla lipgubbarna. nu är jag trött på de. nu får de fan flyga åt fanders. jag vill att alla som skickar "kolon pe" tar och slutar upp med de. från och med nu uteslutar jag varenda liten kotte som ens nämder eller skickar de där jävla gubbarna fattar ni de. SLUTA FUCKING LIPA ÅT MÄ!!

jag och alex sitter och pratar om vad vi ska göra i sommar. har ni också såndär sommarlista som bara måste göras? en sak vi ska göra är i alla fall att gå på allsång på skansen. fääät nnis :)


fen mycket fen

snart blire väl deeptalk och funtalk , höhö, my best friend som inte håller uppe uppdateringen kommer hit. vi får hoppas att hon klarar hela vägen. man vet aldrig om ett lejon kan tralla förbi. det är söndag, hatar söndagar men det blir mycket bättre efter som det är fucking VÅÅÅÅÅÅÅÅR , jag gillart mucho!


loveiiiiiiiiit

vårig som fan ska jag pallra me till alex. ska försöka hinna med halvbussen så nu är brått. vi ses , chacha!


fin bild :s

tjo brä snorungÄ. va händer broor? eric saade ... okej nej jag ska inte prata om honom jag vill bara säga en enda sak om den karln. ekorrGOS. min lilla bäbisekorrgos. de va allt och nu sitter jag här pang på en söndag och jag ställer samma fråga, vafan ska jag göra? ska ringa alex och fråga ifall hon vill leka lite (Y)




mj

this is my life my friend , nannana, eric är fortfarande lika snygg haha.
nu blir det senaste beck på schemat. jag tycker faktiskt den är läskig. är det normalt eller? jag ska aldrig mer kolla på melodifestivalen. melodifestivalen in my as :') nu ska jag tagga till efterfesten på melodi. hoppas den blir bättre än finalen. ska leka galet.


bajj

jag hade hoppats på melodi med emma men hon hade andra planer .... jaja. får väl se eric med någon annan.
alla tjatar om att chips luktar lök,  chips är gott jag skiter fan i om chips luktar lök. jag ska andas på alla så alla vet att jag äter chips när jag vill. så är det. chips luktar gott!


hey hey, yeye

förlåt för att jag inte bloggat lallalala.... orkante förklara här och nu. vill ni höra min förklaring så ring mej. det är typ första gången på 32 timmar som jag kan sätta mej ner, verkligen njuta av livet. saaaaaaaajk. hatar att bara sitta ner. de förstör ens liv. snart äre ut som gäller.

va precis inne på sara johnsons facebook och gillade lite bilder, bara för att liksom. känns fett bra att jag har shoppat sönder hela helgen. känns fett risigt att jag inte kan visa er. asså de är nästan så att jag typ vill ta en paus för det är så jävla tråkigt med blogg utan bilder? de är som mej utan alex. de går ju inte?


.

tog julia igår, grym fotograf ! fem toastar till dig :)


spring ,

cheesburger och en mcflurry i solen, kan det vara mer vår? jag njuter varje sekund.
fick med mig en jacka också. billig var den. jag hann också snubbla på tio bananskal och få hjärtattack när min vän sara kommer och hoppar på en och skrämmer livet ur mig. sara sluta lek monster, du e inte läskig.
min kväll är planerad. klockan 20.22 kommer det en buss som jag hoppar på. förhoppningsvis kommer emma senare också hoppa på den. enligt våran beräkning kommer saade inte sjunga förs tjugo i nio och om vi springer hinner vi se honom. emma nu äre dags för dig att knappa in blixtfarten. jag tänker inte missa okej?

beeutiful






meeeelodi

jag är hemma. bästa kvällen på länge. jag måste erkänna jag är kär som tusen andra tjejer också är i ERIK SAADE. jag var tre meter ifrån han. slå det ni om ni kan. alla säger att han är världens snyggaste och det är sant. han är snyggare.. det som kommer vara imorn i stora finalen är att han komma dansa i ett vattenfall. jag säger bara missa inte det. när han dansar i vattenfallet är det bästa som någonsin hänt i hela melodifestivalen. även fast han är blöt som en padda är han fortfarande snygg, shit ha-ha.. kanske borde döpa om sin låt till sexyboy eller vad tycker ni? passar bättre iallafall.
kvällens roligaste var när min kära kompis alice skulle köpa en dricka och ger fram ett lindex kort. kassörskan försökte dra det några gånger och sen kollar hon på det och säger men det här är ju ett lindex kort ska du betala med det? en tomat trallade vidare efter det, sötisen som hon är :') nu ska jag lana eric saade , jävla g33k jag är , hoppas jag hittar vattenfilmen. BILDER från ikväll kommer imorn!

här har ni en bild på snyggingen

tjoho, fjan

det gick bra för mig att skriva igår, när jag väl kämpat mig hem från den jobbiga dagen ska mitt internet inte funka, tummen upp. nu bär det av till skolan, jag har packat hela väskan med smaskigheter, väger tusenkilo. det blir ju såklart gourmét middag och sen VIP platser, är man alexandra nilsson så är man , HA-H-HA,
ps. jag förstörde min bild igår , jevla bildlärare som ska ändra massa skit, :'(


emma langaR amaZing body, visst?

amen nu börjar de fan dra ihop sej mina vänner. kvällen börjar leda mot sitt slut. det har varit en underbart trevlig kväll och jag vill tacka mamma och pappa och min bror. tack. nu ska jag hoppa ner i lådan som min far alltid säger till mej. förresten så saknar jag dej galne fan. när ses vi? ses imorN. älskar er, älskar mej, älskar alla.


vi sprang ut därifrån , jag tror att jag aldrig har mått så dåligt..

jag ska väl börja med att berätta att jag höll på att kissa på bajs idag. jag och kajsa (oväntat...) gled ner till centrum en sväng efter skolan. plötsligt känner jag hur kissnödig jag faktist är. vi springer in på maccidonki och ingen av oss har pengar. hur fan kan det kosta fem spänn för att fjöla lite? i alla fall, vi gräver i fickorna en bra stund innan vi lyckas få fram fem fucking kroner. då tryckte det på ganska bra ska jag tala om. av nån anledning så måste ju tjejer alltid gå in minst två på toaletten. och vi vill ju följa trenden så vad gör man inte... när vi kommer in är allt perfekt, jag är snygg, kajsa är snygg och jag får äran att börja kissa. till min förvåning när jag ska lägga papper på kanten, då ligger det en jävla bajsklutt på ringen. och då kan man ju undra, hur i helvetets namn har nån lyckats bajsa så jävla snett att korven ligger på toaringen. den va typ fräsch. nej men fattar ni? typ "upplagd". men äre inte sjukt att det kan gå så fel? eller hade nån typ lagt den där för att jävlas me mä? och min första tanke va, HAR JAG BETALAT FEM JÄVLA KRONOR FÖR ATT FÅ SE EN LJUSBRUN KORV LIGGA PÅ RINGEN? jag blev ledsen.

efter den hemska historien åkte vi hem till kajsa. jag gjorde ett nytt försök till att få hål i öronen men det funkade ju inte. balle. sen ringde junn , hon ville träna. vi tackade såå inte nej. efter bajskorvshistorien var vi ganska sugna på att tänka på annat. det gick sjukt bra. nu sitter jag här död. har fortfarande inte ätit nåt sen dess och det tänker jag inte göra heller. vi hörs snart. pussen.




dagens fucking outfit!

tja tja, risig update från min sida igår. faktist så skrev jag ingenting. tur att alexandra va het på gröten. nu är jag i alla fall redo att gå till skolan. idag är dagen då allt händer. ska prata om den där jävla avatar. om en timme är det över. önska mej lycka till. vi hörs ikväll bebisar.



 

va vadåååå ironisk?

min mamma har varit på föräldra mötet, shit nu är jag körd.. nu vet de allt jag gör. jag är d-ö-d. ha-ha , nej jag och min mor har så bra conetion. det jag har fått reda på är att jag går i en nörd klass. de diskuterade om att man inte skulle få ha mobilerna på lektionen. hahah fuck you jekla bondeföräldrar som säger det. som om inte ni sitter och smsar på jobbet ? vavava? ja juste. vad ska man annars göra på lektionerna om inte hålla på med mobilen, jobba (?) , no way . mohaha

pay back is on, biatch

har suttit i två timmar med min bild.. jag langar ett bevis på den senare när den är helt färdig, kan någon ge mig tips på vad jag mer kan rita på den?, det jag har nu är en myrstack och ett hus. hur långt kommer man med det? man satsar ju på mvg oooofcourse. om det nu någonsin kommer gå..
ni vet ett övergångställe? en plats på vägen där människor kan gå över till andra sidan. där det är målat med tjocka vita sträck? ja men iaf, idag på övergångsstället så går det en tant på det. varje steg hon tog var två centimeter. två centimeter åt gången. ni fattar ju att det gick segare än slowmotion. men inte gjorde det tanten något. hon bara fortsatte gå i sitt snabba tempo med ett leénde på läppparna. jag var nära på att springa och bära upp tanten, så segt gick det. vilken gentlekvinna jag hade varit om jag gjort det höhö.. promenaden vid övergångsstället slutade med att tio bilar stog i kö vid ett övergångsställe och tutade. ni som satt i bilen har idag slösat tio minuter på att vänta på en tant. känn ångesten komma.


ngn som håller med mig?


Utkast: Mars 9, 2010

nu ska jag hoppa in i duschen. bokstavligen. eller först ska jag tjata på kajsa att hon ska lägga in några vårbilder hon tog på mig, mhihihi gööölli. imorgon är det vilodag. jag hoppas jag inte är ensam om det? nån dag måste det juu vara vila och det är imorgon. eller vadå vill gud att jag ska få dåliga betyg eftersom jag somnar på lektionerna? du vet att jag också har hemliga krafter.. du ska bara veta..

 


haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

trött som en vandrande pinne. idag ska man vara klar med bilden , är jag klar med bilden? det blir raceerfart på bilden idag, som om jag har fått en blixt i baken.. på något sätt pubiceras inte mina inlägg ibland , blir så iritating. så från och med nu ska jag alltid kolla om det har kommit upp. ingen ska jävlas med mig ostraffat.
äre ngn som vet vad jag ska göra när jag kommer hem?

tack och adjö - en båt i en sjö

sitter och lyssnar på johaN som spelar gitarr. han är skitbra fan. önska jag va lika bra som han. jagfick faktist en gitarr i julklapp men det är farsan som kirrar. vet ni hur svårt det är att spela och sjunga samtidigt. johan är n som lyckas i alla fall. vill ni impa på brudarna ska ni LÄTT spela gitarr!.

nu måste ämma sova gal1 för hon är sjukt trött. vi hörs imorn snuttegrisar. och imorn vågar jag LOVA bilder från idag. dom är jäättefinA så missa inte. *jag är barnprogramsledare*



kalla mej hora fan jag skiter i vilket

jag typ hoppar av glädje när jag kommer utanför dörren på morgonen. är det nåt som verkligen gör mej lycklig så är det solen. här behövs inga pengar eller snygga killar, jag blir lycklig av guds kraft. känns bra! på lunchen satt jag och kjsa i en snövall och bara njööt av vårvärmen. "här sitter ni bra flickor, i solen" fick vi höra ett antal gånger av små rosiga tanter med hund. jag älskar när folk hälsar på en. go for it!

nu ska jag kolla despan sen äre plugga fucket som gäller. måste göra den där avatar-grejen som jag snackat om ett antal dagar nu. känner på mej att de kommer faila ur totalt. alla andra har gjort det så bra... nu liggar ribban för högt för emma. måste ta tag i de här nu, tjafan!


manbooooy

jag har tagit i 600 lysstavar. min färg var darins , cool jag känner mig. såklart ska jag och sara ALLTID tävla. vad det än är så tävlar vi. nu blev det ju vem som gjorde mest lysstavar. jag vann, som vanligt höhö. hann också med att mobba alice. jag älskar dig också. träningen var high on. fem pers. haha gå och lägg er ni som inte kom. slöa fan. nu blire partaj. jag ska få tårta eftersom jag fick MVG på proooooooooooooooooooooooooovet !
hahahahaha sköönaste bilden, vad har hänt med min vän kajsa ? det undrar emma också , eller?

smörarN TJA

tja äckel. ja, jag är otrevlig idag, jag är irri på allt och alla. folk som beter sej som snorungar förtjänar att bli behandlade som skit. det blir inte bättre av att jag snackar med segaste ungen på sms. vägra ringa bajsapa!!

aja jag kom precis hem. skönt att slippa dansen. längtar som fan till att jag ska träna idag. ska bli najsigare än vanligt. träna är faktist den perfekta metoden om man är sur. älskar att bara springa av mej mina känslor. förresten så vill jag tacka min söta mamma som skrev ett jättegulligt sms till mej idag. jag blev typ tårögd. emma älskar dej mycket.


göööölli kajsa då

vakna med solen i ögonen. då blir man faktiskt inte så iriterad att man vaknat. tyyyyng morgon. TUMMEN upp på den! nu har vi media. jag är så vårig idag. ne men skinnjackan och tygskor är på. me love. jag drar på dirren till globen. hur ska jag klara mig? hungrig som en varg och kissnödig som en elefant. superman kom och rädda mig.
kajsa sitter bredvid mig och bönar och ber att få vara med i bloggen.. så här är en bild på snyggingen!

mamma jag tycker du är bajsa på dig

varför är brandbilarna röda?
för de blir generade när de släpper fram slangen.
den sa min kära vän sara till mig idag, men jag fattar inte poängen. brandbilar är ju alltid röda, äre ngn som sett en blå brandbil? eller kanske lila? , nu äre OC time, awesome!
det här är min blivande man och jobbkompis, jag ska bli brandkvinna.

alex in tha house

äre najs elläh äre najs ? det ä najs. jag har sovmorgon. alla som inte gillar sovmorgon räcker upp en hand.
imorn blire, fullt upp. stress som vanligt. mitt liv=stress . men ni vet hur det är. vad gör man inte lixoom?
jag tror jag åker direkt till globen med sarorna. tjejer kan ni sluta heta sara eller, namnet blir uttjatat och om man ropar sara så reagerar alla. jobbigt att man dör. haha jag ska erkänna troligtvis kommer mitt barn också heta sara men iallafall.SÅ jag och sarorna och resten i mitt lag kommer märka lysstavar(?) så kanske alla lysstavar som kommer säljas på lördag har jag tagit i. jag vet jag är lite ball sisådär ibland.

emma tjattar , det stavas väl chattar?,och nej det får inte vara ett halvår kvar till sommaren.....

i´m the best fuck the rest


TJA viktor

åååååh jag skrev skitlångt men va tvungen att ta bort de. fråga mej inte varför för då blir jag sur. när jag kom till träningen så säger alla mina träningspoolare att de inte ska träna. snällt! jag trodde att de skämta och börja undra om det var dolda kameran eller nåt. det var inte det inte sorgligt nog. men jag gjorde det bästa av situationen och ringde julia och  kajsa. det gjorde jag rätt i för nu kan jag sitta med gott samvete och bara slappa! najs

satt precis och kolla på outsiders på femman. de är så söta ! tror att det är mer synd om mej som tycker synd om de än vad de är om dem. sitter och tjattar med lisa. hon visar massa sommarbilder som vi tog i somras. blir sådär härligt glad och sprallig när jag ser vad som väntar... om ett halvår. nej men usch så ska jag ju inte tänka ^^,


suuuummer

jag är beroende. skit det här är inte bra. är som besatt. helvete.. jag måste ha ........ godis.
jag får väl nöja mig med tummen. my best friend.
jag längtar till våren , nananna, faaaaaaaaaaaaaan kan det bli vår nu ? , jag *nullar vintern. att kunna sova ute hela natten, det skulle vara något va?, det SKA jag göra i sommar. så det så. jag ska också bada neck ( nääääck ? ), och äta ett äpple.


that we don´t fighting

home sweeeeet home.
chilldag, får reda på att det är rea på en väska jag velat ha länge. vad gör man inte då? 35 minuter innan vi börjar drar jag och westi ner till centrum. en väska kvar. HAH. dagen blir bara bättre av att vi har sovmorgon imorn. får också reda på att vi i handbollen får gå gratis på melodifestvivalen på genrepet på fredag. KATJING. det blir ju inte sämre av att erik sade kommer vara där och sjunga eller vad säger ni? jag bara görer avunsjuka hela tiden , ojojoj det är tufft asså. vi får gå gratis bara om vi fixar några lysstavar , lixom hur svårt kan det vara om man har tekniska alex med sig? pppppfft.

*leker fett tung elefant*

när jag kommer in i min port så luktar det nöt. fett skarr. vad är grejen liksom? det är så tjabbit. amen jag menar, vem fan är det som käkar nöt på en måndag. i min port? bara fö att jävlas liksom. eklit!

i väntan på tiden så försöker jag få tag på ebba och kajsa som har massa bilder från i dag. ikväll blire tränatränaträna. är de något nytt för er? juste jag får min kamera snart. min betjänt är just nu inte i sverige men när "den" (alltså betjänten) kommer hem så äre tänkt att han ska ha en kamera med sej. håll ut mina vänner!


hey whats tha big ideeea?

godermorgon bebisar. sitter just nu och fönar håret =) jag kom hem sent igår, för sent. för sent för att vara söndag. vilket innebär att jag är fruktansvärt trött idag. men jag är glad. glad som fan! och nu börjar jag få lite bråttom så jag uppdaterar ikväll. då kommer bilder från dagen och gårdagen. puuuuuuuuuuuuussss.


a-lexandra

sssccchhh , en hemlighet, jag tävlar med emma vem som gör mest inlägg, hon eller jag, ni märker ju själva att det är hon som leder. efter det här helgen iallafall, så nu måste jag skriva . all the time. inte en ledig stund. okej ni fattar. men sääg inget till henne bara. oki. hahahah jävla nörd

söndag , ni vet vad jag tycker om söndagar. alla tycker samma om söndagar. de är förjäääävliga. japp så äre, helt klart. suck my dick mada fucka


äre du eller jag som är kung ?

saknat mig? jag vet att ni har. vi förlora semin. leker fett grym. eller nej jag leker inte?
har jag badat i sten eller har något fetto satt sig på mig? eller är det gud som ogillar mig igen? jag kan inte röra mig. gud har gjort mig handikapp. tack då, tack sååå mycke!
imorrn äre skola, yeeeey tusen tummar upp, tåtummarna också eller säger man stortån ? dom är också uppe, eller oj nej shit jag ångra mig. to cool for school. om jag inte får vg på matte provet spränger jag jorden. bomberna är redan fixade. känn er rädda.

glöm inte att hälsa om ni ser mej *leker fett thuuuuung*

jag är redo för fika med klutt. snygg som fan. skulle vilja visa er , funkar de? ända chansen för er att se mej är ju att ni åker ner till centrum och träffar mä. tar helbussen. puss så länge.

i want tooo beeee your cheeesebaaall!

vakna av att min sjuka pappa sjunger " i waant to bee your cheeseball"  en låt som han kompositerat själv. han är EB. tur att han är bäst så de jämnar upp sej. vad ska jag göra idag? jag vettefan. jag blev dissad. ska väl ligga här i soffan tills det växer svamp påmä. ska väl ringa gurra och fråga om det är någon rolig match idag, någon som är på i så fall? ring mej.



princess like always

P.S. jag har världens bästa pappa

hej bebsar. sorry för dålig uppdatering. eller jag tar tillbaka de där. vadå förlåt? HAHA vem tror jag att jag är. förlåt säger man om man har dåligt samvete och de har inte jag. joo ... baara för att jag inte tränat idag. fuck off. förlåt emma för att jag inte har tränat idag. imorn äre lärra och träna som gäller. ska träffa VIKTOR oso. fetT najz ztörsta siZE tre hekto köttfärs , mucho bajS!

varför ringer kajsa mej mitt i natten och frågar om jag ska med ut? NU? är du galen kvinna. de är pyje för länge sen. alla ni som fortfarande är uppe. gå och lägg er! inklusive mej. nu ska jag ta mitt pick och pack och gå och sova. Gnatt.

HAAAAAAATAAAAAA ATT JAG INTE HAR NÅN KAMERA, den kommer snart. bufuckinghuuu.

här får ni eN söt bild på mej just nu. tagen i webb.


en tia känadn är alltid nåt.

jag kom hem för en kvart sen. ELVA. jag hoppas ni förstår varför jag är död. D-Ö-D. fyra matcher spela det ni om ni kan. pjuuuuh. jag är fortfarande tråkig. emma hjälp mig.

på lördagar får man mysa

tjaa mina små gullungar, händerååå? jag älskar min tandläkare. "vi ses om två år" sen va de klart. efter de blev de deeptalk med klutten på nåt random cafe. sprang in på hm och chacka en bikini som jag redan beställt.. bus. nurå så väntar tortellinin på spisen. fan käkar alltid de. denajs. se you soon. yeh.





yeeeh

när jag kommer till köket är alla mackor slut, som jag redan förutspått. jag väljer mellan vanlig typ yoghurt eller nyttig fil. eftersom jag inte följde med mamma ut oh sprang så tänkte jag att den nyttiga filen passar ju bra. jag häller upp i en skål. käkar den. när jag ställer in filen upptäcker jag att det är gräddfil. fucking gräddfil. frääscht emma. nu blir du verkligen smal och fin jävla äckel !

dedär med att byta design. schyssta kommentarer. nej men ärligt de va snålt, vi hade sjukt många besökare igår men inte en jävel kan bjuda lite på sej själv. de är lugnt visst. då vet vi vart vi har varandra. snåla fan!

NU SKA JAG SPY DÖ. SEN SKA JAG TILL TANDLÄKAREN. FUCK YOU LATER.


kan nån jävel följa med mej till tandläkareeeeeen?

godmorgon tards. mamma väckte mej och frågade om jag ville ut och springa. aa mamma... nej. tommy och patrik har övertagit köket och här sitter jag hungrig som ett djur. skulle inte förvåna mej om de ätit upp alla mackor.. ringde alex , svarar hon? ringde bulle. då svarar apa. jag blev rädd.

vad ska jag göra nu? vågar EJ sitta själv hos tandläkaren. leeskigt.


äcklig är du också

tjänna tattarungar. efter mitt inlägg gick jag dirrmode till soffan och slockna. vilket innebär att jag inte gjort så mycket sen dess och jag tänker ej fylla ut den här texten genom att hitta på en dröm för jag drömde fucking ingenting så käften. vi hörs imorn istället!

mamma - "godnatt min lilla chackhora"
jag - "men du kan vara chackhora!! :D"
mamma - "nej men tjockhåra, du har ju fått så tjockt hår!"

jag blir tårögd, den här bilden är ju grotesk!!! förlåt kajsa, men vi gillar ju att bjuda på oss sjäva visst?


göran persson e gay

jag har haft fullt upp. mittliv är så fullpackat. magaaad. vi förlora matchen , nedrans. jag och ätit donken mat och glass, ännu mera nedrans. jag har match 9.15 och 21.40 imorn, ännu ännu mera nedrans. daaaam vad det är kul att säga nedrans. min helg kommer vara handboll. så äre. jag är tråkig


uhölallala

fan va bra hålen blev ! aa på rebecca. på mej funkade de inte. jag blev fett irri. vi började med att ta isen, sen värmde vi nålen, körde in den i örat och vips va den igenom. sen drog jag ut nålen och skulle sätta in örhänget. funkade de? aaa fast .. nä? fittpiercingar!

jag är trött. jag planerar kvällen, vettefan om de blir nån kväll av den här dagen. jag kommer dö innan. just nu står "-mysa med mammen" högst upp på listan. jag väntar ivrigt på svar från rebecca som väntar på madde som vänta på... aa ni fattar...


im not a whore , but i like to do it

jag tog ingen dusch, jag tog ett fett jävla bad. och de va jag värd. nu ska jag sminka mej lite och sen iväg. jag ska tortera... med nålar. i like it nasty !



nåt i den stilen rebecca?

någon frivillig?

vi måste fucking byta design. jag är så trött på den. OOOUps nu sa jag de. TRÖTT är jag. ååh va skkönt. den är ej ful , de är inte de jag säger men trött. åhh!

one night stand , bitch

tjooo fuckers. med en blandning av lite bio och lite fest så blev gårdagen hyffsat lyckad. vi rusade ner till heron. på bussen träffar vi tommys kompisar. det börjde illa, slutade värre. efter biovalet som blev "farsan", rätt skön film sådär , så fortsatte vi mot trehörningen. där va bland annat måns , ncke, sebastian , alex , louise , rebecca , dessie , hanna , sosso , madde , och jaa... ni hajjar. det var sjukt kul i alla fall ! 



nu sitter jag ofräsch som fan och diggar lite musik. mitt nästa mål heter duschen. och målet efter de heter ÄTA. har bara ätit typ tortellini och risifrutti på två dagar. sen ska jag plugga svenska sååå håååårt. åh vad jag har ångest. ska kolla lite på min nya rosa bh som är förstor. later dudes.


hello säsygiiiiiiiirl









fackju

vi va på bio. farsan. ja vad säger man, vanlig svensk film? myyyys må ja säga. jag är trött. trött som fan. jag ska äta nudlar sen ska jag sova. det är match ikväll. SOV NU ALEXANDRA FÖRFHAAAAN ! godnatt. kajsa jag kan inte smsa och säga godnatt förlåt , jag har inget batteri... helvete * GRÅTER*


saknar min kameraaaaaaaaaaaa

goddag bloggen. min torsdag har varit skitbra so far. jag har kommit fram till att avatar är en rätt .... udda film. jag forstod ej handlngen. de va synd för den är ju faktist världens fjärde dyraste film genom tiderna. vilket slöseri. nåt som också gått till spillo är ju de tre timmar av mitt liv som det tog att se filmen. dessutom så vet jag inte vad jag ska säga på min svenskauppgift...

ikväll rå så väljer vi mellan bio eller att gå ut. fett seg orkar inte välja nu, jag skjuter upp det. pappa bad mej söka på "kycklingfile" på google. fett B farsan. palla lix. *leker fett stöddig* .


alla barnen cykla utom emma för hon var så tjock att det gick fortare att rulla... va?

min älskade bror väckte mej och hade gjort frukost. han är väl för go. efter min underbara frukost tog jag mej i kragen och ringde ett FETT samtal till alex. hon sov dessvärre.... sedan rullade jag ner till morsan. till min förvåning när jag kommer in, så märker jag att allting är precis som vanligt. besviken.

hey yo niggah, va händer nurå? idag är en sån dag som jag måste se avatar. jag har ju min svenskauppgift att tänka på. en kompis har laddat ner den för min skull och nu äre tänkt att vi ska se den. den är ju typ tre timmar lång så de är väl typ de min dag består av. sen äre kväll, soooft.



you talking to me?

hej mit namn är va ? mitt namn är vem?
har jag någonsin sovit till halv tolv tre dagar i rad?, det kan bero på att jag går och lägger mig tre men det är en småsak. idag ska jag till tandäcklarna. TANDÄCKLARNA. där får man bara bananer och korv. det är ett ställe för emma. jag ska trösta mig med torkade jordgubbar. det är min nya grej.
-vad ska du dricka ikväll?
-torkade jordgubbar, eller vadå vad menar du?


ååååååååh va seriös hon är

det finns en kille som älskar våran blogg. han skulle döda för att få vara med bara med en mening. jag sa till honom att det krävdes en hel del. nu ger jag honom ett helt jävla inlägg. vad gör man inte,
viktor sötnos holmberg?


sure babylår

hemma nu äntligen. har inte varit hemma på hela dagen. jag är populär. sooft. jag har så sjukt ont i magen och nu återstår bara mys med farsan och brorsan i soffan. hoppas vi ska kolla nån b-skräckfilm som är gjord av massa indianer i bangladesh.

hahah ni som "busringer" mitt i natten och frågar om jag vill köpa dildo som passar hela familjen? jag vill säga tiill eer att jag busringde också när jag var tio. och en sak till : ni ska ej vara avunsjuka på era kamrater som får vara med mej. alla får vara med mej. det är bara det att de är så få som vågar fråga. eller hur f**** f*******?


emma biffen hellgren


men hey kalla mig fotografen

det här är absolut inte det jag har köpt ,

alex checkar ut

min dag:

-fikat
-ätit vitchoklad glass( emma och kajsa åt upp min )
-gått i tusen affärer
-ätit på flottig restaurang ( kajsa äger den coooool )
-köpt asabasas gulliga trosor
-sett på bio
-fått reda på vem jag ska gifta mig med , ashton kutcher. muuumsi
-skrämt livet ur en gubbe som skulle ut ur hissen.
-ambulansen kom , gubbfan fick hjärtattack
-äta pastasallad, jag är nyttig

nu väntar grey´s , naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajs, såg valentine´s day. två MUMSIGA läkare var med där. haha. vafan mumsiga kan man säga så , jävla stördo!

kände mig lite, hmm vad heter det nu ? GULLIG

do you wanna knock tha bongonut?

efter en lång natt som innehöll blod svett och tårar så väckte min pappa mej klockan halv nio. klutten jag och krulle tog en tur i staden. vi lekte fett vuxna. skulle fika på nåt random fashion cafe. det blev en glass på gallerian. den va god. orgaaZm. fick med mej et par spetstrosor och ett spetslinne också. najs. ikväll blire filmkväll med en p00lare. men först äre dirrmod till köket för här ska ätas. förlåt för dålig update.

det blir en säsy bild på den , vi hörs ikväll !

pjut fjon kaj


nu vi gå

jag är KLAR. dom kommer in med halvtåget. äre ngn hära som missade ett tåg innan?
vi ska äta feeetaste bullen med fetaste drickan, eller? hoppas på gallerian , det är så flott dära !

har ni typ tvångstankar? eller inte tvångstankar men ungefär om ni åker själva i en hiss så inbillar ni att i sista sekunden som dörren stängs kommer det en mördare? haha det gör jag . eller typ när man ska gå och lägga sig och går förbi vardagsrummet så inbillar jag mig att det sitter en man där och stirrar på mig. sjuuukt. men man blir ju rädd då. det är såna saker jag gör hela tiden. och jag  håller på att skita på mig varje gång.
alexandra du är psykfall, sök upp doktor förfan !



alexiiiis

pratat i tele med världens absolut största coooling !
nu blire titanic och sen sova. måååste ställa klockan imron , WHAT?! , på 11.15 fåre bli , så tidigt att man nästan dör när man hör de. oooo ma loooord !

jag får inte svara på min egna frågor i inläggen, säger emma !
saknar jag sexan? JAPP , HA - HA


puttefnask

pappa gick precis och la sej och de betyder att jag är själv uppe. leskigT. det är för mörkt här inne och för mörkt ute. jag är mörkrädd. jag är rädd hela tin fan. jag önska jag hade en stark pojke som kunde skydda mej om det skulle hända något...

imorn då , ska jag till stan med brudarna. (säg inte brudarna för i helvete emma.. ) vågar jag hoppas på en lliten shopping kanske?. jag behöver verkligen vårshoppa. det är aldrig för tidigt. efter de verkar det som att jag stannar hemma med en kompis. "veM dÅ?" undrar ni. "fucK yoU" säger jag. nu ska jag gå och tända ett ljus i mitt ensamma mörker... hörs imron bebisar.

                                                          


baow chicka baow waow

så blev man ensam i huset igen. eller iaf ensam om att vara vaken. fuck vad tråkigt.
jag har kollat alla bloggar tre gånger. läst alla händelser fyra gånger och gått och öppnat kylskåpet tio. nej imorn får jag sätta fart på grejer. kanske går och shoppar tills jag svimmar because i am rik. eller gå SJÄLV på bio. *säg aldrig, aldrig igen* . samma sak som att åka utomlands själv? jag förstår inte meningen. sitta där på hotellrummet och ruttna? man skiter ju påse så fort det blir kväll. hmmmm....

VAD

vad gör du just nu? - tuggar tuggummi?
vad har du gjort idag? - rökt hasch
vad vill du göra? - springa ner till en kiosk och köpa godis
vad var dagens roligaste? - idag= tråkig dag
vad kommer du komma ihåg av dagen? - om du frågar mig. aaaaaaaaaaabsolut ingenting

VAR
var är det galnaste stället du sovit på? - sopptippen när jag var fyra
var föddes du? - huddinge sjukhus, (ja jag är svensk , vet att det är många tror att jag är neger men så äre inte)
var vill du bo? - USA lätt,
var önskar du du var nu? - i kylskåpet, har alltid gillat kylskåp. de är så mysiga på något konstigt sätt.


dh

deeeeeesperate, ngn mer än jag som kollar på det nu?
kändes som jag inte var med på träningen , att min kropp bara sprang runt där och virra. läskigt när jag tänker efter nu men. håller väl på att bli sjuk . igen. haha. någon som smakat jordgubbar med socker? JAG ÄLSKAR. jag och jordgubber blir som ett. jordgubben älskar mig och jag den. så äre. that´s it.
nu börjar det skyyynda.
( ni som undrar vem det är som skrivet ståre längs neeeeeeeeeeeeer )


hell yeah

vi alla sitter och väntar på de som länge varit långt ifrån oss. vi har väntat länge, för länge. nu äntligen har det kommit. på kanal fem. jag hoppas att alla sitter bänkade vid teven. desperate.


de vänder fort..

KUKARNE! ( inget personligt till er som heter arne) mår piss. nu ska jag springa av mej skiten. fan också.


visste ni att...?

...över hälften av våra läsare har snopp. eller ska jag säga att över hälften av de som vågar erkänna att de läser våran blogg har snopp. jag tycker att de är ganska fränt att vi har så många manliga läsare. det är bra att ni inte skäms för det är absolut inte gay.

en annan sak näär jag ändå har brallorna nere; det här med kategorier längst ner som jag snackade om förut ni vet? alexandra verkar inte ha fatta innebörden med det riktigt. hon ändrar inte kategori, så det ser ut som att det är jag som skriver hela tiden. ej bra. ska ta det med henne lite senare.
 

emma hellgren är en apa


hur bra du än är så är jag alltid bättre

tung kväll igår, (förlåt, det var en rad som jag snodde av rebecca, men jag kunde fan inte komma på något bättre , tjalalalal,...) i alla fall så drog jag och kajsa ner till kvarnbergsplan, träffade massa trevliga människor. jag blev sådär härligt glad, typ flickig så man bara vill skrika och skratta på samma gång, ni vet?  ÄLSKARE! sov borta i natt me. i en skog. har inte sovit hemma på fyra nätter tror jag. måste fan sova hemma inatt. erik kom du hem ordentligt?

vaknade klockan tjugo över ett av att min älskade mamma ringde mej. ej najs. sedan väntade en härlig bussresa hem. med gårdagens smink och kläder pallrade jag mej ner till bussfittan. på bussen satt skogis, glad som alltid. vi satt och snacka om allt och ingenting.
nu skriker duschen. han saknar mej. alla saknar mej. bajs.

emmma hellgren


mjuuuh

Dagens humör: trött-trött-trött
Dagens mående: super duper uber tuber dååligt
Dagens borde: HITTA KAJSAS PAPPAS BYXOR!
Dagens frisyr: hållt på att fixa den i timmar !!!, jag ska bara vara hemma .
Dagens smink: tusen lager idomin och brunräm.
Dagens klädsel: -
Dagens planer: träning , I think?
Dagens materiella vill ha: ärjag korkad när jag inte vet vad materiella äär?
Dagens fundering: jag har ingen hjärna
Dagens beroende: goooooooooooodis
Dagens tråkigaste: att jag har lov. HA-HA
Dagens längtan: sommar, HELT klart!
Dagens superlängtan: hihihiwhiw hemlis
Dagens tidning: men shit har ju sagt att jag inte kan läsa.
Dagens låt: fiiiiiireflies
Dagens mat: hahaah skogaholmslimpa!
Dagens mening: *hoppas du får kuk i midsommar*
ALEX


nu är vi redo, snygga som satan !

ser ni att jag nästan inte har smink på mej baj de väj :)

oj va tjock jag ser ut (Y)






grotesCo

smutsunge

första mars ja.. vad vare nu jag skulle komma ihåg ? det jag inte fick glömma är glömt.
idag stängs playan ner. sadsadsad. kommer sakna den så mycket. verkligen. PA=mitt liv.
idag har jag köpt asabasa mycket, nöjd av mitt inköp . bikini,tröja,bh,bikini,strandtröja,tubtopp,trosor. porrigt. vet att alla drägglar över att få veta hur det ser ut men fattiga alex har inge kamera.
alex har också inga vänner och sitter nu hemma. ensam. det kan man också kalla sad men inte gnäller jag för det inte.

vill ni veta vad jag precis såg?, ni vet vid åhlens i stan? ett rådjur som springer över vägen, vafan gör du här. kommit lite vilse. hade lust att springa ut och jaga det men ångra mig vid ytterdörren. hade också lust att hälla köttförsås eller ngn annan äcklig gägga men där slutade mina fantasier. jag är väl ingen djurplågare , eller?

nej men elin har du en bild på mig på din tröja, hedrad :')


första mars

jaa det är ju bara några timmar kvar på den här dagen och kvällen börjar närma sej. som tur är vet vi redan nu vad som väntar. först blir det lite tjill hos klutten , sen blire raka vägen ut. outfit kommer. håll ut !

vi har ritat, vi har duschat, jag har smörjt in mitt brända ansikte och bröst, vi har gått över berg, vi har dykt i djupa vatten, vi har korsat Atlanten, och nu äre bannemej dags för pannkakor och glass. de är vi värda.





annars då, jo jag jobbar med events vilket är ganska stressigt

äma helkren er enn dujm appa


fult äre och fulare blire

hej sweeties. saknat mej? småbarnen tog bussen som gick för en timme sen och nu sitter jag och kajsa och diggar musik och ritar.. (?) vi ritar på våra bilduppgifter. MVG är min passion.

gårdagen? kände mej fett seg för mitt menshumör tog över totalt. ändå var jag tvungen att röra mej så drog ner till centrum, träffade måns och alla alla alla... när vi tröttnade på de drog vi hem till po0larna och kolla hockey. devanajs. sen poff bara sådär så hade vi ingenstans att ta vägen för bussarna slutat gå. med friska ben tog vi oss från coop till kajsa. frös fucket ur mej. men va gör man inte om man vill sovA?


8)

i slutet av mina drömmar drömde jag att jag skulle spotta på en man som jagade mig (?) det klart jag spottar på riktigt i min säng,muuuums , .. och då märkte jag att jag spotta som en tjej.

sjuuuan

RSS 2.0