hheeiiildoo

när vi har som mest besökare så kraschar datorn. vad har jag gjort nu då gud?????? aja det kasnke är ödet. ska väl satsa på skolan kanske? sajjjkkk. nej men jag tänker inte blogga utan bilder så jag kommer tillbaka när jag kommer tillbaka loveuuuuuuu

mamammmm

jag gick upp halv åtta och rullade mig mot bussen, såg ut som ett spöke. såklart kommer inte bussen så jag började gå istället. mycket bra infinativ. dömde två matcher, haha säger jag bara. fast jag var iallafall bättre än alla i mitt lag, iallafall enligt mig. sen spelade jag också två matcher och mina fötter dunkar av ondhet men det var skit kul. bussjäklarna gick ju inte hem eller så jag gick igen, bra motion jag fått idag..... nu ska jag käka och sen dra till emma. emma är fetans dryg så ska ge henne en fet magsmäll när jag kommer.

är man bloggare så är mAN..

bloggare har nån fixide om att lägga ut mat på bloggen´. äckligt och ointressant skulle jag säga.... vem fan bryr sej om vad jag käkar... euuuuw! tycker att det är lite pinsamt




and they told me i dont

assååå jag måste köpa något. får panik ju !!! i alla fall så åt jag awesome mat igår. kött kanske inte är min grej meeeeeeeeeeen. sen tog jag tunnelbanan till lucas. vi såg en film jag redan sett och till de dog jag. jag var såååå trött igår. men det verkar inte som att lucas förstod de, han drog upp mej halv åtta imorse, eeh.. ej okej. somnade om och nästa gång jag vaknade stod klockan på 10.23, då var det bara upp snabbt som fan, samling om en timme. jävla hockey!!!!!!!! tog en prommis hem och nu sitter jag här helt rastlös, blek och vill hemskt gärna spendera pengar !!!!! :)


brådis

hej, förlåt för igår. alexandra räddade mej i nöden. jag är för övrigt sur på henne. sepe. jag va på shopping igår. de sög. köpte jordens fulaste jävla strumpbyxor. satt skitfint på en tjej i min klass men på mej såg de förjävligt ut. 100 spänn, tja. sen ett par assssnyyyyggggga skorsom jag ska lämna tillbaka. varför? lng histora

nu ska jag äta på restaurang con mi familia. fan va nis. längtar efter god mat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sen far jag till lucas och nu börjar jag fååå snorbrottom. puuuuuuuuuuuusssssssssss.


syskon pain in the as

ibland så blir man bara trött på att handbollen tar upp hela helgen, träning imorgon. upp klockan nio och döma två matcher. sen spela själv två matcher. men vad gör man inte?
nu ska jag tagga som fan till kemi, mvg annars tar jag självmord.

scho bre

imorgon är det fredag, yesyesyes, helgen är det man lever för!
drog till tandläkarn. osis att det var i sjödalsgymnasiet eftersom jag fick gå runt där som en fet fläckig kossa. döda mig. hade också hål för fucking första gången, fan. dumma dåliga tandläkare.

moha

håller med emma att det är asskönt att nysa, men dör man verkligen haha?
hade lag foto, var assnygg med att vara ensam med att ha en annorlunda tröja, min syrras, woho.
(konstig mening?)
jag gjorde ceasar sallad idag till middag, min pappa typ la sig ner och bockade eftersom den var så god. gudomlig man är va.... kanske ska sattsa på min kockkariär eftersom mina lärare helt plötsligt tycker jag är asdålig. aa men vet ni vad? ni är inte så himla bra lärare heller!
                               

godnatt

måste sola !!!!!!!!!!!!!!! helt seriöst så måste jag bara bli bruuuuuuun. måste grillas. jag får paniiiiiiiiiiiiiiiiik! herregud nu måste jag sova på saken vi ses imorn pöööööö!

babyorgasm

hörrni, de här med nysningar. är inte det jjävligt jävligt skönt? jag och tommy min bror pratade om det imorse. vi kallar det "babyorgasm" haha det är som en liten orgasm varje gång man nyser har ni tänkt på de'? visste ni att allt i hela kroppen stängs av när man nyser. typ dör en hundradels sekund. jag gillar att nysa. tummen upp !


THIHIIIW

JAG HAR FUCKING SNOR I NÄSAN PÅ DEN HÄR BILDEN , HAHAHHAHA AAASSSSGGG HAHHAHA !




fuck you, fuck him too

tja fyra vänförfrågningar på fejjan! vad har ni gjort idag. fan va nis att vi typ tjilla på gympan. sen spanska. asså jag kommer ha MVG i spanska den här terminen. susanna, TUNG DU ÄR ! fan jag älskar dej! hon är tamejfan den bästa läraren som finns. korv till lunch, man ba ehhhH? två dagar i rad med äcklig mat wtf?

efter skolan åkte jag med kajsa till centrum på hemligt uppdrag. hahhah fy fan va vi skrattade , tog på mej såna där blå galonskydd på fötterna som man har när man itne får gå in med skor och inte orkar ta av sej. (hej jag leker duktig) bara de att jag glömmer att ta av mej när jag kommer ut!!!! sen for jag till skolan där min bebis satt och väntade på mej. in my dreams!!!!!!!!!!! det enda han gjorde va att gnälla på att jag va elak och att jag kunde gå till hockeyhallen själv. sen åkte jag tillbaka till centrum och köpte mej en topp. nu sitter jag här frussen som fan och ska dricka lite te.



så rätt.

förlåt men jag är så jävla cepe sur på min skola, jag har mycket prov och sånt nästa vecka och jag sa till min lärare idag att jag var jätte stressad och så för det, tror ni inte hon ger oss ännu en sak till då i engelska? glosor på alla kapitel. fucku jag sa en sak till och jag går in i väggen. om jag går in i väggen skyll på min engelska lärare!
http://annaovera.blogg.se/images/2010/34245-calvinhobbes_hate_schooljpg_74326450.jpg

halloj

hata fucking sl. jävla fanders va jag hatar sl. aaaaah. lugn nu för fan. ingen får bråka med mej på morgonen då blir jag elak! efter skolan idag ska jag och kajso på hemligt uppdrag. det kommer att ta lite tid så här får ni dagens.

jag har märkt att jag är lite FÖR kär i mina tights. (FAST RUDE TYCKER ATT DE ÄR ASFULA) men det tycker alla killar. har blivit kallad allt från ful till hora. men tjejerna gillar dem. och killar är ju dumma i huvet de vet vi ju ellerhur? men aja uschusch, måste skaffa nya!


fuuuula

värsta biffen , tar ju fan 30 i bänkpress, asbra eller?
imorgon ska jag typ shoppa också, någon frivillig? *alla sitter tysta* ingen? *alla är fortfarande tysta* jo men någon vill väl följa med? *alla börjar gå där ifrån* jaha nej men jag ville ändå åka själv. ceya!

32 minuter...



rip eddieee...

halloween

pratar med alex om allt och ingenting. bland annat så planerar vi våran halloween! jag längtar som faen. mindre än två veckor kvar till lovet ju! har massa saker planerat som jag inte kan avslöja än. men just på halloween vet jag inte. jag längtar mest till att se alla som klär ut sej. jag är nog den barnsligaste 15åringen i sverige men de är kuuuuuul ju !!


kom igen gunilla

sjukaste natten med lucas någonsin. hahah fy fan va vi garvade. kiss säger jag bara !! han höll mej vaken till halv tolv sen var jag uppe 06.30 igen. känns sådär bra .. idag va det kräk på menyn i skolan. för er som vet hur stjärt luktar så kan ni jämföra den lukten med maten idag i skolan. och sen hade jag bajsdans. gjorde tre åttor på en kvart. lyckad tjej, det går bra nu känner jag !

hade skitmycket att skriva och nu dog allting! någon frågar om ett videoinlägg. absolut kan jag göra det men alex måste visa hur man lägger in den bara. jag är så dålig på tekniska saker så det är helt sjukt ! så fort jag kan jag lovar den här gången !


hejhej

orkade inte gå på design och median, har en timmes lunch innan så det skäns bara liiiite ovärt, när man sen kommer hem får man reda på att det inte det någon...hehe...........på lördag ska jag tjäna pengar, 230 exakt på två timmar. sen så gick jag miste om ett jobb som sara fixat eftersom jag är i turkiet då. fan jag säger ju det, otur skulle man kunna stava mitt namn. haha neggo. kul att man har en bästavän som diiiiiissar en också .............
jävligt bra låt..

har man sett skarsgård kuk också, alltid något..

jag såg himlen är oskyldigt blå. kan sverige börja göra bra filmer? fan har sett tre svenska filmer irad och dom suger ju förfan! gud jag skäms. nu ska jag vänta på att paradise hotell ska börja, kvat över elva. tagga..
btw så såg jag kristoffer och anneli från förra säsongen på tåget i lördags och melissa från årets säsing, cool chey va?

facebook är överskattat

igår va det en som frågade mej om jag och lucas är tillsammans på facebook. jaa ? vi är tillsammans på facebook. vi är tillsammans överallt bara att jag inte skrivit det på facebook. varför är det ingen som frågar om vi är tillsammans i pannan. för vi är tillsammans i pannan bara att vi inte skrivit de där. varför är facebook sån jävla grej? vi är tillsammans på lilltån också om det är någon som undrar. jag har blivit så jävla emot facebook-relation så det är helt sjukt. "vadå skäms du?" va?. varför skulle jag skämmas för världens finaste? du borde skämmas som lever för facebook. äckliga as (sista ironi)

nöjd? eller är det fortfarande inte officiellt? :)


kolla vad mamma kom hem med, nutte


söt bild!

scho mään. vaknade hos pappa, tog en powernap, kirra subway och åkte och fira kussen. tpl känner jag nu, väldigt mycket läxor. läste upp alla läxorna igår för granbom men han sa att han inte brydde sig :(
alla måste tycka synd om mig. nununu.

dirr update från lurpan.

kom hit för... fem timmar sen, jävlar va tiden går fort ! har hunnit titta på en bäckfilm och ätit makaroner. har lärt gossen att koka makaroner!! och inte vilka mackisar som helst, emmas och alexandras la special. han käka fan upp ett helt paket. äre nån som ska kolla marren? :)


vi är så jävla misslyckade wannabiiiieeeees

aa hej. hittade en sjuuuuk-jävla-awesome-woopwoop-layback-film på granis data! en video där gsson dreglar ner sej. jag , alexandra och ebba skrek av skratt. så jävla fuuuuwwwwl gssssoooon. men vi älskar dej ändå! de va gårdagens höjdpunk. i ebbas bil hem var det parteeeyyy. jag , rude , alex , ebba och ebbas pappa roger dunkade fett till 80-talsrock. kuuuult! nu ska jag till lucas så vi hörs efter tjadooouuu


homenation

jag har fortfarande inte lärt mig det nya lösenordet på bloggen, emma kan vi byta tillbaka?
jag har gnällt hela kvällen om att jag har ont i fötterna, jag har så där ont som man får när man gått i stan en hel dag fast en gnutta ondare. fötterna mådde mycket bättre av att ebba,emma,rude,pontus och matte stog på de. TACK.
nu är det godis och film, kärlek till min säng!
jag vet , jag är äcklig, absolut mina fötter

69ffe6851d78984d20547e8adf783142.jpg


älskar att vara femton!



mina tuttar ser lite konstiga ut men nu kör vi grappar, krydddaaaaaahhhh

love

jag stör mej! hur fan kan jag somna nu, är jag knäpp eller? nej jag va trött. hade precis fått med mamma till en shoppingrunda och så somnar jag. jävla klantarsel. aja de får bli en annan gång. just nu känner jag mej lite hungrig och väntar på alex att hon ska spela klart sin match. jag är jävligt fekkesugen idag är inte ni? hehehihi vi hörs sen.


omg va länge sen..

underbar fredag med sjukt mycket besökare! vi slutade kvart över tolv och jag blev överlycklig. varje gång jag bli lycklig åker jag till stan och shoppar. så jag och matilda drog dit. sen åkte jag hem till far som bjussa på hamburgare. drog en fet dusch och sedan iväg till danne och kolla liter film och myste. kvällen slutade hemma hos världens bästa.

nu ska jag försöka dra med mamma på en shoppingtur. är sjukt sugen på att shoppa och med mina betyg , ojojoj vad jag är värd det. MVGGGGG !!!!!!


ghh

blir förvirrad av träningarna, på träningen säger de att det inte är någon träning idag sen får man mail om att det är träning.... hmm..... om tjugo minuter ska jag kila ner och äta kolgrillen med min mamma, mys!
btw så drog jag precis av asmånga ögonfransar. det kändes som ett stort hål bland ögonfransarna. var tvungen att springa upp och kolla om det såg konstigt ut, tur var det att det inte gjorde det..

drar till stan med matilda!


leka trött

häääääääääääääääääj. så jävla tpl jag börjar grina. nej men läxa och skit. sen blir jag jäääääävligt förbannad att ni inte kommenterar. fuck u. jag bara ger och ger men jag får aldrig något tillbaka! är det så det ska se ut i vårat förhållande kan vi ju bara skita i den här grejen. nej nu ska jag gå back to work. ville bara påminna er oom att jag är jävligt tpl!!!!!!!!!!!!!!




tjäna.

dåligt med skrivandet. 
jag har hunnit fylla år. fick massa roliga stuffs men blev mest chockad när min mamma gav mig en kavaj, hade inte önskat mig det eller något, gillar när mamma köper snygga saker utan att jag vet det! emma du får väl skylla på mamma att jag/hon härmar dig.
jag har också haft halft panik eftersom vi har typ sju prov/inlämningar, det krävs bara en till liten läxa och jag går in i väggen. för att muntra upp mig fick jag två mvg och ett vg på spanskan, pretty nöjd.
alice ville också ha min mamma email hmmmmm det luktar skumt i trakterna.
nu är det träning , taggish , byebye!

typ en sån här tårta förväntar jag mig!

ojoj va kul vi har, joddlade ragnar när han red sin far

måla naglarna, skriva dagbok, plugga so, check.... skjut mig..


äckliga händer haha ...

dagens mål

skriva dagbooooook
måla naglarna
plugga matte
plugga so
göra en dans
åka till pappa
äta
plugga no
sova

hinner jag med er idag..?

randomflickan

min pojkvän skulle ringa och väcka mej imorse, gjorde han de? näääää. så jag sov vidare till kvart över sju , hoppa över sminket och kom som en pyspunka till skolan. de va tjill mina vänner. alla har vi våra mysdagar. langa vg+ på trummor, är man grym eller är man. tre pannkakor till lunch (åt ju de igår ....................) sista lektionen var engelska , decka i boken. ben inte glad.

dålig update hehe pilåt men jag har sjukt mycket plugg att ta han om. det känns typ som att jag pluggar hela tiden. men snart är det helg WOOPWOOP. va fan händer i helgen bloggen? då blire grejer. ska fira alex och lite så, det ska bli myyyyyyyws. kryddaaaaaa!!


my eyes adore you

jag har aldrig ätit pannkakor så snabbt i hela mitt liv! jag hann inte ens blinka så va de bara borta. har varit hungrig hela dagen för pappa försov sej :@@@@@@@@@@ hann inte äta frukost osch då blir jag jävligt förbannad!!! fast jag kan typ inte bli sur men jag kan bli irri på allt och alla och speciellt DEJ! du vet vem du är kan du bara slut leka så jävla matcho alla hatar dej, stick dra bara.


bajs är alltid kul..


håller med matilda..

tycker synd om killar som föds med fula kukar...


tre äggulor och lite salt i en kopp

idag vare ju frissan. ser exakt lika dan ut? jag vet inte hur man kan lyckas  men de va inte mcyket skillnad förutom att jag inte har någon utväxt ( hade dock nästan ingen utväxt innan heller) och de kanske är en liten aning kortare. 900 spänn shadooou.

det är kriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiig här hemma. tommy och pappa vill se fotboll men jag tänker inte svika desperate en gång till. i såna här lägen gäller det att visa vad man verkligen går för. fanken va sur jag blir om jag får sitta i mitt rum och kolla helt själv.........................de lär ju bli så..


tips !

jag har skrivit dagbok i två år nu och jag har skrivit så sjuka saker!!. skulle någon läsa de tror jag fan att ni skulle skita på er! jag har skrivit allt ifrån vilka killar jag träffat vilka fester jag gått på, hur mycket jag har ljugit för mina föräldrar (förlåt mamma) jag har till exempel gjort ett inlägg för lite mer än ett år sen om hur äckligt de är med hår på kurrikurri. jag tipsar verkligen er till att skriva dagbok, sjukt kul!

min dagbok är de mest privata jag har. skulle aldrig förlåta den som läste den!



grattttiiiis alllessandra

du är den enda personen som inte fattar mina skämt. du är den enda jag inte kan peta i näsan eller kissa med osv. du hatar mjölk som jag älskar, du gillar i stort sett ingenting och jag är helt tvärt om. du är blyg och jag är motsatsen. vi har heeeeeelt olika killsmak, nästan så man tycker att de som du tycker är snygga borde gå och dö. vi kan inte låna varandras kläder för vi har sååå olika klädsmak. du vill plugga i usa och jag stannar i huddinge. du kan de där med bollar , mej ska vi inte prata om. (däremot skulle jag inte vilja se dej gå på händer men det är en annan femma) du är lång och smal och jag är kort och tjock. ditt hår är krull mitt är spikrakt. mitt är blondt ditt är brunt. du är smart jag är korkad.

så jävla olika men ändå som pusselbitar.. visst alla kan se att jag mår dåligt, de kan fråga hur de är och låtsas förstå. jag ser på dej att du är den som förstår mej på riktigt, de är faktist sant. de vet du själv att du kan läsa människor och veta vad de vill utan att behöva använda ord. jag fattar inte hur vi kan vara så jävla olika men ändå är det någonting som klickar och jag hoppas verkligen att det aalltid kommer att vara så vad som än händer.

alla har svackor men vi kommer igen visst..?

för att göra en lång historia kort, grattis på dej vännen :)




frissan imorn, jag får panik..


4

söt rebbe på sista bilden !

TITTA BARA PÅ HÅRFÄRGEN

shaaadoou

heyyyyyyyyyyy. jag är sur. jag har ont i kaggen. jag känner mej sjuk. livet är piss. skoja. men jag har ont i amgen och har inte ätit på hela dagen så jag gick hem. fy fan va skönt de va att slippa skolan. jag har gått både till och från skolan. också skönt. runka, också skönt. nej men vafan... mitt humör går upp och ner vad är de med mej haha. känns som att jag ska kräkar när som helst. nej jag har inte mens. jag får DAMP vafan äre här? ska lägga mej och sova.


.

<3


.

jag saknar min bästa vän

smurfar är ändå ganska bra!

gick och la mig tio i fredags, boiijjaa vad bra jobbat!
åkte till centralen och vi drog oss till örebro. väldigt dött men det var mysigt. vi vann tre matcher och förlora en. inte min helg, och det har det inte varit på länge, men efter regn kommer solsken, eller blev det molnigt? hmm det återstår att se.. Lorin skrämde skiten ur alla så sara och rebecka var tvungna att sova bredvid mig och matilda sa att hon var en vakthund , haha söta barn. tågen var också allmänt high tech. knappar och skit för att låsa och öppna dörrarna. jag som alltid tyckt jag var teknisk klämde då fingrarna i dörrarna och så öppnade vanessa och rebecka dörren när jag var på toa, jag är visst inte så teknisk längre. hejdå
och jag älskar huddinge f95, viljan att fortsätta i det svåra säger jag bara!


så jävla värt varenda sekund, bästis...

















tja 45 slak

äre lördag eller söndag? det står i alla fall en huuugeee godisskål på bordet så jag hoppas på lördag. fan va de går fort. en aaaazuum fredag om jag får säga det själv. restaurang med pojkvän + familj, sen hem och kolla idol och mysa med popcorn. somnade ovanligt tidigt och blir väckt ovanligt tidigt. åttta ! hallååååååå? va är de för skit. tog en powernap nu som kompensation för de.

nu ska jag göra mej i ordning, ser ut som skiit rent ut sagt. ser förjääävligt jävla ful ut. haha överdriv. nej men bromme och lurre är ju snygga så måste liksom leva upp till deras kraav. ska försöka blogga där om jag har tråkigt. pö


..

jag hatar när någon petar på mina ögon eller håller på att ta i de, även också när någon smetar på någon kräm. jag står inte ut med det. får panik. idag har jag haft fyra små, verkligen små hårstrån i mitt öga... slutade bad riktigt vad..
juste när jag skrev att det är fult med muskler menade jag lite mer åt det här hållet....:


träning cha cha

can you make me pretty again?
when was you pretty?
hahaha sitter och kollar på christine, riktigt sköna prickar asså!


töt

klarat av nästan hela veckan, pjuhuuuu, eller okej jag kan andas ut efter min fys ikväll. hela mitt lag gör tusen övningar varje träning men det känns inte som vi blir bättre på det. vafan det är lika jobbigt varje gång. jaja, jag vet innerst inne att jag är pippi , även fast jag inte visar det. muskler på tjejer är fult.
jag längtar till min feta godispåse som jag ska äta imorgon, imorgon kommer bli en...... konstig fredag..
schadou


rangar är översexuelllllLL

min mobil fyller en dag idag. den är ganska frrän faktist. de verkar många andra också tycka. den lär ju ha runt 450 sjukdomar med tanke på att alla ville pilla och röra. de är min mobil, minminmin, köp en egen. sådeså. har fått mycke beröm för annat också , jag är snygg, att jag har fina kläder, mitt hår är långt och fräscht och fina lockar osssvvvvvvvvvv. kolla bara på kommentaren i inlägget under...

jag kom hit för att säga att mitt internet funkar inte, tommy tog söner de igår. så jag sitter vid hans data. tur att han inte hemma då skulle jag åkt på stryk mihiw. men jag kanske inte hinner uppdatera så mcyket idag på grund av det. hoppas att han fixar de eller så får ni stå ut en dag utan mej. vad skulle ni göra utan mej?? antagligen vara utan mej..

den enda bilden som finns på tommys data så det får bli den då helt enkelt..


snygg är den i alla fall.. :)


vi snackade skit om hur det blev med dem, men hur är vi nu?

jag hatar att vi sitter och gör uppgiffter om sockerberoende när jag vet att jag har det!!
jag hatar att man på son alltid ska kolla vad som hände förr i tiden. var vi än gör för saker åker man tillbaka tvåhundra år, jag bryr mig inte hur skördet gick på 1800 , faaaaatttta?!?!
jag hatar att min pappa inte gjort mat till mig när jag är sur!!
jag hatar att allt inte är som vanligt, jävla skit.
                                                
                              nasse vet iallafall hur man ska uttrycka sig, tack för att du gör det åt mig!


random epic skils

fan va jag är sur på allt och alla idag, jävla bitterfitta är vad jag är. jag är det mot alla så ta det inte personligt. eller vafan ni får ta det hur ni vill. nu ska jag i alla fall käka något så att jag blir på bättre humör.

fashion is my pasion

ser ut som en jävla mupp på bilden men det var tommy som tog den imorse och han tyckte att den var fin. hade god tid på mej imorse eftersom att jag har en liten crush med vikaren så det spelar ingen roll om jag kommer lite sent. damn va äcklig mat det var, sprang ner till ica och köpte choklad för tio kronor. hanna räknade också ut att jag tjänade sju hela riksdaler på de kapet. sen hade vi två aaaaaaaaaaaas till lärare. fy fan va jag hatar er jävla ekkelfittor draaa bara!


nu ska kila hem till farsgubben som förhoppningsvis köpt en telefon till mej annars får jag bäverdamp. den ska vara snygg också! sen sover jag där och pluggar gärnet, ska försöka skriva mera sen men om inte så älskar jag er ändå. glöm inte de. pÖs



festat med vikarien, herre...

gash vilken dag. bästa på länge. harreguuuud. började ju senare än vanligt , hade två riktiga lektioner, matte och engelska. sen sket jag ner mej på dansen så jag hade fördjupning istället och fick lite extra poäng av våran nolärare. okej nu kommer det näst bästa, våran vikare som vi har i so har jag FESTAT med. "poolparty" dessutom. asså oh my godddd vi blev bästa polare. satt och snacka vem som blev fullaste och grejer. fan va skön han är, får jag chans på dej?

efeter skolan står min sötnos och väntar på mej och säger "ska vi gå hem till mej och dricka te och mysa?" nej jag driver. vi drog till mej, jag fick köra? herregud va pinsamt jag är tjej du är kille kom igen nu , släpp sarien för fan. aja nu kommer de bästa. vi drog på match. okej de lät inte lika kul som att va polare med sin lärare men de va i alla fall de bästa jag gjort på länge. nu ska jag skita i läxan och gå och sova.

lite bilder på vikaren från i somras ( hahah anmäl mej inte! :D ) någon mer som har honom..?



high on life

åt precis tio pepparkakor,  påminner mig om när jag emma och kajsa satt uppe halva nätterna och åt pepparkakor med tända ljus. alltid när man kom hem efter en utekväll väntades en fika. på en dag i veckan kunde man längta tills våran fika.
eller? kommer ni ihåg?

webcam bilder blir det, många av -:-

fan jag hatar att vi bytt lösenord på bloggen, skriver ju fel varendaaaaaaaa gång!
nu ska jag på träning, springa av allt fett , kan ju behövas...........


har skaffat glasögon, måste säga upp kontakten med mina kompisar..

skolan är slut, thank god vad bra jag är. min so lärare fick en chock idag när jag började snacka ekonomi och var hur smart som helst, han tappade ord och jag bara spelade med som om att jag var skit bra och blinkade lite extra med ögonen. mvg here i come.
igår tipsade min kära vän sara mig om ett spel. handlar om att en enhörningen, heter det så?? aja den ska hoppa på berg och springa igenom stjärnor. ja ni hör själva hur det låter. hur nördigt som helst man blir beroende och så fastnar man på låten som spelas, ska jag vara ärlig är låten skönaste låten jag hört att ett spel har. jävla gay.
typ såhär ser det ut , hahahahah

TJA SÖT

ehh tja nyvaken. dock är jag piggare än igår och har mer koll på vad jag skriver tror jag. somnade hyffsat sent igår, jag fastnar vid datan och sitter där som klister. men jag börjar ju sent idag eller vad man ska säga. vi hoppar nutidsorienteringen va? bara för nördar herre... det finns ingen chans att ett dumhuve som jag skullle vinna så varför ens gå dit? aldrig i livet jag sover hellre. nu ska jag äta min frukost som mamma gjort puss!


efter regn kommer solsken, eller så är det molnigt.

jag hatar att vi bytt lösenord på våran blogg, skriver fel varenda gång!!!!
nu ska jag kolla på smallville, fan det enda som går på tvn, har slagit in paket och fixat och donat hela kvällen, självklart har jag också ätit bulle, den som inte äter en bulle på kanelbulledagen borde fan vara den tråkigaste människan som finns, btw varför har vi en kanelbulledag, men hej ska vi inte skaffa en coca cola dag också? eller kanske semeldagen, ja det borde finnas, det ska jag uppfinna!


kung !


sara westfahl


världens starkaste vän!
det finns inte ord,
 jag kan iallafall säga att jag älskar dig!


jag gav upp för länge sen

min älskling funkar inte. får damp. han suger. fast tekniskt sett så är det jag som suger men hehe. asså de går bara inte. har försökt aaaaaaaaaasdamp mycke men aja.. så jag har fått lyssna på alexandras spotify iställlet. dagens enda mål va at käka fem bullar och då har jag alltså fyra kvar. är mätt som grisen i tantolunden men jag måste fan ta smällen för laget. måste ta måna smällar när det gäller noprov på fredag, herre vad jag inte orkar med. spanskauppsats på silverfat. de är mycke nu. vad jao? kom igen nu grappar , tagga !




vad jao...

seya

skolan är bara för mycket, spanska prov de senaste dagarna, gick väl helt okej, eller helt åt helvete, ingen aning faktiskt, jag vet iallafall att jag fick alla rätt på matte provet, cathciiiiiingeling. eller okej det kanske inte var ett prov men fan vad bra jag va. hade även engelska redovisning. eftersom jag ska flytta till usa måste jag ha mvg, usa in my ...................kebabi väntar.


herre...

jag kommer knappt ihåg att jag skrev de förra inlägget. måste typ skrivit i sömnen eller något. hur fan har jag skrivit och vart tog den röda tråden vägen? vimsig tjej, herre... bulledag idag och jag drog ner till mitt cafe och fick gratis bulle av martina. rätt tjill dag utöver de, slapp so för vår lärare ska får en dancle-junior.

har precis kämpat mej igenom första skoldagen denna vecka. grattis! fy fan va skönt, fyra dagar till helg. nån mer än jag som längtar? jag längtar till allt typ, hinner inte med att leva. längtar phett mycket till jul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag har börjat på min önskelista, den ligger redan på över 4000 kronor... det blir en dyr jul i år tomtefar, de vill jag lova!

julafton förra året..

måndag.

jag pallante serri! taCK och lov har mamma gjort toast åt mej. jag har sagt åt henne att göra extra god frukost på måndagar för de är ens enda drivkrat. mat<3. aja har en annan drivkraft också. lucas heter han. vi hörs efter TJADUUUUUH!

chinaman

nu ska ja öva spanska, kommer gå awesomeee känner verkligen det i hela kroppen....
också kolla film, kan inte somna utan film, älskart.


Gnatt


.

kan min blogg sluta böga sej, vafan !


.

vafan är felet på bloggen, får damp !

min mamma är för bäst..

vaknade vid två och drog upp grapparna ur sängen för att kolla på mina småkusiner med mormor när de spelade bandy. (lång mening). jeppes päron körde hem mej från sköndal och då var det mys med morsan och brorsan i tevesoffan tills det var dags att gå ut igen. marre på g,  huddinge vann de va väl de enda roliga.

nu när jag kommer hem står detta på bordet hemma. mamma, tommy, jag älskar er. pyyss


kaka

det blev att jag gick på bio, såg tusen gånger starkare, den var väl, speciell.. letade även efter skor. fan bara att alla affärer stänger fem, really irritating. nu är det bara att tagga till en väldigt tråkig vecka, kul vare.
                          

kaka

det blev att jag gick på bio, såg tusen gånger starkare, den var väl, speciell.. letade även efter skor. fan bara att alla affärer stänger fem, really irritating. nu är det bara att tagga till en väldigt tråkig vecka, kul vare.
                          

babajj!

vaknar av att min syrra sjungskriker. åh kan inte skitungen sova på morgonen så jag också får sova!
idag ska jag ...hm....eeh..? vad ska jag göra? ta katten och köra,om inte katten vill...... nej men något måste jag göra så är det.
söndagar är tråkiga.


fen mucho fen

asmycke tpl idag asså. jag är fett hungrig men har precis målat naglarna så jag kan inte ta i nåt. mamma är inte hemma och tobbe och tommy ... aa behöver kanske inte säga något. men vadå, ska jag svälta ihjäl nu? asså man undrar ju.. jag hatar höst baj de woäi. den förstör hela året. jag älskar sommaren med varma nätter och bad och snygga magar och allt. jag älskar våren för då har man sommaren att se fram emot. vintern har ju också sin charm. men höst? wtf dööö jävla fitta. för varmt för tjockjacka , för kallt för allt annat, fula färger och massa jävla regn som förstör håret. va äre här gud? kom igen nu!

 


LOve.. 


tpl

amen igår då så va de ju fredag vilket innebär fest! de slutade med att vi satt i (ursäkta uttrycket) FUCKING tungelsta(?) med några trevliga killar som vi spelade memory med ! haha men visst de va ju mysigt med lite omväxling. det blev en sen kväll, vi kom hem vid fyra ungefär, fråga mej inte hur men de va en helvetes natt! aja en jävla massa skratt blev de i alla fall, skyller på alice faktist.

tog en promenad hem från alex imorse. de behövdes med tanke på vad jag käka igår. bara godis..... innanför dörren står mormor med en mascara i handen. ibland undrar jag om jag och mormor är tvillingar eller nåt, vi vet alltid vad vi tänker på! en ny diormascara va precis vad jag behövde!!



RSS 2.0