bjasa

jag tjatar alltid om mitt oflyt. nu är jag där igen. det är f-u-c-k-i-n-g februari och de flesta bikinis är slut. why gud why? jag får väl springa runt på stan imorn och leta efter my love. mitt flyt fortsätter med att min data inte laddar. the intresting book anteckning.

det är tydligen hockey nu. säger det mig ngt? don´t think so. jag ska lana desperate. två dagar kvar. på tisdag smäller det. heidå alexndra sominte har ett liv.

om jag inte får korv så åker jag hem

heeeeeeeeeeej. sur som en citron. jävla fittnyllen som inte svarar. ojojoj va nära jag är på att skita i hela grejen. sitter och kollar på en spindelvideo. fett skarr. ååååh nu blev jag irri på de osso. jävlar.

nåt man kan glädja sej åt är att våran statestik mår skitbra. aldrig mått bättre om jag ska uttrycka mej rätt. det känns bra. dock så är det en ganska löjlig sak att bli glad för. ni märker hur mitt humör svingar i en lian hit och dit. passa er. GrrRr.


hey ho

min dag, jag har gått utan smink hela dagen och det var ingen vacker syn. jag satt och garva åt emma och kajsa när dom grät till filmen min kommentar blir: äru man eller mus? jag vägrade sola solarium, de var fetto svett fläckar kvar i dom. uuuuueeew. då blev emma och kajsa sura, men det skiter väl jag i lortungar HAHA. jag åt mögliga överkokta nudlar, ja jag äter då väldigt ofta mögliga saker, det är inte så farligt som det låter. jag slängde nästan datan i väggen, problem med ADHD lederna , ni vet... jag har då slutligen övat på stripp rörelserna i ngn timme de behöver förbättras.

*plingar på dörren* det står en mystisk man. jag tänker vem faaaaaaaaaan äre här *lite rädd* , jag blev knivstuckan tre gånger. eller så har kinamaten kommit! chinafood here I coooooooooooooome


hej sötrumpa

känn ironin fösas genom era kroppar när ni läser förra inlägget. ej okej. men å andra sidan  verkar ni gilla när vi bara blajjar på om skit som egentligen inte har något budskap. inte värt ett skit med andra ord. men vad gör man inte för er snuttegullisar?

btw så har kajsa fixat nån kategorigrej där nere i hörnet. på så sätt kan ni se vem det är som skriver. jag eller alex. ni kan ju gissa vem som är biffen... bla bla bla. ikväll är vi bjudna på teparty till en poOlare. denajs. men först äre mys i tevesoffan med mamma och bror.

i miss you , i miss your smile....


emma testade precis clear eyes, bli inte förvånade om hon kommer med svullnade ögon och en blindkäpp på måndag

vi håller redan på att bestämma kvällen. det går segt. vi har så många alternativ vi kan göra. vi får svårt att välja vilket vi ska ta, så många är det. det plingar ju i telefonerna hela tiden. populära I think.

efter vi kollat på " i taket lyser stjärnorna" som slutade med att alla låg på golvet och skrek av sorg med mascaran på kinderna så bestämde vi att vi ska sola lite. vi ska bli bruna och snygga. eller snygga är vi redan. denajs. men fört, mcflurry på donki.

hälsa om du ser oss (varning vi är uberfula utan smink) - I know you love me
over and out alex&emma


godmorgon världen, vilken underbar dag

sjuuuk kväll. åkt runt i minst halva sverige. sluuutade med att alla däckade i varandras spyor.
skulle inte tro det va? det blev en chillkväll hos en kompis. mys huh. vi fick skjuts hem av kajsas mamma taaaaack kajsas mamma. att gå från snättringes busshållsplats till kajsa ligger inte etta på listan.

klockan 07.16 vaknar jag av att en hoppande emma kommer i världens fart rakt emot mig, tio sekunder senare kommer en kajsa. hon var ännu snabbare. ville de döda mig? fick lite bad feelings..


aleeeximas

ciiiao

vi hoppar bredäng och satsar på huddinge istället . sooooft, vi hörs efter.

alexandra M F

oj vad vi har badat. kände mig som en deg med massa russin efter. och mitt hår såg ut som ett äpple , ett fint äpple.
har kollat avatar. mogen film. jag sa innan att jag ALDRIG skulle se den men håller man vad man lovar? faktiskt bra men hur tänker man när man gör en film som är tre timmar lång? gillar ej pang-panget heller ( enligt emma fattar ingen som sett filmen att pang-pang betyder att man skuter varann HELA tiden.)

( oj nu fick jag inte göra gubbar längre.. fan
:(((((( )

bredäng, har dom fått en dänga eller? emma och jag diskuterar men eftersom att det är jag som är kungen är det jag som bestämmer. så äre.
emma är kingen utan k. ha-ha (den va gammal /emma)

gammal bild, so what?



det är ett fritt land så det är fritt fram att bara kalla nån för fitta

jag har badat som fan. gjort volter och grejor från trampolinen. stolt. efter det gick jag på småttingträning. det var det värsta jag gjort den här veckan. så fort jag kommer dit vill jag bara skjua allihopa och så äre med de.

ikväll blir det nog den där väl omtalade festen i bredäng. fet leskigt. därför ska jag ta med mej min pepparspray och pistol och lite annat av mina coola stuff. men ingenting är säkert. därför avvaktar vi och ser vad som händer. pallar vi så pallar vi. pallar vi inte så pallar vi inte . delogiskt.

osammanhängande men den här bilden är så fin på erik.


emmahellgren luktar fisk i skötet.


badabadabada

godmorgon , jag vaknade upp från min skönhetsömn av ett sms från min trogne tjänare alex. hon sa att hennes mamma ska bjuda på lurre. fräänt. och efter de ska vi antingen sola galet, eller leka i badhallen. vi väljer mellan att visa upp våra bleka feta kroppar för massa barn, eller att göra och snygga och fräscha i ett solarium... ? efter de mina vänner så ska jag pallra mej till en extraträning av småttingarna, misss you cutiiiepies en fullbokad förmiddag. vi hörs troligen efter mina vänner.


vad har jagt gjort idag?

jag har ätit en paprika - den hade cancer.
jag har tappat bort min mobil - jag hade den för två minuter sen
jag upptäckte att mina blommor har vissnat - de va fula redan från början
jag har bestämt mej att jag inte får äta godis - de sa jag förra veckan osso
jag har smakat ketchup på pannkaka - de va inte lika gott som på hambujjaje
jag har kollat på teve själv - ja mamma sover..
min snopp har konstiga knottror på skinnet - är de farligt?
jag har pratat med holmberg - hela kvällen
jag såg precis att min bebibullfitt på navel är borta - de va bra
kajsa råkade av misstag ringa från sin mobil - man kunde nästan höra vad de sa
jag hade 132 mail i inkorgen - alla var från facebook
jag har kollat på porr - ekligt

/emma


aleximum

knaaaaaas yeah. helt sjukt struligt asså shit. aldrig varit med om ngt liknande :OOOO
ne men det blev hemma kväll. ibland äre faktiskt skönt att sitta och äta banana sskeeds och kolla på prinsessa. även fast godisen smakar kaffe och filmen handlar om en mobbad tjock unge så äre helt okej. allting handlar ju om att hon är tjock och ful men det hemska är ju att hon ser ut så på riktigt. ackackack.

äre ngn som förstår sig på kinesiska? haha världens konstigaste språk , jävla chong ching man förstår ju absolut ingenting. och där fick vi till ett litet rim såhär på kvällskvisten. vad är det för mening med de där jävla tecknerna ? haha amagad, kill me
BIIIG MAMA LIKE

får lika många brudar som h*gamannen, de va förbjudet

hej jag heter emma hellgren, jag sitter hemma i soffan med mamma på en frdagskväll för att jag har inget liv. eller så har jag ett liv? bara de att jag är så uppdaterad hela tiden och måste ha en break. jag har fullt upp hela tiden och nu tog det bara stopp. ser fram emot att mysa med mamma framför en romantisk komedi och äta godis.

förresten så är min kamera under reparation. eller snarare bestämt så ska jag få en ny kamera för det var så mycket fel på min andra. thank god , i love you!

vi lär ju höras fler gånger under kvällen, missa inte. amen och tack - jeesus i frack.




kalla mej zepe

nu när det är sportlov så kan jag heja på de genom att tacka mej själv. tack, tack emma. emma hellgren, jag vill tacka dej. tack. tack igen. vad ska jag göra på mitt lov? jag ska absolut göra nånting inte. jag ska absolut inte anstränga mej eller resa mej från soffan. det är väl typ de som är planerat. älskart.

emma biffen hellgren har precis varit och tränat med fadern. ni såg helt rätt mina vänner. är fett stolt. tack igen för att du finns emma. går det att få nog av att tacka mej? ikväll då? ska väl typ absolut inte anstränga mej eller resa mej från soffan. ( sa jag precis de?)


mjoho

nu ska jag till skolan. igen. som alla andra dagar. men. det finns en sak jag orkar ta mej upp för idag och det är självklart för att det är lov och fredag. blev det två saker nu? 
sista dagen innan lovet har vi matteprov , shyrre.

det känns som alla blir tillsammans på facebook. vad är de för stil ni kör med? man har lixom ingen koll. eller vad säger ni ? man vet inte om dom är seriösa eller bara vill lura skiten ur en. blir bara för mycket :) 


HÖLL NÄSTAN PÅ ATT GLÖMMA ATT SÄGA ATT VI HAR ETT FÖDELSEDAGSBARN MED OSS IDAG ! REBECKA LÖTHWAALLL, GRAAAATTIS PÅREJ PLÖÖÖÖTTI !!

you used to call me your angle

jag och bajskorv (mog1) tänkte rent ut av skita i träningen och istället sitta och mysa framför "i taket lyser stjärnorna" som för visso är en rätt udda film. jag har aldrig tyckt att den varit särskilt bra men så va situationen. och ja, som vi redan hade förutsett så fick vi feeeeeeeta ångesten när vi såg den lilla smala tjejen på teve. hon är ju så söt och smal. vi kunde inte hålla oss länge innan vi tog första bästa buss till hallen. fyyy för faaaaaaaan va vi tog i fettiskompis. kajsa satte sej ner på golvet i den så kallade kräkpositionen och jag skrattade så mycket att jag inte kunde andas. så var det med de!

tur att jag har en kompis som också är tjock :)

/emmmmmma hellgren luktar bajs





summmmer summer summeeeeeeeeeeer / alexiishhhh

emma din unge ! , jag ska också köpa den bikinin som är rosa , fast i en annan färg dårå , damn

jag har pluggat och pluggat till matte provet , sååå aweesome , har bara ett kapitel kvar, YEY!
imorn äre fredag wiihuuu , blir en vanlig fredag. alltså sitta kvar i skolan och vänta på emma .haha jag har inga vänner :)))
jag längtar till sommar, jag tror jag dör av längtan. kan man verkligen göra det?

check!








kan ni tänka er biffen i de här söta bikinisarna?...

varning för hemskt tråkigt inlägg. läs inte !!!

tjosan. vart ska jag börja. jag har varit ordförande på SOlektionen. vilket innebär att det var jag som i stort sett fick hålla hela lektionen och skriva på tavlan. uppgiften var att komma på hur vi ska minska befolkningen i världen. mycket intressant. MVG på mej denna lektion.

efter SO-lektionen har jag spenderat min dyrbara tid på kajson. vi har hunnit med väldans massa saker, över förväntan.

vi har :

- käkat
- ringt SL
- färgat håret
- läst bloggar
- beställt bikini från hm.

vi har kvar:

- rita på våra bilduppgifter... (?)
- träna

emma säger du inte ska hålla för ansiktet måns




^^,

får en tår i ögat när jag läser emmas inlägg.. hon är min bästa vän , genom allt ! tack för allt bääbis , du betyder. du och jag .............. eeeeeelsakr deeeeg



har jag matte prov imorn eller inte ? det är frågan.
nu blir soooooooova , phjöss

besta ven

trazan och banane. helan och halvan. katjakaj och bentebent. tommy och annika. äpplet och bananen. whut? nej men gud så kan man väl inte säga, va snackar jag om nu...(?) förlåt för allt, jag älskar dej bebis, oavsett.
/emma


förlåt för detta inlägg

okej förlåt. jag håller med om att mitt förra inlägg var alldeles för mesigt. det var ju inte kul nån stans. det var inte mer värt än en klubba med bajssmak... jag ber så hemskt mycket om ursäkt och jag skäms.

jaja, träningen gick piss i alla fall. kunde inte skruva mina sträktar över huvud taget. inte fick jag köra tumbling heller. jag som ville finslipa mina salto. jag ska inte gagga gympaspråk för de verkar tråkigt. istället ska jag sikta in mig på kvällen. härnäst väntar "det okända" med motti och jag ska chatta galet med alex. vi hörs sen när jag har nåt ännu roligare att berätta, saaaaajjk.

jag saknar min kamera :'(

emmmammmmammamammamammammeenmnmanmanMNJDHGWUEJKHFIULEO


hejjjjjjj

städat heeeela mitt rum ! packat upp alla lådor och alla kläder och skit.
hittade
-fem ericsson hörlurar
-en lapp som emma skrev till mig i sjuan..
-alla medaljer ( det äär sjuuuuukt många ;) )
-massa foton , shit vad söt jag var ...
-en helttäckningsmatta , hade jag det senast jag såg mitt golv :S ?
-en gammal macka som var ett år gammalt.

imorn äre hat dagen .. igen .. känns som att veckorna schviissar förbi , kan min kära lärare lars vara sjuk, i´m begin you for mercy...

prao jao

vi har gått och gått och gått , åkt buss runt i hammarby sjöstad , varit i flera miljarder affärer , gissa vilket som blev den sista ? , gallerian ett cafe däääär , asså jag höll på att ge upp men äääär stoooooooooooolt . feel the pain. jag kommer börja 10 och 12 , avisen bara kokar?

alexandra hittade tydligen inte den där lilla känslan som påminner om skoj som kallas ironi..

det börjar på morgonen.

* jag vaknar, drar mej ganska länge.
* går upp.
* börjar med att sminka mej.
* går till skolan.
* är i skolan.
* går hem.
* sätter mej vid datan.
* pluggar lite.
* tränar.
* kommer hem.
* sätter mej vid datan.
* sover.

just nu ligger jag på den punkten att jag sitter vid datan för första gången på dagen. sitter och snackar med holmberg och pontus. de är väl för söta.såg också att louise har lagt ut en härlig bild på mej på facebook från i våras. den ger mej såå många minnen och vårkänsla. kärlek till den. ( fast jag ser utvecklingsstörd ut ...).
jag har fett ont i magen. hörs när det gått över. tjaråå :) emmma



visste inte ens att du hade kvar den louise :D


alexisssh

 
shit vad man var poppis dååå.... aaaalla är raderade! den som låg sist var min spotify grej och yes jag hittade den. tur att man är så teknisk att man fixat spotify nu då , ( stoooooolt) , har skrivit upp fyra teleonnummer dubbeltummen upp på den. nu blire mat och dusch .
Tobias(min lärare) är en man som SO han tror han kan. vääärsta rimmarn jaoo ..


bajs

träningen klar , märker ni att jag har nästan alltid otur? såklart är man där en timme tidigare . tur var att flera av mina kära lagkamrater också gjort samma misstag! om exakt en vecka börjar desperate föfan!

imorn ska jag och sara pallra oss in till stan , tror ni vi kommer lyckas ? vi får hoppas på det bästa nu när gud är väldigt förbannad. han börjar med att det ska snöa, hur ska detta sluta... alla håller tummen för att vi ska hitta platser. tänker fan heller sitta på min pappas jovv eller ta nåt skit som skolan erbjuder, that´s it.
men hey , varför just jag?

/aleeex


biffen bevisar...

träningen gick... bra. jag körde sånhär tantgympa. killen som höll i det var uruuusel. observera HAN. hur i helsike kan man ta dit en kille. han kunde inte hitta takten nånstans. det enda jag kunde koncentrera mej på var hur dålig han faktist var. så jag la benen på ryggen och gick upp till övervåningen och sprang i en halvtimme. *bra gjort*. när jag va klar blev jag rejält svettig och när jag satte på mej tröjan blev det sådär härligt kladdigt mellan tuttarna ni vet, (för de som har några vill säga..) M.Y.S !

jag är nöjd i alla fall och nu är det mat. tjarååå / emma

jag vet att ni vill ha mina överarmar.


visste ni att...?

visste ni att det är typ kaos i trafiken. inga bussar eller tåg går??! tågen är inställda för att det är så mycket snö. imorse var jag till och med tvungen att gå de långa 2 kilometrarna till skolan. amagad. ( känn ironin.. )

ame lite seriöst nu, varför rinner det i mitt vänstra öga när jag går ut? till och med mitt snor fryser till is så fort jag kliver utanför dörren. jag klarar inte av kylan längre. igår var det ju i alla fall nästan vårkänsla. de säger på radio hela tiden att våren är påväg. FU ! :')

känns underbart att jag ska träna nu i alla fall. måste ta igen mina dagar som jag inte har tränat. va äre nu.... usch jag vill inte ens tänka på hur många dagar jag ej har tränat på. nu jävlar ska jag skaka rooooompa !


biffen söt när hon tränar ^^,

watch out

sooorry det skulle tydligen vara sola bada ute och grilla eller ;) ? , jaja ni som känner mig vet att jag ofta byter ord höhö.. nu äre sex pluggning på hög nivå? våran lärare ger oss mera läxor om sexualkunskap än vanliga grejer , hmm undra hur hon tänker .....

hatar inte ni också gamla gubbar som alltid ska glo? alltid om man är på tåget eller ensam ngnstans ska det komma en äckel gubbe. eller att det är en bil med gubbar i som ger kommentarer , asså uuuusch , vafan har dom inget bättre för sig än att kåta upp sig på små brudar? är dom så desperata? har ni inte hittat en fru får ni fan skylle er själva , köp en parfym och en rakhyvel så kanske det går bättre? , rycck upp er vafan :) , slööööösa inte bort livet på att glooooooooooooooo :D

bara för att...

emma hellgren äter bajjs

RLEK:

Är du kär just nu? - nej
Har du någon kille just nu? - nej
Har du dumpat någon? - ja
Har någon dumpat dej? - nej
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - nepp
Vem kramade du senast? - bulle?
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - pfft...

SKOLA:
Är du duktig i skolan? - ja !
Har du bra betyg?- hyffsat. de som inte är bra, är lärarnas fel.
Har du fått göra om ett prov någon gång? - nej... (?)
Har du fått ett bra resultat på ett prov? - högsta betyg
Sköter du dej i skolan? - alltid, jag och örtan ärr såååå tighta
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - ja
Haft mobilen på lektionstid? - ja
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon?- nej de tror jag inte

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? -  fyra
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? - ja
Trivs hemma? - hemma bäst
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? nej ":P"
Har skrikit och slagit din mamma? - men nej !
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - är de en normal fråga? brukar man få de? :s
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? - de kallar inte mej idiot så varför ska jag göra de??
Du älskar din familj oavsett vad som händer? -  familjen går alltid först oavsett!

VÄNNER:
Du har vänner? - inte bara vännner, ÄKTA vänner
Vilka brukar du va med? - bulle, krulle, westis och jonsi
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? -  dom är fula, älskar de ändå
Har du pussat någon av dina kompisar? - ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - jag har redan dödat bulle två gånger
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? - nej

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? -  m
Putar med läpparna på kort? - ALLTID
Tar kort på dina bröst? - kan hända
Använder foundation på läpparna? - minst två lager
Super dej packad varje helg? - absolut!
Du har kysst en tjej? -  aa , jag är bi
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - mitt hår har delat sej fyra gånger i topparna för jag plattar det för mycket :'(
Ditt hår e knallblont? -  skulle vilja ha ;$

tjoobre alex

min tioåriga systers kommentar om livet enligt rosa- inte några jävla tofsar, nej din jävla tönt jävel, mittbena har du också!

jaa jag sitter och kollar på rosa , haha fyfan det var mitt favvoprogram i fyran (a) tummen upp på den!
eeeehm , på fredag ska man ha lämnat in praoplats papper, har jag gjort det? nej . har jag sara och sara ens ngn praoplats? nej . säg mig var ska jag jobba ????? panik.. imorn då jävlaar blir det ringa .

os=överskattat

fukking skönt att jag missade två lektioner imorse och fick sova ut ganska ordentligt. fukking oskönt att jag lallat i två dagar utan att träna. istället har jag pluggat. satsar som fan på skoln nu av nån konstig anledning. kanske för att jag vill ha bra betyg (?)

OS är så överskattat. vem sjutton orkar sitta uppe halva nätterna för att kolla på ... snö och... människor. skidskytte? va är de för sport? är det så kul att kolla på? man vet redan innan att sverige kommer antingen 4 eller bland de fem sista. så är det alltid. visst kan ni sitta uppe och va så nervösa så arslet flyger av. egentligen borde jag inte bry mej. men ni kan ju fråga mej. jag VET vilken plats sverige kommer på. inte är det först i alla fall.

fina tår du har alex , /emma :))




fucking mpndag

äääääntligen har jag kommit till skolan! , HATA HATA HATA HATA HATA sl, tog två timmar att åka till skolan greeeat :D , nu slipper vi so:n ska göra ngn random sak på datan , wiiiie , ceeeya
feeeeen , gjordes i sjuan ( STOOOOOLT)


tlöööööt

godmorgon bloggen. jag har redan försovit mej så varför inte försova sej lite till?. jag är så trött att jag inte kan stänga ögonen för då börjar jag typ gråta. kan inte ens sminka mej för då sprutar tårarna hej vilt. vi kör på munkis och mjukisar idag, ska bara välja vilken färg. jäklar jag har ju så många. fräänt.

emmot


fuck me slowly

jag råka svälja en nagel.
mår ganska illa.
kanske borde lägga mej ner.
kanske sova.
alla vet ju att om man sover så går tiden fortare.
längtar såå mycket tills ímorgon måndag.



jaa jag åker på påsklovet. jag åker till thaifuckingland på påsklovet. kan ej fattart. gal1 najs. Gnatt. emma.


sola bada ute och dricka , britneys spears har rakat sin frilla

nej emma att gå upp sex för att se på hockey match ör faktiskt lite över gränsen, är det verkligen så viktigt , hmm.. emma åker du utomlands på påsklovet? , eller? ,

värst vad jag var trött nurråå , är fetans sugen på att det ska vara lov nu men en vecka är ingenting , assså njut barn njut , jag skaaa njuuuta tills döds ;) föffan . aaa men hejdårå
over and out , xoxo, a to the lex ............

men ojj vilken bra bild , becca och jag VAR mobbade och mobbades i sexan , huh,coooooooooolachste brudarna

emma har en fråga

jag är så jävla bra. jag lyckas somna och inte vakna. missade min efterlängtade träning som skulle varit väl behövd. istället så åt jag middag. nu är jag mätt som ett svin och funtar på att kolla lite teve med morsan. *tänker...*

patrik, tommys kompis ska sova här inatt. varför? imorn är det tydligen nån jävligt viktig match klockan sex på morgonen som de ska kolla på. jag må vara hockeyintresserad (nu för tiden) men där går fan gränsen. ni har ju sovmorgon imorn grabbar? går hockey före sova? jag förstår inte grejen. :') 

nu har jag funderat klart och det var faktist duschen som fick flest röster. sen teve. me like.


random snygg bild på mej. fett seriös..

nanana

eeeeey jag är vaken :D , från halv fyra tills nu har jag legat död . jag menar död. jag har till och med hunnit drömma flera saker? , att sova tolv timmar på två nätter är fan inte okej ;) , kommer jag sova gött ikväll? svar nej.

äre ngn som vill veta hur mycket vi köpte godis för igår?........ *trumvirvel*  150 fucking spänn , OOOOM vi har tjockat oss , eller okej kajsaoch emma käkade upp resten idag , det kändes som att påsen var enorm eftersom jag fick bära den , jag är en packåsna nanana :D men okej våran ursäkt blev att vi var 8 pers höhööö..


hej jag heter emma hellgren jag suger snopp

vi somnade runt halv fyra igår så jag är hyffsat trött. kajsa sov så sött i min mammas säng. på morgonen hittar hon fjongs trosor liggandes vid hennes högra sida. hur fan gick de till? man kan ju undra vad fjong gjorde här mitt i natten med sina trosor. eller ska jag säga utan sina trosor. alexandra som låg i samma säng som kajsa blev väldans rädd när hon vaknade och fick se att fjong hade varit och snokat i sängen. utan trosor.... detta är ett mysterium vi jobbar på.


jag ringde gurra i hopp om en spännande match idag. men icke. jag får vänta tills nästa vecka.. att jag har blivit sådant fan av hockey kunde man inte tro för bara några månader sen. jag vet inte vad jag ska skriva. jag är så jävla ofräsch. vill hoppa in i duschen och stanna där livet ut. fan.

vi kör på söndagsvänliga looken. puss





hej / emma

MÖK! är inte mök de absolut fulaste ordet i världshistorien. "har du mökat?" jag typ ville skjuta den som kommit på de. ledsen. ledsen blir jag när jag hör ordet.

kajkoklutten och jag sitter och taggar bilder som ingen annan orkar göra. vi orkar inte ens ta oss till stan. lata. istället ska vi kolla lite på hemsidor och beställa från internet. måste köpa flera bhar och mera vårkläder.

hörs senare tjadåå


tjena dagboken Bert här igen..

idag hade vi film kväll på fritids. det var jättekul !
i helgen var vi badade vid hjärtmås som förresten rimmar med fjärtmås. jag fick se anna-karin i bikini! dom var blommiga och fina. hon var speciellt fin idag.
men ey brorsan vem fan är hon , hon har fan inte bra tryck asså, men eeyy jag skulle banga yao om hon typ baH tjo bre ska vi knulla ? men nu ska jag droppa rimmet , ey yo check it jag är kung i 141 som kungen i 141. kungeskurva var en fin runda med vitt puder , kokainet rusade genom mitt feta blod , jag slog en kille så han droppa , han sa aj , jag sa okej. han sa hej. jag sa okej .

hejsvejs potatisfääjjzzzz // Bert aka alex och challe , fred ut !

sarawestfahl gästbloggar

nämen tjaa alla det är westfahl här som leker bloggare
jag, emma, kajsa, och alex kom hem för en stund sen med en fet godispåse på minst 1236478 kg :D nu blir ni allt avundsjuka va ? haha, snart kommer nog några boys också så det lär bli naaaajs
Är det bara jag som älskar låten fireflies eller? nää skulle inte tro det va, så jävla skön den är. nej nu ska jag inte spendera min lördagkväll framför datan utan vara lite social och äta mig tjock på godis, hihi,  ha en underbar lördagkväll så ni inte vaknar imorn och har ångest för att ni uttnyttjat en helg utan jobbiga lärare och äcklig mat!



langar en bild från fjongens partaj också, enjoooooy!


yeyyyy

blev ingen gormét midda.... slutade ned att jag fick sitta ensam och äta gamla pannkakor med möglig grädde! , nej jag visste inte det när jag åt det utan efter -.- what happends now ? mhihihi haha det är hemligt :D


hej korv

lite bilder från igår...











fyllde hon femton?...














saturday ooooh ooh

kanjag säga att jag aldrig spelat så här dåligt på flera år? jaaa skooja inte. nu har jag torkat håret , snart blire plattning och ja mitt hår kommer gå av :))) , sen väntar det en gormét middag , och värsta flääschiga efterrätten , sen åker jag till emma :) hoppas inte tågen är försenade , asssåwww shiiiettt :D

meeeen hej spöke , solariumet nääästa !

gårdagens kläder, ser ut som en liten barbie

jag ser ut som en negerbulle i fejjan. min foundation sitter lite hipp som happ. den har lagt sej där den känner för helt enkelt. vad ska jag göra åt de? ingenting. jag förväntade mej att komma hem med minst tre bhar och lite småpryttlar, dock blev det bara en bh och en småpryttel. ett par sjukt fina örhängen. im in love ( again...)

kajsa lagar middag och idag står det nudlar på matsedeln. efter middan så kommer sara och alex hit, nis. vi kanske kör på en wannabee fjongnight? vi får se. har så svårt att bestämma oss. man måste ta sånt ansvar när man är morsan i huset.


------------->glöm inte checka min otroligt snygga morgonrock<----------




eeeeeee.

svart belte her

jag är inte alls slaskfitta :'| en brun rand i emmas byxor ehehehe. säg inte att jag sa.


emma ensam hemma hela helgen, andra dagen..

tja boggläsare. äre bra med er?

alexandra väckte mej 08.40 och frågade om hon fick ta en macka. först blev jag lite förskräkt. jag började till och med undra om hon hade glömt bort att hon bor här. JAA alexandra du får äta! mitt hus är ditt hus , du bor ju fan här pojk!

alexandra drog vid nio så nu ska jag och slaskfittan åka till stan och köpa bhar till mej. nästan alla mina är försmå!?? jag har så bra smak när det gäller underkläder, dehär kommer bli finfint. vi ska rappakalja för vi ska hinnamed heltåget. vi får se hur det blir med den saken.

fuck me slowly bitch.




pigg som ennnnn gorilla

jag äär vaken , vid min sida ligger det två sömntutor och snarkar ..ZzzZZzZ .. mamma kommer om tio min dax för match , taggataggatagga , eller två matcher ? åker direkt till den andra matchen , sen får jag se hur jag gör :), asså hur F-A-N kan det fortfarande snöa? jag trodde det var globala uppvärmningen men aackackack vad fel ja hade ....... ikvääll får vi se hur vi gör , har lite vaaal , asså shiiieet vi är ju bara så poppis.


meeeeeeeeeeeen ja jag har skills?

emmaochalex

efter att vi hade firat fjong som fyllde 15 år, tog vi bussen till statoil. träffade på typ 18 åriga fjortisar som skrek och frågade om service. de ville bli survade med godis. jag langa bäverflipp och sa till han som jobbade där att jag tyckte riktigt synd om honom. han blev sur då och försökte slängde ut oss. då började vi skrika på honom att godiset var äckligt och så lyckades vi tigga till oss mera godis. G-R-A-T-I-S. vi är väl för bra ibland.


ni kommer få så sjukt mycket bilder imorn så vänta bara :D

kajsa tjatar om te. vi orkar inte jag och alex. vi måste. kajsa grinar. fan.


emma "biffen" hellgren hellgren snyggast i stan

jag mår bra. känns så jävla härligt allting just nu. jag är precis färdigsminkad och ska ta bussen som går hel. då sitter alex på bussen också. stressen är på topp, humöret är på topp. kan det bli bättre? skulle inte tro de. jag vill ta kort på oss nu. ni är så jävla snygga. ni ska bara veta!!!

fuck off :D




sara och erik sitter i ett träd .. hahaha

nu är jag fixad och klar , blir en face-look ( heterdet så) och tröjlook höhöhö.. i feel pretty , oh so pretty.. idag har man ju sett ut som värsta slappisen , får en kommentar fotbollstjejen (?) , man blir ju så uppmuntrad då. det är därför jag bara haft mjukisbyxor två gånger under hela åttan ( !!!! ) men nu ska vi tänka positivt :) , blev ju inte kallad mobboffer eller ngt sånt eller hur ;) ? , snart blire avgång till fjongi , mysmys , match imorn klockan tio .. ÄR JÄTTE FÖRVÅÅNAD , sara och erik är tsm och jag har inte vetat ngt !! ,  haha fast okej jag har märkt lite men iaf , sara din lilla unge du mååste ju berätta :) , men man får ju säga grattis på er gullesnuttar :) !
vita tröja- JC
jeans-cheep monday
testade ngn silver skit på ögonen men jaaaaaaaaja

emma

förlåt för att jag inte hörde av mej igår. fel av mej absolut men jag har faktist en halvtaskig förklaring. det hände mej en hemsk sak igår. jag som aldrig gråter.

jag och westis kom precis hem från huddinge och jag är kär. kär i jcsnubben med de svarta håret. de startade med att jag råkade säga typ "födelsedagspåse" istället för typ "kartong". jag såg dirrmod att han ville gifta sej med mej. nu ska vi flytta till en lägenhet i huddinge c och få fyra barn. loveu.

ikväll då så ska fjong ha tjejmiddag. nördigt ord , roligt att vara på. vi ska väl mysa in oss och käka lite där sen ska vi vidare til M***. (emma är så tung bloggerska) de ska bli skoj mina vänner. snart kommer kajsa och bajs.. nu fick jag skrivkramp. fuck you.

funkar min kamera? aa (HA-HA)



för alla er som inte vet vem hon är så varsågod. fan va snygg du e !

abc du är mina tankar cde

ääääntligen är torsdagen över! haha handbollen idag slutade med att vi körde friskis i en timme , nu vet jag vad du gör varje dag emma ;), är jag taggad för ngt just nu? nej. det ändajag vill är att sova, onödigt att sova man slösar ju bara bort livet? det känns meningslöst men det är så hiiiiimla skönt , ingen kan säga att dom inte gillar att sova, *njuuuuuuuuuuuuuuuuuut*
vad händer imorn? mjaaa jag vet inte , jag känner mig inte riktigt säker på vad jag ska göra så tror jag åker in till stan efter skolan , letar efter en skinnjacka och sen drar jag väl på tjejmidda, låter det bra? PRIMAPRIMA :)
idag vare kallt ute, då höll zienarna iaf sinna händer i sina egna fickor ..


emma leker fett tung bloggerska

åååh va najs! fick just reda på en grej som fick min helg räddad. loveit!

vad kan de vaara? tell you later

emma luktar bajs




hej bloggblogg. hur äre ? ( det är så man ska säga va?) känner ni också att det går så sjukt jävla fort. då menar jag allt. till och med engelskalektionerna går fortare än vanligt. för snabbt. inte kul. jag hinner inte med. måste tjilla med livet liksom. när ska jag ha tid för de?

nu ska jag gå och plugga. eller nej jag ska fan inte gå, jag ska lägga mej i soffan. de ska bli ganska nis. men först ska jag måla naglarna och hitta en partner som vill träna med mä. någon frivillig??


amaaagad

jag heter ju samma sak som kissie, alexandra nilsson , så varför inte bara ta samma bild och leka copycat?

.

asså alexandra, håll käften!!!! alla hatar banan. alla som INTE håller med mej kan skriva de nu! gonatt !

graffel graffel graffel graffel graffel graffel graffel. vad äter man soppa med?

finslipade rejält på mina sträkta salto idag. kändes asnajs. jag är hemma hos fadern av alla fuckface. jag tror att min papa är skönast på alla sätt, helt random. (*menar hon verkligen de ekliga sättet också....?*)

jag kom precis från duschen. känns pretty fräscht. känner att jag behöver plugga mera mera mera. vill jag? aa. men först ska jag bevisa för alex att jag är starkare än honom. han är lite rädd för mej. hur känns de? bra.










biffen, sug min vänstra


nej nu ska jag snart sova , ZzZzZzzZ

juice juice juice , jag gillar juice , speciellt BANAN juice , nej jag skojja bara , kan inte alla bara skriva att dom gillar banan till emma på facebook ? , tack i förväg hihihihihi  .. hur ska man plugga till engelska? visst glosor det fattar jag , men resten? kan någon mega smart förklara? , snälla, och juste äre privat att fråga om en annas betyg? ibland får jag vibbar av att vissa typ tycker det ör konstigt när jag frågar haha , jag skäms iaf inte över mina betyg , skit samma lixom :D

hey teachers leave us kids alone.. nanan

hur tänker man när man blir lärare?
asså seriöst , ingen är gillad av barnen och man får skit typ hela tiden? det ända som är bra är att man får mycket lov? , som våran spanska lärare , jag hatar spanska verkligen hatar , alla i min klass hatar våran spanska lärare. som idag hon säger att vi är klassen som är segast och inte kan något och aldrig får något gjort. att vi är absolut den sämsta klassen hon har :O , men pucko fattar du inte att alla lackar bäver fitta när du säger så x) ? puckpuckpucko.. alla började ju skrika på henne och hon skrek tillbaka , asså hörru om du ska bli lärare måste du ju vara smart , shiiit , vart ska världen ta vägen.. det slutade med att det blev kaos :D
tips från coachen alex: bli inte lärare förfan!!

tjeeh

meh tjaaaa äre inte ngn som har glömt att jag har namnsdag idag , vavavaaaaa :) ?

fan vad jag är på dåligt humör jävla skit förbannade unge.. FITTA horaaaaaaaaaaaaa.

såå nu happy-face :) , fick värsta lyxduschen idag, ni vet en dusch som ger massage typ ? frääääänt. imorn blire hatdag. HATA HATA HATA , men vi hoppas på det bästa , fååånga dagen, yeah alexandra goes poet. prov också, shit har inte pluggat något... nej nu jääääääääääääääävlar !
min mobil är borta , puttsveck...


alexxxxxxxx

störda martin !

hela eftermiddagen har jag ägnat åt engelskaboken. jag tror fan inte att någon annan har fått så mycket uppmärksamhet som min blå engelska bok har fått av mej idag. det är den inte värd. varför gör jag de då'? vene? efter att ha legat i soffan och bara pluggat så är det sjukt mycket myror i mina ben som bara vill springa av sej. ska ringa min nörd till farsa och fråga om skjuts slipper jag ta bussen till träningen.

nu ska jag äta äta äta sen ska jag plugga plugga plugga efter de ska jag träna träna träna sen duscha duscha duscha , blogga blogga blogga, plugga plugga plugga och sova sova sova. jag vet att ni vill ha mitt liv ;$

ni får fasen nöja er med sommarbilder några dagar /biffen (igen...)






fet gulig

jag måste bara säga att jag blev jätteglad när jag såg dehär. synd bara att den som skrev inte sa vad den hette.. :')

 

emma


hennes hår är som en.... cheesecake

slutade fem över tolv idag. vilket flyt hah? och det var nästan ingen som såg att jag hade färgat håret. förutom fettot på bussen som glodde. jag säger bara "din dag var igår sötnos" annars då såå sitter jag själv hemma i mitt nystädade rum och pratar med gurra om vad jag hette på playahead. mitt namn var klockrent! nån som vet? tänkte de ;)

ska nog fundera lite över mitt liv. det var längesen jag gjorde de. måste checka min problem och icke-problem.  mitt liv består av tre saker. äta , plugga, träna. skoj.

behöver jag säga att min kamera fortfarande inte funkar? eh skiter i de.



/bifffff


nåws påw mobiwlen

jag är en fisk.. eller nej, jag känner mej som en fisk. jag har aldrig gjort de förut men nu börjar jag fan undra om de är så.
-hej jag heter emma och jag är fisk.
passar jag som fisk? om jag är en fisk ska min man vara fisk då? kommer jag lukta fisk? fast, det skulle vara ganska konstigt om jag typ lukta krusbär..  HALLÅÅÅH liksom de går inte.

jag ska nog lägga mej nu innan jag blir farligt trött :)

raaaaaaaw biffen


mjamjomjöööö

nu har man tjockat sig med pannkakor , lixom några pannkakor åker alltid ner , bara inte de smakar deg , SARAAAA!?!?!?!? haha .. :)

idag äre semeldagen.
vi kör en kajsa :
-en selma tack,......... oj nej eh öh en semla :$$$$
, haha ibland är du rolig du kajkolajko :)
jag har en smaskig en som väntar i köket. men uusch nej vad jag inte vill ha , semlor är överskattat , bröd man lägger grädde på eller vaaahdååh ??? och på gräddet lägger man ännu mera bröd? och vänta, vi kletar på lite vaniljskit också för då tror alla att det ska vara skit gott när det absolut inte är det:) ? TA ER SEMELBAKARE :D , nej hörrni jag ska nog kila ner på stan och ge min till en hemlös , jag går först till plattan och letar upp en snygging som råkar vara hemlös höhö ..., då är jag väl snäll och kommer till himlen, eller :|? fööör jag vill ju så gääääärna träffa gud , man vill ju fråga fanskapet hur han tänkte när han skapade dumma ärthjärnor som inte vet ett piss :) ? 

tell me , jag måste skicka en svenska sak igen eftersom det inte gick att öppna mitt format förut :@ och nu när jsg ska göra det funkar inte hotmail, men shit GUD blev du sur nu när jag sa att du hade skapat dumma ärthjärnor ??? , ojj förlåt verkligen förllåttttttt
emma ring eller smssa ellerngt när du ser det här , mååååste prata ,:))
 

ja jag bröt mot regeln, satte in en tråkig bild men vafan hittar ju ingen bra :@@@


visste ni att...?

idag är det fettisdagen. idag ska vi hylla alla fetton. det är så sjukt vanligt med överviktiga. visste ni att var tredje amerikan är överviktig? det är så vanligt att det till och med har fått en hyllningsdag. ska jag skratta eller gråta? otoligt.

nu blev jag äcklad. träning dirrmod!



nu kommer den här fina bilden till hands...

emma

vilken färg?

biffen färgar håret *brb*


dubbelmoral..

jag lackar bävermutta på min sepekamera. va äre för feeel?, fuck fucking you!! och blogg.se ska vi inte tala om. jag hatar allt just nu fan!

idag när jag gick in på teknikmagasinet och frågade efter duracellbatterier så fick jag vafan-gör-du-här-din-blonda-jävel-blicken. jag och kajsa kollade på varandra och tänkte *vafan vill han* i alla fall så svarade jag honom med ska-du-hjälpa-mej-eller-inte-gubbjävel-blicken. efter typ sju sekunder svarar han " nej vi har inga duracellbatterier , vad ska du med de till?". nej men säg de på en gång dådå, bitch. och vafan vill du veta vad jag ska med batterier till?

jag hörde aldrig av mej igår för att blogg.se fick ståfräs i blåbärsbusken. men de ska vi inte hänga läpp för. jag kan istället hänga läpp på tråkiga jävlar som inte kan bjuda på sej själv. vem vill vara med en människa som inte ger något tillbaka. ta mej som exempel. jag är alltid glad. (tjatar alltid om att jag är så glad -.-)jag försöker i alla fall bjuda på mej själv, men då vill jag ha något tillbaka. ni som sitter längst bak i klassrummet och håller käften för att inte ta nån plats. ni lixom låter någon annan ta er uppmärksamhet? va äre för stil? ryck upp er nu föfan, :')



emma har buske tjalalala !


cheep turesday


nuuuuuuuuuuu skolan , punkt slut.

ame fuck you

jag är sjukt bra på att skjuta upp saker. har 30 sidor i svenskaboken som jag ska mysa in mej med tills imorn. jag älskar att skjuta upp saker och ha kvar det till sista dagen. engelskaprov på fredag som jag inte har börjat plugga på än , ååh myyys. loveit!


jag har varit sjukt glad idag. asså alla vet väl att jag alltid är glad men idag vare nåt speciellt! jag är i bra form. älskarre! jag skrattar hela tiden. på träningen fick vi göra kullerbyttor och typ julningar (stavas de så ? x)), inte fan grinar jag för de. ebba var med och allt. jag vill lova att ni ska få ett smakprov på min seriösa träning:) ( de vill säga video)

amen vi hörs sen när jag lugnat ner mej lite, tjo!


'



daaaachniiiii, biffen

syskonkärlek till hundra

jag- varför har du skrivit pussy på din loggbok?
min syster-kul
jag- vet du vad det betyder?
min syster- nej?
jag- fitta
min syster- vah ofta :O ?????!!
jag- ja nu har du skrivit det till din lärare, IG :') 
 
min kära syster är lite kul ibland , hon hade tydligen skrivit till fransesca ur paradise hotell , det hon hade skrivit var: heej vad gör du ? <3 .................................

 
visst är vi lika , höhö ;)


bakabaka liten kaka..

- oh no i can´t im sick, *hosthost*
deeeet är inte bara lite tråkigt att vara hemma asså .. konstig , när jag är i skolan vill jag bara skippa allt och åka hem men nu när jag är sjuk och ärhemma vill jag till skolan , hmmmmm ?
om två veckor börjar desperate och grey´s WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE , haha nej men jävla tv nööörd, men har man inget liv så har man inte . eller jo jag kanske har ett halvt liv , äre okej?
aassåå emma, faaaaan vi...... -..-


biffen

den här mannen.... ojojojoj


bee my valentine?

fan ! nu glömde jag ju att ha på mej " alla-hjärtans-dag-tröjan" åh va sur jag blir! jag hade ju planerat att ha den. den är jättefin. jag får sätta på mej den i ca 10 minuter nu helt enkelt. eller vänta tills nästa år.. *fäller en tår*



biffen, fett brun btw..

slut på alla hjärtans da dårå, måndag imorn..

åh mysig match mellan huddinge och jag tror att det var nacka. jag fick skjuts till hallen av kajsas mamma (?) där mötte jag upp gurra. vi satt och snacka hur länge som helst om allt och ingenting. sen kom lille petter och alex och bengtsson. då blev det härlig catfight mellan alex och gurra om vem som hade gjort illa sej mest. mycket att bråka om? självklart vann petter som inte ens var med i tävlingen. grattis till segern petter :)

efter matchen så var gustav och alex så snälla att det väntade på att min papilou skulle spela klart sin innebandymatch. det är inte många som skulle göra de när det är typ 10 grader kallt. cred till sånna pojkar. pappa kom, hälsade på nördarna skjutsade hem mej till mamma och nu sitter jag här. fötterna är som kalla grisfötter. små rosa och hårda.

biffeeeen


big mama

snart väntas feeetaste donken maten, visst lååter det som en romantisk middag :D ? efterätten blir mcflurry med daim och kola sås, säger bara IIIIIII LOVE HAHA :D shiiiet vem vare som smitta mig , vavavava vem vare? den ska få fetaste smällen jaaao. asså varför är alla på tv så perfekta? perfekt hy och hår och hela alltet? jäääävla fejk , man blir ju bara avunsjuk och så vet man inte om det är fejk eller inte :S , jeeevla teve sket , (YYYYY)

http://stinakarlsson.files.wordpress.com/2008/10/apa-04.jpg

det måste kännas surt att inte få vara emma hellgren.

biffen dissar

folk som puppar på minsta lilla: hur orkar man vara sur? jag förstår inte hur folk kan lägga energi på att vara sura. stackars människor. ni måste ju lida av de? eller får ni typ en kick av att vara extra arg? jag förstår inte. jag har sagt det förr och jag säger det igen. för er egen skull: släpp de! let it be! forget it! gå vidare! move on! FUCK YOU!

de så sjukt fula legginsen från gina som var morderna i somras: ni vet som är ganska ljusa och sömmen i grenen är mörk. av nån anledning så köper alla förstora leggins så de hänger lixom en bajlucka under rumpan. kan ej fatta hur folk vill gå runt och ha leggins som ser ut som gamla jeans fast det typ är strumpbyxor.

killar med smink: jag tänder på killar. har killen smink så det det ju ut som en tjej. jag tänder inte på tjejer.

biffen hissar

mage: typ kär i magar. vene varför. vill ni impa på mej ska ni ha snygg mage.

den här tjejen: cred till tjejer som inte tar ett skit. som bara är såå sjuuuukt glada. me like.

 


emma har buske tjallalalala den måste rakas tjaalala!

ååh va kul vi hade igår. eller vi? jag hade kul i alla fall. jag har fått mej ett gott skratt den här helgen och det kan ingen ta ifrån mej. känns bra. allting känns fetingbra just nu. tyvärr är det så att många av mina kompisar gillar att gå..? karlsson va jetezugen på att gå så vi gick och..gick och gick, och träffade på rude och gänget. YEY.



fuck oooofff tjockt seg vaknade för .. fyra minuter sen av att nån jävel står och skriker i köket. jag får inte sova idag och jag fick inte sova igår. igår var det var tre missfoster som hällde vatten påmä, nån kom och körde upp en jävla hulituta i röven och mr adrian skulle sjöng fiskbullelåten låten så glatt. har ni hört den? nu vankas det frukost.


jag har inga bilder från igår för min kamera har ståfräs.. fan.



biffen

mesmesmesmes

alla hjärtans dag, alla överskattares dag :D , haha fuck alla hjärtans dag :D , emma är tydligen också slut som en zengångare , har jag kunnat sova ngt? neee hosta skka förstöra allt , daaaah.
jag har namnsdag om tre dagar , walllawallawalaa , ...
fiskbullarna längtar till havet för det är ju också fiskar .. eller hur gick den adrian ;) ?

jaaaa emma jag sa ju att du skulle ta örhängerna annars skulle jag ju glömma att ge dom.....


nezeril is my druuuuug

heeeeeeeeemma, myyysig kväll faktiskt , men hur kommer det säg att vi får gå tusen mil varje kväll??? hmm.. slutade med att vi tog en taxi  :D, under kvällen har vi fått reda på att vi har ännu flera fan av våran blogg , jäkla stalkers lixom ? .... jag har hostat hela tiden, hostahostahosta´nananana , jag kajsaochemma körde en frukost på mcdooonkii ,rekommenderas :OOO , och nu ska jag sova , är helt sluuut det är heeelt sjuuuukt , HA-HA
bilder kanske kommer om jag hittar sladd, förmodligen inte :)

 

heeej jag ser absolut inte ut som ett emo :)


vääääärldens största hade han!

Nu ä vi fädia och ska hem till galorsan. alexandra har möblerat om emmuts ansikte. bajjjjjjj!

  


heildo foer alti

/kajsa ellen victoria haglund


min mormor största fjörre jag svääär.

min mormor kom nyss och jag skulle ge henne en puss. fick jag de? nej. " jag har ju idomin på läpparna , då går det ju inte att pussa mej, sorry såååå körd" mormor langa feta dissen. fan.. ensam sitter jag i mina diarrebrallor ssom faktist håller på att spricka i röven. jävla thailandskvalitutta!





en ganska bra bild på min mormor för två somrar sen, / biffen


mooorsan! aaaight kalle?

satan va trött jag är. somnade senare än senast igår. det blir alltid så när man sover hos främmande männsikor. men det var det värt! först drog vi till tottem@ pläjjah och det var.... mysigt. men vi kände att vi ville ha lite mer fart .. så det blev destination glimmervägen för mej kajsa och månsi. lagom mycket folk, lagom hög musik och alla är sådär härligt glada. niis! jag hade skitkul faktist och jag träffade på mitt allra allra störstaste fan. vänner jag vet att jag har sagt det förut men dehär är en stalker utan dess gränser. denna fruktade man heter erik nelson. tack erik vi behöver dej , utan dej hade vi inte haft nån läsare. sajjk

walla emma fett hungri yaa! jag käkade bara en halv macka till frulle. eller de kanske inte är så bara? aja sjukt hungrig är jag i alla fall och snart kommer mormor som vi ska fira. mormor=godis och mat. *tummen upp* hörs sen då snyggingar




/BIFFEN

missmissmiss

                   kanske ändå var bättre tider..
  


ibland är jag bara fööööör snäll !

seg som fan sitter jag och inväntar tiden. mina ben har fått gå långt idag må jag säga. måste bara säga att min bullfitta på naveln kommer att försvinna inom kort så det är inget att oroa sej för! vi hann med mer än så. jag har shoppat lite , vi hann fika , vi hann luncha lite på nån mysig restaurang , vi hann kika över lite på mammas jobb och nu har jag fruktansvärt ont i fötterna. ojojoj vilket i-landsproblem. jag har känt mej väldigt nätt när jag trippat runt i min gulliga kjol och levisskor :)

nurå sitter jag och smider kvällens planer med månsi. jag vettefan om jag pallar en ståhej-fredagkväll. jag ska mysa lite med tommy sen får vi se hur det blir. antagligen kommer det glada människor hit ikväll. de får vi hoppas på.

det ska bli kul med fredagskväll. tyckerni inte?

en sjukt ful bild på mej från idag när vi fikade. fattar inte själv hur jag kan lägga ut nå så fruktansvärt...




biffen

hello high fashion

jag har typ fått en knöl i min navelpääcing. eeeuuuw :D. en liten extra bullfitta kan man säga. den syns inte men känner man så finns den där. frääääänt. nu ska jag till stan och kolla upp vad det är för något. hmmmf... tänk om det är cancer :O

i stan ska jag:

- kolla upp min bebisbullfitta i navelpäcing

- köpa alla-hjärtans-dag-present till hemlig....

- köpa mössa till bror

- shoppa!

facelooook




outfiiiiiiiteew


hahah de ser nästan ut som jag har tjocka ben :D

örhängen - glitter
linne - hm
jacka - hm
kjol - random affär i spanien
tihgts - hm
skor - levis



biiiiffeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

känns som söndag????

chacha , haha , fyndigt .. jag ska väl pallra mig in till mami , skönt att vara ensam hemma eller vad säger ni :) ?
gud vill inte att jag ska ha ngt lov, höstlovet var man magsjuk, jullovet hade man halsfluss, och nu typ feber , ellernej inte feber hade imorse men inte nu längre , thank god thanks, känner på mig att idag kommer bli entjockis dag , yeeeey , varför kan inte godis vara nyttigt ? jag skulle äta det hela tiden och man skulle lixom inte bry sig att man åt det, gooooooooooodis är mitt liv , HAAAAAAAAHMM
 
ehm det här är min future..


jag är tvungen att göra min egen frukost :s

tja bloggen, händer ?-.^ först vill jag be om ursäkt för att jag somnade ifrån er igår. aah såå... förlåt. jag deckade redan vid nio och kunde inget göra. jag, mamma och bror låg och myste framför "sommaren med göran" 2009s absolut bästa film. kärlek till den <333333

morgonen började dåligt. en sån här dag brukar jag ställa klockan på 06.10 och det verkar som att mina vardagliga rutiner sitter i för jag kan inte sova?? klockan är 09.13 när jag vaknar, freak. jag ligger med magknip och jag inser redan de första vakna sekunderna att detta kommer inte att gå. jag måste gå upp och kissa. jag pallrar mej upp på mina egna taniga ben. på den långa vägen till toan så får jag yrsel. jag försöker med suddiga ögon kika in i köket om mamma har gjort frukost åt mej. har hon de? nej. jag skiter i de och fortsätter resan mot toan. väl framme vid toan, kollar ut genom fönstret, grå himmel. satan.

vi hörs väl sen då när jag vet vad jag ska göra ?

biffen




hejj

nuuuu ska jag ladda ner tusen filmer, yeeeah , im awesooomme mohahah:)
ngn som vet en bra? , tell me :)
i´m feeling hothothot , nananna , den låter har fastnat på min hjärna , haha , kul att gå runt och sjunga den på stan , alla gör de imron dåå:) ? perfekt, imrn blire söka prao jobb tänket absolut inte säga vart eftersom det är super hemöligt , bästastället , HA HA

små flickor får man verkligen anvönda mobiler på hemkunskapslektionerna , ?


Det blev ju lite fel där va ? :o

taggen ska självklart http://ecmj.blogg.se  så det så!!! / EMMAJOHANSSON

det är väl ingen som förtjänar nåt så hemskt, eller?

det blev hemmakväll trots alla konsekvenser. men det ska bli skönt! jag är nöjd över mitt val , ändå känner jag lite ångest. whatever! det är sjukt mysigt att ligga i soffan och tjocka med människor man älskar över allt annat, nu känner jag saknad till papi osså. vi ses snart. älskar er! kan inte sluta kolla på våran underbara design som emmis har gjort, tack igen min ängel. (kan man bli så glad för en design , freak)


jag fick ett par byxor idag av mammas chef. började gråta. han måste hata mej. tycker nån av er att jag förtjänar dem? är det nån som förtjänar att ha på sej nåt så fruktansvärt? är jag så hemsk? förlåt.

mamma missade nedre delen av byxorna men man ser ändå dess form och diarreaktiga färgen. why god, why me? fan..



biffeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

dd

okeeeej, jag är impad av designen och headern :))))) , tack emma :) ,
nuuuuuu blev jag deppig , buhuhuhu ,
jöääääävla fjiiiiis ,


jag sa ju att jag skulle fixa det alexandra...

emma har fixat design åt oss jepppeeeeeeeey :D ett stort tack henne som lagt ner tid och ork på de. hon är ju bara fööööööööör bäst. det blev bättre än jag trott. tack bebisgriiiis

hon är värd en länkning fan ! inte många som är det, känn dej stolt! http://www.ecmj.blogg.se

nu ska jag möta mamma och hjälpa henne att handla (och?) duktig flicka :)

/biffen

hur säger man " jag sätter mej ner" på engelska?

tja bloggen. fett fult att säga tja? hatar tja. jag är hemma sent för jag har vart på affes. mitt alldeles egna cafee. tuff dag i skolan. egentligen var den inte jobbig för vi hade bara fyra lektioner. varav en var gympa och hemkunskap. ändå kändes det jobbigt. jag har varit på toppennhumör (like usually) men jag vettefan. nånting äre med mej idag. vad kan de vara?

jag velar mellan filmkväll med mamma och tommy eller på bio med tjejerna. får jag tänka lite? äre okej om jag tar en paus? mitt liv stressar sönder, måste tagga ner lite. de händer liksom saker hela tiden... svårt val. jag går och dör sålänge.


random foto, vene vem...  /biffen


ledig, aha aha ahaahaaha

hooome sweeet home, klarade av torsdagen ! är lite sjuk, så nuuuuu blir sova , direkt till träning , sen på bio , myss eller hur ;)? ngn mer än jag som får damp på alla dåliga lärare, om ni ska vara lärare kan ni ju fan vara bra jävla puckon :@


alex weeeiy

emma langar fjorrre bilden :OOOOOOOOOOOOOO , haha nej skoja bara tööti,
vinnst med 10 bollar? , haha säger jag bara .... ehmmm maybe ska se en film , a walk to remember ,  driiiiv inte att den är braaaaaa , aaaaaaaaaaaamafuckinggaaad :D ,


kan fågelfan skaffa ett ben?


färsk sås

fett glad, uppspelt, typ aspirrig. varför? vene :D mitt störta bekymmer nu är att det blöder ganska kraftigt från min tummnagel. fetingskabb hiihihi.

asså discot i skolan är inställt. stackars morötterna i skolan som så gärna ville gå. *sörjer* hörde många som blev besvikna faktist. som tur är så ska det tydligen bli framflyttat till våren. *fjuh*. om de inte blir så måste jag skjuta nån. daah.

vad ska jag göra nu undrar ni då? jag ska öööh... jag återkommer chachaaa





jag ahde bra hårdag igår :)

tjohoe

and now my internet is back. är jag IOR eller?, trött som en åsna, snart får väl folk börja låta som en åsna när dom ser mig eftersom jag sover hela tiden :D , maaaaaaaaaaaaaaaatch snart , kulkulkulkul taggad yyaaao. som emma säger idag är det torsdag , alltså så äre fredag imorn , mohahha avis? jag vet!
men caaaaaaaaaaaaaaasha upp dom nu vafan :D


viktiga regler angående våran blogg

* om vi lägger ut en bild (ny som gammal) så ska vi INTE beskriva vad som finns på bilden för jag vet att alla redan vet vad som är på bilden. exempel: " jag och best frieeewnd i somras, sååå cutiiiee!"

* det ska vara en rolig bild i minst 90 procent av inläggen.

* vi ska uppdatera minst 7-8 gånger om dagen och då ingår dagens outfit , shopping osv...

* om det skulle vara så att någon av mej och alexandra är upptagna eller av någon anledning inte skriver så mycket en dag så ska vi självklart inte säga de till er. ni vet ju redan det så det finns ingen anledning att ta upp de igen? det verkar tråkigt.

* om det nu skulle vara så att vi härmar någon annan med någonting så gör vi det för att det är roligt att jävlas. inte för att vi är fantasilösa. eller?

* vi ska inte tigga om kommentarer. vi behöver inte få bekräftelse av kommentarer för att visa nån annan att vi har många besökare.



tack bästa läsare / ägarna


biffen

yeeeh vååår fuck me! åååh våren är här gott folk! synd bara att jag måste ha på mej min feta jacka annars hade det ju varit vår. den är så himla vintrig av sej, den drar liksom ner vårstämningen ändå kan jag inte ha nån annan jacka för att det är så fruktansvärt kallt! fan va jag längtar till våren, för efter våren kommer årets höjdpunkt.

nurå, alla hatar mej och jag hatar alla, thats how we like it. jag skulle byta om men kunde inte för när jag såg datans blick bara stirra mej rakt in i ögonen så var jag tvungen att sätta mej ner. följd=jag sitter nu med uppknäppta byxor, längre hann jag inte. kanske ska gå ut på ballen och bara sätta mej på en stol och njuta av vårsolens varma strålar? låter som en bra ide :)



se vilken vårig bild på kluttan och emmut :')

vi ses i helvetet vilket fall

jag skrev en hel jävla uppsats till alexandra på sms det var därför jag va lite seg (vägra ringa?) jag skulle också hälsa att hennes internet inte funkar och att det är därför hon inte skriver.


nu äre väl nattinatti för min del. nä inte än... jag har några saker att säga till alla som beter sej som fukking ettagluttare. släpp de! let it be! forget it! gå vidare! move on! FUCK YOU!

 

det spelar ingen roll vad ni gör, emma hellgren kommer alltid vara bäst och jag vet att det svider




soetnoet

asså vem äre som bestämt hur många dagar det ska vara på en vecka egentligen? är det gud? jag har för mej att man lärde sej de när man var liten. på fredag är vi lediga och de är fan perfa! fatta hur mycket tid och helg vi skulle spara in på att vara ledig en liten ynka dag till i veckan varje vecka. jag ska faktist skapa en ny gud som ska heta tindra. hon ska införa "fyr-arbets-dagen-i-veckan". man hör ju på namnet hur bra det låter. ALLA vill ha en sån ny lag. finns det nån i hela världen som nekar så är det bara avundsjuka. SÅ DE SÅ

vad jag gör? jag ska väl typ borsta tänderna nu. om jag inte typ ramlar och slår tänderna i badkaret så blodet sprutar och därmed kommer en skvätt i ögat och jag blir blind och springer in i en tröskel så att min tå blir blå, och då ser kanske min bror tån och blir rädd och slåt armbågen i en kruka så krukan spricker och jord rinner ut på golvet och sedan kommer mamma och halnkar i de och bryter två ben i näsan. aah, om nu inte detta skulle hända så hörs vi efter, ciao bella


skoooolan nu


skoooolan nu


memmet luktar fis

kolla va smal jag va i somras , buhuhuu.. :'(









pöss

hata skolan !, har suttit i två timmar med en svenska uppgift och är inte klar , yeey , prov också på onsdag hmmmm.... skriver närj ag är klar annars vettefnaaaan asså :D ,

S som är johan..
alleeexx


.

tja tjejer, (och killar?) hur äre? nu, nu jäääääääääääävlar ska mitt fett få känna på andra bullar! nu har ni inte mycket att säga till om fucking fettmolikyler!

ses efter min träning ciao


fucking äckel cheep mongo monday


sooo serious.. skolan :)


punghuve


älskar den tröjon som jag har på mig , fan att det är emmas :D

daaaah!

JAG lovar att DET ska fixas. NÄR har jag inte sagt nåt om. jag ska faktist hyra in en snygg kalsongmodell som ska göra det åt mej. vad sägs om...



emma


haha

errrhm , emma det står att DU lovar :) , fixa det som du lovat nu på diiiiiiiirrekten, meddetsamma , nunununu :)


emma vad har du gjort med min mooobil ?????????? tagit massa kort..


baichickawowow

facebook dampar , alla loggas in och ut hela tiden -...- ,
allla är tråkiga som tjocka kossor fan ,
och jag har inget liv, jag sitter och väntar på något som aldrig kommer ? nolifefucker

jätta munk bakad av sara och alexandra , smaka skit gjorde den :D


knäckt spräckt mobbad av en insekt

VÅRAN DESIGN, den är inte mer värd än en klubba med bajssmak. serri vi måste ändra den. själva bilderna är fina men texten kan ju för bövölen itne vara rosa man ser ju itne ens vad de står, inte bra. jag lovar att de ska bli ändring.

okej kära läsare och alexandra. nu får ni gärna förklara för mej vart nånstans det står i texten att JAG, på egen hand ska ändra formen på våran text. i cant see anything alexandra. buhu cry me a river ;)

steg feeeeeeeeeeeeeeeeem

eeeemma lovar du verkligen att DU ska ändra texten ????????
now I´m back. vi är vidare i steg fem yeeeeeeeeeeeeeey , mycket fick jag spela JAPP , nee icke då ,
men att vinna är alltid att vinna :) , nuuuuuu väntar? ehm nej inget väntar på mig :( asså shit alex<3mat
fyfan vad jag äter, i veckan ska jag bara äta sallad punkt slut .

jaa mina ögon är röda -.-


.

tja

köpdejettlivhosemma.nu

varför ligger jag och läser fjortisbloggar. är jag på så låg nivå att jag måste göra de? ja. fan de svider att säga det. helvete. jag ligger här och tycker synd om mej själv för att jag är så nedrans pinsam, ack ack ack. någon som vill köpa liv? ett för 20 , två för 30.

snart ska jag på småttingträning och sedan dirrmod till egen träning. efter de ska jag bara mysa med min mamma som kommer hem idag. måste prata med henne. åhh va jag saknar dej.

jag tänkte i alla fall tagga till och göra lite nudlar åt mej själv. mums för måns.



smutt


lackar skitkorv på alla fucking emos

dagens plus

våååååååår
, vad mer ska jag säga annat än att vårkänsla är det bästa jag vet. när jag går ut känner jag hur våren är på väg. jag har tillochmed fått se lite sol idag ^^,  jag blir lycklig :')



den
här bilden, kärlek


dagens minus

söndagar,
alla hatar söndagar. det beror på att imorn är det måndag och måndagar hatar vi annu mer. alla HATAR söndagar. (förutom mamma)




snön,kan snön bara försvinna så vi kanske kan få ännu mer vårkänsla?


VÅRAN DESIGN, den är inte mer värd än en klubba med bajssmak. serri vi måste ändra den. själva bilderna är fina men texten kan ju för bövölen itne vara rosa man ser ju itne ens vad de står, inte bra. jag lovar att de ska bli ändring.


emmahellgrensugersnopp


biffen :)

det luktar hamsterfitta i hela huset. här behövs det seriöst en bigbig makeover. man känner sej alltid sådär lite extra ofräsch när det är söndag. håret är så fett så man kan krama ut det på mackan och använda de som smör. trosorna som man har använt hela helgen är det en brun rand i. det värsta av allt. jag har hål i min vänstra strumpa så där sticker det fram en tå, den ser ut som en ostbåge :(


michael jackson på högsta volym, dammsugaren i högsta hugg och två riktigt lyckliga tjejer. här ska det städas!




osminkade... take me!

kan man bli töntigare..... X)

biffen pallante skriva. låt bilderna tala



har jag ätit lite förmycket rumpuppsvällningmedel kanske... min rumpa ser hyffsat jäst ut






biffen

catjing

heeeeeeeeeeeeeemma , vi käkade middag på deli hela laget , mysmys
vi vann båda matcherna , play off match imron , haha ingen fattar va ddet betyder ;) ?
iaf , skön dag , tummen upp , eeeeh jag har hittat min sladd kommer lite bilder från den ,
kraaami ^^
 
vet assabasa töntigt att lägga in men måste , precis nytagna (aaa)
 
emma absolut inte vig..

ööööhm mitt vanliga hår , ppppfttt


jimmy råkade sätta eld på dockan!

Strykjärn :) jag och emmuthelvetet ska till solfagra och leka. jag är tankelös så här har ni duluktarfis-läsare en fin bild istället.

Tack på förhand/
kajan


kärlek till alla nördar som skriver "k"

jag har precis duschat och nu är det kajsas tur. bor kajsa här? aa :) vi diggar med michael jackson i hans checka moves. gud va sexigt. nåt som mer är sexigt är att idag är det lööördag. älska. vad ska vi göra ikväll? vad ska vi göra med min tomma lägenhet... försök att klura på den du?




loveu fuckface

shopping makes me happy

bilder på en del saker vi köpte :)


vi köpte likalikalika, kofta från hm






sen köpte jag lite enfärgade tröjor och lite smycken osso :)

puss från emma

 


desperate housewives

kajsa lagar mat som vi har inhandlat alldeles själva. för en stund sen satte vi på både diskmaskin och tvättmaskin. jag ska gifta mej med någon snygg rik hockeykille med bakslick och magrutor. han ska köpa allt jag pekar på. sen ska vi flytta till landet till en stor rosa lyxvilla. vi ska ha två barn, en tjej och en kille. jag måste ju liksom vara beredd för det här med att flytta hemmifrån det är ju liksom bara några år kvar.

vi har shoppaat massor och jag lovar bilder snart. nu doftar härliga nuggets

chackballlleeeeeeeeeeeeeeeee

 

/emma


call cola till frukost, orgaaaaaazm

va händerååå? jag och kotte har precis käkat frukoost. nu måste vi faktist ta oss i kragen och borsta bort alla barnsligheter. vi har nämligen hela huset för oss själva hela helgen. då måste man ju vara lite ansvarsfull. tror ni att jag klarar av att tvätta kläder? borde jag göra de? ;O EMMA KIRRAR BIFFEN!

skärholmen nästa! jag måste köpa nånting i alla fall. vad? det är en hemlizzzz

 




äääääääälskaree

/emma



match 11:15

taggaddddd till hundra :) !
samling om 45 minuter , alla kommer och kollar i huddinge hallen , usm steg 4 :D
inget bloggade förän ikväll, fullspäckat schema med handbollen , ja men ni fattar :)
 
jaalla bilder ser typ lika ut memn jag tar dom med min caaaaaaaaaaam


jag älskar att vara ensam hemma

nu är vi äntligen framme i min såkallade bostad och min uråldriga instink har just visat sej. jag är vrålhungrig och därmed ska jag och kajkon ta o göra lite nudlar och snacka en jädra massa skit. det har blivit som en liten udda tradition som vi har när vi kommer hem från våra roligheter.

imorn så mååååååååååste jag shoppa lite. inte mycket. bara lite för jag har inte shoppat på hur länge som helst. jag har lovat mej själv att inte köpa för mycket saker för ofta. men nu så, nu tycker jag att det är dags att i alla fall köpa nånting. såå imorn bär det av till skärholmen skulle jag tro. yttepytte.




vajjert ... :')


mina föräldrar fick ett freak till dotter

nu ska vi ut. vart? det är en hemlizzzz



hej jag kallas puch-up-flickan


men din fula bajsmacka

de lite finare, de lite coolare, snäppet bättre, mycket snyggare ska möta snorungarna vid pchallen. aaaahhh. vad händer ikväll dåååew? jag och kajsa har hela lägenheten för oss själva. undra vad vi ska göra? GrrrRRr

outfit kommer senare :)))))


schmack

håller på att kolla på titanic buhuhu vad den är bra :')
och di caaapro är så himla förbannat snyyyygg :O !!!!


min bror åt 19 pankisar igår

jag och kluttt ska planeraa. älskareeeee!!!

snart kommer det en plus och minus lista, missa inte.


stoppa inte köttbullar i näsan sa jag?

tjoo fuckers jag hade ingen data igår. (som om ni ville veta) men skitsamma för nu är jag här och de är huvudsaken. eller egentligen är jag död. har precis haft so-prov som gick sådär. jag var så seg på att skriva att jag fick ha muntligt prov med min lärare. följd = avliden. men nu känns det bra i alla fall :))

jag och kajsa ska ta oss till husets hjärta. köket står och väntar på oss för ingen av oss har ätit varken frukost eller lunch. nu kanske ni undrar hur vi klarar oss. svar = de gör vi inte.

seeee youuu sooooooooon // emma


tar saker i egna händer och när ni gör som dom på tv gör

städat rummet, alexandra får en guldstjärna :)
eftersom det är usm imorn ,i HUDDINGE hallen , kom och kolla , så får man absolut inte göra något idag eller på hela helgen förutom att spela handboll så ska jag faktiskt bara vara hemma , förmodligen kommer aalla det ? duuuktiga alex iaf! , min klass har håltimme hela hela tiden , maaan ba shiet lärarna gillar inte oss eller ? haha nej ......
 
haaaaaha jävla nörd jag är , fin är jag också , blek som ett spöke ( beror på ljuset , hoppas jag !! )


alleballe

wowwwwwwwwwwwww, alex klara att göra om designen helt på egen hand. nej med hjälp av en blogg då :$$$
nejmen fäääätt mä stolt. nu ska jag hoppa in i duschen ( HOOOOOPPA )
emma har ingen data den jeveln ....

tjo bre snorunge

heemma från träning, jag och meeeeeeeeeeeemmmma fikade i en och en halv timme ?
ass mys :))) , sen träning, att göra fys i snöö mjaa vettefan om jag tycker det är okej :) , fick usm tröjor men inga mobiler . jag vil ha mobilen nunununu , okej :) ?
emma vet du ? jag är fortfarande mätt ()

jag igår elle :) ?

dutti johan då :)


bjoo

1224 olästa mail på hotmail, aaaaaaaaaaaaaamagad jag är populär :))))
nej jag driver är aldrig innepå deee ,
imorn emma yes du får för en gångs skull vänta på mig , höhö ,
sen direkt på träning , vi ska få våra mobiler och usm tröjor .
hmm mycket att längta till elläh hur :D

hahaha fyfan, och varför har jag två sträck vi dmin näsa ^o) ?

rubriker är för töntar

jag gick upp 05:03 idag, vilket innebär att jag har rätt till att vara trött såhär dags. vaknade hetsigt upp av en konstig dröm om mej och kajsa. jag va helt svettig och bestämde mej för att ta ett glas vatten. kunde jag somna om sen? nää. jag satte istället igång att plugga lite medans jag var klarvaken och hade tid. sen 20 minuter innan klockan ringde (05:50) så somnade jag och sen kom jag inte upp. grrrreat

haha
jag kom på att vårat lösenord till bloggen är sjukt kul. hur fan kom vi på de sjuka lösenordet? försök att klura på de ni.

genatt



B-b-I-i-F-f-F-f-E-e-N-n

mutta :D

jag va precis och tvätta bort sminket och nu har jag ångest och vill sätta på smink igen för jag är så jävla ful. fandå ja får tröstäta en apelsin eller något.

usch jag siter och kollar på tjockisteve. varför är det alltid äckligare när tjocka gör saker? speciellt när de äter. jag menar det går ju samma väg från munnen till bajjan, men det är fan nåt speciellt att se fettisar käka. nu menar jag inte omm man är lite knubbig för de är bara gulligt men de här feta americanderna är riktigt ofrächa när de sprnger och svettas och äter samtidigt , eeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuuuw :'D

/emma

fuuuuuuck sooo

emma, bananer i pyjamis vi kommer två och två bananer i pyjamas... nananna ,
banan , BANAN, banan, banan, mmmmmhm banana :D
haaaaaaaaaaaaha !
min so uppgift är snart klar, jag har suttit i timmar och kämpat och så får jag känslan av att jag görhelt jävla fel :OOO mjaa, vi får se hur det går imorn dåårå :),
EMMA ! varför lägger du in äckliga bilden på det där barnet , man får kvääälningar :OOOOOOOOOO
 
här är din födelsedags present, du kan tänka dig hur dom luktar eller hur :)?


alexandra borde skämmas

jag läste ett inlägg som alexandra har skrivit som jag inte läst tdigare. de här ska du ha jävligt klart för dej : ingen , JAG SÄGER INGEN . utan undantag. INGEN skriver , pratar eller ens tänker tanken på en de i närheten av mej. de borde inte ens existera. du vet mycket väl att jag hatar de! fattar inte hur du kunde göra nåt sånt här mot mej, nu måste jag hämnas. men jag vet inte hur??? de här va såååå sista gången du ens nämde ordet banan framför min ögon och öron, förstått?????????????????????




biffen


kalla mej bög

åååh fan va jag är hängig och tråkig. känner mej ofräsch och sjuk. fy va jag inte mår prima. jag som alltid är skolans solstråle och idag va jag jättesur. självklart fick jag kommentarer men hallå??? jag är ju bara som er. är itne de lite konstigt. att när jag beter mej som en vanlig människa så får jag kommentarer om att jag är konstig. hmmmf... nåt att tänka på va? alla har ju sina dagar.



min tränare hassan på badhuset i somras

även de som är av de lite "biffigare" sorten kan ju faktist ha dåliga dagar visst /emma

tjena mittbeeeeeena

och mittbena är precis det jag hade idag. snygg var jag i den lite mer trashiga looken. ( men gud lek inte fashionfreak -.- ) tack till hanna jonssson för att hon alltid säger att jag är så fiin ^^, det är faktist en som frågar om jag ska bli modell. det blir man ju alltid glad av att höra.


nurråå sitter jag och knaprar i mej utsökta vindruvor. självklart utan stjärnor. men jag är inte sugen. jag tror fan att jag börjar bli sjuk. snorig och trött. det är väl ett tecken för att man är sjuk? jäklarns då kan jag ju inte träna idag heller. har största ångesten. träna är fan mitt liv, min passion. E <3 TRÄNING = SANT






mnmm

paradise slut, nja vet inte riktigt vem som skulle vunnit , jackie hade ju redan avslöjat det så hon får väl inga pengar eller hur vare? ,
so loong madafucka


EfeMfkjMnfjiA

gud vilken tur att jag inte åkte på träning idag. jag börjar faktist känna mej lite fnojig. äre nån mer som känner samma sak? i alla fall dårå så ska jag , emma biffen hellgren fara åt fanders. pappa kommer och hämtar mej om exaaaaaaaaaaakt 14 minuter så nu blire till att skynda sej. varfördå? jag vet inte. jag har ju redan packat allt.

gagabaga burgerkin.... /MUTTA



alltid jag som är såhär..


fuck fucker fuckest

fan jag daska klubbfittan på tanden ojojoj. idag när jag skulle äta en grön klubba så halkade den i munnen och rispa upp hela tandköttet. OBS! trodde också att min tand hade spruckit men som tur va så klarade den sej. har så fruktansvärt ont i munnen nu bara för de, de bara ilar hela tiden. kan för sjutton inte ens äta en vanlig appesin utan att typ må illa. de bara svartnar för ögonen när jag öppnar munnen mycket. så ont gör det.

jag msåte säga tack till marcus i min klarre! han ställer fan alltid upp när det gäller läxa oxh skolarbete. jag tror inte att jag känner någon så smart kille som han. tack för alla gånger du har hjälpt mej på matten herregud. min personliga mattelärare. ( och so, och no) du ska få tillbaka nån gång det lovar jag. OCH ta för er tjejer , hockeybögen är singel. GRrrRr





emma

flensmorgan

myyyyyyyyyyyys att vi får mat som ser ut och smakar geggamojja? idag fick vi fiskpinnar i skolan. fick itne vi de i fredags hallÅ? antingen äre nån jävel som vill trycka i oss fisk som smakar geggamojja eller så äre nån med jävligt dålig fantasi som måste ge oss fiskpinnar varje dag. det spelar ingen roll vad fisken kallas om det är lax, eller torsk, eller allt vad det heter. DET ÄR FORTFARANDE PÅVÄRMDA FISKPINNAR FRÅN 2004? jävla tjabbiga! tror ni seriöst vi är så korkade att vi inte fattar det? och ni klagar på att vi slänger för mycket mat. tar hellre en spade från nån jävel på dagis och häller i mej en skopa sand.



men hallå? idag vare tisdag. DAAH? vi hade ingen dans som vanligt. YIHOOO. och jag kom hem typ tjcokt tidigt för att vara tisdag. alltså tyå tio i två. yeh im a tuffing. vente om jag pallar träna idag asååew. känss sisådär eftersom jag har prov snart *shit* så det lutar åt hemmahållet. men jag akn ändra mej ganska drastiskt det vet ju ni. till höger väntar so-boken flitigt. kanske ska börja fiffla lite med den.


tjingeling - tarsan har string




emma

emmma !!


hihhi, fin jag har gjort om emma på photoshop va :) ?


som en packad sur sill

pjuuh, nu har jag en kvart till godo mhihi , efter skolan drar jag hem till m sen direkt till träningen , så nu hoppas vi att emma skriver  lite , :)))

tröja-JC
halftlack leggings-New Yorker
armband-JC
örhängen-Guldfynd


mjooo

haha syyyyyynd i paradise säger jag bara , haha helt blåsta ,
nu är mitt hår plattat och klart, sova om en stund kanske vi får se pösss
 
haha fyfan , driiiiiiiiiiiiiiv

mitt namn är phredrik och jag gillar phrusna phuckphace :'D

det är helt sjukt. det är något phel på mitt tangentbord. det går inte att trycka in knappen som är mellan d och g. jag phattar inte varphör. det kommer upp nån konstig grej om sök. måste phråga brorsan om han vet vad det är. hjälp!

emma


bajjjj

50 min till paradise. haha vilket liv. emma jag måste fortfarande prata med dig juu , hmm hur ska jag göra , orkar inte ringa ...... föresten en fäääätt mä cool sak, jag har exakt 400 vänenr på fejjan HA HA . nu ska jag ta en banan , ja emma jag ska ta en BANAN , en BAAAAAAAAAAAANAN , haha driver emma älskar inte banan :)


happu birthday ...

och jag höll nästan på att glömma, det är någon som fyller år idag .. nej jag skoja , bääästa MARTINA EIFREM fyller år idag , grattis pårej hoppas du haft det skiiit bra idag, och hoppas naveln blir bra haha ,
GRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTIS :) !!!!

här har vi bilden på töötisen :D


KÄRLEK TILL DE SOM HATAR DE JAG SKRIVER

åååh idag var det en som frågade om jag hade lösögonfransar. jag blev jätteglad. *fäller en tår* älskar såna kommentarer och det betyder ju att masvarorna jag ick av mormor gjorde susen. appropå ögonfransar äre dags för mej att dra ett plugg. jag är fortfarande sur på alla fuckface som förstör min dag. jajajaja. om man är en sån person som sprider butterhet överallt så brukar det vara så att det är just hon / han som mår dåligt över nånting. tro mej det blir inte bättre av att klaga på andra :')

JA JAG HAR GANSKA FINA ÖGONFRANSAR :D

/MA


so fucker

ehm hähä ja, emma , hehhehe, kanske jag kan hehe.. nej men det klart, själv är man brun som en.. ja vad är jag brun som? , ett spöke kanske ;) shiiet, att skriva uppgifter på soo är tummen upp på , noot, haha skoja , nej men det suger häääst balle :) , oh oh oh ikväll äre paradise, yeah , finalvecka, fast alla säger ju att jackie redan vinner så? , men ska looka iaf :) , men föreesten emma, måååste berätta en läskig sak haha , jag tror på "peppar peppar ta i trä" i promise :o


det va min kanin :)

bäversnusk i korvkiosken

hatar människor som får mej på dåligt humör. jag är fan alltid glad. skyll dej själv om du är bitterfitta.
( mitt nya ord )



fuckit.

/e


tjaballabaconsnutt

jag sitter och kollar på mina söta tår. fät kattiga fötter jag har. jädrar. inte alla som har så gulliga tår. jag börjar bli blek. dente najs. äre nån som kanske möjligtvis, bara om den vill, jag tvingar ingen utan det är helt frivilligt, kanske om den skulle kunna ja... vad ska man säga... ta sej till huddinge och typ kanske bara ta en snabbis inne på solariumet nån dag ALEXANDRA?


idag var det nån jävel som spotta mej i håret?! eeeuuuw. den jäveln ska få tillbaka. eller vad säger du jacob borsen?? fan man kan inte ens kolla dagens beställning på teven utan att få snor och magsaft i skallen. ungdommnar nu för tiden asså....nu sitter jag här själv och har en härlig romans med ett madafakka so-prov.

fan
aatt jag inte kan ett piss , äre nån snygg hjälte som vill läxa upp mej?




såhär gulliga tår har jag :')

det vackraste jag vet är nanana

heeeeeeeeeeeeeemma , hos mamma .. i stan .. helt okej faktiskt men jaja ,
är trött som en gorilla , hungrig som en gris , asså helt slut :((((
ska äta snart , sen bliiire plugga plugga pluugga , ja svenska och so , die madafucka :)
för er som ville veta fick jag MVG på prooooovet , haha in your face , jag är grym på spanska x)))))

så ääre :)

lucas är mitt största fan :'D

naaaaaaaaaw!!! lucas är ett sort fan av våran blogg. han vill inte erkänna men herregud. STAAALKER!! just nu sitter vi i datasalen yiiihaaaaa :D

haha

om en halvtimme måste jag gå till bussen .. och nu precis hörde jag att det plinga på dörren och där står sara , haha , om man har varit hos tandläkaren kan man ju alltid komma hit höhö . första lektionen , prov i spanish , jaha .. efter skolan drar man hem till mamma i stan hmm.. men vi hörs då ceeya :)
alexandra :))))

fulfulfulful

RSS 2.0