kunglig...



nu vet ni vad jag ska göra ikväll men just nu ska jag dra till långsjön och kollar läget. aaaapuuussssiiii

töntig fjorrelista...

1. Vad står det i ditt första sms? "naaaaaw :')" , från tärnan

2.Vem ringde dig senast ?
mamma ;PPpppP

3. Är den 18 kontakten? cewe

4. Vem är kontakt nr 30?
 denise holmsten

5. vad står det på ditt 22 sms? "bra gumman , tittar ut på dig, älskar dej" , från mamma

6. Vad heter kontakt nr 5 på din mobil ? alex fors

7. Älskar du konakt nr 20 ? chris hermansson, hahha aarå!

8. Är kontakt nr 60 fin ? gluten, nää hahah fett ful :D

9. Har du kysst kontakt nr 43? erik lidin, hahha jaa faktist

kan ej fatta aatt jag gör den här otroligt löjliga listan....

10. Vad står det i ditt 19 sms ? "du kan inte tänka dej att ringa lite senare nästa gång :O)" från tärnan

11.Har du träffat kontakt nr 14 idag ? cajsa landegren, neeeppp

12. Har du gillat kontakt 50 mer än en vän? min mammas kusins pappa, nej jag lovar!

13. Vad står det i ditt 2 sms ?
"hänger du med och badar :) ?" från axel

14. Vad tycker du om kontakt nr 17? carolina arvidsson är jättegulli :)

15. Hatar du kontakt nr 42 ? emma hellgren, nej jag hatar inte mej själv, tvärt om :)

16. Hur känner du för kontakt nr 31? david larsson, han är lite tyst men ett plus till att han känner min pappa (Y)

17. Vem är kontakt 25 på din mobil & vad tycker du om henne/honom? cornelia collin, jävligt söt och busig tjej !



wakawaka

gödmörgön. pappa ringde och väckte för tjugo minuter sen ungefär. satan va han fick mycket skäll. jag nästan skrek. hehhehehe. sen ringde jag upp och sa förlåt då sa han att jag skulle få pengar som ursäkt för att han ringde så tidigt. sött va? :'). så han langa fram karax till mej och det skulle ju passa skitbra eftersom att idag är det ju värsta bästa shoppingdagen och jag och sara skulle dra in till stan eller kanske till söder eller något annat bara för att bränna pengar. MEN sara ville hellre vara med sin mormor så det blev inget shopping idag. piss också. för att sörja så tänkte jag ta en kall lång dusch nu. myysss. pussssepussse.


airplanes



hali hallå. nej men usch va fult. jag har alltid så svårt att hälsa på er? jag vet inte riktigt hur jag skavariera mej. ni är ju liksom speciella så jag vill komma med något speciellt varje gång. jag försöker, jag lovar.. (gulligt va?) skitsamma, nu börjar jag med ett " hali hallå " och fortsätter med att säga att jag och sara är steeeeeeeeeeek på hög nivå. vi smörjde in oss med olja och det funkade skitbra. vi är bruna som bajs. fast snyggare såklart men shit va solen tog idag. det var jättemysigt hela dagen tills sara hittade en mask/snigel/larv i sona jordgubbar. det var inte lika mys.... jag åkte hem för att äta lite sallad och vi ska troligen ses ikväll också, och imorn.. och dagen efter... och dagen efter de. amen hejdå!


uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut !

godmorgon bloggen, äre bra eller?
det blev ändrade planer i shemat. eftersom att gud har gett oss detta strålande väder så kan vi ju inte missa en enda minut på stektiden. alltså 12-15. därför fick stan vänta tills imorn och nu är jag istället på G till sara. jag ska nog köpa med mej lite jordgubbar, de gillar ho nog. man måste ju smöra lite. jag bloggar där om jag inte har annat för mej, puuussse!

godnatt sötisnosar :)

asså ååh yes det är någon som vill vara med mej imorn! nej driver, alla vill men yes till att vi drar in till stan. jag blev astaggad på att bränna pengar. tack gud för att du gjort mej smart och snygg så jag har lite betygspengar att bara shoppa för.

nu kom tommy, ska nog göra lite mat åt honom han verkar hungrig. haha. det blir ganska torra inlägg men jag har fasen inget att skriva. förresten så ska jag tydligen åka till liseberg under partillecup så då ses vi väl där alex och sara?

gnatt


aa vad ska jag säga? njut!



          


jag har världens bästa pappa

jaa de va någon som undrade vem som skulle vilja träffa mej. jag förstår inte riktigt vad den menar men just idag va de sara som ville träffa mej och vi har stekt gal1 på långsjön. sen kom viktor och patrik med några kompisar. det var typ jättevarmt men ändå typ som att man andades i ett växthus och sen när vi skulle bada så ba vafaan.... det va ju svinokallt ju.. men man får ju ta de man får! sÅ rusade vi hem och sara skulle käka lite glass sen drog vi ner till moppeskolan. är förvånad huur grym jag är på att köra. staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar! i alla fall så sitter jag hemma själv nu. fett laim. ska jag göra ett inlägg med bara bilder från midsommar kanske? vi får sse!

såhär har jag sett ut idag..



jättefula :D


and everybody know my name

god eftermiddag och hemskt välkommen tillbaka emma. tack. fyy va irri att jag ska ta allt från början. fan va otjill.... aja allt för er. jag hade det sjukt bra i alla fall. älskar allt och alla på de där stället. först käkar man ju den där äckliga maten som man bara måste trycka i sej för att det är midsommar. sen dansade vi små grodorna jag och alex. men de höll inte, min far tyckte att vi såg ut som fucktards så det va lika bra att sluta.

på kvällen fiskade vi och badade. typ jättenajs. jag klarade bakotvolt från bryggan. slå den ni? nej juste stela jävlar. idag söndag så åkte vi hem och jag har tagit en fet jävla dusch. kändes fan som att jag hade alla kryp i hela malmköping i håret. ny åär jag fräsch och ful. däckar snart sorry man men ni får fler bilder imorn.

imorn så trippar jag ooch sara till långsjön. sedär nu har ni ju värsta guldläget att träffa oss. lova mej en sak innan ni kommer, inga jävla sms ba! ring för i helvete! eller nej skit i att ringaa, kom ba ! gonatt!

världens bästa människa...




jordgubbar och mjölk <3

det är så stört gott! amagad orgazzzmmmm.. nej men jag har lite brådis. innan kvällens slut ska jag haaaaaa:

- duschat
- målat naglarna
- valt kläder
- packat
- duschat, fönat och plattat håret
- noppa min ögonbryn

körit värre maaaan! pallante ett piss. har varit med rude och gänget hela dagen vid långsjön, astjill faktist. meeee liiiike! och nu ska jag göra allt detta och imorn halv åtta kommer alex och sen bär det av mot malmköping eller vad de hette. hyffsat tung kväll framför mej men just nu ska jag njuta av lugnet innan stormen och äta mina jordgubbar. om jag inte hinner skriva imorn så vill jag bara hälsa en bra midsommar gott folk! kan man säga så...?




godmorgon bloggen

mitt internet slutade ju att funka!! jättejobbigt och jätteskönt. för en gångs skull slapp jag den här vidriga datan som jag egentligen hatar men jag vågar inte erkänna det. mihiw. men jag kan ju ändå berätta vad jag gjorde igår för ni har ju längtat så. jag fysade. punkt. inget mer liksom ni kan ju tänka er hur äcklig och svettig jag var och jag vill liksom inte gå in på mer detaljer. jag höll på att kräkas, min tränare dödade mej. mördarstyrka kallade vi det när vi var små, gissa om jag var mördad? eller nej förresten, det är ingen hhemlis jag vad död efter. inget snack.

aamen nuråå? asså helst av allt vill jag bara dra till stan och sätta mej i solen med en fet latte och ba fetsteka! gud va apnajs de låter visst? men de tycker inte mina vänner.... de vill hellre åka till rude och bada , det vill jag också men jag är tyvärr inte bjuden pga att rude har sagt upp kontakten med mej i en månad. buhuu.


heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejdåren

jag drev med pappa att jag färgade håret svart. han började seriöst grina i telefonen och sa "men emma du vet ju hur fult det blev förra gången" nejdå pappa jag ska inte färga håret svart, jag håller mej till blondt. ( än så länge ) fast det blev inte så ljust som jag ville faktist. fåj köpa meja fäj eftej missommaj.

ser ni mina vänner? när jag är hängig så håller jag uppdateringen på topp. jag skriver ju mer än kissan och dissan och de där tjejerna. då är det i alla fall någon som blir glad när jag är på deppmode. aja vi får hoppas att mitt griniga humör håller i sej till kvällen ! hej på´n stund :)

resultatet få ni om en timme , bra va? :)

fett ovärd dag

kom ut i solen klockan två och kom hem klockan fyra. de suger. vet ni varför? joo för att mina vänner blev bjudna på lite poolparty och jag fick inte komma så de åkte ifrån mej. haha sämst. så nu sitter jag här, har precis satt i färg i håret och väntar på att ppaappa ska hämta upp mej. jag är hur hungrig som helst men jag har bestämt att jag ska gå ner 4 kilo så ska inte äta något. nej jag ska bara dricka tee och tjilla hela dagen. sjukt sooft! kul liv jag har.. nej de suger. bajs.



marco, min ända vän sen blöjan och de... loveuuu

hehhehehahahhahihihihöhööhöhohohoho

jag skojja bara, för er som vill veta vad jag har på mej varsågoda.

tisha från thailand
bysse från cubus




godnatt

det var jag som skrev listan för de stackare som undrade. fortfarande så kan ni se längst ner i inläggen vem det är som skriver.

nu är klockan typ ett och jag har hunnit med att åka till skärholmen, köpa färg där, hunnit tillbaka, hunnit plugga galet i fruängen, kommit hem, käkat. vet ni varför? jo för att jag är så himla snabb. och nu ska jag till långsjön och få min älskade bikini som jag har längtat efter i ett ... halvår blir det va? den som väntar på något got. höhöhöhöhöhöhöhöhöh. försökte i alla fall ta en bild på mej själv men usch va ful jag va. det får bli ikväll eller nåt ju. vi ses på långis visst? :)))))

en lista wiiihoo

Ditt äldsta hångel? 91a (pedddoooovarningggg)
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? noll
Vad tycker du om kärlek? de suger
När kramade du någon sist? idag
Kramade du någon speciell person? mamma, elif, tommy, pappa
Har du svårt för att bli kär? jag är en kräsen bitterfitta
När kysste/hånglade du med någon sist? hehe...
Är du singel? kan inte bli mer singel
När fick du senast en komplimang? för två sekunder sen eller nåt

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös?
ja fyy helsiket!
Playat? playat haha, gay
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? på elverket eller vafan de heter, dåtid...
Gjort något riktigt dumt? för dumt..
Gjort något du verkligen ångrar? de är onödigt att ångra
Varit nykter på nyårsafton? jamen vafan
Åkt ambulans? på dagis fick man prova lite
Gjort nåt olagligt? inget speciellt..
Blivit polisanmäld? nej
Fått din mamma att gråta? en gång, aldrig mer
Slagit ner någon? biffen, vad mer vill ni veta?
Skämts över dina föräldrar? hahha nej , fett sköna!
Skämts över dig själv? nejeee vad har jag att skämmas över
Sagt jag älskar dig och menat det? ehh aah !
Tar du droger? mm
Dricker du? om jag blir bjuden
Vad har du på dig när du sover? tjosoj
Vad hatar du verkligen? att smsa! ring vafan,
Varit kär? i utseenden...
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? vad tror du om mej?
Är du ensam nu? ne pappa
Vill du gifta dig? de verkar tjill
Vill du ha barn? nee , hängrumpa och hängpattar...

SENASTE PERSONEN SOM:
Såg dig gråta?
de vet jag inte..
Fick dig att gråta? kajsa...
Du delade en cigg med? julia
Du gick på bio med? mamma
Skällde på dig? det är jag som är kung, det är jag som skäller

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? ja faktist, en liten tår klämde jag fram faktist
Kramat någon? men jaaaaaaa!
Pussat någon? tommy pussade mej om de räknas
Köpt någonting? hela dan varje dag
Sjungit? i durremurrekurre
Saknat någon? pappa

måndag ... eller?

heeeeeeeeej. jag är förmodligen död när ni läser detta. är föööööööööör trött på dagarna asså. måste verkligen skärpa mej. alla babblar om att jag ska gå på gympa. äre najs eller? jag har ju liksom skillsen kvar så det kanske blir nån rutten volt hit ch dit om jag försöker. nej jag driver klart jag ska börja, jag äger ju har alltid ägt alla.

jag och elin har kört rumpkrig hela dagen ! fan va jag äger på de. men gud ser ni vad jag säger ? jag äger ju typ på allt? hahha coolt! aja ni ska få en lista som jag tagit från rebbbe. LUGN nu, jag har frågar t

en långis.

ey what's up fellas?
äh ja jag kan engelska. pft. skrivningen har varit tiptop, jag vet. men jag har spelat handboll, eftersom våran KÄRA kronprinsessa har gift sig har ju hela stan städats ????? aa men snacka om slöseri med tid. iaf eftersom det var avspärrat kunde inte jag komma hem .. vad gör man inte när man står i regnet helt dyngsur medans det åskar, jo man rinnger m&m's. annat ord mormor och morfar. slagga där och jag gick och la mig halv tio, ja ni hörde rätt. HALV TIO. det har inte hänt på år.. ingen bryr sig om hur det gick i handbollen så varför ens säga?
kan passa på att berätta om min vecka, packar galet imorn, vid sju drar jag till öland. cashar in lite money och sen åker jag hem på torsdag. helt själv kommer jag behöva lifta hem, bu hu hu. när jag igen kommer till stockholm är jag ensam hemma, både hos mamma och pappa. woho. fetaste festen hos mig. aa fast neee, kommer hem kvart i elva, hur mycker orkar man efter sex timmar på en buss. nada. ska försöka ragga upp min mommo så hon hämtar, annars behöver jag flörta sönder med nnågon annan. resan är inte slut än, tidigt på fredagen ska jag med emma till hennes land, var?när?hur? spääningen är olidlig eftersom vi själva inte vet. det jag vet är att jag kommer hem på söndagen. om jag har tur hinner jag med fyra bussen som går IGEN till öland. fjuuh vad jag gillar att åka 6-timmars sträckor. väl på öland ska jag vara där en vecka, jobba och fecka galet , ironi på det mestadels men man kan ju alltid hoppas? aa böda here i come. folket jag vet att ni inte fattar någonting.
hey yeah.

mums för måns

elin ringer och väcker mej och frågar om jag vill ha lite pannkakstårta till frulle. asså jag menar, vem är så gullig att den står och gör tårta till mej på morgonen? joo elin ! snutterumpan dåååå. vad mer idag? jag kanske ska hämta min bikini som har kommi från hm. så sjuuuuukt snygg. mihiiiw. och hoppsan nu fick jag ett sms att alex ska med till landet på midsommar. vilket underbart liv jag lever! fuckfuckinghelveteskuk va skön jag e. (det låg lite ironi sen gårdagen i de där) tja på en stund!


gonnat nu

OmG fett trött, har snackat med randoms och vill bara lägga mej nu. (men vafan gör du inte de då emma?) idjuuuuuuuuuut. fy fan i helvete vad jag svär så jäkla mycket idag. fy fan jag måste sluta. jag ska väl för i helvete inte svära, jag är fan tjej ju. shit också har sminket och hela skiten kvar innan jag kan gå och lägga mej. FITTA!

förlåt pappa......


du är så jävla ful , rakt från hjärtat

vi gör ett nytt försök att berätta om gårdagen efter mitt damputbrott som kom olägligt. jag vill börja med att säga att jag ljög för er. jag träffade inte alls skogis utan i sista sekund så blev jag bjuden på fest i tullinge. niisss tänkte vi men på tåget satt julia, nickan, iza, mimmi och matilda och de ville hellre att vi skulle med till kvarnbergsplan och vem fan åker till helvete om man kan vara i gamla älsklinghuddinge. inte vi! så vi drog med de och raggade upp några jävla från saltsjöbaden och solna som också skulle till kvarnbergsplan. de sket i den festen de skulle till och drog mycket hellre med oss såklart.. de va asskööna och asssnygga så det blev ju rätt tjill faktist. sen blev det efterfest hos nickan med oboy och macka (fyllekäääääk <3333333333333333)

och jag tänkte på nånting för typ fem minuter sen att ja skulle skriva men det är borta. fan också de va jätte viktigt!! aja idag har vi bara softat sönder vid poolen och jag har blivit asbrun mellan pattarna.l fy fan den du! här kommer lite bilder från i fredags, INTE igår alltså för er som inte fattar de. ni har säkert redan sett de eftersom ni kollar in min facebook hela tiden. hahaha ljug inte nu, jag vet att ni gör de...









vi hade jävligt roligt...

bajsäckel

fitta!!!!!!!!!!!!!!!!! jag skrev ett jättelångt inlägg och de försvann. jävla bajs helvete. HSBUJFREGBUQUEOIBÖV JKJ!

går ut och möter skogis, han är fan beng på riktigt...

jag och brorsan, gulligt va?




förlåt för igååååååår....

godmorgon hjärtegull. jag lovade ju att sova ut idag ellerhur? jag håller vad jag lovar och nu är jag hungrig som ett svin. jag vaknade preciiiiiiiiiiiiiiis innan de gifte sej på teve. helt sjukt, som om min kropp var typ inställd på att vakna just när de svor eden :'). jag är ensammen hemma, har varit det sen tolv och kommer vara det betydligt längre. jag har två alternativ för kvällen. det kanske blir så att jag går ut. jag menar vissst jag är trött men väldigt utsövd så det borde jag klara hur tungt de än va igår. förlåt alla, det var inte meningen, det såg värre ut än vad det va , jag lovar. eller så stannar jag hemma med en bra film och en snäll kompis. vi hörs efter jag ätit i alla fall. pusse

ha det så kult på restaurangen

amen tja. jag hade feting med kul! till en början. sen mådde jag piss ! jag vet inte varför, fattar inte !!! så jag la mej i en säng uppe på rummet halva kvällen. de sög. fan också att jag alltid ska må så jävla dåligt? WTF , nödvädigt, tack gud! axel följde i alla fall mej hem och det ska han ha ett tack för. tack. som tur va så mådde jag betydligt mycket bättre när jag kom hem för mami hade gjort te och mackor till mej. jag säger ju att hon är världens bästa!!!!

imorn då?? jag ska sova. hela jävla dagen ska jag sova. har inte sovit ut på hela lovet, men imorn! då jävlar ska jag sova tills jag .... vaknar för då sover jag inte längre. åååååååååck sen ska jag bara göra saker jag känner för bland annat duscha , måla naglarna , sova , ta en ansiktsmask , sova och lite så. vi hörs då. om jag vaknar.


nu drar vi

såhär snygga är jag och jullan nu... gRRgGRrR

eller juste de va ju nån som tyckte att jag va ful.. :'(

känner att jag verkligen inte fastnade på bild idag :S

vaknar av att syrran sägre "jag har gjort frukost-lunch, våfflor!" ehm lyx på silverfat , det är det enda som funkar för mig. om en timme kommer min mormor, ska somsagt spela eken, vad vore eken utan regn? någon som såg hur det såg ut förra året? man brottades i lera. ska vi hoppas på att det blir det iår igen?

guds gåva

ojj vaknade nu glömde ställa klockan. jag har två saker att säga. det ena är att jag har bara sagt ett enda ord den här dagen. fett stolt! har hållt käften aslänge, absolut inte likt mej. men jag var tvungen att säga ett ord för det blev missförstånd med en tant på cykel =/ aja de ordet va "jahaa" i alla fall. de andra var att jag har solat utan bh ganska mycket och nu flagnar jag. AJJEE!

undra vem som bryter tystnaden? antagligen elin eftersom vi ska dra till gubbängen snart. fattar inte hur hon orkar när gud talar om att det kommer regna idag. våran buss går om två timmar och hon hinner inte gå in på datan. va? vad ska du göra i två timmar som tar sån himla tid? aja vi ses där eller hörs efter. (om jag har börjat prata de vill säga) ^^




"kvävs du inte av push-upen?" om jag ändå hade så stora tuttar !!

svär på allt då?

det luktar korvsoppa..

om skönhet vore kriminellt så borde jag få livstid, (gulligt)

jag fick dricka kaffe utan mjölk. ass vafan... hatar att inte ha mjölk hemma. men en kul grej, eller jag tyckte de. jag va på toa nyss och jag klarade att dricka och kissa samtidigt. har aldrig klarat de förut men i och för sej var det väldigt längesen jag provade sist. grattis till mej.

fick precis reda på att evelna inte ska med till landet på midsommar. seriöst pallante mer.... någon frivillig? nej men skit ire rå? skjut mej snälla. som tur är så är mina föräldrar inte som alla andras som tvingar med mej på saker jag inte vill. fett patetiskt liksom. men om jag inte ska med dit vafan ska jag då göra? alla andra har ju blivit medtvingade ... aja, ska upp fett tidigt imorn för elin ville kolla på eken , ses vi där eller? pusse





första bilden jag är taggad på på facebook. och?

det är inte lätt att vara ödmjuk när man vet att man är bäst

så förlåt för mitt senaste inlägg. hehehehehhehehehehhehehehehehehhaahaaha. vet ni? nääää. jag prooppa precis i mej en hel gorby. fett ofräsch jag är. usch och fy. men jag gick hem från jullet idag så det liksom kompiitioneras eller vad man säger. obs, jag GICK :') det var asstek i poolen idag i alla faall. fy fan va brun man blev av att ligga på en ring i några år. nu är jag både snygg och brun. sicken combo!




hej serrserrifatt jur ö mörder

fjuh! plugga fucket ur mej men det gick sämst ändå. viktor och lenny fick göra allt åt mej. av någon anledning känner jag mej alltid som en prinsessa! hmm ... jag är bäst. nu ska jag till julia och bada lite pool. jag är bäst. jag är bäst. hejdå. jag är bäst.


vad heter tomtens mamma? igge?


jag gillar bullar med stubb

vi bika ner en sväng till långsjön för att bade lite. jag fick skjutsa alex!!!! ja ni hör ju hur det låter, man ba ehhhh...? hämta upp sara, tävlade lite med henne , ingen lätt match men jag hade ju trots allt alex bakom mej. hon väger ju en sisådär 250 pannor. MINST. alex banga för hon är en fjärt. jag och sara var starka nog mot kylan. förutom att det var svinkallt så stod bager och 15 pers och tittade på när vi badade. mihiiiw myywws.

ställer klockan på 09.45 imorn. åker och pluggar på morgonen för då kan man göra någonting roligt efter vare ju tänk! fy fan va jag har ångest för den där uppkörningen serri....... man ska skjutsa läraren. vem fan äre som bestämmer nåt så hemskt. fan också nu måste jag sova. hej


fick en mascara av mormor...



315 kronor kan verka dyrt men OJ va den är värd sitt pris. sanna mina ord. helt seriöst måste denna mascara vara det bästa som någonsin tillverkats. vem är det som har konstruerat nåt så underbart?  jag har inga ord för denna förföriska produkt. med denna på mina fransar är jag snyggast oavsett. sorry girls men nu ligger ni fan illa till. har heller inga ord till min älskade mormor, tack än en gång. :')


f*ck , all i need is U

hejsan tjejer och killar, va händer? jag kom hem från sara för en stund sen. som jag sa förut har vi solat hela dagen och gjort pannkakstårta och grejer. ojoj den du. nu väntar jag på ett samtal från alex som är och käkar med hennes familj. vi får se vad vi ska hitta på, känner mej väldigt upptagen asså... heh. det blir en tidig kväll ikväll i alla fall för imorn ska jag och lenny plugga lite på körskolan.


OMG tja

mamma ringde och väckte mej nu och sa att jag skulle äta något. hmmm... jag är fan inte hungrig. jag har försökt knapra i mej an apple men de funkar inte. de ligger och tigger här breve men jag blir bara äcklad. AV ÄPPLE ? min favvis ju....

jag och alexis drar till sara och steker järnet på hennes gräsmatta. sooft grabbar! ni har ju värsta guldläget med huddinges hetaste brudar , de är bara att komma över! driver ! ni behöver fan vipbiljett och hela köret för att ni ska ha en chans att se oss.. pfft..


här har vi beviset..


i wanna be a billionarie, so fucking bad?

vi har fått en ny skrytare i gruppen, undra vem det  kan vara ......... är man söt får man ju betalt för det eller?
bara för att hela min feta släkt fyller år , tar studenten, har SLÄKTMIDDAGAR och aa allt det där kommer jag behöva gå upp sex imorn och sjunga för min pappa. vem kan sjunga sex på morgonen? asså inte ens miley cirys, cirus, cyrus, cyrys eller vad fan hon heter kan det? hon är ju typ världens bästa på att sjunga?????? inte nog med det, några timmer senare när man redan är död ska sitta på en flottig restaurang och äta middag också. otur eftersom jag missar fysträningen DAMM vad jag blir ledsen, ville så gärna gå. sånt e live. fys e inte mys.
andra laget here i come.
cool brud!


pussepusse

på bussen hem var det en kille som kom fram till mej och sa att jag var söt. gud jag smälte direkt. det är verkligen gulligt när killar gör sånt. vi känner inte varandra, vi kommer säkert aldrig mer träffas och han sa de inte direkt för att få ett ligg utan han sa det verkligen för att han menade de, go for it !

nu ska jag som i... förrgår va? möta bulle och vi ska snacka lite tjejsnack. det behövs verkligen. vi hörs väl efter, pusseepusse

mcflurry med daim och kolasås tio kronor

emma göllisen kommer med jordgubbar och läppglans, haha töti.
jag har keps på mig inomhus och så är det molnigt ute.. freak.
jag gissar på att alla sätt lillkillen som ger en hälsning till sina föräldrar? haha vi sitter och kollar på den nu, jag hoppas verkligen att han inte är seriös för då är det illa, gullig visst men vafan?

drar till alex!

så jävla fula kläder, fattar inte ens varför jag visar de, pussee!



tänk på de ...

driver tror ni jag sitter vid datan hela sommarlovet eller? bara när jag snackar med er ju! i alla fall så är jag jävligt superduperglad över era kommentarer. även fast nästan ingen vill skriva sitt namn så kan jag ju ändå se att de är så många olika som kommenterar. jag vill att ni ska veta att jag blir jätteglad av att de är så snälla. tur att ni inte tycker att vi är såna där griniga bloggerskor som klagar på allt och alla. de här säger jag till alla för de här lärde min mamma mej. det är enkelt och ni har hört de föru. " det lönar sej att vara snäll i längden " så nu kan jag sova gott, pussimamen.


vad är sommalov..

... sena uppesittarkvällar med data. varje dag samma sak. först är jag med någon av mina kompisar, tur att jag har en sisådär 700 stycken att välja på, eller...? sen sätter jag mej vid datan och pratar med mina vänner. kul huh? kom precis hem från stuvsta, fortbollskungen har lirat lite boll med grabbarna och elif. slog nytt rekord i kickar faktist, sju stycken...

imorn drar jag dirr till alex. ska fira att hennes största önskan har slagit in. den du !! hinner förmodligen uppsdatera en sväng innan jag åker, annars blir de hemma hos henne. vi hörs lovers !


gud va fin du är bebi!!!

godmorgon ! nu gör elin naglar på mej, skitfint!


aaaaaaaa fyfan.



jag och min syster, har aldrig sett något sötare!


går ut och möter bulle

.

gu va tung man e.


de e humor


det finns mirakel

så jävla härligt med alla kommentarer som dimpar in hipp som happ. då blir man ju genast med taggad på att blogga. fortsätter ni så kommer det att gå bra för er i livet. det skadar ju inte om ni säger vilka ni är också! men de ska man inte klaga på. min mamma har fortfarande inte kommit hem och jag börjar bli sugen på att sova lite. med tanke på att de blev en lång natt, vi kom hem vid fyra och somnade halv fem, fy fasen sa bageren med kallingar! när man varit ute så sent tycker jag att man blir hängig typ hela dagen efter. r det verkligen värt att roa sej fyra kansk fem timmar och sedan må piss en hel dag efter, njaa eller joo klart de är. pusse

grattis farmor och grattis jocke lilja


kämpa...


fädi

 

kul att alexandra frågar mej om jag vill grilla med henne.... annars då? kalaset hos farmor blev en succé. bara massa russin! russinpartyyyyyy WOHIIIII yehh ! nej men ärligt vafan gör man på såna partyn liksom hallå? alla dissade min outfit, "jaha vad har du för strumpbyxor emma...hehe?" de är ett par jävla tights? de är fina:( precis som jag... jag är fin.. på insidan i alla fall. ni ska inte ta personen utifrån utseende. ugly do have soules!

vad ska du göra ikväll emma?:D inte ett piss vafan de är söndag? söndag är veckans tråk-dag. de vet väl varenda kotte! nej tydligen inte??? jag vill inte ut idag! jag va ute igår och i förrgår, de räcker. idag vill ja äta glass med jordgubbar och kolla teve med mamma. hejdå sålänge.


dagens mening: pappa ta det lungt jävla mongo kuk!

fixat present till min fader idag, guu va snäll jag är. tiden bara flyger iväg.
ska snart hem till alice och sen ska vi dra och grilla, kul att träffa lite andra människor än huddinge folket (leker fääätt vuxen). ska nog försöka ta bilder eller så peppar jag någon annan att ta eller? aa är man kungen är det ju klart dom lyssnar på mig ? hoppas inte på regn , regn = mitt hår blir affro.
NU MÅSTE JAG SMINKA MIG OCH ALLT , NU KÖR VI . *härmar alla andra* tung ja e.


ska till farmor på kalas



pusse..

ooohooh vi är bäst.

hahahhahah! förlåt alex, jag kunde inte låta bli att trycka på "gilla-knappen" FACERAPED! :')

hej förresten. underbar kväll igår med många sjuka människor. vill ni att jag ska berätta lite? äh vi kör på. de började med att vi kom dit. vad annars...? trodde att de va maskerad, och jag gick direkt fram till rymdkillen med ascool guldig mormortröja och frågade va han hade klätt ut sej till. han va tydligen "astro-boy"! asfränt tills jag fick reda på att det inte var maskerad... (undra varför han hade guldglittrig tröja..) sen skulle alla glada studenter bada. det var kul för alla utom mej och matilda för det var vi som fick torka övervåningen en sisådär 500 gånger. när vi blev trötta på de så lagade vi lite fyllekäk och vad passar bättre än korv. jo juste, ingenting! jag lagade korv till trettio fyllon, fan va skabb, men de sket de blanka fan i. i de tillståndet tror jag ingen skulle banga på en klase bajs ärligt talat. då va klockan tolv och reste av kvällen fram till fyra så minglade vi lite med de enstaka snyggingar som va kvar.

många skratt blev de, gratis dricka och lättförtjänta pengar!


besöksrekord..

jag ser nu att jag suttit och gillat mina profilbider? okej det har jag verkligen inte gjort, vem sitter lixom och gillar bilder på sig själv, weeeeeeeeirdo... har också ränsat bilderna , säger bara fyyyfan, tog bort mer än hälften, puuh.
sköööööning

brådis !

hola bitches, jag glömde ju uppdatera er. eller jag hann inte rättare sagt. jag vaknade halv sex och var tvungen att springa till källbrink till matilda. ikväll ska jag och matilda på matildas kompis fest. oj de där va en jobbig förklaring men ni fattar. vi ska ta jättemånga bilder och kommer troligtvis lägga in bilder under kvällen från matildas ursnygga bra mobil. pusse sålänge!

hatatatatata datatatatata !

VAFAN ÄR DET FÖR FEL PÅ POWERPOINT?!?!?!?
var nära på att slänga min dator i marken men som tur var kom jag på att vi har flera datorer i huset. såklart ska inte power fittan funka på en enda? shit jag som trodde jag var teknisk men inte då.....
sett sex and the city-check jag gillar den.
fan vad ska jag göra ikväll?

hälsningar klass 8a (9a)

jag är hungirg,


bajs

OMG tja! vi kom till bana 47 på goldminer. OMG slå de. hahah skojja ni är sämst de går inte. ikväll har vi hunnit med att :

.... äta en rejäl godispåse.
...... träffa skogis och gluten.
....... kollat på horton ( awweesomee)
........ busat lite med brorsans polare.
......... gått till statoil.
.......... provat kläder och vikt in fint i garderoben
......... suttit på ballen och myst i regnet
........ ätit banan , sajjk
....... sprungit från polisen
...... slagit rekord på goldminer.
..... sett en igelkott, ( vafan heter de på engelska? )
.... varit bäst i världen
... skrivit ett inlägg i sömnen. GONNAT!

hörs imorn.

 

aa alla försökte vara jätte fula ,,, men.......

min spotify är seg, då måste datorn ha riktigt allvariga priblem om det ska ha behövt gå så långt..
jag gick upp sex, har inga minnen av det eftersom jag halvsov , som emma alltid skyller på att hon gör när hon har en stor käft...... jag sov till och med på tåget, det är fan inte okej. tur att inga i min cooola ålder åker med sjutåget på sommarlovet. min data verkar inte heller gilla mig, den ramlade precis på min näsa. om ni klurar ut hur det såg ut får ni en tia. nää men vafan det gjorde jätte ont? trodde vi var kompisar?

 


skitfina !!

jag tycker verkligen att alla på balen var jättefina. stora som små, killar och tjejer. alla par var verkligen jättegulliga tillsammans men det är en sak jag alltid undrat! varför måste nästan alla killar hålla sej för kuken?

SKITFINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! men de är nåt med att hålla för paketet alltså...? ;)

jag blir tårögd när jag ser de :')











jag är lite hungrig, har du någon omgen frukt?

OMG! de en larv på mitt täcke förut. först blev jag rädd. sen blev jag glad. för larven hade en liten bajskorv som hängde utanför rumpan. det kanske låter fjantigt men de va väldigt farsinerande faktist. han kolla runt lite ( jag säger "han" till den för jag döpte honom till simon) och när han kollat runt lite så låg bajjkorven vipps på täcket. de va asballt! sen fick han flyga ner från ballkongen.

gud hörni, jag har käkat en macka och jorgubbar på två dagar och nu börjar jag blöda näsblod. undra om de har något samband? gud va jag måste färga om mitt hår ser jag nu. det ska bli en ljusare ton denna gång. asfräsct på stranden. jajaja nu ska jag fortsätta plugga moppe. hej då vänner :)



denna outfit finns nu i min garderob. snyggt huh? dock har jag inte köpt glajjerna, funtar på de.

håller med anonym!


du är lång och smal och jag är kort och tjock


01:16

kommer jag vara slut imorn? ja. kommer det göra någonting? nej. runkar jag av min systers hamster? JA

daim

student skit idag, jag vill ta studenten nunununununu. det var helt okej eftersom det inte bara var gamla gubbar där utan massa studenter, hmm aa jo. drog snabbt där ifrån man ville ju inte bli våldtagen av alla fyllon, åkte till handbollen, fick med mig alice hem, raggade upp några TENNISSPELARE????? aa alla utan tröja går att böja, öh vad leker jag? det funkar ju inte ens.... hon tog bussen hem och tråkigt värre blev hon våldtagen på bron eftersom jag inte orkade gå med henne, aaaoch. ska vara hos tandläkarn kvart i åtta imorn, tummen upp säger jag bara. om tio minuter är det tre fucking dagar kvar, aa jag säger bara fuuuuck u jag e glad.

bilder kommer sen låvar med å

ooh how sweet man? fick springa till tåget för att alex äär så fruktansvärt seg! hade FÄTT med mysigt. det har man i och för sej alltid när man snackar skit med sina vänner. fan va najs tjejer. sen pallrade vi oss till statiol för för att köpa lite godis. jag köpte den nya chokladen med polka. aaawesooome. där stod tärnan och jocke (jag tror att han heter så ;$) de köpte cola. fy fan va de köpte cola ! sen hade vi lite mer deeptalk om konstiga människor. sen lite mer .sen mer. och sen tog jag bussen hem. och ´NU mina vänner, nu kollar jag och farsan på teve. han är så nöööööööööörd ! OMG pappa. tur att jag älskar dej ändå...

GIIIIIILLA!


typ såhär ser mitt badrum ut, !

jag var trött och skulle tvätta bort sminket ( okej inte trött eftersom jag och emma av en slump somnade och sov i tre timmar och vaknade upp av att vi skulle varit på tacobar om fem min). iaf, när jag trött skulle ta av mig armbandet lägger jag det halvt på hyllan. jag ser allt i slowmotion. hur mitt armband glider ner sakta mot toan. en våg av panik flög igenom och sen sa det plums. FYFAN VAD ÄCKLIGT. inte okej alexandra, verkligen inte okej! det äckligaste som hänt på länge..
http://mj.barczyk.se/blog/wp-content/uploads/2008/03/kinesisk-toalett.jpg

sjuka människor....

så fort man sätter på sej klackar till en klänning ska killarna äckla sej. som kåta hundar allihopa. jag blir äcklad bara av tanken. fyra "gäng" visslade på mej och alexandra på vägen hem från tacobar. en fem-minuters-sträcka med andra ord. bland folk också. ohyffsat. vi gick igenom åhlens för att köpa lite bubbelvatten och då är det någon som pickar på oss bakifrån. (som man gjorde när man va liten och ville mamma något) när vi vänder oss om står en kille i 20-årsåldern och "tackar för att vi är så snygga bakifrån" aa varsågod för titten jävla äckel. gav han fingret, sen drog vi ;pPppPPp

ikväll blire krök på flottsbro

haha nej men lite seriöst nu. vafan ska man göra ikväll? de är för fan sommarloooooooooooooooooooooov emma? gör vafan du vill, du har 10 jävla veckor att bestämma dej :DDDDD fanfanfan jävlajävlajävla, (svära <3) först har alexandras mamma bjudit med mej på fika. gud va mysigt, jag blir rädd nästan. efter de ska vi, några tjejer som alltid på skolavslutningen äta på tacobar.

ni kanske märkt att vår uppdatering minskat. "de visar bara att vi har ett liv" sooo dessie-style! aha vädå, när man har bra uppdatering har man inget liv då? naaa de har man inte. men under sommaren så kommer uppdaterningen va sämre. (men herregud emma jävla tönt...)


 
lyxfrulle...
chaman

whut?

imorn... är de dagen alla ivriga elever väntat på? är de dagen som ondska ska förvandlas till lycka? fy fan säägerjag bara. alla som har en liten enstaka gnutta humor kommer sluta. jag ryser av tanken. ska vi gå ett år till på den här skitskolan med alla omogna killar som suger bajs. (och tjejer) men jag umgås bara med killar. *en tår rullar ner på min varma kind* jag skulle vilja leva om från sjuan och rätta alla fel. (jag vet att det är fler som känner lika) de som man längtat efter i ett år är äntligen här. jag ångrar att jag längtat, de här är ju de värsta som kan hända...

hejdå skola imorn

amen hörni , jag hinner faktist slänga in ett kort inlägg innan jag sticker till stan. ska packa mina kläder som jag ska ha på mej imorn och ska släpa runt de i stan. ska köpta de där sista som örhängen b.u.s och annat. jag har tänkt på om jag ska köpa ny klänning också, jag vet inte faktist. vi får se hur det blir. jag bloggar ikväll för jag ska sova hos alex. pusspuss.

igår, louise hade underbar klänning och hon såg ut som en prinsessa!



killarna va jättesöta, petter <3





sen drog vi och kika lite på segeltorp



mer än så hinner jag inte!

till balen..

emma är så avunsjuk på alla som ska på balen idag, klä upp sig och allt och sluta nian så hon bestämde att hon också skulle sätta på sig en balklänning och komma dit med? vad tänker hon nu med. om jag ska vara ärlig ser det ut som hon ska till slottet, shit.. det här blir pinit.....hörs efter..

alla som inte solar kan gå hem

hej käraste vänner. idag åkte klassen till eriksdalsbadet utan mej. jag är jätteförkyld och hosti. usch på den du! jag får göra det bästa av situationen. får lägga mej på baksidaN med lite plugg och bara njuta av solen.

kolla mitt hår helt naturligt. fint huh?


bättre sent än aldrig eller hur är det man säger...?

på fredagen var jag på min kusins studentskiva. efter de gick jag ut med alex. dock glömde jag kameran när vi gick ut.

mupp...



ni ser vilket drag de va..


på lördagen åt jag , mamma , kajsa middag hemma hos marco. då såg jag ut såhär, som en anka typ.


och kajsa va söt


sen gick vi til dessi, sara var extra glad den dagen.


lekte med hennes söta hund. de tyckte bt i bakgrunden va kul.




igår / söndags, drog jag och krulli till långsjön. äckligt.




jag tog kort på några andra som också va där


sen åkte jag på bio. har typ bajs i ansiktet.


på bion va vi söta


sen åkte jag och fjong och solade.


jag tror att hon kan ha bränt sej


de va min helg, vi hörs näör jag somnat, puss

rökning skadar sperman och jag vet fan inte

jag har öppet fönster för att vädra, tror ni inte någon står utanför och röker då? VAFAN det stinker i hela mitt rum nu!!!!!! TACK !

soet

rebecca- haha du undrade vart vi hade köpt vita chokladen? på coop i centrum men det är kokos i, och nej den finns nästan aldrig..
NÅGRA BILDER FRÅN HELGEN




seks änd de sitty two

åååh precis när vi kommer till långsjön ( med äckligt vatten ) så blir det målnigt ute. gud gillar mej. vi tog ett dopp och satt och käka godis en stund sen ville alex hem. jag ville hellre spana på snygga kroppar men de va mest gubbar och bebbar. de funkar i och för sej men alex va kräsen! nu kan jag ge mej katten på att mamma tvingar i mej mat fast jag är spyfärdig. jag vet precis hur det funkar. efter de ska vi på seks änd de sitty, hoppas den är så bra som alla säger nu då.. nån som sett den? de kommer bli nis. sen hoppar jag på bussen till centrum. ska friteras lite, måste ju vara lite bruwnis imorn och på avslutningen. det blir fjong och jag idag. tjihhuu. efter de loooovar jag bilder från helgen. kan bara säga att emma har haft kul i helgen ojojoj :D


seeu

godmorgon mina små pillesnser. jag tog ledigt igår från bloggen om ni inte redan märkt det. imorn lovar jag "min helg i bilder" för er som gillar bilder. nu har jag svinbråttom för vi ska nämligen cykla (oh herregud , sist jag cyklade ramlade jag och fick hål på byssan) i alla fall så ska jag göra så gott jag kan vi hörs efter.

bio med mamma ikväll, längtar!!

aaaaaaaaaaaaaal

veckans roligaste var idag, händelsen får tyvär inte tas upp på bloggen, en film kanske kommer upp eller vad säger du ***** ;) ?
orkar inte förklara om kvällen, väldigt mysigt hos sara och det slutade med tårta hos charlie(?) trevligt.
eftersom jag är så cool ska jag kolla på en film som jag laddat ner. omgomgomg ,jag är så cool närjag laddar ner!!!!!!


hitta två nya bilder..

jag vaknade upp hos emma, min fader kom och lämnade mitt bankkort eftersom jag glömt det.
jag och emma hade väärsta deeptalk och snackade sönder med naturgodis och chips, slocknade vid två. emma vill alltid ha tänd lampa, VARFÖR VILL DU DET????? man kan ju inte sova då. iallafall inte jag. oftast vinner jag alltid så vi sover med släkt, tur de annars hade jag väl varit trött som en jäkla oxe nu?
 drog in till stan och mötte alice, skrämde livet ur henne, blev nästan lite rädd själv eftersom hon skrek som en stucken gris och alla blickarna på hm drogs mot henne......... vi köpte present till sara och om jag får säga det själv är jag jävligt nöjd över mitt inköp. jag vill också säga att jag glömde bankkortet hos emma, ibland är jag för klantig. är hjärnan dum får shoppingen lida , HA HA


jag önskar jag kunde läsa tankar..

.

mcdonalds suck my dick

ja jag vet att jag inte får skriva om vad jag äter och allt det där men jag måste berätta om min lilla tripp idag.
började med att jag och min fader skulle äta McDonalds mat. jag tar som vanligt en lilla meny och pappa något annat skit. när jag kommer hem fattas min cheeseburgare och min mcfeast dip. jag HATAR att gå back. jag får ett litet damputbrott men bestämmer mig snabbt att ta minicykeln ner till centrum. när jag väl kommer dit skäms dom som hundar. aaa det var det minsta ni kunde göra. jag fick helt ny mat och så fick jag en extra cola och en mcflurry, även en kupong på en happy meal. när jag väl cyklat hem ligger det tre cheeseburgare i påsen men inga POMFRITT?!?!?!?!?! jag slängde alla cheeseburgare i marken och tog cykeln IGEN. btw så måste det varit en rolig upplevelse för alla som såg mig cykla fram och tillbaka..... väl framme vid mcdonalds ger dom mig en stor pomfritt och två pajer. jag gick ju inte direkt back..... lökig cyklade jag hem igen och slängde mig i soffan. pjuh, arg, trött och största fettot de är jag det. nu väntar jag på emma, får en känsla av att hon inte kommer ........
ÄCKLIG BILD, JAG SYNS BARA I SPEGELN OCH SER UT SOM EN ANDE!!

aa vem har skapat skönaste gruppen???

gick och la mig tre och gick upp åtta, mina ögon var tyngre än bly.
vasamuseét var ju så himla kul! verkligen , att sitta på en bänk och känna lukten av gammalt trä är aldrig fel...
mysig lunch på djurgården. när alla ätit klart märker ju lärarna att en elev fattas. hahahaha fan vad fail. högtalarna fick ropa efter honom efter han gått runt ensam där i en timme.


fredag babyyy

jag gick till skolan idag trots allt. eller skola, de var en park vi skulle till. felix ringde och väckte mej kvart över nio och tvingade med mej till söder. det blev mysigare än va jag trott men ändå hm inte så jätekul kasnke... vi satt mest och kastade rosa kyckling på varanda. efter de åkte jag och kajsa och kollade på sjödals utspring. min kusin sprang ut, gud så fin hon va. jag blir tårögd :'). nu ska elin komma hit och hjälpa mej att välja kläder till hennes studentskiva. har feta beslutsångesten ju som alltid. bilder från idag kommer senare. puss på er mina änglar.


ALLLLLEX

JAG ÄR INTE TRÖTT, JAG ÄR INTE TRÖTT,JAG ÄR INTE TRÖTT,JAG ÄR INTE TRÖTT,JAG ÄR INTE TRÖTT,JAG ÄR INTE TRÖTT, JAG KAN INTE SOVA, JAG KAN INTE SOVA,JAG KAN INTE SOVA,JAG KAN INTE SOVA,JAG KAN INTE SOVA, :)))))))))

ta en annans tuggummi är som att ta en annans matrester som fastnat mellan tänderna.....

ni vet när man gör såna situps när man hänger och ska nudda armbågarna i knäna? det skulle vi göra idag. precis innan det är min tur får jag tvångstankar att min tuggummi kommer fastna i min hals och så kommer jag kvävas och bara hänga där. för att hindra att min tvångstanke skulle bli verklighet behövde jag spotta ut mitt tuggummi. ända stället att lägga det på var i mina shorts. jag tänkte jag tar ut det direkt när jag är klar så slänger jag det i en papperskorg. gissa vem det är som hittar ett inkletat tuggummi i shortsen just nu , fruuuuuuuuuuschiii!

typ såhär snygg är jag när jag tränat (Y)

yesyesyes, ni vet att jag och sara ALLTID tävlar eller hur? jag slog henne med två hundradels sekunder. på tjugo meter. så jävla SKÖÖÖÖÖÖNT!
har ni smakat naturgodis? jag älskar, verkligen älskar den sorten där det är yoghurt runt och i mitten är det en torkad jordgubbe. är SÅ nära på att springa ner och köpa det, hm...

coopertest in my heeeeart!

vem fixar så man slutar två timmar tidigare, heter man alexandra så kan man alltid flörta tills sig nåt, hum.
sara ville så gärna följa med hem till mig, för vem vill lixom inte komma hem till mig?
kocken själv gjorde ordning makaroner och nu ska vi på fystest.
om jag känner mig rätt kommer jag vara sämst och så kommer jag vara helt slut.
greeeeeeat.


PIS

sjuk dag! kommer till skolan, har missat både svenska och idrott. när jag kommer till hemkunskapen finns det ingen lärare som välkomnar. hade två timmars hål och efter de hade vi so. på son fick vi skriva en fem-minuters-uppgift sen var vi klara. fett ovärt de. aja jag hade mysigt med marco och kluttan i alla fall.

nu ska jag bara tvätta av mej sminket och troligtvis svida om. sen äre trehörningen vi ska bada i. vi möts där va?


LEDSNA JÄVEL..







godmorning miss sunshine

jag ahr försovit meeeeeeeej! och på riktigt denna gång. vafan ska jag göra? jag kommer inte kunna gå på svenskan med tanke på att den slutade för en halvtimme sen. gympan började för 20 minuter sen så den kan jag inte heller gå på. efter de har vi ju lunch så det blir till att prova lite kläder och sola i väntan på att jag börjar vilket blir ... jagf vet inte för skoans nya hemsida kan ju bara suga äcklig purjo. vem fan är det som ändrat den nu då? jag blir ledsen faktist. nu kommer jag ju missa hemkunskapen osså. hehe. som skrivet ska jag lägga mej på ballen o tjilla lite med en joggi. pussss!



nu snackar vi osminkad....

hej pussy

jag sitter på något hårt och de gör fruktansvärt ont i rumpan. är dock för trött för att resa mej. är hemma från alex nu i alla fall, fick med mej två piercingar. de hände en läskig sak på vägen hem faktist. tre snubbar kommer fram och hälsar på mej. jag hälsade tillbaka, vafan gjorde jag de för? i alla fall så gjorde jag de. sen började de prata om alkohol och jag låtsades lyssna lite halvt. helt plötsligt säger den ena killen. vi har varit med din bror idag. jag tänkte väl att de va väl bra. sen så började de rabbla upp vad jag gjorde i helgen. och helgen innan de. de va lebbit för att allt som de sa stämde. fy så jag sprang hem efter de!! 

är medveten om att bilderna inte spelar någogon roll men ni kan ju ana hur de ser ut i alla fall. puss
'



puss

vi rusha ner till affären och köpte lite godis och nu ska vi se på film. ovantligt faktist, vi som hatar film och godis ^^,



fena flikor

emma håller på att testa navelpiercingar för fullt. slutade tolv, cashing.
ska ner till centrum och möta sara för att köpa present till noerden. sen ska hon också kolla navelpiercingar. sen en timme senare kommer becca och ska OCKSÅ kolla på det. är man poppis eller? emma är min toffel. men det tackar vi för.


riverside maddah fakkah

kan ige sove. kan inte norka heller så varför försöka. ska lägga mej och plugga lite moppe istället de verkar vettigare. puss på er mina änglar.


dagens skönaste , dom som är med i coola gänget fattar!


jag har inte bullfitt, petter har..

jaså jag som trodde att alexandra skulle rycka in när jag hade fullt upp. man kan inte räkna med någon back-up. i alla fall så kan jag väl pressa ur mej vad jag gjort eftersom jag inte har skrivit. de är så att efter skolan åkte vi hem till elif och spelade in den där förbaskade jävla spanska pjäsen. vi fick till oss många skratt mon tro! sen drog vi ner till illern och tjacka lite pirra. en sak till... jag har så sjukt jävla kul när jag är med den där ungen alltså. du är efterbliven på riktigt elin eliasson.

nu har mamma gjort ghips och dip. jaha nyss sa du ju at jag var tjock. blir man smal av chips vavavva? nej dåså. jag ska inte ha chips. får ta ett äpple eller nåt. imorn ska jag in till stan med kajsa och eftersom att jag är hennes speciella klädcoach så får jag äran att bestämma vad hon ska ha på sej på avslutningen. jag kan de där med kläder. apropå kläder så fick jag ett par jeans av Emel idag. tack så mycket. tightare jeans har jag aldrig varit med om faktist..


stöökogt ^



en jävligt misslyckad bild med tanke på att man kan ana bullfitt plus att de ser förkorta ut i ena benet. haha, man ska ju bjuda på sej själ hörde jag någon gång..

RSS 2.0