hon tycker synd om sej själv

jag mår förjävla risigt. tjo.

pussjukan

va inne på sjukhuset imorse och skulle kolla om jag hade halsfluss. klockan åtta på morgonen pallrade jag och mamma iväg. doktorn va asful och pratade jättesnabbt! i alla fall så körde han ner en sån där jättelång tops ner i halsen. vi fick sitta en kvart och vänta på provsvaren och hoppades som fan på att jag hade halsfluss (?) dessvärre så va de äckelkörtelfeber! också kallad pussjukan. vilket innebär att jag ska sitta i ungefär sex veckor och bara käka piggelin. jag kan inte äta, jag kan knappt prata, ända gången jag lyfter arslet är när jag ska på toa, jag kan baara käka piggelin helt enkelt.

ägda allihopa som trodde att jag ljög när jag sa att jag va sjuk, nu kan ni tycka synd om mej !



sug min snabel

dålig update från min sida. har fått lite klagomål sådär lite grann. sorry! vi vaknade förskräckliga. och som skrivet så tänkte vi hoppa första lektionen men jag banga. man vill ju inte göra susanna besviken första dagen. nej, jag tro att jag spara de till ett viktigare tillfälle. ooh gud va jag är duktig i skolan. haaha..

sitter och lyssnar på alex spotify. hon ljuger. den är inte alls speciellt bra. hon har dålig musiksmak och hon kan inte stänga andras frysar och kylar. vafan går du och rotar i min kyl hela tiden? är du hungrig? gå till din egen kyl då ! så nu är mamma jättearg på dej * flinar * i alla fall så ser den här fredagen ganska trist ut. jag är typ sjuk. den ända näringen jag kan få i mej just nu är nudlar och te. vi får se om jag mår bättre mot kvällen. höreeees boys. jag ringer dej sen alles.



bajj

det blev gaska stressigt igår, blev ju subway med emma och ebba , synd att ebba skulle träna för sen var dirket in till stan, sju tåget, när vi väl är framme vid centralen har 47an slutat gått, men yeyyy vad kul, vi åkte till slussen och tog sen båten, mys. på grönan träffa vi massa men hängde mest med sara och gänget, rude och julia , jag avgudar er. jag och emma tog också en tripp i insane sen så gick vi hem och sov hos henne. hon hade damp hela kvällen eftersom jag aldrig stänger hennes kylskåp, men hallå skaaffa ett som stängs när man slänger igen den!!! vi var döda imorse och funta på att skippa spanskan, men hell yeah här sitter vi halft påväg till skolan!

hei

emma ringde och fråga om jag skulle med henne och ebbi på subway, första gången man åt där. gått men fan man blir ju inte lite mätt. säg hej till köttbullen. nu ska jag ringa sara hon har skickat sju sms medans min mobil hade laddat ur ( = var beredd på en sur tjej ) hejdå.
ful tjej/trött på livet :

min spotify är förjävlaförbannatunderbart skön

vanlig torsdag avklarad, fan jag var ju typ bäst i skolan, den rulla på asfort, såklart sa alla att jag var mvgbarn. *pust* börjar tröttna på att höra det.. det känndes bara för bra att sluta en timma tidigare än sara och sara och det bästa är att det kommer vara så hela nian. haha feeeeel the pain! nu ska jag vänta på att någon hör av sig om nrj, jävla gay att åka och kolla på det men har inget annat för mig så, bye.

bebba bo

ikea in my heart, eller? fan det är jobbigt att gå runt där, typ försöker tränga sig förbi gamla tanter som går i slowmotion. var nära på att slänga bort keppen och putta in dom i matterna. pappa hann stoppa mig. med vanliga flytet var det mesta slut. tummen upp. roligaste på dagen var väl när pappa körde mig i vagnen. och ja jag är tre år. puss.
någon försöker härma mig...... OCH alice.... du e inte stor och kan inte själv.

de värsta med att vara sjuk är att man efter en tid blir frisk och måste gå till skolan...

åt precis en godis som smaka honung. jag hatar honung. den va äcklig. så nu blev jag på sådär dåligt humör som jag alltid blir när jag äter äckliga saker. asså mina skämt är mycket roligare i verkligheten :') tillbaka till det viktiga, skola imorn. jippi. vafan ska jag ha på mej? helvete också alltid samma problem. köper nya saker hela tiden men har fan aldrig något att ha på mej, gud va irriterande! jag känner att jag blir mer och mer lik min mormor. vi köper kläder och sn hittar vi inget bra tillfälle att använda de på så de blir inte av. asså hennes garderob... den är helt jävla underbar. den är precis som sex and the city. aahhhh.... nej nu drömmer jag mej bort sådär igen. mamma säger att vi ska kika lite på nåt program där man byter fruar med varandra så ska väl göra de nu. he.....jdå..! (ovärt inlägg...)




en två tre

slutade halv tolv, snapsnapsnap. fick skjuts hem av fredrik, asskönt men inte så kul att vara dyngsur. smart som jag var tog jag på mig shorts för det var sol på morgonen. en kvart senare spöregnar det. jag ger mig själv fem brödrostar! nu jävlar ska jag åka till ikea och fixa mitt rum, astaggad. vem blir inte sugen på att hoppa in i bilden och bara förstöra hela bäddningen?

så att säga..

först och främst vill jag tacka alex som lägger ut snygga bilder på mej ...

vem är de som säger att det är tråkigt att vara sjuk? inte de minsta tycker jag. eftersom att jag kallas uppfinnar-nicke så har jag därför levt upp till mitt namn och kommit på massa roliga saker som man kan göra när man är sjuk och uttråkad. man kan till exempel;

1. laga gröna pannkakor! fina, visst?



2. man kan störa sej otroooligt mycket på "jamba"reklamen! "skicka start gas till 72525" fuck you, jag kräks på er jävla reklam! jag vill inte ha någon startskärm som ser ut som en bil! jag vill inte ha ett bananskal över skärmen! jag vill inte ha en hamster som sjunger om köttbullar. aaaah jag blir så jävla förbannad ! stick!

3. man kan klippa sitt stubb på benen. (?)

4. man kan titta på regnet.



och tro mej, det finns så mycket mer att göra, hej på en stund!


vindtyyyyri , aa fäätt sexxii

mogen tjej den där emma är, gud vad synd det är om dig , eller? när JAG hade halsfluss och vi sprang runt i regnet var det fortfarande bara synd om dig.. hämnden är ljuv.
skolan var pain in the as, jag fick ta damppiller så jag inte skulle få ett utbrott på mina lärare, alla andra klasser springer runt och gör ingenting och slutar halv tolv medans min klass diskuterar otrygga situatoner och slutar två, asså vafan alla vet redan alla otrygga situationer vad hjäler det att vi tar upp de, jävla retards. tur att vi slutar halv tolv imorgon.
jag har även tränat handboll, första gången på typ två-tre månader. jag skojar inte när jag säger att jag höll på att svimma, men tuff som jag e höll jag ut, credit till miiiii. är så trött att jag inte orkar ta en bild, ni får en från facebook som alla redan sett ( enligt emma )

strejjjjjk

jag är besatt. jag är besatt av facebook och därför har jag bestämt att jag ska strejka. bara för att jag är så jävla sjuk helt enkelt..? just nu har jag inte varit inne på ganska exakt 26 timmar. jag får se hur länge jag klarar mej men till iimorn i alla fall.

ligger och slökollar på supernany med 38.4 i feber. har smsat halva min kontaktlista på mobilen " jag har feber!" inte en jävel som bryr sej... som tur är kan jag skylla på att min mobil är sepe och kan oftast inte ta emot sms men de sms jag har fått har sett ungefär lika dana ut. exempel; "tråkigt, men kan inte prata nu" och pappa skrev; " jaa boubou du har sagt de nu, hoppas du mår bättre imorn så du inte missar skolan!" asså tack pappa.. här försöker jag få folk att tycka i alla fall lite synd om mej och så får man ett sånt svar. de va väldigt hygglo. godnatt !




ooh snaap!

titta vad mamma kom hem med till mej idag. assöta höstskor frå nilson. dock är de lite låga för mej men de är ju lättare att gå i när det blir lite bött ute. tack mami!


sagaN..

gick och la mej med 39 grader i feber. vaknade med en pöl under ryggen. så jag var tvungen att öppna alla fönster i hela huset. sen gick jag och la mej igen och nu när jag vaknade för en timme sen så fryser jag. fan va irri! har inte ätit något på hela dagen jag mår bara så jävla illa! fy fan va de är synd om mej ! TYCK SYND OM MEJ ANNARS FÅR NI INTE LÄSA MIN BLOGG !

nu ska jag berätta en saga..

det var en gång en sjuk tjej som det va jättesynd om för hon va sjuk. detta var ingen vanlig tjej. hon hade en blogg som va jätteseriös och mest av allt så ville hon vara som kenza. så den här dagen när hon var sjuk så satte hon sej med koppen för sitt osminkade och groteska ansikte och försökte härma kenza så gott de gick. faktum är att hon lyckades ganska bra förutom att hon inte alls är lika snygg dock.



(vänd blad..)

men den här tjejen (som för övrigt har ett namn, se bild på ovanför) va så fruktansvärt sjuk att hon inte ens kunde resa sej från sängen och göra te. (fatta hur synd de är om tjejen) de är sant, man vill nästan fälla en tår, hon va så sjuk..



flickan blev förskräkt och jätte arg..



sen vare slut och hon tog livet av sej. sorgligt slut ellerhur?

ps, skratta inte åt min mugg som jag gjorde i tvåan...

made by: emma biffen hellgren

fashionista

vet ni? jag längtar som ffan till sommarlovet. asså fatta beach 11 liksom! låtere inte lite najs? i alla fall, skolan va väl ... som alltid fruktansvärd men kvällen va faktist ganska mysig. jag och ebba åt bullar och tittade på fångarna på fortet. + mjölk såklart. sen drog vi ner till hallen och träffade raaayyy , bromme och tärnan. mitt liv är nog ganska bra trots allt, genatt på er hjärtisar.



sommarlov..


min knarklåt just nu..... I like it, I-I-I like it

kommer aboslut inte kunna somna ikväll men orkar inte skriva så ni får en bild på hur kul vi hade i skolan idag, eller?



när du inte vet vad jag är finns jag och när ni vet vad jag är finns jag inte , vad är jag?

det är paranormal activity i mitt hus , först öppnas min ytterdörr, tre sekunder senare smälls min balkong dörr igen, jag höll på att dö i hjärtattack. fem minuter senare fick jag en kniv i fingret. blodet sprutar fortfarande. som plåster på såret tittar jag på fångarna på fortet när Elektra säger i en cell att hon måste vara snäll mot ormarna och sitter och säger: hejhej, ooooh det är en orm här, hejhej, hejhej. toppen kul!


söööt bild, kanche

första skoladagen avklarad, många lekar och allt det där, aa ni vet!
på lunchen ville jag hem och städa? wtfwtfwtfwtf.  så när jag kom hem gjorde jag ett cpryck och städade HELA rummet, fräscht måja säga. efter det tog jag diskmaskinen och allt det dära. ibland är jag bara för duktig, om jag fick ett barn som var som mig skulle jag typ skämma bort det totalt, det är det minsta man skulle kunna göra?


döda mej...

jag orkar inte mer.

den bästa tiden i mitt liv



jag fick värsta panikrushen. vafan äre här? sommarlovet ba dog. de här har nog varit mitt bästa sommarlov i hela mitt liv. framförallt så har jag varit med min allra bästa vän alexandra. jag har gjort så jävla mycket!! så mycket att jag inte ens kommer ihåg allt som hänt. vafan har hänt? vart tog allt vägen? vart tog åttan och alla coola 94or vägen. vart tog fjortistiden i sjuan vägen? jag kommer ihåg när man gled in utan skor för man ville vara lite ball och trodde att man passade in. haha gud va liten man va. jag sprang och gömde mej bakom tommy så fort de hände något. tommy, vad skulle jag gjort utan dej? utan dej skulle jag nog inte vara den jag är idag. alla viktiga människor i mitt liv. jag skulle inte vara mer värd än en pöl med bajs. nu sitter jag bara och skriver av mej lite för att jag lyssnar på värsta deppmodemusiken men de är skönt att tänka på alla minnen från när man va "liten". i sjuan, jag va väl kanske 130 cm men betedde mej som att jag va störst och bäst. jag undrade varför åttorna puttade in mej i skåpet. nu vet jag! för att jag va den där kaxiga lillskiten som kallade mej själv för "biffen". jag va så rädd men jag visade de aldrig. nu tittar jag ´"ner" (jag tittar inte ner för att jag är ganska kort men ni fattar vad jag menar) på alla små 97:or. jag säger bara ; fan va ni har en rolig tid framför er! sen kollar jag upp på alla 91:or som slutar gymnasiet och säger; stackars er, erat ungdom är över.

 gud, om du nu finns, ty som fan för att du gett mej de liv jag har.


läs vad jag skriver innan du gör ett inlägg, annars skriver vi ju samma iddi!

oh herregud vilken spännande match. till och med jag satt och svettades på läktaren. sen blev de kramkalas med grabbarna innan de duschat <3. nej men ni vet ju att jag tycker att svettiga killar är sexiga men kanske inte på de viset. sen langa biffen jätte-mega-super-duper-luper-damp-flipp! inga detaljer de blir bara jobbigt. nu är jag lättad och av-argad.

skola.om.tio.timmar. jag är allt som börjar på O! jätte osugen , jätte otaggad, jätte otaggad och jätte osugen. fick en förfrågad om att hänga mej i ljushallen med några kompisar. de va de sötaste någon sagt till mej idag. klar jag vill de! ni kan ringa mej om ni vill joina klubben. p.s alla som inte gör de är fegisaRrrRrr.....

såhär ser jag ut när jag är ledsen..


stress

det är alltid kulatt byta rum, får allting nytt och hela alltet. MEN på något sätt har hela min familjs grejer kommit in i mitt rum blandat med mina kläder och grejer så jag har röjt hela dagen. jag kanske är klar med en tiondel av rummet, kul. jag har även satt upp ikea grejer. fan det är ju som ett träningspass. när man har satt fast de tre första skivorna sitter ena benet åt fel håll när man tar bort och gör om märker man att det är upp och ner. dam jag har ju gjort ett träningspass. nu är det gormemiddag så nu är jag fräääääääääääsch.

damdamdaaaadam

jag och emma hade tänkt att inte somna om efter vi vaknat halv åtta eftersom det är skola imorgon. jag var så trött så jag mådde illa saken blev inte bättre när vi satt och kolla på någon video från iran där folk kastade stenar på en tjej som satt fast i marken, jääävligt sjuk video. vi hittade den på paows blogg i think (?) iallafall efter vi sett den kunde vi inte vara vakna längre så vi somna och vaknade halv tolv. hey jag kommer vara död imorgon. bilderna från igår gör inte saken bättre, alls, nu är det tårtdags. schokiz

tjaduuh

vi somnade efter att jag skrev mitt förra inlägg så det blev inget sköndal för mej. så utan busskort fick jag gå hem från centrum. de va rätt skönt faktist. de behövde jag. när jag jag kom ville mamma catwalka lite för mej. hon hade köpt asfina klänningar från "filippaK". jag har alltid vetat de men idag 22 augusti 2lax10 upptäkte jag att min mamma är en äkta milf. woapwoap vilken gött. hon blev i alla fall jätteglad när jag berättade vad de betydde. dagens goda gärning. nu ska jag träffa wille en stund ch lämna tillbaka hans tröja :)


g to the odmorgon gangsters

godmorgon godmorgon. gårkvällen va lite sisådär halvoplanerad så att säga. i sista sekund drog vi till salem (?) och på nåt vänster så tänker jag bara på salami varje gång jag säger de ordet. de va faktist råtjilll hemma hos olivia , folk va fulla som as men det är alltid kul med folk som inte skäms över sitt dräggeri.

jaa godmorgon. *men emma vad gör du uppe såhär tidigt?* joo jag blev väckt för en 40 minuter sen av alexandras pappa som sa att vi skulle sjunga. sjunga på mogonen äär inte min specialitet? vafan är min specialitet? de första på min what-to-do-list idag är att åka till sköndal och hämta mitt busskort. inga frågor om hu jag lyckas, svaret är ändå; jag är bäst. sen ikväll blire rooommmpppaaaa på hockeyplanen grRrrR. troget fan :')

/e

emma är en jobbig ppms unge

vi missade precis tåget, nästa går om en halvtimme , stress och ingen plattång, hur ska det här gå....
vad gör vi ? *vi säger som alla andra* NU KÖR VI


cool brud, du vet , hon där borta

på något konstigt sätt så ringer ALLTID min föräldrar till mig när jag sover hos emma, först ringer mamma och väcker en , en timme senare ringer pappa och väcker om en, jävligt iriterande eftersom man behöver sin skönhetssömn och så var jag mitt uppe i att drömma, vem hatar inte att vakna när man drömmer?
emma vill åka till skärholmen sa han nyss, min första tanke är nej aldrig livet, förra gången vi var i stan provade hon tre jeans i minst en timme och det slutade med att hon inte köpte en enda. irri eller vaaaahh.

fyra bugg och en coca cooooooola

tyff header , vi vet.. tack sara som fixade in den på bloggen men största tacken går till mig själv. det var ju trots allt jag som gjorde den, hallå? klockan är nu 00.00 *önskar mig en papegoja med ett ben i födelsedagspresent* vi sitter och lyssnar på sorliga låtar, varför? det har vi ingen aning om varför, gillar att knarka låtar så varför inte? kör bästa låten tusen gånger, det gillar jag. tonight i'm falling and I can't get up.


vafan gör man?

godmorgon eller vad man ska säga. vaknade upp mitt i ingenstans klockan nio och har legat i sängen tills nu. tog en yoghört typ och nu mår jag illa och har ont i magen. idag så blire till att träffa alex. vi har fan inte setts sen .... förrgår? eller typ förreförregår? nåt sånt. alldeles för länge. btw så har hon lovat att fixa våran header. men man kan inte lita på henne så de blir till att se.


vill ni skratta? kolla min första bild på fejjan. den är brutal. vem fan lägger ut en sån bild...?

hamburgare med lingonsylt

är det något fel när det varje kväll kommer någon jävla soppbil och soppar gatorna utanför mitt fönster, fine om det är någon gång ibland. men den här bilen kommer varje kväll och den städar inte lite utan står där och brummar i minst trettio minuter. vad ska jag tro? att personen i bilen verkligen vill få det rent eller att det är en pedofil, hmm en sak att fundera på.
imorgon ska jag dra med mig min andra halva och soooola i en cancerbox. det är jävligt ofräscht när man ligger där i och lökar sönder och då menar jag verkligen sönder. men efteråt känner man sig som en prinsessa, satt även uppe halva natten igår och fixade tippisar. fan vad har hänt med mig? prinsessan på ärten? AAAA!

i am gonna fight for you,

until my heart stops beating,
and maybe even then..... 


tomorrow i will be gone

efter mitt dampanfall sådär på morgonen så drog vi ner till hockeyhallen som har blivit vårat andra hem denna sommar. träffa tärnan och company och satt och snacka en stund innan de va dags för subway. har ni träffat snubben som jobbar på subway i huddinge? jävla skön kille. i alla fall så kunde jag flörta till mej gratis käk till både mej och ebba. wwwaaaayy!

nu har jag precis tagit en powernap. de ska man bli pigg av har jag hört? inte fan är jag pigg. vaknade av ebbas pissmusik på alexandras spotify. ebba bjöd på frukost som fick bli en 100grams choklad och mjölk. min favvo. tack för den.


söt huh?

pöss

vaknade tolv idag, börjar bli gammal och gaggig eller vad är osaken till att jag är så trött? kan vara så att jag går och lägger mig tre varje dag men det kan vi skita i. ringde natalite direkt och drog iväg på bio, vad är en bio utan hallon, inte en bio. den där llilla filuren kan man inte låta bli att garva åt, konsti chey men jag gillare! under middagen hade jag en stor diskusion med min mamma, tur att jag är så himla bra på att snacka och se när folk ljuger så vann jag, yey, poäng till mig. imorgon ....... är det fortfarande ingen skola, score. nu har jag något att längta till, 11 september, otursdagen, läskigt värre men vi får hoppas att det blir toppen.

kul.. sådär kul

hej mitt namn är emma hellgren. a.k.a biffen. nu var det tänkt att jag skulle berätta om min morgon. jag vaknade förbannad när jag insåg vad som hände igår. min arghet tog över min kropp och gjorde så att jag inte kunde fortsätta min skönhetsömn. istället fick jag värsta damprycket och började städa. ?. jag städade hela mitt rum in i minsta detalj. dock så damsög jag inte , de är moder jords jobb.

nu har jag precis kastat kuddar på ebba som ligger och snusar i min säng. hon blev sur. hej. vad ska vi göra idag liksom. fan nu blev jag förbannad igen och tappa fokus. vi hörs latero. hastALaVisTabaBy



jag syr mina egna trosor.

rörigt inlägg, men äre så äre

nu jävlar ska bloggningen komma igång igen, det gäller bara att emma också börjar men henne får man lätt med. jag försöker nu även fixa bloggen, hur det nu kommer gå..
snart börjar skolan, jag får "panikkänslan" över att nian kommer bli stört tråkig. jag har gått med den känslan heeela veckan, men just nu för fem minuter sen kom jag på lite av meningen med livet och hur man ska palla skolan ( shit vad leker jag ) men iallafall, livet blir roligare om man har något att längta efter, om man längtar efter något roligt då blir ju livet roligare eftersom det finns något att leva för, något att tänka på när man sitter där i skolan på världens tråkigaste lektioner. från med nu ska jag alltid längta, ALLTID ha något att längta till, då kommer man ju alltid ha tempot uppe, längta behöver man så äre bara, ....ibland är jag bara för smart!
verkligen en låt som knarkas sönder nu!
 

fränt

vafan kan man göra? säg vad man kan göra när det är halvmolnigt så man inte kan bada. det finns fan ingenting, gå på bio? aa men great det har man ju inte bara gjort tvåhundraelva tusen gånger. åka in till stan och fika, vilka killar vill fika. assååå dö, stockholm suger hestbale. när gymnasiumet börjar OOOOM jag drar to another place, yeeeeah. det var ju bara pricken över i:et eller vad säger ni?

pizza på g , fäääääto

sommaren är redan över, faaaan vad kul , eller?
hela min sommar har tillbringats på öland, jag skulle kunna leva hela livet på öland om det var så som det är på sommaren hela tiden, sooofitloft. på öland är cykeln min bästavän, tar mig vart jag vill och så får man motion plus att varenda person är snäll där, det enda minuset är väl att personerna på öland har innavel......... brb nu ska jag ta självmode .
måste bara säga att det är ljuset som gör mitt hår så jävla orange, grattis philip och sebbe som tyckte jag var ginger för två år sen, ....... och emma för den delen

töööta

hey ohoj vad länge sen det var man skrev här, kan berätta att jag aldrig åker in till stan utan mobil, det första emma gör är att dra ifrån mig, smart drag där lille vän, klantig som jag är glömde jag min phone hemma. av många orsaker yrrade jag omkring själv i kungsträdgården, nära på ett panikanfall när jag inte sett en enda människa som jag har en blekaste aning om vem det är. adrian fick bli första räddaren och sen vet jag inte hur många mobiler jag lånade, puuuh. hittade emma i en trappuppgång sen var det bara att ta första tåget till? aa jag vet inte vart vi åkte kul vare iallafall. nu måste jag på något sätt få tag i min mobil utan att själv ha någon och fixa ett busskort, toppen , heeeeeeeeeeeido

oh baby

hade ni kul på the voice igår eller? själv hade jag det mest jobbigt. jag tappade bort alexandra efter ungefär fem minuter och eftersom att halva sveriges fjortisar med comviq samlats på en yta mindre än en fotbollsplan så crashar bajscomviqsystemet så de gick inte att ringa någon. men de förstod inte hon.... fan va tråkigt de va , sen drog vi på en rejäl fest i trångsund med pool och massa rumpor. sov kvar där , upp tidigt, dirr till skärholmen, köpte en tröja , hem igen. nu ska jag sova. tror jag ska kolla på marren ikväll också. puss.

 

 


hola amigas

se, jag kommer ihåg lite från spanskalektionerna! men okejråå nu ska jag försöka mej på ett inlägg. varit fetingtaggad hela dagen. från att jag vaknade kllockan halv ett då mamma hade gjort frulle till mej och alex<3 sen tog vi moppi drog ner till centrum i pyjamas , inget smink och inga skor. luffare. alex langa fram cashen sen la vi oss i de där förbannade solariumet. jag brände mej på hakan ;PPpPp. efter de tog jag en iskall dusch och smörjde in ansiktet med bajs. dock är de bajs på väggarna nu...

oh herregud de är någon som skrivit en kommentar att jag ska döda mej själv. jag vill inte de.. måste jag? för om jag nu ska döda mej själv som du säger så kan vi inte införa våran nya applikation i bloggen. vi ska nämligen börja köra med "VECKANS BABE". vi snodde den iden av alina och linnea. tack snyggingar !

jag, insmord i bajs<3



emmmmmaaaaaaaa


ska inte du gå hem och käka rulltårta-.-

nutte att vi har besökare fast vi inte bloggar. riktigt gulligt, sånt tänder jag på ! damn måste runka brb. eller jag sparar de tills efter, ni har ju fått vänta så länge på mej, pilåt. asså min ursäkt är väl att jag inte pallar med er helt enkelt. pussee på de som bett mej och alex att börja blogga :') . asså ni kan få lite sommarbilder. snällt va ? :D. jag kör tills det säger stopp och nu ska jag fika med sara babylove så vi hörs när jag orkar. kul att jag får bestämma någon gång. heerregud , de kändes bra. fred ut!

va det någon som missade att vi vann så vill jag bara säga att vi vann :)


ser lite purken ut? fest hela veckan...


fräscha tjejer dagen efter ellä?

söt-tjej_till.höger


lestulang på öland



RSS 2.0