val-borg

bästa bloggaren är tillbaka, alex the man. vi börjar med två superduper jätte fina bilder :)




det har aldrig varit mer oseriöst

tja blogg! jag försov mej imorse som alltid. skönt i oskönheten att jag missade mitt spanskaprov hehe... tänkte tagga hårt för valborg så jag , kajsa och alex är hemma hos mej med morsan. de är underligt att jag alltid är förkyld på valborg. har varit de så länge jag kan minnas. sen står man bara där och farsineras av lågorna från de stora brasan som man egentligen aldrig får se. jag är för liten så alla gubbar tränger sej före. de ända jag ser är rumpor kan man säga. detta ska bli första gången jag ser elden på riktigt.

vi vill helst supa ostört så vi tänkte dra till madde och värma upp lite. om i hinner de så drar vi till trehörningen efter. de är ju där alla hänger har jag hört. förresten är jag sjukt snygg idag. har gått osminkad hela veckan bara för att se bäst ut vid brasan.


först tar jag på mej de här...



sen slänger jag av mej den randiga, tjohooo





kajsa ville också vara med på outfit....

så jag !

tycker ni inte att klockor är fint? så jävla fräscht tycker jag. jag älskar klockor, smala, korta, slemmiga tjocka... nej men ni fattar. i alla färger och former. så jag! asfint , speciellt om man är brun som jag.




det blir ett snabbt inlägg


tja grabbar. tung morgon igen! drog påme klackarna hoppa på 08.38 bussen till skolan. skön dag med tre lektioner. fisken smaka bajs på hemkunskapen. nu är jag hemma. ska möta elif i huddinge centrum så ska vi kolla synen för moppekörkortet. men jag vettefan hur man gör. fråga nån stackars jävel på torget. har lite brådis. men det kommer ett inlägg innan jag åker ! pusss


hejjagheteremmahellgrenkallasförbiffenäralltidgladochmittlivärunderbart

jag vet inte vad jag ska skriva. vad sägs som godnatt?


cha

fem saker ni inte visste om mej

* jag älskar mjölk! jag dricker de till nästan alla måltider. däremot är jag inget fan av cola. dricker det bara i enstaka fall.

* mina föräldrar har varit separerade sen jag var två. tycker inte att det är jobbigt ööverhuvud taget psykiskt sätt. vet ju inget annat.

* min bästa vän heter alexandra. de kanske ni redan visste.

* jag har tre halvsyskon. två killar och en tjej. sen en helbror.

* det var min mormor som sa åt mej att börja använda string. i trean kanske fyran sa hon de till mej. dock började jag använda de lite senare än trean..


vem vad va? han sprang söder ut..

tja faggot! idag har jag varit sådär extra söt. de är jättemånga som säger att jag är de. då blir jag jätteglad :D kan det vara hudfärgen kanske? men tydligen äre inte alla som tycker det dock! det är många som stör sej på att jag är blek i ansiktet. (hur brun är du själv i ansiktet?) jaa de var ju över två veckor sen jag kom hem så förlåt mej om jag inte är "tillräckligt" brun i ansiktet fortfarande för dej. är det nåt du vill ändra på så är det bara säga till. eller nej förresten håll käften istället, det blir bättre så.. ääh ska till centrum köpa underkläder. sen ska jag möta kimpa. kimpa kirrar. han sprang söder ut.

bilder från igår... ha-ha..




tja pussie

telefon, data, desperate och b&j. kan de bli bättre ? nä tänkte de. bion va asgrym. bilder får ni imorn för sladden är hos mamma. jag var aphungrig när jag kom hem för de jävla pussies kan inte äta donk? mm nähä äru man eller mus?

man ba har typ sjukt mycke spanska och so och engelska som måste göra så de är bara att säga hej då till er och hej till lärran. vi ses imorn, sov gott gullungar.

fjutt fjuh !

drar på bio med dorfN och burgarN. när jag kommer hem blir de ett lass b&j till.


high fashionstile

va tjockt seg imorse. somnade om sittandes. huvet var ner i knäna, nästan så jag skulle kunna suga av mej själv faktst. vaknade av en ovanligt stressig röst från pappa. hoppade foundation och kladd, körde lite natural idag med bara mascara. efter lite tjat så skjutsade han mej halva vägen till skolan. tack för att du offrade din morgon på mej! rätt tjill dag i skolan. mycke läxor och shit ba.. hade dans sista lektionen. det gick piss på grund av förkylningen. tog bussen hem, svettades som en jokkmokkfia. nu sitter jag här. tänkte bara höra av mej innan jag sätter igång med spanskan. de här söta linnet hade jag idag.


emma hellgren gillar "din mammas rumpa"

är jävligt klipps. jag är som en rävsax så att säga. idag var jag jävligt het på gröten. bråka inte med mej för då vet man aldrig vart det slutar. astaggad på att kötta en stackars jävel! inte för att jag är sur utan jag är bara förjävla sprallig och glad. hoppas jag är lika glad imron så jag kan kutta nån uppkäftig när det är ljust ute så alla ser. vi får hoppas på de. spana in mej hela tiden för nåt kommer jag att göra. jag vet inte vad men det blir en överraskning..



random bild på harry


analklåda = irriterande och oväntad klåda i anan

farsan ringer och frågar om jag ska med hem till honom. de börjar tveksamt tills han säger att han har köpt ett lass b&j till mej. min pappa är bäst i världen och den som säger något annat är bara avis !! i alla fall så har jag gjort grymmt mycket läxa. bra jobbat ämma. nu ska jag hoppa in i durremurrekurre.

jag snackar med alexander han har tydligen analklåda. appropå de så saknar jag alexandra bajsmycke. kommer fan inte träffa henne förräns fredag. men på fredag kommer vi träffas som FAN. hatar att sakna dej min jättebebi. loveu.

han har bajs på hakan !

hon gick lika fort som hon kom. hon glömde tydligen att hon skulle vara barnvakt idag. hennes treåriga kusin är nu ensam hemma... jaja han klarar sig väl. aha nu är jag ensam kvar. ska göra lite svenskaläxa kanske? ska stirra lite på min chocolatecock som jag fick av alexandra. nämen ärligt. jag ska ta mej samman och packa lite sen beger jag mej till farsgobbN. tjarrå bitches.


cepesnygg

tja grabs. tung första dag i skolan efter tre veckor. besviken. snart kommer elif hit och ska göra tippar. eller jag kirrar de åt henne. snorar och har mej hela tiden. hatar att vara förkyld. jag har blivit smittad av fjong som har blivit smittad av julia som har blivit smittad av kajsa.. aa ni fattar. men först ska vi äta. och vi ska äta mycket för jag är hungrig.


hur känns det att jag ser ut som bajs jämfört med dej blekfis?

gled in på solariumet. solade i en kvart bara. langa ruschfan till bussfan! sara glömde strumporna. kommer fram anfådda som astmabarn och märker att det är fem minuter kvar tills bussen går. hey good teamwork. på bussen tog vi FETT fula bilder. ej okej att lägga ut. ska kika lite på de imorn så kan ni få se om de kan läggas ut nån på bloggen. nu ska jag nassa lite ses imorn.



damn im hot...


hejdå !

i mitt förbrila sökande efter en solningspartner har sara westfahl äntligen sagt ja. alla andra är för lata och degiga. det gör ju inget om jag är en liten enstaka gnutta brunare än vad jag redan är.

i like the way you tuch me there

"ska vi gå på bio?" "aa" , så gör man inte de ;PppPpPP. för när man frågar blir de rädda och springer iväg. jävla bangare! nä men jag är jävligt sugen på att dra en söndagsbio. eller så kanske jag bara ska vara hemma och dra en fet runk. söndagsrunk. fast söndagsläxa måste ju också göras (kul tjej). eller varför inte en sovsöndag. igår däckade jag som fan i soffan. sista chansen nu emmut, bio eller inte?



fett ovärt att läsa,

jag ska ut och ta en liten promme till andra sidan. landet far far away. måste ut och röra påme lite nu när jag suttit och snorat och äcklat mej inomhus. nu är jag pigg och fräsch. eller låtsasfräch i alla fall. efter mycke tjat så ville även bulle följa me. du är väl för go. fattar ni? go bulle? thaha ibland är jag för rolig huh? de jag ville säga var väl att vi hörs efter. de gör vi ju alltid så de var väl onödigt sagt egentligen.


hör hur mitt hjärta sjunger !

godmorgon. har ni sovit gott? hoppas på de för ja har sovit sjukt bra. trots att tommys jobbiga kompisar satt i mitt rum hela kvällen igår. de fick med sej lite födelsedagspresenter hem. mina födelsedagspresenter. bland annat två glidmedel , båda smakerna och lite kondomer. ofta man går och tar saker av någons syrra? är man riktigt frisk då?

nu mår jag sämre däremot. är sjukare och jag har tappat 500 kronor. jag roar mej med att muttra lite för de. morsan tyckte min jeansjacka var för liten så jag ska RINGA kungens kurva och fråga om de har den. leeeskkit...


tjaaaaaaaaaaaaaaaa :D

ska ut och möta några poolare. nya tröjan ör på och jag tar tjockisjackan...




"alla vi som hatar snor"

snorar som fan och har ont i halsen. får tjilla ikväll. mysa med mitt nya som jag köpte idag. (jag som aaaaaaaaaaldrig köper något....) jag vet inte om jag sagt det men alla mina kläder är från myrorna. tänkte att jag behövde lite nytt i alla fall så nu sitter jag här med lite bilder till er. låt smaka.







haha byxorna ser ju groteska ut men checka min röv i dessa brallor, ojojoj....

bråttom !



fan va brun jag är... hejdå !

freak

fortfarande sur? nej? asförbannad! fryser som en förfrusen snögubbe i den kallaste vintern. nästan. jag får ta och lugna ner mej. tvätta bort sminket, tjilla lite. gå och läägga mej kvart i tolv på en fredag. eller varför ska jag lägga mej och sova? då måste jag ju vakna och de orkar jag inte. okej lite seriöst nu.... måste shoppa sönder min ilska imorn i skärholmen. det blir väl till och shoppa själv eftersom alexandra är den enda som står ut med mej på shoppingrundor. hon kan inte imorn dessvärre. henne ska jag tjacka lite med på söndag. men fy fan va sur jag är? jag som hatar sura människor. nu ska jag dunka vett i skallen så hörs vi imron innan skäris. bläööööö


sadface,fuckface

det känns ju kul dehär. helt jävla ensam fick jag gå hem. i tjugo minuter hade jag på mej klackar i alla fall. det ända jag fick var ont i fötterna. tack. tack världen , tack jävla bajsmacka.



 


jag älskar alla, alla älskar mej

tja nöööörds. det blev en lång natt med mycket tårar. jag har förstört mångas helg.. det var verkligen inte menat så, förlåt om jag förstört just din helg. ska ta o fira min kusse som fyller 17 idag. ett stort grattis till honom!

langa feta sovmorgonen idag. sooft att vara lite pigg till kvälla! när jag kom till jobbet var de bara ta vad jag ville ha. orkade dock bara fyra chaisar. tur att jag käkar gratis där nu då så de lär ju bli fler. jaja ska inte skryta om de nu om de är så mycke att skryta om. ska svida innan jag drar, vi ses! hörs i alla fall. för de allra flesta eftersom man behöver biljett för att träffa mej.. tjarrå!


bananmutta, min favvo

visste ni att jag fick bananglidmedel av alexandra i födelsedagspresent? "åh tack alex jag vill gärna smaka banan i fittan". nej men ärligt... banan är det värsta jag vet men inte nog med de, stjärtbanan? hur fräscht låter de egentligen?

*tänker mej in i situationen*

- drömprinsen; har du glidmedel eller?
-jag; aa med banansmak.
- drömprinsen; BANANMUTTA grrrrr...



fick jordgubb också, tack för de! den kommer nog bättre till användning !


råkeff

förklaringen till mitt plötsliga depphumör som jag hade igår visade sej vara naturlig i alla fall. det var ju väldigt skönt att få de ur världen. det är verkligen inte likt mej att ba säcka helt plötsligt. amen aja, jaja , aa i alla fall, aa men, i och för sej så hade jag de råsooft på jobbet idag. inte en enda surkärring. faktum är att det var jävligt dött idag. jag satt och fika med kajsa hela dagen. hann dock bara dricka tre chai tyvärr. det är en sak jag verkligen måste ta igen imorgon. minst sex. spikat.

taggar till för fredag imorn. på mitt schema står det fekkus överst på listan. har sagt det många gånger men nu ska jag ut hur trött jag än är ! höga klackar ska jag ha också, skiter i vädret. skiter på molnen och regnet. skiter på allt. har bara en sak i huvet; kalas !


heja den som vinner

ame tja! de har lagt sej nu. ( vem vad hur va? ) mitt griniga humör. fick nån jävla svacka som inte ville ge sej. mamma kirra. vi snacka över en kopp te och nu är allt lungt. har man världens bästa mamma eller? eh aa. tur de.. kollar hockeyn bara för att vi är bäst. te + hockey kan det bli bättre? jag sa ju att vi är bäst. jag "hjärta" mamma, mamma "hjärta" jag. vi hör ihop liksom. nu ska hon sjunga för mej innan jag somnar. de är en lång dag imorn.

jag hejar inte på något lag jag hoppas på att båda vinner. då blir ju alla glada och de är ju de som är huvudsaken som sagt. godnatt blåmesar.


vad ska vi göra?

ska vi gå och hänga oss? jag känner mej deppi fan ! ge mej en kniv. de är ljust ute jag vill ut och grilla korv eller nåt. bara för att liksom... hatar korv men de är de jag vill grilla! de är sommar liksom. korv hör till sommaren hur äckligt de än är. hatar korv, hatar allt! jag dödar för en jävla korv och en ful grill! jag börjar grina när som helst nu.


läxtime



jag passar på att ogilla människor som spelar dryga för att verka svårfångade. ena sekunden kan det inte hålla sej genom att säga snälla saker och skriva ofta. och så fort det blir så att det är jag som börjar skriva, då ska de dryga satan fö att verka tuff. ingen bra ide om man vill fortsätt/börja träffa mej. GLAD SKA MAN VARA ANNARS FÅR DE VA !


m1 talar ut

tiden går så jävla fort? det känns som att jag kom hem från träningen för tio minuter sen? och stan lika så. och jag som ALDRIG köper någonting utan BARA provar hela affären kom hem med ett linne och två hårband. kanske inte så jätteriklig shopping men jag kan faktist inte komma på en enda gång som jag har varit i stan utan att ha någonting med mej hem? och gillar ni inte att prova saker och att gå in i många affärer,, då kanske man inte ska åka in till stan med mej helt enkelt,, för det är nämligen de jag gör när jag är i stan. jag provar mycket och köper de jag vill. och ja jag provar många byxor! jag tycker att det är kul dessutom så är jag ganska liten i benen och rumpan så det finns inte så många byxor i min storlek. och som sagt, jag provar allt jag ser och jag provar det många gånger. tycker man att det är tråkigt och måste hela tiden byta affär innan jag är klar så kan jag lika gärna åka in själv. det har jag inga problem med alls, jag älskar att shoppa själv, bara man säger till innan. pallar ej folk som blir sura bara för att jag provar mer än jag köper. jmen vafan passar allt man provar eller? jag köper vad jag vill och jag provar vad jag vill. men väntar på er gör jag bara om ni gör de på mej ! tack !

typ jättebra bild !

 


meh tja

jag skulle kunna jobba livet ut. dehär är guld ju. jag och min "chef" tjillar järnet på dagarna. hon gav mej en bok om sex. den va skitbra! det stod vilket stjärntecken som tänder på vad och vilka ställningar man föredrar och så. jag trodde nästan att de hade skrivit om mej... mitt egna jävla cafe. jag älskare !

nu ska jag till stan och jag ska inte på bio  ? de va ett jävla tjat om bio idag ? vem fan vill gå på bio när det är sol ute ? men det är snällt att ni frågar jag vill gärna gå på bio en annan dag. men idag ska jag som sagt tjilla med en chai i vårsolen. det blir min sjätte idag faktist ! YEH!



jag har köpt en lika klocka som alex, hon kommer döda mej....


godnatt förresten..

pratar med världens äckligaste snorigaste människa... stackarn. men en lång dag väntar imorgon. de är dags att knyta sej för min del.


cykelhjälm hela dan

alexandra va precis över på lite gifflar. mysigt att få träffa henne såhär på kvällskvisten. det går alltid för lång tid innan vi ses. sen har vi så mycket att prata om att tiden inte räcker till. nej men gud va sorgligt jag pratar haha skärpt dej nu vafan grinsippa.

imorn efter jobbet ( hej jag heter emma jag är 37 år ) så ska jag och kajsa åka till stan. troligtvis ska vi slå oss ner på nåt trevligt cafe och bara mysa med en chai i vårsolen. ( hej jag heter emma jag är 44 år ) nej men ärligt jag älskar att fika när de är vår. de hör liksom till våren eller vad man ska säga. FIKA 4-EVER!

vaginaboob

nu är jag hemma. osminkad och ful. första dagen på jobbet gick ju prima. började sju och slutade halv ett. synd bara att de inte kom några kunder. fett laim. fick stå där och häcka sönder. till slut kom fjong och snacka lite med mej. tur va väl de. det fanns ju knivar där inne som man kunde leka med.. alex och macke kom också men de hann jag inte prata med. plus att jag blev jättegenerad helt plötsigt?! de är en ny sak jag har märkt med mej själv. jag har börjat rodna jättemycket? varför de? jag har aldrig gjort de förut? och varför rodnar jag när jag inte ens känner mej generad? why god? why me? fan va pinsamt. får sluta upp med de !


jag har äti pannkaka

ta vara på dehär nu grabbar och tjejer för de är sista gången ni hör nåt från mej idag. (snälla säg att det är sista gången föralltid). jag fjällar! fan också ! jaha de va den jävla brännan de... i tio dagar har jag jobbat sjukt hårt men bara förjäves. helvete. nu blev jag sugen på äpple..

imorn får ni inte glömma och hälsa på mej på alfreds cafe på kvarnbergsplan. det ligger mitt emellan tyrren och pizzerian. jag praoar där från 7 - 12 så ni lär ju komma på lunchen. den som inte kommer ska jag personligen söka upp och ta ett allvarligt snack med !






hey whats up with that`?

jag och lucas lanar femman. jag måste verkligen ta igen alla serier jag missat när jag varit borta. efter dating in the dark så äre ju desperate. de va för länge sen jag såg de. har verkligen längtat. hur var draktränaren då? den va asgrym fan. fyra av fem toasters.

senare idag ska jag träna ! fi fan va skönt ! har inte tränat sen thailand. hey fatty? whats up with that? nej men serri de är tvärdags att göra de nu! hörs efter :)




uppdaterad...

vakna skettidigt som vanligt. bestämde mej för att ta en promme. löka sönder. FECK. nu sitter jag här i bh ska snart ta en fetingdusch. idag ska jag äntligen få se "draktränaren" som min bror har rekomenderat. de flesta av mina kompisar är för coola för den filmen så de har inte blivit av. den börjar tjugo över tolv så jag har hyffsat bråttom.


charå idjuts

nu är vi hemma och fy fan va fula vi är. jag sitter i min nya bikini och kajsa i min hatt som jag köpte i thailand. mamma ville ta ett kort... om jag ska ut idag så ska jag ha högklackat om det så gäller mitt liv!






flasha vajayay

tja tjejer ! det blev ju inte riktigt som jag tänkt mej igår. jag hade ju tänkt att säga godernatter till er men jag slocknade redan runt halv tio eller nåt? vaknade upp med en miljard sms. folk tror tydligen inte på mej om jag säger att jag ska sova? är jag så hemsk så ni tror att jag ljuger..

idag råå så ska jag dra med mormor till skärholmen hoppas jag. jag har längtat efter henne SKETmycket! därför ska jag ringa henne och se om vi kan ta en liten shoppingtur i skärholmen city. jag behöver deffi mer skor och smycken. sålde min nya klocka till mamma också så de behövs köpas en ny helt klart ! very knajs.


hejdå

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaalex is back on track, åre har fördröjt min tid. bor på ett hotell med massa handikappmänniskor och fetaste poolen, emma min vän har också fyllt år så henne har jag firat. paket och daimtårta med ljus, känner mig gullig och snäll, tänk att ha en vän som mig , vilken lyckost.
nuuuu måste vi också in till stan eftersom emma ska köpa converse, går hon efter strömmen eller härmar hon bara mig, det är frågan. nu får jag höra att hon ska köpa samma färg, shit jekla hermapa . jag har på mig mitt linne som jag fått av emma från thailand,

osminkad som fan !

har lyckats proppa i mej nudlar och gjort lite läxa. nu väntar jag på alexandra som kommer direkt från tandläkaren. hon har med sej mina födelsedagspresenter också. den första som ger. troligtvis den ända också eftersom jag inte har några vänner.

kvällens planer då emma? DE ÄR FREDAG FÖR FAN! stick ut de är parytime !! min hjärna skriker JA! min kropp skriker NEJ! fan jag pallante gå ut har fortfarande thailandstiderna kvar i kroppen. orkar inte hålla mej vaken på kvällarna så de blir nog en filmkväll med världens finaste. får satsa på imorn istället.



bra bild..

hallå?

jag hr ju glömt att visa vad jag köpte. jag köpte inte så mycket men man hittar ju fanemej inget där


två random tishor..


tre linnen från ed hardy, apdyra..


typ 10 såna linnen utan att överdriva.


assööööt klänning, sara westfahl kommer dö när hon ser den.


ett gulligt linne, kanske är dags att prova de snart.


kosta 8 kroner , sicket klipp !


sjukt snygga, köpte ett par till vita men de är borta..







två par stencoola shorts som man ba vill tjilla järnet i



hata folk som ljuger

det verkar som om alexandra har trögt att komma igång men vi får skita i henne ! det brukar vi ju göra så varför ska vi göra undantag idag...? 

idag var det väl tänkt att jag skulle åka till stan men alla banga så nu sitter jag här ensam och har en hel del plugg framför mej. känns... hemskt. men innan de väntar en sjuhundrans varm och skön dusch. tänkte nämligen dra till skolan och hälsa på alla lärare senare idag. vore piss om man lökat sönder innan... då blire ig på hög nivå. ja om jag hade varit en vanlig människa alltså. nu heter jag ju emma hellgren och alla lärare älskar mej. det förklarar ju mitt betyg; VG i allt förutom bild som jag har MVG i. STOOOOOOOOOLT.




innan jag träffar felix oxh viktor..

nu ska jag lova er att våran blogg ska rulla igång igen. alexandra har ju varit i åre och jag i thailand så det är på grund av de som vi inte kunnat skriva. men nu äntligen har vi kommit tillbaka till stockholm och då ska ni få se på andra bullar. vi kan ju rulla in en dagens..




den där hade jag i anan för fem minuter sen...

hej käraste vänner som jag har saknat så mycket. nu är jag äntligen hemma från min lilla resa till andra sidan jorden och jag har lärt mej mycket må jag säga. mer än man kan tro av de små söta gula som springer runt med hattar.

jag har lärt mej....

- ... att thailandstoaletter är bland det värsta jag sett i hela mitt liv. jag beundrar er som kan bajsa på väggen. starkt jobbat!
- ... att man absolut inte ska köpa glass när det är över 35 grader om man inte vill ha såsig glass det vill säga. inte en ända gång fick jag upp pappret innan glassen hade smält...
- ... att det tar en timme att få in maten på restaurangerna. ofta var det äckligt osso.
- .... att har man en kamera med sej så ska den helst ha batterier, ja annars går det inte att fota.
- .... att hilton hotell är ett hotell jag kommer att besöka igen. det finns inga ord som beskriver de paradiset.
- ... att sushi till frukost är sjukt gott.
- ... att hur länge jag än solar så kommer tommy alltid vara brunare än mej.
- .... att mata elefantbäbi med banan är jättekul. helt klart värt fyra spänn.
- ... att starbucks är det nya "it" om två år.










 

ni får mer lite roligare bilder sen, men nu har jag brådis. till? jag ska tjilla häla dagen ju, jag är ju ledig.


.

hej sverige imorn...

äre nån som läser detta som inte kissar i havet?

nu är klockan typ fem? jag kom precis upp ur poolen och mina trosor är blöta :( toaletterna här är asekliga.. äre nån som läser min blogg som inte kissar i havet när ni behöver fjöla lite?? i så fall kan ni ju bara säga de rakt ut. det är fullkomligt normalt att kissa i havet och den som säger nåt annat är bara kinkig. i poolen kan jag tycka att vi drar en gräns, de är sån liten yta. men vafan havet? kom igen nu grabbaaar. det är väl typ asfräscht jämfört med en thailändsk toa? i stort sätt alla här säger att jag är manlig? jaha då får jag väl vara de då om de nu är så att tjejer inte får kissa...

imorn tjillar vi järnet i phuket på hilton. äre nån som vet vart leif bor? äre phuket? i så fall ska jag se till att träffa honom om de så gäller livet. ska leta under varenda liten thailändare tills jag hittar dej leif !!

saaaaknar dej aleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex bebusungeeeeeeee!
kajsaaaaaaaaaaaa ?? behöver dej juu!

bilder kommer :)))))

tack till alla sota som grattade mej :D

de fula skiter jag i..

halla THAIILAAAAAND

nu are tankt att pa fem minuter hinna forklara allt jag gjort dehar fyra dagarna ( tre kanske) . jag borjar med att saga att det ar sa brutalt javla varmt. inte ens i duchen ar det kallt. lite skugga pa dehar skulle underlatta. eller nej de ar bra som de ar. men med tanke pa att jag horde att ni hade haft fyra grader sa mar jag ganska bra over att de ar over 40 har :)

annars ar allt underbart forutom att den norska familden breve oss kollar snett pa mej varje morgon vid frukosten. BUTTRA JAVLAR ! men snart are hilton som galler och da slipper jag er. WIIIIII!

thai herre I come

nu drar jag och glöm förfan inte att gratta mig och det kostar INTE extra för er att skicka sms BARA för mig annars finns ju facebook, vi ses när jag är hemma puss. då börjar alex också blogga igen, !


fyller år om 24 timmar och 35 minuter exakT!!

hyffsaT josigt att servitören på gallerian försökte ragga på mig. det var jävligt kul tills tanten bakom langa irrmode. ganska snygg för visso men känner man mej så vet man att killar har ingen chans.
förlåt viktor för att jag tog dina vantar... förlåt kajsa för att jag tog ditt linne.

jag är avundsjuk på mej själv att jag är här snart... åker imorn






jag fyller år om två dagar

tjaffan låter nästan som staffan. de är en kul grej jag har funtat på hela morgonen. vafan äre stängt överallt för? långfredagen är den längsta dagen på hela året. de händer inte ett skit! alla affärer är stängda... en till sjuk sak är att jag inte får komma hem. jag får inte åka till mamma för då kommer jag tydligen smitta alla. meN det är lugnt tänk inte på mej och mina känslor :)) jag får väl åka hem till alexandra och smitta ner hennes hus? nån som vill ha mej i alla fall... pussi!


saknar..



jag älskar dej söta fan!


fan värt att läsa skiten

tja trogna fans. nu äre så att jag måste ju förklara denna hemska uppdatering. (som inte finns) vi har varit riktigt risiga på att skriva men de är faktist lite privata saker som har hänt... dessutom har jag varit magsjuk i två dagar och det är första gången jag kan sätta mej upp utan att behöva lägga mej nästa sekund. men nu är jag här och de ska vi ta vara på. för jag är bara här en stund. jag åker till thailand på lördag ju. det ska bli spännande att se hur länge uppdateringen håller dessa tio dagar som jag är borta. nåt inlägg vill jag lova. pplus bilder för jag får min kamera på lördag också. snacka om sen julklapp.... men jag kan ju inte langa depm0de på dej morsan de är ju din stora dag idag. grattis mitt lilla aprilskämt.

tack för mej, nu ska jag få tyst på fabi som tror att han är ganska bra på gitarr. nu mår jag illa, tjarrå!


RSS 2.0