nu har jag bevis :D



tack för kommentaren i inlägget som heter "trevlig helg!"

ja må hon leva ja må hon leva ja må hon leva ut i hundrade år ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva ut i hundrade år! hahah

vem tackar nej till pizza? iinte jag iallafall , alltid lika gott, nästan.
jag har tappat två pluppar till mina navelpiercingar, så nu vet jag inte hur jag ska göra. någon frivillig som kan ge mig pluppar till dom? är besviken på mig själv. jag har även tappat bort mitt busskort för ANDRA gången. det blir tufft att planka i en och enhalv vecka för om exakt det slutar vi skolan!!!!!!!!!!!!!!!!!! så många utropstecken är det värt!
idag firade jag sara och sara flera saker med en glass på lunchen. en av sakerna var att saripari J fyllde år. STORT grattis till dig mitt lilla tidsfördriv, SÖÖÖTNÖÖÖÖÖÖT


jag vet att jag är ful när jag tränat :(

drog ju på träning som sagt. utan att överdriva så träffade jag... halva huddinge. en gissning ba typ. först på bussen sitter marcus örtevall och hans polare och spanar in mej lite odiskret. glider förbi och hälsar, snackar lite om moppekursen och om att ledaren på kursen raggade på mej. sen när jag går av bussen står min kusin och väntar på mej. hon ville tydligen prata lite. efter de går jag in på gymmet och där står jumpa och fjong tillsammans med 20 svettiga , hockeypojkar från bj. jag höll på att svimma. *kärlek vid första ögonkastet på varenda en!* ställer mej på bordet och strippar med blomkrukan. allt för uppmärksamheten liksom! går in på passet, kör lite situps, då kände marcus fornell och typ två andra från de snygga hockey-killarna för att kika lite på mej. de var lagom pinit. tack! efter passet glider vi upp på gymmet och springer i tj 20 minuter efter en timmes träning (måste skryta lite i alla fall) jag duschar där (som tur var) för på vägen till bussen kommer victor frieberg och nån random cyklandes. ingen satt på bussen hem i alla fall, då hade jag nog svimmat på riktigt. utan de är först när jag gå av bussen som hela stuvsta p95 fotboll kommer förbiglidandes lite halvfnissiga. men vadå??? tack för de??? jag vet att jag är ful när jag tränat :( hejdå

gud va snälla alla blev idag då. den som kommenterade elakt om mina pattar kan ju bara slänga sej i väggen och efter den har slängt sej i väggen kan den ju kanske , men bara om den vill känna sej riktigt jävla ägd haha!!! jag uppskattar era söta kommentarer jättemycket. tack för de! :)

trevlig helg !

om en kvart går min buss till träningen och efter de äre plugg som gäller. vi får väl höras efter de. puss.


flickan utan ansikte

försov mej. eller "försov mej" tolka det hur ni vill. försent kom jag i alla fall men ååh så skönt det var. rätt tjill dag i skolan för övrigt men jag faila på vg i matte. jävla piss helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! faaaaaan. ingenting gör mej glad förutom mina nya skor. tack gud. och idag ska jag träna. yes vad jag har längtat inte. det ska bli så hemskt, jag nästan gråter av tanken. himla sur blir jag. bara för de måste jag gå och dra en fet. men hoppsan fick med ett lite rim där osså. tja!



försökte få mitt hår lockigt, de gick bra (Y)




kajsa gillaj hambujjaje

jag fick en elak kommentar :D:D:D:D:D eller elak och elak, någon är rejält avis på mina tuttar :D men i alla fall jag blev jätteglad, fick värsta kicken juuuuuuuuuu :D första kommentaren som inte va speciellt snäll :D de tackar jag för. aha nu kan jag somna med ett leende på läpparna. vi hörs imorn gott folk. glöm inte att jag älskar er alla. pussipusss :')

p.s. statestiken är högre än nånsin.


take me back when times were hard but we did not know

saaaaaaaaaaajk, jag svida om precis iinnan jag stack utanför dörren. tyst som en mus var jag när jag tassa in till köket. alla tommys kompisar skulle såklart vakna. snälla kan ni skaffa sämre hörsel? i alla fall så fick jag med mej lite saker hem idag från skäris. ett pa sjuuuuuuuuukt snygga skor. och ett par röda shorts. eller haha aa pratbyxor, min favvo. ska klippa till de så att det blir shorts !

outfit, jag bytte till min andra nya topp,


skorna jag köpte, fast jag köpte svara, 11 cm



jag fick två gurkor , de måste hata mej :(



nya linnet och grejer..

jag vill börja med att säga att min mobil har varit knasig hela kvällen igår. jag tappade den i marken en gång och nu är det en spricka över hela skärmen. fan :( på grund av de så har den varit lite knepig och jag har inte kunnat svara på sms, so sorry. kvällen spenderades med tommys kompisar lite här och var. de är alltid lika trevligt, höhö!. nu ska jag på moppikurs, såhär ser jag ut. vi hörs sen puuuuuuuuuuuuussss

RING MEJ KAJSA SSÅ FORT DU VAKNAR, GLÖM INTE ATT JAG ÄLSKAR DEJ!



gårdagens smink, hehe syns de ;$

puss

nu ska jag ut och möta några kompisar. bara för att jag är så jävla otjjjjjoligt coo.... töntig...

ha-ha....

varför ska alltid jag börja gråta som en liten bebis? fan nu får jag rycka upp mej. orkar inte gråta. då slösar man på mascara och man blir jätteful. det säger mormor i alla fall. så istället ska jag ta mitt pick och pack och kila in till köket och äta lite vindruvor som mamma har köpt till mej. hon sa häromdagen att hon tyckte att jag såg tjock ut i mina jeans så de är väl därför hon försöker banta ner mej lite.

jag glömde förut att berätta att jag inte har något smink på bilderna de är därför jag ser så mosig ut ^^,


aha vad tycker ni nu då?

amen tja rå på er! hur fan gick kursen. den va trög som fan. fick gratis cola i alla fall. de tackar vi för, jag som älskar läsk ! sen vare en till grej som var jättebra. jag fick frågan hela tiden ungefär såhär, aha vem ska köra först nu då? *tystnad råder* ... har vi någon emma här? och jagfick lov att räcka upp handen. eller ett annat exempel, jaha om vi nu säger att emma har varit på fest och har druckit alkohol , får du köra då emma? emma vad bbetuder den här skylten? hur länge ska man stanna vid en stoppskylt emma? emma ? va emma? emma emma EMMA emma EmMa???? vavvavvav VA? harregud fick så ont i rumpan av att sitta i tre timmar så jag stod upp resten, då fick jag bara ännu mer frågor.......................tack marcello.

aaaaaaa nurå har jag varit i skärholmen. drack en asäcklig chai för 40 spänn och fick med mej två söta toppar, dock är jag lite osäker på den ena då den har puffärm. jag vet att de är sååååååååå 2010 men passar det verkligen på mej? aja den andra är frän i alla fall. seeeeeeee här. (dock ser det ut som att jag har världens största pattar )






ignorera fejjan-.- men äre snyggt med ärmarna?


typ hela laget kollar på bloggen nu, pinit värre.

siiiiiiitter här med elinpelin. jevla stalker, hon böna och bad över att jag skulle göra ett inlägg när hon satt bredvid, så fine jag gör ett. haha göllunge!
första matchen är vunnen, öh är man bäst på att spela i spörregn eller , eeeegde hela skiten.
eftersom min otur alltid är på topp har jag ingen luftmadrass, ploppen som håller inne all luft är borta. tack gud!
nu ska vi spela igen , sssssssssses.

jag vill inte ens veta hur mycket det svider i er när ni tänker på de.

som svar på din fråga så är det en tjej jag inte kommer överrens med.

usch fick värsta deppmodeatacken förut och jag har mina skäl men det vill jag inte prata om. tur att jag har världens bästa bror som kommer och pussar en på smalbenen. han kan verkligen få en på bra humör när manär lite nere. jag tipsar er, om ni är lite tjuriga så kan ni alltid ringa till honom 076-4332... you wish HAHAHA! han är min och jag vill inte ens veta hur mycket det svider i er när ni tänker på de.

nu funderar jag på om jag ska ut eller om jag bara ska stanna hemma och mysa lite med pappa. det lutar åt de andra alternativet med tanke på att jag ska ta bussen halv tio imorn... OJ nu ringde kajsa och sa att det är fet fekka. alla får komma. men hoppsan då är ju till och med jag bjuden.

- emma du vet?
- va vilken, finns typ miljarder!
- amen emma hellgren, du vet den lilla blonda?
- aha hon , va äre med henne?
- men hon tror typ att hon kommer in överallt, jävla b****,


typ nåt sånt eller hur var det??

och där dog min äckelkamera och sladden är hos morsan,, FUCK :')))))

.

var det verkligen nödvändigt? haaarregud hoppas att du är nöjd nu..


vart ligegr hallsberg? i hallsberg :S?

hade spanska , skippade matten, hade hål i tre och en halv timme, köpte skolavlutnings kläder, kirra jeans för 50 fucking spänn , slutade en timme tidigare. för första gången kände jag att JAG ÄLSKADE SKOLAN. förutom att vi fick skrubba spisarna på hemmis, mitt nya jobb, verkligen det myyyysigaste som finns. kirra också ett starkt vg , asså jag är bara för bra, kan inte sluta berömma mig lixom.

nu ska jag åka till en gympa sal, jag ska gå upp sex och spela i lera, låter inbjudande ?
hörs på söndag, mjo okej.


känner att jag inte riktigt fastnade på bild idag

skolan, hem , hinner inte blogga, drar till hallsberg, kommer hem på söndag , förmodligen lerig, seeeexi.
varför inte härma alla andra? MOBILEN ÄR MED.


haaaaaaaaaaah


aaa min datacamera har typ 1829 megapixlar

jag har plattat HELA mitt hår, i tusen år.
har packat allt, ligger i fina högar i en prada väska. aa i mina drömmar ja. det ser ut som det gör i karlsson på takets rum, myyys huh?
jag tjatar alltid om mitt oflyt. om mitt oflyt kommer fortsätta kommer jag förmodligen vara sjuk imorn eftersom jag har ont i halsen, tummen upp. hoppas jag smittar alla lag som ligger i gympasalen, och det är 10 lag, hah suck on that.
kolla vad min mamma fixar till mig helt random, gööööölle då

detta händer inte emma...

jag blir naturist - emma känner för att göra något bra av livet och väljer att bli en av de naturella. nakenbad är min grej och orakat ska de va. hår är något naturligt som alla människor har. självklart skulle jag aldrig mer sminka mej eller använda bh..

jag blir gravid - nån random på gatan raggar upp mej och jag säger frivilligt ja till alla hål. det slutar med att jag blir med barn med en chackpundare. bestämmer mej för att behålla barnet och leva med aids..

jag börjar tycka att mjölk är äckligt - jag slutar dricka mjölk med tanke på att det faktist legat i en kotutte/mage, eklit.

mitt klädberoende dör - istället för att tycka att kläder är det bästa jag vet och jag kan inte få nog av det så börjar jag intressera mej av litteratur. fysik och kemi blir mina favoritämnen i skolan.

jag slutar umgås med alexandra - DET HÄNDER BARA INTE!


de efterblivna på andra sidan staketet

visste ni att det tog mej åtta försök att logga in på bloggen. bara lösenordet skrev jag fel minst fem gånger. men hörrni en sak jag har tänkt på är röda shorts? är inte de typ awesomee i sommar? eller vafan snackar jag om? det är ju somma för bövölen! imorn ska jag fan ragga upp nån jävel som vill köpa röda shorts med mej. sedär så var de bestämt också.

idag har jag varit duktig flicka. jag har åkt till körskolan och payat 4000 spänn på den där äckliga kursen. vafan, driver ni med mej eller? den som bestämt de priset på kursjäveln lär ju vara körd i huvudet. på riktigt! precis som jag. jag kaxade lite mot slöjdläraren idag. fick värsta kicken och var tvungen att säga något tillbaka. jaaa, det var faktist hon som böörja. okej förlåt för de. förlåt mamma.

håller ni ut några minuter till så ska ni få "detta-skulle-aldrig-hända-biffen-lista" missa inte !





asså de här, fyy fan va sääsy!

n

jag har iallfall en andledning varför jag inte kommer skriva, var e du emma !?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!??!?!?!
nu ska jag på träning, hejdå

ey aina

jag är fortfarande trött, när vi väl var klara på skansen och jag känner ja jag är äntligen hemma ser jag att det är flera polisbilar runt min port och att allt avsprärrat. tuff som jag är går jag och frågar poliserna vad fan allt det här var. tuffa som dom är ska dom kaxigt säga att det är avstängt och att man inte kommer in. även om man bodde där fick man inte komma in. jag höll på att börja gråta. var nära på att sätta mig ner på marken och grinaatt tills dom bönade att jag skulle gå in. som tur va ser en tant att jag bor där så hon säger att man kan gå in bakvägen, fjuh. ibland är det rätt bra att ha tanter här i världen. fan vad jag kände hat mot poliserna just då, fatta själva.
en kvart senare kommer det två killpoliser upp och knackar på, som dom flesta var dom också snygga, var nära på att bjuda in dom på en kaffe men jag ångrade mig i sista sekunden, man vill ju inte bli misstänkt på mer andra saker än rånet .
och såhär blir resultatet om man har mitt vanliga flyt med sig. FUCKU!

jag ser fan ut som en cp-avatar

yey jag får göra 700:de inlägget, ibland är man bara för bra.
min kära klass kommer och möter mig i stan, åker in till stan för att hämta mig, vem är kungen?
ska sitta och äta pannkakor på ett berg, mer än det pallar jag inte, så äre. om jag har lite tid över ska jag handla godis. goooodis in myyyyy. jävla diabetes barn.


fettofinger.

jag hatar kladdkritor, nu är det andra , tredje? gången jag tjatar om det. alla fucking kritor kan ta sig.
imorn ska jag hälsa på mina kära släktingar på skansen. självklart aporna. herr nilsson kommer möjligtvis vara där. ytterst trevligt må ja säga. jag är stressad eftersom det tog mig tre timmar att skriva det här inläggat, och se hur långt det blev.

p.s. min msn bild är tydligen EXTREMT stekig

gissa vad jag gör? yes det är precis det jag gör. och till de dricker jag kaffe. pappa ger mej som femtonåring kaffe klockan kvart över elva på kvällen. tack pappa, bli inte fövånad om du vaknar mitt i natten av att någon hoppar i sängen. känner redan nu att jag ör helt överspidad. och imron ska jag upp skittidigt för att ta spruta. mamma bjuder på heroinspruta nu igen. näe hörrni vet ni va, nu skiter jag i läxan och lämnar över den till husets mästare. han heter tommy, har samma efternamn som jag. coolt va? genatt.


fackju

jag hatar bild, min bild är förstörd eftersom jag ritat med kladdkritor. aa där rök mitt mvg, tack, gracias tack på alla andra skit språk som jag inte kan!
jag ska kunna 40 random ord i sexualkunskap, asså vem fan behöver veta det? onödiga ord som man inte bryr sig ett piss om, aaaaaaaamaad
hahahaha fan vad ful:

http://www.trebarnsmamman.se/bilder08/200lapp.jpg

tjoppaleyey

årsmöte för handbollen, då får man en stund över att sova, haha nej men det är lika väl tråkigt som alltid, i guess.
imorgon ska jag först till tandläkarn och sen till skansen, ey vem är bäst? , sen är det väl hallsberg på fredag. alla huddinge lag ska ligga i EN idrottshall. asså jag slår ner jävlen som snarkar, aaaa känn er rädda.



i know how to do it




bilden är ju hemsk :(

hej och hej. jag vill bara säga hej till dej som heter göran. har vi någon göran med oss idag? i så fall vill jag säga hej till dej. HEJ. jag sov inne hos pappa inatt (mysigt) och vi sover alltid så länge vi kan. idag slog vi rekordet på 07.20 och jag hann till skolan. jag kan dock inte kalla det att jag försover mej för jag gör det helt frivilligt liksom. pappa med. vet ni varför? jo för att vi är så sjudundrans busiga.

i skolan tjillade jag sööönder. har vg i NO. snaaaap! mamma mamma , vad säger du nu då? jag är snygg, snäll har bra betyg, typ mönsterunge!!!!!! vet ni vad som glädjer mej mest utav allt? mitt rum är helt stilrent. inte en enda liten damråtta i hela huset faktist. mammas städdag på tisdagar gör att jag älskar onsdagar, vilket gör att jag älskar mamma ännu mer. det är inte alla som har en mamma som städer rummet ha??

nu säger fladderfittan att hon vill träna. hon är så jävla jobbig. hatar dej.


hemskt jävla helvetes ledsen..

nu ska jag bokstavligen springa upp till pappa för att tommy ska hjälpa mej med lärran. det blir inget despan idag. förlåt för riktigt risig uppdateing. bara snustorra inlägg utan bilder. förlåt verkligen. imorn ska allting va på sin plats igen, det är nog bättre att vi hörs då. pusssssi.

p.s jag förväntar mej ett sms från dej och dej! DEJ dej och dej !

halloj kitte

men de h'r suger ju prujo!! om mindre än en timme så börjar despan och då måste jag hunnit klart med idrotten. vilken pers fy fan jag mår skit. ni vet ju min förra vecka? denna vecka är nästan lika dan. spanska, idrott ( i massor) svenska, engelska och bild. men herregud jävlas ni med me fulingar? ni kanske vill att vi ska växa fast i läxan? helvetessss! nu fick jag hicka också....



den gulligaste kommentaren i "duluktarfis" historia :')



dock förstår jag inte ps-meddelandet...

tisdagar-älskdagar.

träning idag, enligt våran hemsida ska jag ha fys i två timmar och en kvart. vem e biffen nu VA?
mys att ha det uta i regnet, ligga och gegga sig i leran är aldrig fel, åååh vad jag gillar det här eller hur rebecka?
här kommer en bild som visar hur man ser vem som skriver inläggen:

varför ska alltid jag vara först med allt?

god eftermiddag snyggingar! elin gör en makeover på mina naglar, ska visa er efteråt. fy fan !

E


jag är alltid sur och elak

kunde inte låta bli er sötnosar!! om jag hade haft paint på dn här sepedatan hade ni fått sett hur kul jag och forsen haft det ikväll. han pillar sej på snoppen i alla fall. så mycket kan jag avslöja utan att avslöja allt. jag ahde hur mycket läxa som helst när jag kom hem. nu sitter jag här. har itne gjort någonting nästan men ändå har jag ingenting kvar. det är skumt dehär med läxor... jag ahr i alla fall beställt äckelsepefittbajsmoppekurs som jag och lennfors ska gå. fy fan va den ungen är snäll alltså!! han ha hjälpt mej med allt! två gånger om. och jag gjorde fel så imorn ska han ringa och rätta allt som blev fel. jag blir tårögd :'). jaja nu är dags för mej att sova lite. ska pilla lite på smulan först. hejdå lovers.


typ så många myggor hade jag på benen...

äntligen hemma, eftersom jag somnade ett igår somnade jag även idag efter skolan, great alexandra verkligen.
inga läxor nanana, jag vill påminna om att jag har tio myggbett på benen, ser ut som jag skärt mig över allt. så mycket har jag kliat mig. utrota myggorna.

tjoff

asså hallå äre någon som inte vet hur man ser vem som skriver. i så fall måste ni säga till för det är ju viktigt att veta vem som skriver vad liksöm. vi vill ju göra allt för er sötaste läsare!!

ame tja, den här morgonen sög. vaknade upp och det var klarljust ute. trodde för givet att jag hade glömt att ställa klockan så jag rusar upp och klär på mej. när jag kommer ut i köket så finns det inga mackor färdiga på bordet och då började jag undra om någonting var fel. mamma måste också ha försovit sej. springer till hennes säng, slår i lilltån i vardagsrumsbordet (AJJJJ) grinar tyst för att inte väcka tommy. haltandes kommer jag fram till mamma och hon undrar vafan jag håller på med. jag kollar på klockan och upptäcker att den är halv fem. bra jobbat dumjon...

nu ska jag träna och sen kanske jag orkar åka till långsjön. efter det ska jag hem och plugga. inte för att skrämma er men det kan vara första och sista gången ni hör något från mej idag. vi litar på att alexandra håller uppdateringen. puusspuuss. 



bara för att...

mjölk <3

sitter och dricker mjölk fast jag är kissnödig. har jag pluggat? nää. för att jag är lat. jävla lat fan orkar inte röra mej ur fläckn snart kissar jag på mej och då blire tommy som bokstavligen får bära mej från soffan. och sen då? va händer då? mamma vaknar upp från sitt slumrande i soffan och skriker på mej att jag inte är hennes dotter längre och att jag måste sticka härifrån snarast. hon säger att det blir inget öland i sommar med alexandra om jag inte går ut i media att jag som femtonåring kissat i soffan av ren lathet. va babblar jag om? har ni läst detta är ni ju fan dumma i huvet? och vafan är jag då? jaa vafan är jag som sitter och skriver detta? inte mer värd än en klubba med bajssmak. DICKHEAD!

ett tecken på att det är dags att nassa. vi hörs imorn :)


vad leker jag utan smink :S ena ögat har tydligen mörkare ögonfransar också...

min syster har en hamster, hela nätterna hör jag den springa runt i sitt hjul, runtruntrunt....
det roligaste i deras liv är att springa där...
imorgon måste jag gå upp för att städa mitt rum, tack för det. städade inte jag det igår?
det är någon som kommer hem tillmig och stökar ner det, vettefan vem det är men varje gång man kommer hem är det stökigt. personen som gör det kommer få en box nästa gång jafg ser den.

mycket lust till att inte göra någonting

ajuuste blev tillsammans med matilda idag. förlåt alla killar på hela jorden som faktist trodde att ni hade en chans (HAHAHAHA) men jag är lesbisk. synd för er , tur för mej för jag har världens bästa flickvän! nu ska jag måla naglarna och sen ska jag noppa mina ögonbryn och sen ska jag lägga fram kläder och sen ska jag göra läxa och sen ska jag platta håret och sen ska jag och sen ska jag................. hata söndagskvällar!!!. nu blev jag ledsen, hejsvejs :(

snygga vi är tillsammans !

bildddddddddddd noone

nu medans man chillar på msn och kollar på despan plattar jag håret, som vanligt.
sista seriösa skolveckan är kommen. tråkigt men ändå fan vad kul. åttan rushade på som fan......
känns som det var igår jag, sara och emma satt och väntade på julia och kajsa på tågperrongen när vi skulle till hemlig destination........
wooooooow , vad coool jag e.


min helg i bilder

som ni har längtat :D

fredag...




alex trampa i gegga och jag bada med strumpor ...:(


sola bada på lördag..









söndag... hemskt...

hey fatty!





beställer man +-meny får man glas på köpet, det gillar alexandra :)



bara för att jag är så jävla galN


söndagsbus

ska ruscha ner i pyje till donken och köpa glass. buuuuuuus!

favorit i repris

gårdagen blev mest sitta och kolla på när killar åt korv och åka runt med moppen och gå i vatten med strumpor och skor.
först åkte vi hem till jacob där det bara var massa killar, vi kände oss lite mobbade eftersom vi var tvungna att flasha lite för att vi skulle få komma in, är man ung så är man tung. emma gick runt hela kvällen och tjatade om att hon älskade killar. ok emma ":P" då vet vi. vi pallarade oss till gömmaren med mopparna. vette fan men helt plötsligt stog vi mitt i ingenstans och behövde gå i vattnet för att komma över. det var bara att traska på. kom hem vid ett, fjuh vad trött jag var. som grädde på tårtan åt vi cheeseburgare till kvällsmat, vad äcklig jag var nu när jag skrev vad vi åt, enligt emma.


emma har jätte fin frisyr...

nu ska vi till , öh vart ska vi? någonstans hem till någon där vi ska grilla. mums. where are my machmallows? kajsa är det du som tagit dom...... jag fick göra pastasalladen till middag, jag kan säga att jag lite lätt mår illa, uäk.


jag äter kött i protest mot att vegitarianerna äter upp djurens mat!

hejjjjjjjj, (alexandra duschar ,fräscht)  min hjälm är fortfarande blöt sen gårdagens rabalder men vi drog till balingsnäs en snabbis med grabbarna. vågade dock inte hoppa från femman då min morderliga instinkt satte stopp. förra året var jag modig men jag har blivit en riktig pussy. det får bli en annan gång. här med lovar jag att jag ska hoppa från högsta klippan i balingsta innan sommar 2 lax 10 är slut.

jag har världens sötaste mamma. hon offrade sej att stanna hemma ikväll för att jag lät lite ledsen i telefonen. jag älskar att jag älskar dej min älskling!!!! bara för de såg feta söta tröjan på hms hemsida. urgullig! men jag har ju mitt vanliga flyt och den finns i alla storlekar utom xs... såklart. tänker ej säga vilken de är för då kommer den väl aldrig finnas. jävla stalkers! aja ska ragga upp nån jävel som man kan parta lite med ikväll. hejdåhemsktmyckethejdå.

tog bilder men sladden är hos morsan......................

emma är segare än zengångare

det blev en snabb rush nu, vaknade klockan tolv av att emma säger, jag får panik jag måste sola!
nu en timme senare ska vi snart ta bussen som tar oss till wille och nelson som hämtar oss med mopparna, jag avgudar alla som har moppe. tror vi ska till några klippor, vettefan vart det ligger men det blir säkert kul,
sola bada ute och chilla.....

tja

vääääääääääääääääckteeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaleeeeeeeeeeeex preeeeeeeeeeeeeeeeciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis, måååååååååååååååste steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekaaaaaaaaaaaaaa påååååååååååååååååå baaaaaaaaaaaaaalleeeeeeeeeeeeeen jaaaaaaaaaaaaaaaag fåååååååååååååååååår paaaaaaaaaaaaaaaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiik nuuuuuuuuuu! vi hörs efter bbebisaaaaaaarrrr 

hunnit med en massa skit , äööh aa

kom PRECIS in för dörren, efter en snabb rush till rixfm där vi träffade på paradise hotel andreas och stefan som var exakt lika snygga som de är på tvn..
sedan drog vi till klipporna i balingssnäs där även många andra var. efter vi spenderat en halvtimme där råkar någon putta till emmas hjälm så den börjar rulla ner i vattnet, plums sa det bara så låg den där och flöt. emma fick såklart panik och slängde av sig skorna och tröjon och hoppade i med BYXORNA. har aldrig sett en så snabb brud hoppa i vattnet efter en moppehjälm.. väl uppe säger hon är det ingen som vill bada? jag hänkar på och det gör även ken, måns och karlsson också. och där kom mitt första dopp. den 21 maj klockan 23.50 , slå det ni om ni kan! vi chillade vidare vid brasan och när vi väl skulle hem har vi ingen skjuts.. vi fick turka med wille en bit sen blev vi dumpade, fem minuter senare kommer alla moppepojkar, igen..... jag försöker slänga mig ut i vägen och otur var det. inte såg jag att det var ett dike där, fullt med lera. det slutade med att jag gick hem med svarta skor och emma utan. tack och hej leverpastej, .......

hmsk bild, hejdå, hej rix fm

hej


förresten..

... jag har två saker att säga. jag går rakt på sak(erna). för det första, vem fan lägger ut en sån här bild på mej? *lipgubbe*



och för der andra så var ja tvungen att gå med i teamet:


jag och kajsa badade, alexandra banga....

tja brudar och grabbar. idag var en riktig gulligull dag med min bror. det började imorse näär vo åt tillsammans. sen följde han efter mej till badrummet och busa lite med mej när jag borsta tänderna. sen kissade vi såklart bara busade hela tiden. sen hjäpte han mej på spanskan. visste ni att han kan prata i stort sett flytande spanska? den du !!

amen nuråå. har badat järnet idag. fan va kallt de va men jag är riktigt jävla stolt över mej asså. äre nu man ska på rix fm eller? jag vet inte vad mina kompisar säger men vi får väl se. alexandra snackar med några random killar som tydligen inte var så intresserade av att åka dit. elller lucas?

kajsa och jag badade iallafall, alex bangaren fick ta kort......






nääää

lika varm dag som igår, aa iallafall halva.
jag vill bara påminna att jag hatar dom flesta i min klass , alla kan ta sig. aa du med ivar ;)
direkt efter skolan drog jag kajsa och emma till trehörningen cooooola som vi var turkade vi. emma säger att hon aldrig tänker åka utan hjälm så jag fick ta nitlotten, som alltid. är jag ledsen för  det? aaaa haha.
jag vill också påminna om att jag hatar skog och alla småkryp, ska jag bada aa då måste det vara fräscht. eller okej inte alltid men i det här läget var det de. vi fick också besök av måns och niklas. måns hittde ingen som ville bada med honom så han fångade en fjäril med handen och tog med sig den på en simtur. det var väl tur att han inte tog emma istället med vänsterhanden.. nu väntar donken maten, ääääh bara LITE gott.

miniatyr är för töntar

ja de var årets första dopp. jag banga. jag doppade fötterna sen dog jag ;ppPpPpP. men vi hade himlans trevligt förutom korvhistoren. serri måste alla tycka att det är så somrigt att äta korv. det är ju förbövölen hemskt. det är som att ära typ varm snopp fast mycket äckligare ingridienser. usch. träffade david där också, han vågade inte hälsa. jag blir sur på allla som blir ledsna när man ger de fingret. jösses ta det som en hälsning från mej bara. såg hur många som helst på vägen hem som jag gav fingret åt. inte för att vara elak utan bara för att jag är sån jävla nörd liksom.

nu har jag precis plockat bort svarta underkläder från sträcket. jag tror att jag överansträngde mej en aning. fi fan , ångrar redan nu varför jag gjorde de.... åt plasten på äpplet också. det går bra för mej nu....... här får ni fina bilder i alla fall.












keep it G

nu ska vi badabada bada. förlåt alexandra men en gång är ingen gång så imorn när du och jag badar så är det första gången.


jag känner ångest över att jag nånsin lärde känna dej..

nu har jag äntligen gjort den där äckliga jäval synkollen. har feta ångesten över att jag ligger så sjukt mycket efter. FAANAnnfvwhdgbhyresgbrue. jag är alltid sen med allt. mina läxor.... görs tio minuter innan lektionen börjar, helst av någon annan. ( nej mamma jag skojjar bara...) eller? eller så undrar jag om jag är den ända som tycker att det är sexigt när killar svettas? asså nu menar jag inte håriga fetton som svettas för att det är varmt utan när de tränar. GRRR-stämpel!

nu ska jag bada i trehörningen. sen ska vi grilla korv. mums korv min favvo ååååh va gott det ska bli med en fet CHORIZO! jag äör jättehungrig ska äta minst fem! nej men helt ärligt så kan jag inte äta saker som är böjda. sorgligt tycker vissa men jag tycker bara att det är fräscht. ett exempel på de är just korv , banan och ostbågar.

förresten så är det här det fulaste jag vet. juste, piratbyxor. jag spyr på de!! (bild lånad från google)


hejs svejs

förlåt för att jag glömnmer er. eller nej jag glömmer inte er jag tänker på er hela tiden och får skitdåligt samvete faktist. jag hinner fan inte blogga. sju jävla inlämningar den här veckan. det är helt stört men om jag ska vara ärlig så är det de som har tagit upp min tid den här veckan. nu har jag gått upp en timme tidigare bara för aatt hinna plugga. jag är inte normal...

jag och matilda hade så jävla kul igår på dansuppvisningen. var det ingen annan som hade de? första numret; matilda ska köra solo men vafan blev det? helt plötsligt stannar hon upp och apgarvar. jag garva också,fy fan va fult... sen helt plötsligt sänks musiken och vi står där som fån, YES. bara frida forttsätter att dansa och jag kunde fortfarande inte sluta dansa. HHAHAHHAA !














 




töööt

bara för jag inte gillar choklad ska tårtan, kakorna, bullarna och drickan vara choklad. yey vad gott!
massa plugg har jag också, herregud hur fan ska jag hinna det hära..
någon frågade om videoinlägg, ärligt talat gör dom flesta bort sig när de gör ett. visst vissa gör jätte bra och jätte roliga men när man håller på och drar sig i håret och speglar sig hela tiden blire pinsamt, om jag skulle göra ett skulle jag säkert också göra det. men aa vi får väl se om vi gör ett, i sommar då kan jag lova er ett!
föresten emma, hur gåre med våran deal? jag känner iaf att jag är pågång ;)))))))

eeey

inte på bra humör, trött som fan, jobbig start i skolan, iriterad som fan.
efter skolan måste JAG åka in till stan och hämta ett papper? tack verkligen tack.
men sen blire tårta och bullar, är man fet så är man.
fixade och trixade ihop ett eget smycka, cleeeava!

snabbspolning i mitt liv

det känns som att alla måndagar går i repris. vaknar, fixar sig, konkar på en äckligt tung väska med en data i eftersom jag flyttar varje vecka om man säger så, gå i skolan, äta skit äcklig mat, sitta på syslöjden och ja inte göra nånting, hem och sover en tuppis, äter, kollar på  tv och pluggar, ser på någon serie på datan och sen sover? vilket liv man har? nej fan vad skönt med sommar, *vi glider runt i sommartider, tider, tider nanana*, fan asså åttan gick snabbt, nyss satt jag i ljushallen och hade precis kommit hem från kroatien, det var andra dagen i skoolan. sad sad but true.

upptagen kvinna..

tisdag - engelskaprov
onsdag - matteprov, so-uppsats, matteläxa, mattediagnos
torsdag - teknik-uppsats
fredag - matteprov
lördag -
söndag -
måndag - spanskapjäs (?)


är detta mänskligt ? det kan ju inte vara bra för en 15åring??! vet ni hur mycket jag pluggar och hur mycket jag tränar? vet ni hur lite jag sover och äter? helt jävla sinnesjukt. mår illa på skoldagarna för att jag sover så lite. ååh va jag tycker synd om mej själv hahha :D de är typ femton dagar kvar men bli inte förvånade om jag lever tills dess. jag kommer att dö av utmattning och överantsträngning. vi ses imorn, gissa vad jag ska göra? (ligga och mysa med mmamma i soffan ^^, )


kuuuk

ooouf idag på dansen så skulle vi köra en specialare bara för skojjs skull. det var inte så skojjigt faktist. vi dansade på scenen. min favvo... självlart var det ingen som kunde låta mej va, jag vet ingen som satt i ljushallen som inte skrek mitt namn. (jag är ganska poppis) det slutade med att jag fick blöta pappersbollar på mej. tar det som en komplemang.

keff uppdatering jajjajjaa... men det är ganska keff kommenterande faktist. varföfr kommenterar ni inte ? ni är ju där jag ser det. ni kan inte gömma er... jag har fan sovit i flera timmar hemma hos alex. och efter det så blir man så äckligt seg och hängig. som lite grädde på moset kommer julias mamma om en kvart och hämtar upp mej. vi ska springa yeyyeyeye ! för alla som inte vet så har fotot längst upp i förra inlägget fått äran att vara med profilfoto på fejjan. känn dej hedrar :').




.

eeey bereder mig på en jobbig träning. *tvångstankar*
någon bredvid mig ligger och snarkar, hm? bussen går om tjugo minuter och hon sover.
jalla nu måste rusha gärnet , hööres

direkt från ballen

kan det vara mera somrigt att sitta på balkongen och äta jordgubbar och lyssna på musik?
ääähh bilder tagna för en sekund sen, nu ska vi sova, goeftermiddag



fotbollsmatch snart......

sommar åhfan vad det känns som sommar!
är det någon som ens går ner till matsalen när det står att det är fisksoppainte jag iallafall.
ivar var skyldig mig femtio spänn eller. jag vann ett vad. mohaha. det är bara casha upp och köpa mig en glass och en godispåse. i och försig så åt jag bara halva glassen och godispåsen har jag inte ens öppnat än. jag tar väl den på fredag när jag ska ta mitt första bad. eyyy. imorn blire linne och shorts. aaaaaa.

gas, grass or ass, no one goes free

vi hoppar mjukisbrallorna och kör på lite mordernare. hörs efter skolan. peace.


nya skor, ny väska, snygg tjej.


söndag.. :(

hejhejhejhej. va händeråå? jag är typ kallsvettig. gick precis igenom ett fasansfullt drama. (hehe) jag glömde ju berätta att jag hade riktigt kul igårkväll (trots allt) lika kul som man haft på lördagen lika tråkigt har man på söndagen. lika fin som man varit på lördagen , lika ful är man på söndagen. ju mer man ätit på lördagen , ju mer måste man träna på söndagen. aa ni hajjar. fy fan vilken pissdag alltihopa. men för att förgylla denna dag kanske bara lite en extra liten gnutta så tänkte jag steka lite i solariumet efter träningen.



jag ska...

- läxa
- måla naglarna
- träna
- sola
- duscha
- mysa med mamma <3
- sova
- vakna
- dra på mej mjukis ( om jag vågar ^^ )
- gå till skolan
- tjilla med lucas på lektionerna ( örtan )
- träffa kajsa
- åka till stjärtholmen
- köpa två lika dana shorts (jag var först inte kajsa )
- åka till pappa 
- käka
- fixa moppegrej (-.- )
- plugga
- sova
- inte vakna. ska sova tills jag dör

hejdå :)

whats the big ideeeaa?

glider runt i de här stencoola shortsen. loveit.


känslosamma jäävel

tack sara westfahl.

har inte orkat ge er tiden att sittta och läsa om mitt liv. de är söndag. igen. fan. mår så jävla dåligt över söndagar. plugga, städa, träna fan deppmode på hög nivå. NAE nu skjuter ja någon snart. jag är själv hemma så det finns inte så många att välja på.  bjöd över kajsa på lite mjölk och kakor som min älksade mamma har köpt till mej. kände att jag behövde lite onyttigt såhär på söndagskvisten. men vi ska ju i allla fall träna (tur att jag har nån motivation till beach 10)

kära mamma och pappa. jag saknar er så sjukt mycket. det har varit jättekul att vara hemma ensam hela helgen (hehe) men nu vill jag bannemej att ni kommer hem. klarar mej inte utan er. älskar er.


lick my pussy bitch

alexandra bangar på pizza nu? vafan vilken pussy... gonatt...

dagens outfit

dålig update = bra liv. kvällen började med att jag , alex , madde och kajsa värmde upp hyffsat tidigt hemma hos mej. vi åkte till balingsnäs en stund men behövde lite omväxling så vi drog till solfagra. där träffade vi på blodtörstiga typer som var redo att kötta. leeskigt. tommys kompisar följde oss hela vägen hem. gulle där.

idag har vi njutit av solen. inte. vi vakna runt ett vilket var mycket otrevligt. vi drog en sväng till nacka forum bara för att. irra runt i slussen säkert en halvtimme. risiga jävlar! jag blev skitförbannad över att mina short inte fanns i min storlek. inget finns i min storlek. alexadnra är vittne. efter en tråkig och inte så fyndfull runda i nacka så drog vi hem och va döööhungriga. när vi kommer innanför dörren står två pizzor och bara väntar på att få bli uppätna. den ena va tommys men de sket vi blanka faan i! tack mormor loveu. nu är vi döda och det kommer vi troligtvis vara hela kvällen. får se vad som händer. laaterrr.

 


fjorre , aa du e emma

jag ser ut som en liten hästtjej, en fläta längst fram och snällaste leéndet, kan man vara mer hästig? men det funkar. jag har tänkt på en sak. alltid när man säger alla namn kommer jag sist. alltid så är det "och alexandra". är det så att mitt namn är ett och namn man säger sist eller är det så att de som är coolast kommer sist. ja så är det nog "och alexandra" är den som är coolast.

vill ni ha lite mera bilder från båten? ja det klart ni vill, vem vill inte se oss lissom. ska det va så ska det!


langar sura minen, yeah.

dagen började med att man vaknar av högtalarna på båten, man tänker fucku så somnar man om. men icke då, filuren emma ska vara på tå. hon sätter sig upp och är skit stressad över ALLT. frukost,avstigning,om alla sover, hennes grejer, ja allt.. går det att sova då?
sen nu när jag tog en liten sovmiddis vaknar jag av henne igen. jag slets upp ur skönhetssömnen med en hjärtattack. det tackar vi henne mycket för. vet inte varför hon ger mig en hjärtattack men hon kanske bara ger igen på mig eftersom jag väckt henne de senaste gångerna med att hoppa i hennes säng eller att ha tryckt in papper i näsan på henne. man vet aldrig..

den som tror att riga är keffaste grejen att åka till har fel. åka båt en stund och sen komma till solen, det är det fan värt. kändes som om man var utomlands, att vi var i spanien vid fyra tiden. alla slängde av sig tröjorna och det slutade med att jag fick bära ubertunga väskan. varför drar jag alltid nitlotten? beror nog på att jag är så stark. men iallafall. mysigt vare när vi alla tjejer gick in på newyorker och shoppa loss, men allt mindre när fyra små tjejer virra runt mitt i trafiken och frågar alla äckelgubbar om vägen( en av oss var handikappad och gick på kryckor, det hade dock inte blivit så lätt att springa ifrån gubbarna! ). fjuh att det aldrig kom på tal.. vägen hem var värst, alla hade skavsår så vad gör man inte? jo man tar av sig skorna och går barfota, åh vad somrigt det var. även fast man gick i kattskit och glas, fast de detaljerna behöver vi inte bry oss om. inte heller att fötterna var svarta efter, hare bra. lök emma helsar också!


im so bloggin' this

*harklar mej...* medans alexandra ligger och snusar så sött här bredvid mej kan jag passa på att berätta om den händelsefulla resan. häng med.

för att göra en lång historia kort så kan jag börja med att säga att det var på håret att vi skulle missa båten. vi åkte förbi den stationen med tunnelbanan vi skulle gått av på. det var egentligen ingen match för mej att springa till båten men det är fett gay att springa i jeans.. mina byxor sprack, ännu mer gay.. men jag gillar att visa upp mej liksom så jag särade på benen så ofta jag kunde för att inte missa en enda sekund då nån kunde kika lite extra på mina trosor. (har jag trosor? ooups)

väl framme på båten fick vi lite hook-up av ryska fetton över 40. vi har inget att förlora så vi ba körde. denajs med gratis dricka så varför inte? vi håller oss till uttrycker " den som bangar är en fegis" det funkade så vitt jag kan minnas. efter att vi puschat lite så var det dags att lägga sej. tänkte dygna.. jag slockna först.

cirka 25 plus i riga var nånting jag inte räknat med. hade jeans (trasiga :( ) och jacka påme. då såg vi räddningen. NEWYOKRKER. in my heart. svida om, brillorna på snoken gled ut som värsta bond-bruden. yeh im hot. tog en kall cola i solen. ni såg rätt mina vänner. emma hellgren drack cola. OMG. im so bloggin this! emma biffen hellgren drack inte bara en utan tre hela color på en dag. jag är så stolt över mej. jag som aldrig dricker cola :')

efter massor med shopping och en fridfull resa hem sitter vi här (alex sover), mätta som svin och bara inväntar kvällen! tja.



mer bilder i nästa inlägg..

pööööss,

nu drar vi snart, stressigt som fan , men bilder kommer sen, emma har fortfarande håret i handduken och tåget går halv. dutti att du håller tiden! heeeeeeeeeeeeeeei!


hinner verkligen lägga in massa bilder

hemma nu, från flera fåglar får man höra " ingen design och media" så jag åkte hem. MEN såklart var det det. aja, jag fick väl ont i magen eller något.. nu blire snart att ta bussen till emma, sen sminka sig till värsta fjorren. beautiful. nej men fan vad glad man blir av vädret. sola hela tiden, brrrowni.

s-n-a-s-k-h-å-k-a-N

im so excited! haha typ asglad. kan inte sluta le? jag kan inte få nog på uttrycket " vad är det för fel på mej?" nej men gud jag har skitbråttom!!! efter skolan kommer jag och alex hit. vi ska packa mitt, jag är helt borta så jag vet nte ens vad jag ska ha med mej. och jag är väl den ända på hela jordklotet som vet hur man packar. eller hur petterrrr?????? buhu, jag är dålig. men vafan???? jag ler ändå. ful är jag idag också. fan va najs. kan inte ens komma ihåg när jag var det sist. tyvärr så kan jag inte visa er för att kameran har inget batteri *laddar* istället får ni en fin bild på mej och en kär vän. nu måste jag rusa. TJA


riga imorn !

57 sekunder! nytt rekord i kissa-länge-tävligen. fjuh har inte kissat sen imrose! ( frsäsch brud ) hur gick det i hockyn? eh jag vet inte eller vadå rasmus? haha detta gö jag enbart för er så nu måste jag skynde me!

imorn går tåget 15.35, de är typ allt jag vet. vet inte vad jag ska ha för kläder, hur varmt det är, hur långt, vart de ligger... im died! en sak är säker. cashen ska me !! jag ska shoppa shoppa :D wiiiie va jag längtar. tack för att du bjuder mej på en sån här grej bebis. loveuuuu:D

p.s. jag och kajsa ska supa skallen av oss när vi kommer hem!



random snygg tjej på random fest typ.

dam vad snygg jag kommer vara imorn , pft

jag är bara liiite stressad just nu , måste packa, gå upp tidigt , skynda till bussen och tågen som tar oss till båten, göra klart läxgrejer och massa skit, fyffan hur kommer det hära gåååå.

jag hinner skriva klart det hära, fysen var jobbigaste på länge. har inte varit så trött på ett tag. men fan vad bra det känns nu. dansade också, jätte grym var jag. fick applåder hela tiden och de var bara till mig. är man bäst så är man. ni vet känslan över att man är stressad även fast man ligger ner och tar det lungt? så har ja nu. "lugnet innan stormen" , vad leker jag för något? haha skit samma, nu värker fötterna så det gör ont så måste sova, ceýa

hejdå

ska gå ut nu. några randoms kommer och möter mej vid coop så ska vi käka godis och kolla på matchen. vilken match? inte en jävla aning men nåt skit äre alltid på teve man kan kalla för match. det lir en cirka fem snubbar och jag, älskare. tack och lov att jag är ensam brud. hatar brudar, alla lika dumma. fuck you :)

förutom alex som har bjudit mej på en resa till riga, tjihooo ! från onsdag till fredag. gulle där. fett kul jööö !



har jag lagt ut den är förut?..

bloppis!

hej hörrni igen. nu äre så att när jag skulle prova de vita conversen som jag visade er för någon timme sen visade sej vara för stora. äre någon där ute som behöver storlek 36.5 (de är ganska stora i storlekarna) så får ni gärna mejla mej om de är så att ni kan tänka er att köpa. de är helt vita och höga i skaftet, de är helt ekta sprillans och jag har knappt rört de. aldrig använda!!

jag säljer endast för att de är för stora! ( om ni inte har min mejladress så säg till)

 


fräääsch båt!

nyss fick jag reda på att jag fick följa med på kryssning imorn, frågade direkt om emma fick följa med och det fick hon. dit vi ska åka är det 20 grader, ööh sola hela tiden kanske? nej men det ska bli mysigt, shoppa och skit. får väl hoppas på att det är några i våran ålder. förra kryssningen vare över femtio pers som snacka med oss som inte var under tjugio, jävla peddon. kul blire iaf.


jag säger bara fuck u till alla dom dära orangea sakerna

jag sitter hos min mormor och morfar , ja ni hörde rätt. orienteringen gick väl bra , vem är inte nöjd med vg och mvg. mvg i något jag aldrig mera kommer göra när jag slutat skolan. orientering är inte min grej, springa runt i en skog och virra, nejnejnej. massa småkryp och skit, uuuääk. men efter allt när jag och mina vännar var som tröttast och höll på och ramla ihop gick vi till bussen. där möter vi resten av allt folk, såklart ska busshelvetet inte öppna dörrarna. ska stämma sl. bussen drar iväg utan mig på den.. räddaren i nöden min MORMOR kommer och hämtar mig, vem har bästa mormorn vavava. nu har jag hunnit sova , köpa asabasa snyggaste läppstiftet. läppstift låter gay men åååh vad snyggt det är! solpuder fick jag också med mig hem, var tvungen att köpa det eftersom emma alltid ska klaga på att jag inte har något.. köpte lite idomin också , så himla sexxxii.

mvh

juste! till dej igen som skrev vad du tyckte om outfitsbilder. jag dyrkar dej än! men äre ingen annan som vågar säga vad ni tycker? asså jag menar, vi har ändå ganska mycket besökare och de måste väl vara någon där ute som tycker att vi ser ut som skit? eller? eller är det någon som ba , baaaam vilka hetingar. kanske äre någon som tycker att jag ser ut som en chackpundare och att alexandra är typ jordens hetaste kvinna? tvärt om kanske, jag vet inte? de vore skitkul om ni sa nånting i alla fall istället för att hålla käften. har jag fläskpattar och hängrumpa, ja men säg de då. är det något ni vill ändra eller tycker att vi ska lägga till angående bloggen, säg de då. vi tål all kritik !


orientering <3

jovars... det gick precis som väntat mina vänner. jag sög kuk. i år igen höhöhahahehehihi.. men som tur är så sitter jag livs levande utan en enda skråma. ett mirakel har skett. jag och elif spidade förbi alla. tog alla kontroller , ännu ett mirakel. sen vare ju dags at åka hem och jag såg allas svartsjuka blickar på forsen när han hade turen att skjutsa mej. tur att jag är snygg och kan få skjuts av vem jag vill. bussen hade tydligen kört förbi cirka 50 pers hörde jag av en fågel. synd om er, skönt för mej att jag är hemma. hahah vilket jävla oflyt, sääämst!

nu snart när som helst så kommer elif hit och vi tänkte baka lite tror jag. är inte hungrig för fem öre men hon får käka jag bakar. yeey teamwork. bara för att så måste jag visa er de här gulliga älsklingarna som stod hemma på min säng för nån dag sen. älskar dej mamma !


kung av sand

godmorgon små mina små sockertoppar, hur mår ni?
idag händer det! äntligen får jag göra de som jag längtat efter så mycket. det ska verkligen bli kul att orientera. det kommer att gå jättebra. aa dagen i kort har jag ju redan berättat för er så vad har jag mer att säga en att ha en riktigt skön dag och njut av solen. hehe.

later babessss

elit

imorgon; vaknar upp, forsen skjutsar ( har jag sagt de tillräkligt nu?) kör mitt race på sunpan, drar hem till elif en stund. tjillar på studsmattan. åker och tränar. kollar hockey.

yey because im a fatty one ! nej men tja, tja då nu ska jag kolla klart på roaaaaaaaast på berns sen öre leggo peggo. det blir en överrasning om jag kommer somna eller inte med tanke på att jag sovit tre timmar ikväll. sover hela tidén. lucas klagar. fan lucas, klaga inte :( men serri, orientering imorn. fett taggad på massäck. typ hela grejen med att orientera. vad vore orientering utan bullar typ? det vore en dag att gå vilse i skogen kasnke. imorn blire bullar och saft annars får det va. keep it, yoo.

tja drömmarN

decka i soffan efter en fet B&J. vaknade med en röd hand på kinden. gulligt. i alla fall, drömde sjukaste drömmen om bromme. för sjuk för att vistas i bloggen. vi åkte till thailand i alla fall för att fira fjong. sen hände de saker, mycket saker.... ibland undrar jag om det är något fel på min sjuka hjärna. vafan gick fel i födseln? varför föddes jag till en sjuk människa?

tack till en annan smart människa. nämligen du som kommentera att vi ska ha fler outfitsbilder. det är bra att du säger som du tycker, det gillar vi starkt. fler borde vara som du, go for it !! :))



snaskhåkan...


ppft


självklart ! vi börjar med det imorgon, eller vem är intreserad om vad vi har för orienteringskläder? hmm...

visst är det jobbigt när man hör bra låtar så finns de inte på spotify, så måste man sitta och lyssna på de på youtube, nää alla som säger att spotify har allt ljuger!
som den här, skööööööööööööön, men så finns det inte, toppen.



ppft


självklart ! vi börjar med det imorgon, eller vem är intreserad om vad vi har för orienteringskläder? hmm... men absolut kan vi börja med de, tack för att du säger vad du tycker, det gillar starkt. fler borde vara som dej ! :))

visst är det jobbigt när man hör bra låtar så finns de inte på spotify, så måste man sitta och lyssna på de på youtube, nää alla som säger att spotify har allt ljuger!
som den här, skööööööööööööön, men så finns det inte, toppen.



serious pose

trött som vanligt , aaaaaa, finns det något skönare än att komma hem från skolan och sätta på någon film eller något och bara somna, jag sover bäst när jag hör filmen gå, börjar bli gammal och gaggig, you bet.
imorn äre orientering eftersom jag fyller år i oktober och inte har någon moppe måste jag åka med någon annan, första bästa, ivar , vi hoppas att allting går som det ska annars får jag väl sitta med alla andra lortungar på en buss, buhuhuhuhu,


jag älskar dej emma hellgren :')



ame tjarå ! jävligt vingligt idag på bussen till skolan. ivriga elever som bara knuffades :'( jag fick aids atacker två gånger på matten. felix ( mitt ex) är så jävla kung. älskar dej fortfarande. nu äre till att packa. packa packa packa. alltid packa. petter klagar alltid på att jag packar för mycket. men de är ju så. en jävla packåsna är vad jag är. varför föddes just jag till packåsna?. anywaaayyys så dissade mina vänner träningen idag såååå då får jag träna ensam. sajjjjjkkkk. ska hem till farsan och käka benyss änd jerr. imorn kommer forsen och hämtar upp mej klockan 08.30 prick för han ska köra mej till sundby, sicken jävla go en huh? jag sa ju att jag älskar dej :) fick vg+ på svenskauppsatsen och läsförståelsen. jag är väl för underbar. tack. tack emma. tack mej själv. tack emma hellgren!

jag älskar dej emma hellgren :')



looks like a boy... GrrRR..

asså verkligen sååå himla feeeeen :)


typ sådär fräscha jordgubbar med choklad åt jag igår

gårdagen spenderades av att ligga i en säng och kolla på vänner, ja hela dagen. ÄNTLIGEN är det skola igen.. fyfan. tur att vi imorn ska ha orientering och sen på torsdag och fredag är lediga. det gillas starkt! tror ni inte jag kommer ha så där superduperjättemycket att göra idag efter skolan? kommer säkert hem med en stor hög läxor. 
 
ja emma tog min jordgubbe medans jag inte såg, och det klart man suger på jordgubben, tar hon min jordgubbe får hon fan skylla sig själv! hahahaha

kioskmongo

det var tänkt att efter träningen skulle jag och några radom kolla på matchen. så blev det inte.. jag och fjong drar till segeltorp till en skitunge som ville ha sina fingervantar som jag lånade för sisådär två månader sen. vi drar dit på moppen. lite tungt att åka typ fem kilometer extra för ett par jävla fingervantar. (det är en halv mil viktor!) allt går bra tills hemvägen då fjongen inte har nån bensin. vi leder moffa upp för en jättelång backe och blir sittande i 45 minuter med blött hår. lagom kallt. men nu är jag hemma och tommy har gjort smothie till mej :D

äre nån som känner mej som tycker att jag sitter/ser ut som ett kioskmongo när jag äter? vafan är de? tommy säger de men han ljuger. i och för sej då är det måndag imorn. älskar vårat schema på måndagar. sen får man ju träffa killarna i klassen. saknar de på helgen.. men gud va jag babblar. godnatt nu!

förresten, jag hoppas ni fattar att jag skojjade om mitt förhållande med felix forslund. vi är jättebra vänner och kommer alltid att vara :)



färsking...


hejhejhemsktmycketjävlahej

vet ni vad jag gjorde igår? nepp för de vet bara jag och alexandra och mamma. det var nämligen så att alexandra bjöd på jättegod tårta med grädde och jordgubbar. men jag var så mätt så jag ville bara ha jordgubbarna. därför var jag lite snabbare än alexis så jag planerade att ta hennes som var kvar. jag är ju lite snabbare än henne både fysiskt och psykiskt så jag kunde lätt ta hennes gubbe och proppa in i munnen. fast den gubben var lite äklgare än de andra. den var varmt och torr typ. de visade sej att hon hade sugit på den. men vem fan suger på en jordgubbe och lägger tillbaka den på tårtan? VA?

taggad på att träna? arå, jag har bara käkat nyttigt hela helgen och sen har jag springit både fredag och lördag.  fjong kommer med moppe snart och hämtar mej så de är väl dags för mej att dra en fet och sedan sticka!


jag står upp i bussen utan bälte, tung brud

jag ba chattar chattar chatttar... får aldrig nog. asså jag är inte BÖG, jag lovar, jag är bara så jävla galen. jag är de, en jävla galenpanna är jag. pratar med grönbröderna. det är frågan om balingsnäs hit och dit. im a busy woman. men nej tack jag orkar inte idag. idag ska jag träna och göra lite läxa, sen ska jag ba mysa ner mej i soffan med mamma framför någon söndagsfilm. ser fram emot de! förresten så hittade jag ingen klänning igår i skärholmen. jo jag hittade, men jag vet inte riktigt vilken jag vill ha så det slutade med att jag kom hem utan. jag provade två som satt riktigt bra. här är en av de, tycker att den är jättesöt, eller?



hon är ganska cool..

yoo brother! jag somnade fem imorse vilket leder till att jag vaknade för två timmar sen. det var bara jag , madde och en till som var kvar på den så kallade efterfesten. madde och jag decka först i soffan så vi märkte inte att alla dragit. tack och lov var det bara hon som vaknade med hakkors i pannan och hitler musche! kvällen i kort var faktist hyffsat trevlig. jag var hemma hos alexandra och käka god middag. sen drog jag, alexandra, alexander, wille och nån random till stuvsta och frös lite. sen vare rassmus som kikka efterfest. det var väl cirkus femton pers som låg och trängde i soffan.

jag träffade en kille där som jag var kär i förut. asså nu snackar vi förut. typ 2003 eller nåt. vi satt och snackade lite om de, han var jättetrevlig faktist. han trodde i och för sej att jag var 92:a så det kanske hade med de att göra, haha. jaja nu ska jag ringa min älskling och fråga vad han har för sej. hejdå på er så hörs vi snart, puss.




brådis kådis

nu ska vi till wille, tjjjao , goodbajs !

F <3 E

ja som ni kan se så är det jag och felix nu. det kansnke kom lite oväntat med tanke på at vi har känt varandra länge och så plötsligt kom känslorna nu. jag bryr mej inte om vad någon annan tycker för jag älskar dej så sjukt mycket min lilla prins!

emma

jag ska ta självmoord snart, självdå? har lagom kul med alex som är lagom upphetsad över att hennes mobil inte är här. nej men det snackas om att ligga i bakluckor fastbundna med munkavlar och shit. vene om jag pallar de riktigt idag. annars kör vi på en  myskväll hemma med godis som alexandra ätit upp. lateeeeeeeer fags


bildbomb!

tjaaaah, jag och emma sitter och äter godis, innan maten, fy vad busigt!
emma är så himla oteknisk så varje gång någonting inte funkar på datorn skriker hon VAFAN ÄR DET HÄR DET FUNKAR JU INTE! då får alltid superhjälten alex fixa problemet. jag har gott upp sex idag, fifan.. varför e jag inte trött för? dömde sju matcher , fick massa skit från tränare, och ja satt och vänta. kul va?

hallåemmahär

tja bloggers, med tanke på gårdagen så är det inte så konstigt att jag vaknade typ nu. jag mår illa , har inte kunnat äta något.. men de är det så värt! jag hade sjukt kul igår och de tackar vi madde för. blev jag av med ett par mjukis och en halsduk, de gillar vi :)jag undrar hur det gick med alla som blev slagna.. är det nån som vet kan ni ju ba slå en pling.

nu skulle jag egentligen drat ner till skäris med kajsa och köpt en klänning som min vännina/kolega på affes tipsade mej om igår. "kajsa har somnat i soffan" hör jag av någon. jaja! tur attt man har fler vänner! ringde alex, henne kan man lita på i alla väder. hon ställde gärna upp på en chai och lite shopping. så de är de jag ska roa mej med idag tills kvällen. hejdå suckers :)








 


jag är seriös, värt att läsa

de började med kött och potatis och älskade alexandra här hemma hos mej. det slutade med kaos. vi drog till madde och tjillade. det var tjill, jättetjill, för tjill. då beslöt vi oss för att ringa dit några roliga lirare. de blev väl ca 30 stucken. 40 kanske? jag vet inte. de va verkligen kul att umgås med både nya människor och homies.

sen när allt festande var slut så var de dags för alla att ta sej i kragen och gå hem. grannarna hade tydligen ringt och klagat ppå att det var hög musik hos oss så folk börjades skickas ut. jag och lisa tänkte att vi kan lika gärna hänga på de gänget fast det kanske var 40 minuter innan bussengick. då var klockan runt ett kanske. vi kände att det var slut med festandet för idag så det gjorde ingenting ändå. det skulle vi inte ha gjort..

på väg till bussen med hela festen i högsta hugg äre nån jävel som kastar en fimp i ansiktet på en annan kille. det blev lite hårda fjantiga ord som det alltid blir typ "horunge" och "fitta". hyffsat omoget dock... alla fryser utom jag. glad och varm går jag i mjukis och höga klackar och skiter fullständigt i vad alla tycker. jag, lisa och matilda gå och snackar om hur töntigt det är att tio killar planerar hur de ska slå ner fyra andra killar. 

väl framme vid busshållsplatsen äre en kille som kastar en glasflaska i huvudet på en oskyldig kille på 160. (man måste ju ha rökt på för att göra en sån sak, eller..?) då börjar det. slag och sparkar från alla håll. hade toommy varit där så hade jag förmodligen tagit självmord. det blev bara lite tårar framför hans kompisar. det var inte bara jag som grät.. alla tjejer som stog vid busshållsplatsen bölade sönder tills fajten slutat. det slutade med blod och skrapsår och polisförhör..

väl på bussen så tappar jag bort min mobil. jag och lisa hoppar av för att springa upp till olycksplatsen. (tack lisa det var underbart snällt) det visar sej att den legat i min väska hela tiden.. ack! jag sätter mej och kissar lite då kommer plötsligt halva festen förbikikande. vi sitter och snackar med de en stund, bussen skulle ju ändå kommit om en halvtimme. de pallade vi inte, så vi ringde cewe ( goa gille, fy fan va snälllt! ) han var skittrevlig och skjutsade oss hela vägen hem till stuvsta och nu sitter jag här. fjuh.. tacka gud för de!



bild innan..


jag älskar dig emma hellgren

jag är hemma, tidigt, mjo det blev en lyckad kväll. jag e glad. massa fina bilder kommer imorn. har lekt fotomodell med emmas kamera. vacker syn ååhja. nu ska man upp väldigt tidigt. fan varför svarar inte sara erik eller sara i telefonen jag måste få tag i SARA JOHNSON ! hon ska skjutsa mig sju imorn till hallen, och jag har inga svarta shorts, jag är DÖD , helvete.. nej vilket tråkigt inlägg,

höres senare , bild också dåååårå

nu ska viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ut.

hej

nu är jag hos emma , som vanligt. fick med mig en halv tårta från praoen, snåla fan. halva den halvan är redan slut. jag är ensam hos emma. ja helt ensam. rätt som det var sa hon hejdå och stängde dörren. ja så kan man ju också göra.



dagen i korta drag

jag glider in lagom sent till spanksa provet. showar lite med mina skills. går ut från klassrummet stolt som fan över mina prestationer. då väntar fem hemska lektioner... på lurren drog jag ner till centrum och spontanköpte en tubtop. tjillar järnet resten av dagen med lucas , örtan och felix. efter skolan stekte vi lite på mitt cafe. tog ba en chai fast jag äter gratis. slösigt kasnke vissa tänker men vafan , jag kommer alltid att äta gratis där så jag har god tid på mej :)

nu kommer alexandra med tårta. sicken jäkel man kan nästan tro att någon fyller år. nej hon har bara praoat lite. de va tydligen hennes roliga present. innan tårta ska jag möta mamma vid ica. hon börjar bli gammal och gaggi så hon behöver bärhjälp. vem ringer hon om inte biffen? aja ska gå och möta mina älsklingar vid ica nu ( mamma och alexandra. puss på den du !


tajsao

sista dan på praoen, chhiiiill fän. idag SKA jag äta mycket fika. man får ju passa på när man kan. hoppas vi på sommarjobb? det skulle inte förvåna mig om de bara frågar sara..

random bild.

jag ska tjäna pengar i helgen. jag ska döma. mina kusiner som går i ettan. gölligt va? jag ska vara i nacka 07.30. förstår ni hur tidigt det är en lördag? aaaw vad gör man inte för pengar.. ska döma åtta matcher. det är bara casha in pengarna. catsching. förra gången gick det så himla bra, tappade gula korten mitt i planen och dömde som en kratta, eller okej jag dömde med sara då och där har vi andledningen till varför det gick dåligt, pft. imorn får jag säkert också presentkort från praoen. shiiet snart är jag rik, lär ju behövas pengar till det jag ska göra i mitt liv, hö-hö.
http://www.koping.net/wahlstask/images/Diverse/Pojklaget/Poolspel/040605%20Odenvalla/Uffe-P-domare.jpg

porrig bild!

vi fick lämna emma, hon är inte to cool for school, hon var tvungen att plugga.. det ger mig ångest över att det är skola igen, fan alla i min klass är så..... normala.
kajsa kirra moppen med finaste hjälpen till mig. åkte till balingsnäs. allt var frid och fröjd när jag stog och grillade min korv, trodde det var fel på den eftersom den aldrig var klar. tillslut känner jag : nej nu skiter jag i om den inte är klar nu äter jag den. efter första tuggan rycks korven ifrån mig. av ett FUCKING lasso. den lixom lämnar pinnen och flyger rakt in i elden. om blickar hade dödat hade leif inte legat bra till. det var bara att börja om hela grillningen igen, suck.

fredag imorn, fett gay

tagga till för imorn! de är ju fan utegympa. lökiga som ut i farsgubbens skägg va vi när vi kubba som galningar fram och tillbaka på skolgården. vem tillåter detta? ska vi behöva skämma ut oss för exakt alla som äger en moped och exakt allt som går ner till kvarnbergsplan på dagarna bara för att få mvg? meeeeeeeen jag bet mej i kinden ruscha förbi alla slöisar i klassen och fick ännu en mvg-lektion. typ väntat..eh aa.

spanskaprov imorn. *längtar* fatta fränt :D älskar att bara känna pressen när man inte kan ett piss. awesomeeeeeee! fast de är ju fredag imorn också, fan hatar helg. jag tycker att mer skola och mer utegympa är en bra ide? eller?

en bild från idag, jag kunde ju inte gå.. jag ser så liten ut jämfört med dej busunge :))


åh va sött :')


kajsa- ända bilden ni blev fina på var bilden man inte såg något på..

drägg, vi har bakat pannkis, noooooooooerd



hey soul sister

nu sitter vi hos emma . jag kajsa och såklart emma. eller okej hon sitter inte det är hon som gör pannkakorna. tydligen fick inte jag eller kajsa ens titta på dom. hur tänker hon då? att vi ska förstöra dom med våra blickar, humm... nu häller hon också i för mycket salt, emma kan du lyssna på mig någon gång, du vet att jag alltid har rätt. pannkakorna är också rosa och fina, allt var min ide, hah.. nu är det käkdax heeeejdå !

jag är inte elak, jag har mer respekt!

osminka som sagt, och ful. och ålands lillebror heter lillian. i alla fall så vaknade jag i god tid men somnade om. fett värt de. har sjukt ont i hela kroppen efter mina bakåtvolter på träningen igår. har inte kunnat gå... men jag skyller ju bara från mej alla vet redan att jag blivit körd i röven. ooups i said it, ingen hemlis längre. av vem ? när vad? mer än så får ni inte veta. jag kan ju inte berätta om hela mitt privatliv, jag heter ju faktist emma hellgren. RESPEKT. egentligen var det väl tänkt att jag skulle vara med alex idag men så dök det upp ett spanskaprov imorn som stoppade hela planen. så efter träningen blir det hem och plugga. (( åååh min favvo^^,))


god morgon osminkade jävel :)




????

ni vet såna där små magnetkulor? de har varit mitt tidsfördriv hela kvällen, liten sak som kan få en att ha roligt va?
fan jag har glömt att duscha , &%#!%€&# , menar gud att jag ska vara uppe hela natten och försova mig igen eftersom jag måste platta håret hela natten? aaaamagad, jag har nästan aldrig tur, det som jag har tur i är spel. jag tar allt och alla i alla spel. så äre. that´s fact..


fett ovärrrrrrrrrrt

åh va fult att jag råkade skriva hjärtat med "g". tydligen råkade jag komma åt den knappen. tyngt grabben. imorn ska vi ha utegympa. vem fan har varit så jävla idiotisk och kommit på de? gympa i sej är typ... mindre värt än en klubba med bajssmak. utegympa existerar bante! de är sämst, de suger, suger sura äckliga purjos. hejdå


finns det ens nån som kan spanska språket?

jag hatar spanska. fjuh! de där kom rakt från hjärtat. fi fan. nu ska jag lämna de och göra något jag verkligen mår bra av. äntligen får jag träna, har längtat hela dagen typ. innan de ska jag käka. ( tack mamma för att du alltid skriver lappar på maten så att inte tommy käkar upp de!!)


mama knUllare

förutom att jag missade att höra av mej till er igår så var allt typ perfekt. dirr efter träning tog vi mopparna till centrum, skulle fixa lite grejjs. sen åkte vi till balingsnäs och umgicks med världens härligaste människor. alla var fula och osminkade inklusive mej. älskar er hela bunten. vi grillade korv och marsmallows. somrigare blir det inte. korv är det värsta jag vet näst efter banan för övrigt men de är så jäkla somrigt så jag kunde inte låta bli att njuta. (åt ej korv!!!)dock stinker min jacka så jag har inte kunnat haft den idag faktist. det är smällar man får ta när man grillar.

imorse sov jag sådär extra läne som man bara inte får göra för då måste man springa till skolan. dock sprang jag inte för de är fett gay att springa i jeans. men jag hade behövt kan jag tala om. nu, snart, om en stund ska jag träna gympa. har inte gjort de å typ aslänge men nu så ! fan va jag måste deffa inför sommaren asså. lite sallad för mej idag och imorn hoppar jag maten helt.


bilder från igår..




         

alarmklockeskit

*host host* i´m sick.. nej men om man sätter klockan på 18.10 är det inte så svårt att försova sig. vaknar tio minuter innan jag börjar , tummen upp på det. förlåt sara!
när man ändå är hemma kan jag ju passa på att göra lite grejer, fyfan säger jag bara , varför straffar jag mig själv?

*städa mitt rum
*springa ( varför leker jag duktig? )
*göra klart so uppgift
*kolla på massa vännar avsnitt
har jag ett liv? ne.

hey you look so.... weirdo?

hemma,  fyfan vad SKÖNT det är efter ett fyspass! är stolt över mig själv, credit till mig själv. åh vad mycket jag ger till mig själv. mig mig mig.
jag har hittat en ny låt, eller okej det var inte jag som hittade den utan sara westfahl och den är inte dirket ny heller . men för mig tycker jag att den är ny iaf. låten är väldigt gay men jag gillare. och justin är inte heller så lite gay men aa skit samma , det är ju trots allt migmigmig...
love me- justin bieber
gjorde då en skönhetsoperation igår som gick lite fel..


britney spears har rakat sin frilla..

någon som kan bära tio drickor på samma gång? enkel match för mig, 
skönaste dagen av alla, fick stå i kassan och massa sånt, känner mig pro.... kille frågar också mig och sara om vi är gymnasiepraoelever, catching. nu är det en tuff fucking fys , som jag lätt klarar av *redan trött*.
annars då? äh fucku.

hahah bjuuuud !



detta gör jag enbart för er äslklingar. egentligen ahr jag inte tid för dehär. som sagt så sov jag hos pappa inatt. sover alltid i hans säng när inte tommy är hemma. skön dag som alltid typ. gasha lite med madde och kajsa. nu ska jag på träning sen ska jag grilla med gänget. det blev bestämt att jag åker med forsen till sundby på tisdag för vi har orientering. tack för de gubben. hiinner inte ge er mycket förutom den här ortoligt hemska bilden. ses ikväll. ha de!


uuuuäk.

praaaaoen väntar, mitt tåg går 32, kommer jag hinna ?
jag upptäcker idag att jag inte har några batterier på min kamera, är jag förvånad? jag har aldrig batterier på någonting av mina saker, men det är lixom jag , vad skulle alexandra vara med batterier, jo absolut ingenting , aa men ni fattar .. ikväll efter ett sextimmars pass på café *det är då väldigt jobbigt att stå där i sex timmar!!!!* ska jag ut och springa med laget och sen blire yttligare grejer, jo dans, vacker syn må ja säga, kanske kommer och är tio centimeter kortare imorgon eftersom mina fötter trillat av, hope so !
alla bilder jag tog blev fulare än en gorilla , ni får en bild på ...... håret....... hur kan jag ha utväxt?, jag färga för två veckor sen, behövs kirra färg nununu!

helgplaner !

mina strumpbyxor klämmer så jävla hårt mot mina tår/fötter så jag var tvungen att ta av de. nu sitte rjag i string i soffan. pappa tycker att jag är ofräsch. jag med för visso men det skiter jag blanka fan i. sover hos honom idag för att jag var bara här halva veckan förra veckan. egentligen är jag hos morsan. det är därför det inte blir några bilder. surt. meeeeeeeeen i alla fall så har jag ringt ett långt jävla samtal med kajsabajsa och hon har planerat våran helg. tack , det behövdes. älskar att planerna kommer upp redan på måndag. men nu när jag tänker efter är det nästan tisdag.. det betyder leggo-peggo för mej.

imorn efter skolan åker jag dirrm0de på träning så vi hörs garrat efter de. vi litar på att alexandra (älsklingsbebisen) håller uppdateringen uppe. pussspuss mina fans.


aawe

kollade igenom louises profilbilder. varför? hon har ju typ... asmånga. men hittade den här i alla fall.
*fäller en tår* :')


hej :D

idag gjorde jag min macka på 35 sekunder :) inte för att jag hade bråttom eller nåt jag ville bara utmana mej lite. jag ställde klockan två timmar tidigare än nödvändigt bara för att plugga. plus i kanten till biffen. dock gick jag upp bara en timme tidigare. sen gick jag till skolan, inte för att jag äär bög eller något jag är bara så jävla galen.

jag såg precis jordens snyggaste kille. han var sådär underbart jävla snygg. tänk att en vanlig jävla 94a kan va så perfekt. ett bra ord som passa in, perfektion! mm yeh take meeeeeeee! synd bara att han är norsk...

bild kommer imorn...

såå feeen!

hemma från praoen, bra dag tycker jag förutom att sara är världens tråkigaste person, ni skulle se henne asså , aackackack... dagen blev inte sämre när jag fixade till mig lite buller hem, är man söt och snäll så funkar det alltid, hö-ha-hi. imorn ska jag ta me fan ta lite kort så ni får se, lixom vem vill inte se mig och sara i snöggaste tröjorna och typ torkar golvet? kan vara något att se erkänner jag minsann...
die bitch die ,

typ den här maten ska jag ge imorn :)))

soommartider , jag känner det är nånting på gång

ja jag glömde lämna filmen, men emma det är bara tur att du fick springa dit och få lite motion, det kan du behöva tycker jag. jag sitter och fixar min spotify lista och jag känner hur jag än gör blir den inte bättre , give me some låtar. det känns som jag kommer få vara uppe hela natten, mycket att göra med mitt fullspäckade liv????

och emma du borde gå med i grupperna: "nästan framme" så går man precis ut för dörren. eller "kom och möt mig jag är vid södra nu" så går man precis på tåget

tack.

fjong är mopparnas gud

tja, jag höll på att glömma bort er inte. är lite sent ute med mitt inlägg men va tvungen att kubba till videobutiken för alexandra glömde lämna filmjäveln som var så dålig. jag kollar klockan 2059, springer för mitt liv upp för backen. när jag kommer upp har killen precis stängt dörren. jag ställer mej utanför, gråter en skvätt. då kommer killen ut och ser lite extra cool ut och säger ; va vill du ? jag lämnar filmen och ursäktar mej att jag är sen och nu sitter jag här. utan skulder och utan film. jag är för jävla bra!

så va de med de och jag är typ redo att lägga mej? ska bara kolla klar på "good luck chuck" med mamma. den är faktist ganska gullig. en film att rekomendera om ni inte redan kollar. vi hörs imorn gullungar :)


eyy

en powerwalk är aldrig fel. varför kommer det braiga vädret på söndagarna som är veckans absolut tråkigaste dag? ibland är det faktiskt skönt att bo i stan. kände för att gå ner till gina och ta en titt och vips sa det bara så hade man ett par vita jeans i en påse. me like. blev också ännu gladare när mamma kommer hem med en tröja, ääh typ awesome som alla säger nu för tiden. ett gay ord är vad det är. förtroendet för tröjan försvann nyss när jag hittade ett hål i den, mitt vanliga flyt !


rockmormor

har "leila bakar" fett hår idag? de sitter jag och mamma och klurar på. är de dett eller är det bara en äcklig utväxt?

det är mormor som lär mej att tänka så. hon har lärt mamma också. jag vill bli exakt som min mormor när jag blir gammal. men min mormor är inte gammal. hon är typ 20. hon lär mej allt om allt i stort sett. hon vet precis vad jag ska ha på mej och vad som är inne. tycker hon att jag har något fult eller omordärnt så säger hon de dirr. jag vill bli exakt som henne! och de kommer jag bli också , vi är så jävla lika. hon kan se vad jag tänker ibland. om jag tänker på någon kille, eller något pinsamt osv.. skönt att ha en mormor som är inne :)



nu ska jag på kalas sen kommer fjong och hämtar mej så ska vi på träning , efter de hörs vi !

hejhejhemsktmyckehej



hon ringde ! :D hon kommer förbi med moppi och hämtar mej för en tur i centurm. kör utan smink idag och hoppas på att jag inte träffar någon snygging. tjarrå!


alexandra ser ut som en tjock, sur ande! :))

va händer ? här händer ingenting. har ångest för att vädret är FÖR bra. jag sitter i pyjjje och degar i sängen. har bokat ett samtal med kajsa nu snart. så jag ska väl änga min tid åt henne nån timme. om hon inte kör en plötslig diss och ba skiter i re.  sen ska jag ringa fjongen i alla fall och fråga om kjuts till träningen. idag ska vi steppa galet! de behövs verkligen!!!!! innan jag tränar ska jag till min kusse. hon fyller år idag. grattis till dej om du läser min blogg. de här inlägget sög. därför ska jag gå nu innan jag gör bort mej. ame tja!


godkänt

vaknar av att det är fetaste aset i mitt ansikte. alltså. jag gav henne en fet smocka och sen somna jag om. kvällen blev väl mysig på sätt och vis. gamla bekanta med en brasa. börjar känna mig som hemma här hos emma eftersom jag bott hos henne hela helgen. gölle då. det är söndag , fan säger alla. jag har prao, suck on that huh. nu ligger vi gär i pyjamas och emma sitter och asgarvar åt sin lilltå, hmmpt vad ska vi ta å göra åt den lilla filuren.
tack å heei leverpastej.

undra varför jag håller för näsan *får kvälningar*

här får ni en bild

vill ni veta? eh aa. de började lugnt hemma hos mej. tog bussen till huddinge. rusha järnet till 744 höll på att dö min väska va så jävla tung. vi kommer fram och jag börjar med en kisspaus. myste lite framför värmen. och där började alexandra gråta och jag måste tyvärr sluta. det slutade med att vi tog 23.19 bussen hem.


fräscha naglar på bilden !

"jag är lite sugen på korv" "jag me" " i rumpan ;ppPPppPPp".
 därför ska jag köra en cirka 150 korvar i röven på me innan jag sticker ut. just nu sitter vi i pyje och degar framför samma film som vi såg imorse. soft. jag vann överalexandra påslickartävling precis. jag fick fyrapå hennes arm hon fick bara två eller nåt. om hon säger nåt annat är hon bara avis :) jag vinner alltid på slickartävling. nu ska jag ta mej samman och duscha och gå ut och ta lite luft. hejdå :D


dagen efter valborg




tjafann

tung dag igår asså ! vid trehörningen stod alla och häckade så vi drog till segeltorp som planertat. röjfest i ett ruckel kan vi kalla gårdagens påhitt. det regnade och det var kallt och mina skor är förstörda. annars äre tjill. som ni ser så rycker alexandra in ibland och styr upp när jag utnyttjar mitt liv.

idag har jag och alexandra hyrt jordens sämsta film på spanska. den handlade om... driver ni med mej , tänker inte säga vad den handlade om. istället ska vi sätta på oss en ansiktsmask och ha en sån-där-dag-som-bara-tjejer-kan-ha-dag.

vi hörs om tio minuter tja !

 


RSS 2.0