match nu!

åker till matchen med ollan och alina. syyyykt niiis!




jag är lite bättre än er ..

vad jaoo? fy fan vilken helvetes dag som sedan blev en helt okej dag. det började med att jag försov mej. tog på mej en kjol och visar pappa att den var ny. "du ser fet ut" kläcker gubben ur sej. (hur fan ser du själv ut?) och på de så hade han inte gjort frukost. man bah snälla? bytte om till mina fulaste jeans och en tröja som jag fått beröm för.

gick tidigare från skolan orkade inte kolla på när de i min klass dansar. herregud va ointressant så jag drog hem med lucas. han drog lika fort som han kom. han har ju match idag klockan SJU. snacka om att langa diss. men jag är van, får ju diss av alla.



en bild på en fin vän


.

de är mycket nu..

heeiiiildo for allti

man skulle ju nästan kunna tro att jag är superhjälte. jag hinner festa, plugga, ha pojkvän, umgås med familjen sova, leva, vara emma, oh herregud. jag hinner inte allt. och jag prioriterar fel hela tiden. nu ska jag sätta mej i soffan med mamma och en kopp te och bara känna mej som tio igen. Gnatt vi ses imorn.






the very very best

aa förlåt de blev lite hastigt sådär på morgonen med alexandra och allt. de va så sviiiinkallt igårkväll så jag och alexandra sprang till tåget i pyjamas och hann med de i sista sekunden. på tåget blev de stripteas utan dess lika. ALLA på hela tågat spanade in röven på oss när vi bytte pjasse till lite mer sässyyytime. nej men ärligt nu, fan va snygga vi är alex?! sen vidare till partyt. ni vet ju hur ett party går till. jag hade sjkukt kul, skrattade ovanligt mycke´t faktist. sköna människor, åh har inte haft så här mysigt på länge
olivia och alina ni är bara för bra!


guuuullllisaaar!!



soooetttaaa


dålig bild på våran snygga tårta :)


glimman och ollan utklädda till flygvärdinnor...


världens finaste...

veckans bästa babe !!!!!!!

såå jävla underbar kväll ! olivia blev jätteglad för våran present såklart. skönt folk bra musik , jag ger den här kvällen en tia. synd att de blev lite kort bara....


solsidan in my heart

så jävla apnictaggad på lördag. har ätit jättegod middag med min familj som jag älskar mer än allt. nu tittar vi på solsidan som är jorden sjukaste! jag är kär i henrik dorsin aka ove sundberg <3 ikväll drar jag och alex till världens gulligaste unge som fyller år. grattis! så nu ska jag bara njuta lite med min familj , sen ska jag göra mej assnyggast och dra iväg. kommer bilder sen tjolahopp.

luncha med mamma och tommy

hejdå fredag hej lördag. igårkväll tjillade vi lite med alexandra. vi drog till fullersta och blev äggade av några äckliga människor i skåpbil. kvällens outfit va förstörd men de hindrade inte oss. kom hem ganska tidigt och köpte med godis på statoil på vägen hem. kvällens höjdpunkt va solsidan i pyjamas.

idag va de jeansdags till tommy = ingenting till emma , emmas uppgift är att springa i affärer och titta på killjeans. saaaahhhjjjjk! kom hem med dessa snyggingar. ibland blir jag förvånad hur bra jag är på att få i stort sett allt jag vill. inte så mycke kanske, men mer än inget ....


en fin ring och en bodylotion lotion som luktar mmmmmmmmmmmmmmmmmm...!


råkade visst köpa en lika klocka som alex igen ... ouups..


aaaaaaaaaaaasfin klänning, jag dör


halsduk/ring hehehahahhoho

dör :')


godmorgon

oooh kärejösses. besöksrekord för veckan igår trots att jag inte skrev nånting. jag har i och för sej tänkt på att sluta blogga för då får vi mer besökare. de är lite underligt, undra hur jag ska göra för att få kommentarer? aja godmorgon. idag har jag tre inlämningar. hej. soooprov bland annat, fy helvete va pirrigt... bråttom nu, här får ni en bild från igår.

p.s. hade dragit en joint precis, de kanske ni se....


vad har hänt med dej

såååå nu har jag pratat med bästaste alex och bestämt med henne att vi ska träffas i helgen och jag har pluggat och myst med mamma. den här dagen har varit ganska tjill trots att jag mådde dåligt imorse. ingen trodde på mej förutom matilda. ( inte ens lucas, sorgligt ) aja nu mår jag bra och jag är trötter så vi hörs imorn. toooet.

alexandra ring mej !!!!

imorse gick segade jag mej upp klockan sju och kom i väg till skolan kvart i tio. så jävla ovärt att gå upp så tidigt om jag ändå ska gå hemifrån så sent?! i alla fall så missade jag tekniken men de kompenserade (haha va?) jag med att jobba gärnet på matten. sen blev det fiskpinnar i skolan, min favvo som svek mej otroligt idag. de va asäckliga pinnar och potatisen va grön. äckliga jävla subbor i köket !! istället käkade jag mycket mackisar och köttbullar när jag kom till lucas.

nu ska jag väl göra ett försök på soläxan. suger snopp på de. snälla kan inte jag bara få suga snopp istället , jag är bättre på de. sajjkkk. efter so ska jag fortsätta med svenska, sen ... egnelska... sen dansläxa... sen musikläxa... sen spanskaprov... sen suga igen.... sen dö. byta liv?


fan va jag är sen !

mitt hår är blöött, jag grinar i vänster öga, jag vet inte vad jag ska ha på mej, har inte duschat än, aja jag är redan sen, ingen ide att stressa...

redo för sängen...

syyykt trött. har svarta fula naglar som bara kan ta sej nånstans. svarta naglar = hemskt fult. aja jag orkar inte duscha , fett fräsch. ska duscha imornbitti. ser fram emot att shavea och hela skiten. imorn ska jag hålla för öronen så fort någon drar upp något om valet. de är över nu, haja liksom , SLÄPP SARGEN för fan. va fan är grejen med at älta vidare efter valet. de är fyra år kvar kan ni tjilla nu. aja , jag ska i alla fall till lurre imorn de blir ju apniis, tjaduuuh!


hey emo!

heewwwwjjj. sorry dålig uppdate idag. imorse vaknade jag 20 i sju bara sådär. jag blev asrädd för mej själv. jag brukar inte vara så cool att jag vaknar så tidigt när jag börjar nio. lite surt faktist. pappa bjöd på frulle, brukar inte käka frukost så ofta men eftersom att de är måndag så skulle vi lyxa till det lite.

i skolan vare fajjjt. faaaan va cooolt ! önska jag va med ^^. (för läsare under 12 så vill jag berättta att jag är ironisk) det va fula ord, folk hade sagt att de skulle ta sej i röven, nån skulle döda någons morsa (vad nu hon gjort, stackarn) någon pissa på gravar och bajsa snett. fyra 18åringar står beräädda att backka. herregud grappar väx upp...

aa , efter de tog jag moppen till matilda. vi köttade gärnet i lärran. drack choklad med grädde, kände verkligen att kung vinter är här, fy fan!




och så tar vi självmord.



allmänt tpl..

heeeiiidooo

bästa med gårdagen; vi åkte taxi från balingsnäs till myrängen. halvvägs upptäcker vi att vi inte har några pengar men vi skiter i de och pushar lite istället. tyvärr va chaffin en jävla bitterfitta!! fick största utskällningen och han fick nöja sej med fem cigg. HAHA !

mååste plugga egentligen med tanke på att jag har tre prov att tänka på... istället så ligger jag hemma hos lurre och kollar idol. awesomemys.


heeeiiidooo

bästa med gårdagen; vi åkte taxi från balingsnäs till myrängen. halvvägs upptäcker vi att vi inte har några pengar men vi skiter i de och pushar lite istället. tyvärr va chaffin en jävla bitterfitta!! fick största utskällningen och han fick nöja sej med fem cigg. HAHA !

mååste plugga egentligen med tanke på att jag har tre prov att tänka på... istället så ligger jag hemma hos lurre och kollar idol. awesomemys.


stööört jävla sepe rolig awesomeee fucking kväll !

de började med att vi drack lite vin hemma hos julia, jag iza julia och hanna (jag drack inte). sen ringde cewe och frågade om vi wille tjilla lite hos honom. de kan man ju inte tacka nej till så vi proppa in fyra små tjejer på 40 kilo tillsammans med två riktiga karlar *host* i christians lilla epa som man egentligen bara kan sitta två i. de va trång herregudars va trångt de va.

när vi TJILLAT ett tag hos christian så ringde mathias, A.K.A "kå" och frågade om vi ville dit. då va klockan cirkus elva så varför inte liksommmmmm. han bodde asfint!!! (får jag bo med dej?) de va störtskönt folk där som tydligen visste vem jag va genom tommy. (vad skulle jag göra utan dej timmooty?) vi hade tyngdlyftnin. jag vann självklart, tur attjag lever upp till mina förväntningar. kolla på mej liksom, biffen?

sen vid två halvtre skulle vi ta en taxi hem men då kommer willes brorsa och hans chompiiiz och langar feta skjutsen i en flott bil!!!!!! spelade astung musik och mooonade genom hela centrum samtidigt som vi sjöng att vi älskar bira. ohohoh vi är bara för bäst !!!!



lurre, du borde fan vara stolt !


pilla fissla

godhelvetesmorg-on , kort om gårdagen, de va hur mycke jippo som helst, allt från att åka till utsälje till östermalm(?) och fyra alternativ i tullinge. nej. jag orkade verkligen inte igår. nej så jag ringde kajsa och rökte lite brajj sen åkte jag hem och myste med pappa och godis. fett värt de !

just nu har jag inte lust att göra nånting, ska kanske titta lite på regnet och plugga lite, pilla litte fissla kanske, baka chokladbollar? fan.. ska fundera lite på vad jag ska välja att göra ikväll också. det ska bli mucho spännande. väldigt ickeroligt inlägg. hejdå.

mitt internet är fuck så ni får ingen bild


nås på tele

jag vet inte vad jag ska göra idag. jag är fett tråkig och säger nej till alla. vad håller jag på med nu får jag skärpa till mej för fan! aja vi får se, nås på telefon, puss.

sug en besk purjo bajshål

förresten så är jag arg! arg på alexandra som har lurat mej! vi har inte varit med varandra på hela veckan och så antar jag att vi ska ses idag och imorn i alla fall ( som alltid? ) så ringer jag henne på lurren och frågar vart hon är då sitter hon på ett tåg till skåne. jag trodde fan hon skämta? vem fan åker dit?! hur i helvete kan hon åka till skåne bara sådär utan att säga något! brist på respekt från alexandras sida. irri, jävligt irri!


halllååå

helvete va segt de va att ta sej upp imorse. därav inget smink och jag såg ut somfuckface och så jävla fula kläder.. men jag är inte speciellt orolig för de de finns inte så många killar man behöver göra sej snygg för som tur är. HEH! tung dag i skolan. äcklig mat också. så nu var jag så hungrig att jag va tvungen att äta något, det fick bli min favvo, danonino! de va gott och nu tackar jag gud för fredagar. fredagar är min enda drivkraft för tillfället.  i alla fall ska jag väl på med smink snart för ikväll blire nog fekke. är hyffsat taggad nu i allafall. får se hur man känner sej lite senare. *självsäker brud*
 tjaaaduuu

fredag imorn

nu har jag gjort min engelska så jag har bara so:n kvar. fan va skönt med fredag. se fram emot en glad emma imorn. nattii

ariibaaa

till dej som frågade om videoinlägget; jaa förlåt hjärtat de gick ju inte så himla bra med de där, jag glömde de helt enkelt, sorry! eeyyy de va fett kallt idag, jag gick runt med linne i skoan, inte bra! det är dags för real höstjacka nu. fattar dock inte hur folk kan gå runt i vinterjacka. vad ska ni ha i vinter? herrejävlar säger jag bara..

nu närmar vi oss slutet på dagen och jag funtar på durren, ska titta på nåt approgram med pappa klockan nio. och till alla jävlar som ringer mej hela tiden , kan ni vara snälla att lägga av med de, nästa gång svarar min pappa. puss :)



minnen...

im to sexy for my shirt





bläääääääää jag kom precis på att jag glömde ge er ett videoinlägg. oooupsi! men de är väl skitsamma ni kommenterar ju ändå inte. tänk om de är så att ni typ hatar oss och att ni läser våran blogg av ren avis? då förstår jag att ni inte vill kommentera för de hade inte jag heller velat. heh. men det finns väl i alla fall någon där ute som inte hatar oss men som suger på att kommentera. hm hoppas de.




kill me ...slowly......

nej nu ska bloggningen komma igång, är jävligt taggad på att tjäna pengar so here we go (?)
ovärd dag, tandläkarn halv tio , drog på svenska en halvtimme och sen till centrum för att interjuva partierna. haha vårat första parti blev då sverigedemokraterna, det slutade med att han sa nej nu slutar vi den här diskutionen så får ni lite godis, jaha? sen så blev socialdemokraterna sura på mig. ställde jag för svåra frågor eller? VAvAvaVAVvavaaaaa? drog och tog en fet chickenbits med emma och matilda och nu är jag hemma.

typ här jag ska stå om några åååår ?

gårdagens

sorry för igår jaag drog dirr till lurre efter skolan så fick ingen tid över till er. man måste ju prioritera . hehehe skoja. orkar inte ens berätta vad jag gjorde igår för den dagen va så jävla tråkig så de är bara gudarna som får veta. slutade kvart över fyraa också!! snälla är de nåt jävla barnarbete eller?

godmorgon förresten. hur har er morgon varit. jag hade värsta klumpen i magen och tårar i ögonen idag när jag vaknade. sen kom jag på att jag drömde värsta läskiga mardrömmen så jag sprang i till pappa och sov med honom. dej kan man lita på fader <3 . jag fruktar dålig uppdatering idag också, sorry dudes men jag gör så gott jag kan poooossi.




fjkdegnkse.
godmorgon sooetnuuusar. jag fick något dampstädryck igår när jag pratade i telefon med lurre. jag kunde inte stoppa mej själv så jag va uppe nästan till ett och fixa och dona. de har lett till att jag är syyyyyyyyyykt trött och har försovit mej ungefär en kvart. sitter och plattar håret och ska dra på mej kläderna snart (obs är nakenfis) aja måste kila! tjarrå dudes.

röka brajj med skogis


love like you have never been hurt

hej bloggen. jag tänkte typ skriva lite nu känns som att de är dags. min helg har konstigt nog varit kanonkul! i fredags drog vi in till grönan. jag är vip och får gå före alla råägda jävlar som stod utanför och tjura för att de inte kom in. HAHA ! först vare lite segt fram till allt börja, sen rockkade vi fett. hade så sjukt kul och skrattade så jag grina på tåget hem, men de är en annan historia. på lördagen var jag hos morfar och muppade. de va jättetrevligt ( leker ) sen drog vi hem till alex och käka godis och tittade på kick-ass!
slutsats: man kan ha kul utan alkoholen.

idag skulle vi typ gå på bio. de lät ju askul med den iden. sen nån minut innan banga alla ur. de va för trötta och orkade inte och allt va de va så de va typ jag och alex kvar. och vi får göra de bästa av allt och ringa vänner vi litar på. fusa lite med skogis är aldrig fel. pooossii


soppa är ju ganska äckligt, speciellt med svamp i.

 

förresten var de visst likt HAHAHA !


synes på hoff!

ööh tja! imorse vaknade jag 06.02 av mej själv. typ som att min kropp kände av att larmet skulle ringa efter 8 minuter. helt klarvaken drog jag på mej kläder och shit. skjutsade tommy till skolan. tvärnice brutta glider in och släpper av brorsan. syskonkärlek <3 korta meninger. väldigt. skitsamma jag gick tidigare för jag kände mej sjuk (hehe) så jag slapp svenskan idag fan va niiis.

nu ska jag väl göra mej i ordning för den där grejen på grönan som jag inte ens kan uttala. igår hörde jag för första gången vilka de va. jag kan alltså ingenting om de och vet egentligen inte vilka de är men jag måste ju vara som alla andra.. ska hämta alexx när hon slutar och köra hem henne till sej för hon ska hämta lite saker, sen kör jag henne hem till mej för vi ska göra oss i ordning här tydligen. fan va snäll jag är, men du ska få betala tillbaka fattaru? FATTARU DE ALEXX?

NU SKA JAG VISA EN MIN SOM EBBA ALLTID GÖR FRAMFÖR SPEGELN. HAR FÖRSÖKT HÄRMA SÅ GOTT JAG KUNDE! NI SOM VET, ÄR JAG INTE LITE LIK? :)


nu ska jag färga håret!

men snälla kan jag sluta tro att ni bryr er herrejösses, tja !

såhär ser jag ut när jag vinkar till kameran, HAHAHAHA !

godmorgon godkväll godallt! jag vaknade med telefonen vid fötterna och har i sömnen stängt av larmet med tårna?! skillat visst? i alla fall så gjorde de att jag försov mej ! tungt att komma sent till svenskan ba sådär. dagen rullade på bra. ebbson och jag hänka på ettorna ( hahah coola grabbar ! tagga ! ) till simhallen. idag bjödd ebba på nuggets som jag artigt försökte trycka i mej samtidigt som vi spanade in den håriga tjockisen på trampolinen! de gick sådär. efter skolan drog jag och jeppe hem till lurvar och tjilla galet. de spelade fifa och jag sov. perfaaaaaaaa. nu har jag precis tryckt i mej lite mat och väntar på att mamma ska komma hem och vi ska mysa med te film och tommy. kyssssiii


.

fan, kvällen som började så jävla bra, G-natt.

E

.

jag rös när hon alice på idol sjöng, ganska bra va?

kablam

sitter och kollar på idol, ni vet hon bagira ska ju tydligen vara med. det får man ju bara inte missa. räckte det inte med att göra bort sig i talang. fyfan och det är en lärare i min skola. amagaddi.

jag får inte skriva om mat men eftersom emma hatar korv har hon fått med mig lite. jag kan bara säga att pappa gav mig en äcklig tjock korv. höll på att spy och var tvungen att skicka en bild till emma på hur det såg ut. skarr var svaret jag fick på det.. igår skickade jag även en bild på när jag hade tvättat-fönat-borstat håret. hon undrade då om jag hade tagit kort på en pudel med långt hår. 
det här hade min kära lillasyster haft ut i mitt rum, och det var jag som fick städa upp det ..... 

och den här fick jag hem idag :))))



ja jag e söt när jag sovit.....

det är något fel på mig, kan jag sluta sova på eftermiddagarna?
jag säger till mig själv varje gång när jag vaknar vid halv fem, sov inte imorgon okej?
morgonen dagen efter när man är så där uber trött ni vet? så tänker jag igen, åh jag ska hem och sova efter skolan, fan vad skönt. sen väl när jag kommer hem så kollar jag på film och tänker jag kommer inte somna men så gör det. fan jag ska sluta tänka. 
ps. kul liv eller? ............................................ nu ska jag ta och hämta min väska. må den vara ubersöt.
titta vad min syrra precis kom in med i mitt rum, naaaaaaaaaaaaaaw

fräscht att jag tar kort när jag äter (Y)

bajjn

emma är en jobbig.... bitch?
på något konstigt sätt handlar jag för mycket. är man duktig om man gjort av med typ tre tusen på två veckor. ajj där rök lite av min sommarjobbslön. tur att man fyller år snart, katching. jag är ingen bög som ska ha moppe. nejnej här kör vi fortfarande på pengar. för säg mig, när kommer jag hinna åka på den där förbannade moppen? emma får skjutsa mig vare sig hon vill eller inte.

förövrigt så fick jag cpflipp på emma nyss och även i stan. hon är en jobbig skit unge. jag fixade också till mig en glass på lunchen * känner mig älskad *. nu ska jag kolla idol, de sjunger ju som några jäkla kukungar.

ajj kollade visst fel på tiden...inge idol för mig :(

min familj älskar fotboll

jag hör bara skrik och tjat utanför mitt rum. måste spela ashög musik för att dölja familjens tjat om alla som gör fel och rätt på planen. håll jkäften för fan , vem bryr sej? jag vill dricka te och titta på idol med min mamma, nej då är tydligen teven i vardagsrummet bokad för fotboll? jaha? jag då? jag hade satt på mej pjasse och tvättat av sminket då kommer tommy hem med sina polare!!!!!!!! "tjaaa emmaaaaaa ! äre lugnt om vi kollar fotbollen här eller? vem vill ha popcooorn???" så det blev idol själv med alldeles för hög volym men jag hittar inte min fjärris och de finns ingen chans i världen att jag skulle resa mej från min kokong gjord av täcke för att sänka volymen, nejnej. i mitt rum är det jag som regerar och här visas ingen fotboll!!


eller...?


dagens; tantfrilla?

de sorgliga med mej som jag upptäckte idag är att jag går in på bloggen före facebook! de är ju skandal jag får fan skärpa mej. men vi har faktist otroligt mycke besökare? det är väl tack vare gulliga alina och linnea som länkade oss. puuuwssii. är hyffsat nöjd med min runda i stan. lackar bäverstjärt på alexandra!! vi va så jävla hungriga och trötta att vi inte kunde hålla oss. det blev catfight lver hela tåget med bitchslaps m.m meeeeeeen hon må vara en bajsunge men en riktigt fin sådan. faktist i världsklass.

assåååå för att göa den här bloggen ännu lite mer superroligare så har jag bestämt mej för att göra ett videoinlägg! * som ni har längtat * så här med lovar jag ett videoinlägg innan veckans slut. håll i er , de vill ni ju bara inte missa !


asssbråååådis

ringde och väckte alex efter skolan och tvingade med henne på en shoppingrunda så har asbråttom att fixa mej och så. hade så bråttoom att jag hörr på att köra på stackars mormor som sprang rätt ut i gatan på vägen hem haha. vi snackade typ i fem minuter hehehahah. efter shoppingrundan så ska vi ta en powerwalk och jag skiter i vad mina läkare säger när dom säger att jag har svullen mjälte! och? de är en mjälte liksom vemfan bryr sej? de har ingen dött av ! ironi. vi hörs!


bumpy ride

nu blir det mys med mamma i soffan. jag vet att ni är avis!

it goes on, and on and on and on



ååh söt kommentar igen!! gud va jag är känslig! ojoj i alla fall så låg de här fina sakerna på min säng imorse när jag klivit ur tommys säng. dagen kunde inte börjat bättre faktist? dålig bild men det är på en asfin nessecär från burberry och ett gulligt armband. tack är de minsta jag kan göra för min mamma när hon kommer från jobbet! i alla fall så gick väl första skoldagen sådär, gled runt med feber men de dolde jag lätt med ett gulligt smAAjL som jag köpte på ica. så nu ska jag borsta tänderna och tvätta av sminket för jag ska gå till kojjs nu. mamma ska väcka mej om en stund och då får ni fler inlägg så håll i er barn.

 


söt frisk tjej ska till skolan



one night in bangkok



jävlar va statestiken går upp så fort man skriver lite! de gillar vi såklart. de är ju ett tecken på att ni saknat mej (eftersom att det bara är jag som skriver i den här fisbloggen) aa men som ni fattar så diggar jag till alex spotify som faktist har blivit riktigt bra. sitter för mej själv här hemma och diggar med huvudet. fan va cool jag e. nu ska jag ba ta en fet jävla assvarm dusch och ba tänka på alla i afrika som inte får något vatten över huvud taget sen ska jag duscha ännu lite längre bara för att! varning för elak människa... nej men i alla fall så ska jag noppa ögonbrynen, måla naglarna , läsa i min bok, dra en fet runk och sen ska jag lägga mej i tommys säng och läsa läxa. mina lampor funkar inte ( har fyra, alla är trasiga, fattiglappar...) hahha så vi nås på mobben från tommys säng, tjarrå !

 

 


min helg i bilder

dålig uppdatering. HATAR DEJ ALEX!!!! haha ojj så sur blev jag inte på henne , jag överdrev. men jag är sur för att jag ser fet ut på varenda bild som tas på mej. jag ska bildstrejka. hur kul är det att vara "den där feta tjejen" fet! jag hatar ordet fet. knubbig heter de. fet är äckligt, knubbit är gulligt. i alla fall så ska jag ägna (stavas de så'? gud jag måste verkligen gå till skolan och lära mej något) kvällen åt att läsa ondskan. den suger pungråtta. jag vill bara typ hälla en jävla massa yoghurt på den och sen ge den till min farmors hund som kan sluka den i tolv bitar! fan va den är kass. har 55 sidor kvar att läsa till imorn. men bra fucking jobbat emma ! grjkweagbrwjbgujrwe , bilder, hej.



bio med tjejernA



sara nossöt !



åka stor båt med m&m



jordens största muppas vill också åka båt, bror och kusin.



jag skulle se hård ut, ser ut som en fucking köttbulle. varför alltid jag?



jag och kusse, fett tynga! ( köttbulle )



sen en aaasfin bild på hela gänget som va på bio igår, bengis, lucas, alina, john, glimpus, olivia, bromar, och självaste jag som alinafina har gjort som jag tog från hennes och linneas blogg http://blal.blogg.se

M to the iLf

sitter och slö-läser alla bloggar jag känner till. sen när jag går in på blondinbella så ser jag att bella har en lika dan filippak klänning som mamma köpte. den är grov! fy fan va tung du är morsan. tänk er min mamma i klänningen i mitten. oouuf! jag är stolt jag över dej mami!


glad emma = bild på rumpa

här sitter jag med min kopp te och ler när jag tänker på att jag verkligen klarat de. jag grät två gånger i går för att jag är så jävla glad. nuduschad och asfräsch. tänk om jag till och med kan fiiiessstaa ikväll. okej nu börjar jag överdriva sådär igen men vafan fatta niiis och morsan drog till spanien över helgen bara helt jävla random. har man pengar så har man. DRIVER. men i alla fall så har jag mitt lilla kryp in alledeles för mej själv så alla är välkomna hit på "va-kul-att-du-har-blivit-frisk-fest". lite synd att min lever svullnat upp och jag får inte dricka alkohol på ett tag men jag kan köra på alkoholfri äppelcider, de är ingen fara. vi ses. 


river flows in you

en miljard 240 tusen sms och 4 samtal vaknar man till nör man ligger och sover på dagen. jag blir glad av sånt hehe. de är skönt att ni håller mej uppdaterad när jag inte är med er. jag mår otroligt bra nu faktist. gud va jag pratar om hur jag mår kan jag skärpa mej? hur mår ni, äre bra eller? i alla fall så sitter jag med tommy och pappa och checkar to änd a haf män , de rockar fett.

jaha nu är fångarna på fortet slut eller? haha jag skojja, jag har verkligen ingenting att skriva! jag har gjort en lista över saker som jag ska börja göra efter min sjukdom;

- jag och alexandra ska powerwalka istan ( jag får inte träna så de är en ypperlig ide )
- jag ska fortsätta att inte äta , jag ska inte äta så mycket alltså, annars dör jag ju.

aa de va väl typ de , hehe.. vi höres, tjo!


nöjd

asså gud va leker jag elak för. haha jävla tönt! jag hatar elaka människor. skulle försöka skriva ett sån där elakt inlägg som alla andra bloggare gör men jag kan fan inte.. va hemsk jag känner mej. alla i skolan är inte alls fula, (även om det finns vissa som jag inte tycker om som kanske... inte ska satsa på att bli modeller) det är bara elaka människor jag säger så till! den personen jag syftar på.. visst hon är elak och tror kanske lite för mycket att hon är bäst och ingen tycker om henne och så , hon kanske inte heller är de vackraste man har sett men hon är inte bland de fem fulaste tror jag... och vi (vi=alla vi som har valt att sluta umgås med henne pga att hon beter sej inte lika som alla andra på ett negativt sätt, förstår ni?) försöker ju ändå behandla henne som alla andra fast hon sticker ut och är elak. de märks nästan inte ens att vi inombord skulle vilja krama ut hennes ögon eller sticka en gaffel i tårna.

de svider att skriva de här, de gör de verkligen, för jag är inte elak (!!!) jag är bara inte lika snäll mot folk som gör dumma saker mot mej och mina kompisar. hoppas du tar åt dej och att dina drag utvecklas åt rätt håll. nu kan jag sova gott. puss
.


dåligt morgonhumör.

nu när jag ändå mår så bra att jag kan sitta och sånt så är de fan skönt att slippa den där skiten i skolan. själva lektionerna har jag egentligen inget problem med men jag hatar allt runt omkring. hatar kvarnbergsskolan och deras äckliga mat med sjuka människor som tror¨för mycket. blää. en jävla tur att jag slapp de där fotot för då slipper jag köpa katalogen och se alla fula människor. nu ska jag titta mej i spegeln och kolla på min skönhet sen ska jag somna om. bye :)

 ni får en random jävla bild till ett random jävla inlägg


jag lever

tjo fans hur äre? *spelar oberörd* jag tänker inte skriva om att min hals har varit svullen så den blev grön, (bokstavligen, jag har kort på de) eller att jag helt plötsligt fick nån jävla infektion i ögat och blev helt röd, eller att jag inte kunnat resa utan att ha blödit näsblod eller att jag inte har ätit sen i lördags och gått ner två och ett halvt kilo så jag hoppar över de. men idag mår jag bättre och har kunnat druckit en gainomax och två glas mjölk. sen har jag ätit en sisådär furahundratrettiosex stycken piggelin.

som jag bad mamma ta kort på...



RSS 2.0