happy-face

nu har jkag sett på filmen , den var gå som göteborgarna säger :) , imorn äre prov...igen... vad tror dom om oss , att vi ska plugga hela tiden , FUCKU :) snart är det nattinatti , hela SLUT , imorn blire bättre bloggning och roliagre , kaaaaaaaaan jag lova :) , jag är fääääätt glad :D , hemlis varför men så äre :)!

aleeex

emmut

asså dehär med att heja på ett lag? va är de för skit? kom precis hem från hockeyhallen och såg djurgården 94:a VS huddinge 94:a. varför ska jag heja på ett lag när det inte ens spelar någon roll om jag gör det. jag tycker såhär: jag blir glad när någon gör mål för då blir den som gör mål och hela dess lag också glada. alltså, många personer blir glada, varför ska jag vara sur då? jo bara för att någon annan vill att jag ska heja på det andra laget. jag skiter väl i vem som gör mål, bara alla är glada?. sen om nån blir sur för att andra laget gör mål. TO BAD.

gonatt!






skyll er själva bitterfittor


suuunday :)

förlåt för dålig uppdatering  , men shit avd jag har haft fullt upp :O ,
börjar med att ha en tidig match som vi förlorar , faaan .. efter det, snabbt hem och duscha och allt det dära , sen passa in tåget till tumba , skulle kolla på när a-pojk steg 4 som vi ska spela nästa helg, kul vare när vi träffa några :) , tåget hem inställd och försenad , hatahatahata sl , svar JAAAAAAAA , nu har man käkat donkish mat , yummi  , och nu blire film pöös :))))
 
yeeah :)


emma ska träna så hårt !

bussen avgår klockan fyra och innan dess ska jag hinna med att packa smink och lite så. jag åker direkt från min träning till småttingarnas träning och sedan vidare till fansy-pansy. ha det bäst tills jag kommer hem igen. pussen



visst är jag söt när jag ahr emo-looken?

jag fick itne fyra mascaror...

jag fick fem. hahaha jag glömde bort den absolut bästa. kära nån. jag får så mycket saker att jag till och med glömmer bort saker. ojojojoj.



den har en tjock och väldigt kladdig borste. AJLAV!

fyller emma år idag eller??

ansiktsmasken är på

hahaha som jag alltid säger. fett kattig




i morgonrock och allt.... illa


bara för att jag har världens bästa mormor, daah?

vet ni vad fabror mutta ska göra nu? hon ska gå och ta en ansiktsmask såhär på söndagseftermiddagen. 

förresten! så fick jag fyra nya mascaror av mormor. fetingnajs för de behövdes verkligen. ååh vad jag älskar när mascarorna faller från himlen. jag vet att ni önskar att ni hade en lika skön mormor som jag.

 

en vattenfast mascara, ganska kladdig med tjock borste. ajlajk!



en helt vanlig mascara. ganska kladdig, de gillar jag. funkar till vardags.



de här är en mascara som inte är så kladdig och det är en tunn borste. inte min mascaratyp men den är jättebra när man har klumpar. borstens små, hårda piggar får ögonfransarna att sära på sej.


den fjärde och bästa mascaran hittade jag tyvärr ingen bild på. den är ju så jävla ny så det kan ju bero på de, vem vet. den är i alla fall sjukt bra och de tackar vi för

EMMA ÄLSKAR DEJ MORMOR MYCKET!


saaaaaaaaaaaaaaaaaaajjk

alexandra du skriver ju så jävla mycket...? ^o)

kolla-in @ pläjjah

kolla in mitt nya album på fejjan btw :')

emiiiiiii


tjockt fullbokad söndag för att vara biffen asså?

när jag vaknade för en stund sen så kan jag säga utan att överdriva att jag hade en öken i munnen. döööööööööötörstig var jag. de var till och med gubbar klädda i bara trasor som sprang runt i munnen. fett strange.... men som sagt inget biter på mej, jag hällde i mej två liter vatten sen gick jag och la mej i varma sängen igen och nu sitter jag här.

tjockt fullbokad söndag för att vara biffen asså?
- föööööörst ska jag gå och tvinga i mej lite fil fast jag absolut inte är hungrig. på gränsen till illamående.

- sen ska jag plugga fucket ur mej utan att somna. tre timmar minst.

- efter det, klockan 4 så ska jag och brudarna träna. ska springa räääääserfart så kalorierna flyger åt alla håll.

- sen blire till att tjäna lite pengar och träna de vackra småbarnen som inte alls är jobbiga. ( satsar på en klar och frisk röst efter dehär passet....)

- seeeeeeeen ska jag göra en hemlig sak som ni tyvärr får sukta lite efter.

to bad to be you



SÄÄÄÄÄÄÄÄSSSSSSSYGIIRL!

räck upp han den äckel

okej nu de på riktigt . adjö för ida - pilsnerkorv är bra

emma

knark är bajs

ååh nu är jag äntligen hemma. satan vilken kväll. vvet inte vad jag ska säga riktigt men det var jävligt najs att komma hem. nu ska jag bara mysa ner mej under täcket och vara allmänt gosig. mina ögon ikors för att jag är så trött. genatt

jag just nu

fääät serri







mindre serri....


hmmfp

öööööh emma typ suger påatt skriva ?
nej men vid åtta drog jag med sara och sara och träffa några kärra killar kul vare faktiskt haha , tror jag drar och kollar på dom imorn :) efter det , mötte emma och alla men nja vart ledde det :OOO ? så hoppar av vid statoil and here I am :D, tidig match så , nu ska jag checka film , hare :))))))))))))))

tyyyp såhär många vare dit vi skulle varit :) ?

kamerakåta slaskfittor

yoooo fuckerssssssss! mitt bajsinternet har inte funkat och jag har inte kunnat underhålla er. buhuhuuu. fetingglad idag asså. vene varför men vi ska hem till en kompis, kan ju ha med de att göra. jagblir glad för minsta lilla. myyyyyys

DoL FL




HÖRSS SEN ÄLSKLINGAR, PUSSEN.

KNASBOLLAR!!

jag blev bästa vän med skönaste taxilirarn igår asså. snygg va han på köpet. vi snacka om aaaaaaaaaaaallt 8). han tyckte att vi tre tjejer va för små för att ränna på nätterna och sen gav han oss tips. vi gjorde våran såkallade hej-jag-pushar-för-jag-vill-ha-något-posen. funkar alltid ! så vi fick rabatt.

SKÖNINGSNUBBE!

/emMA


min stortå ser ut som en ostbåge

har jag pluggat då? näääääe (feta ångesteeeeeeeeen jao)
har blogg.se skött sitt jobb? näääääää!
ska jag ut ikväll? jaaaaaaaa :')
ska jag duscha nu? näääääe för jag ska äta godis med bror och mor först :)

måååååns?? sluta kalla mej fitta. annars blire inge löradgsgodis för dej inte, de vätu! förresten kan du vara en bögbajskukring. aa som sagt så har inte blogg.se funkat och jag har därför inte kunnat skriva något idaG. (jag hoppades på att ni kunde räkna ut det själva).

snart kommer krullefittan hit tror jag. vi ska träffa geggveckshåkan sen ska vi till MR X, mohahhahhahah.

ååååååååååååååååååh! jag vill säga ett ord men jag vågar inte :$ ledtråd : det finns på snoppen....
jävlar vad jag är förbannad. det funkar inte at lägga upp bilder -.-

bjioooooojcf

nu är jag hemma , fjuuuh , nu dör jag av hunger :O vi vann med en boll i matchen , nja piss tråkig match för min del men jaja. hör av mig sen vet inte vad jag ska göra :((((
pöss
föresten julias lilla syster är väärldens sötaste , älskar beeeeeeeeeebisar !

matildas place

TILL EMMA :
ja emm jag har också ett liv! och bara för du ringer i den olägliaste minuten akn jag ju inte prata (a) ! och föresten det LÖNAR sig OM man pluggar ;) jag ringer dig sex :)

nu ska vi dra på match omn typ tio min , vi har snackat lite om vad som hände igår , intressant på högsta nivå :D ! matchen är sluyt ganska sent minus på deråå , nu går vårean limo ( bil) haree

här är en bild på henne , ja det står neger på hennes mössa :)
nejdå ;)

emma vs matilda

jag förstår er mina vänner. klart ni vill bli länkade. klart att mrs mutta ska länka dig matilda. fett söt juuew. pussy

http://www.matildaisaacs.blogg.se




bara för att jag har ett liv alexandra -.-

varje gång jag pratar med alex i telefon så lägger hon på när jag säger nåt väldigt intressant. hmmmf... vadberor de på. jag tänkte ringa henne och be om lite underhåll eftersom att jag har gått (notera att jag har gått) hem från fjongen. jajemen. men jag är ju hemskt bra på att gå. jag tränade faktist igår. jag fjong, kajsa och månsi och några till gick asset av oss igår. 20 grader kallt, ute i en och en halv timme och bara gick. ingenting biter på oss fan! vi klarar allt. dock med bivärkningar som att mitt snor frös till is så när jag andades in med näsan så fick jag en obehaglig känlsa, ni vet vad jag menar. men det vare värt. ska man ha fetingkul får man också kämpa för det. de vet ju alla.

jag fick vg på noprovet , yeeeeeeeh! och det gick sjukt bra på spanskaprovet. det lönar sej att plugga som jag mina vänner. men det är ju så, alla kan ju inte vara bäst. men ni kan ju alltid försöka visst? :) not det är dags för mej att dra ett plugg.

 

tjaråå fuckers :)

 


pungråtta

meeeeeeeeeeeen emma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
om exakt en timme går min buss 13 54 , till matilda , sen ska vi till täby och spela match :) ,
möter 93or , haha.. nej nu föresten ändrade jag mig , tar 24 bussen (A)
blir så så sååå sur på emma just nu , så nu skriver inte jag mer.

naaa , nästan så man vill äta upp den ;)

saturday evening

vi behöööööööööööööver ny header !! , shit vad ful och tråkig den äär (a) ngn som känenr , ja jag vill jätte gärna göra en header till dom två coolaste tjejerna eller vadå :D haha nej men vi är inte så bra på sånt än , ( iaf inte emma , men ssscchh säg inte att jag sagt det ) och ja matilda haha om du länkar oss länkar vi dig ;) ?
jag har inte hittat skjuts än , OMG OMG OMG , neeeee, jag ringer och väcker matilda nu , taskigt för dig om du sover ! , och idag ska det bli många bilder som ,JAG tagit , eftersom jag har hittat en kamera , mhihihi :)

kulhelgen, mjaaaaaa


shuupishop

vaknade precis , det är lördag , chill :D
sov en skönhetsnatt så fick en skönhetssömn , eller hur säger man? match idag , igen, i täby , måste fixa skjuts nununu:) sen ikväll är jag ensam hemma , skönt :)))
här är mitt laaaaag som precis vunnit , ja , femte året i rad i eken ?????

ta en banan och va glad :)

nu är sminkdax säger jag bara , tio lager brunkräm, 100 lager mascara och tusen lager idomin :DDDDD ?
nej , nononono , emma ska snart sminka mig , sara kommer snart , andra sara också man vet aldrig?
sen ska vi dra oss till steffifan , mysmys :)
nu ska vi dunka musik hihi , :)


:******


alex the cooolish

jag känner en tjej , hon tror hon är mega teknisk , men nää det är hon inte .
hon sitter också åå visar sin osynliga bikinilinje , som inte finns.
den här tjejen knäpper inte heller sina byxor ^o) ?
och hon vill inte göra ngt , bara sitta vid den här förbaskade datan :@ !
tjejen är emmi !


gooogooogoo

ett tortellini paket , och redan uppätet , jadå om jag och emma är i farten gåre snabbt :D
vill ni veta en sak? 
jag har haft en kanin, den hette floppi och var bög ,  den var assss söt för den var albino , ja vit päls med röda ögon, min lilla lilla lilla floppi ( ja han var mini lite stööre än min hand x)) gillade inte mig , den rymde och dog nog också eftersom den allmänt var en mes, pucko han är .
emma har också haft en kanin, den hette robert , men den fick vattkoppor och dog , fast det var ju lika bra det för ingen tyckte om den . ( ja emma tyckte då robert var ett mycket fint namn )
vi har tyvärr inga bilder på våra fina kaniner men ni får fantisera ihop något :)
och föresten äre ngn mer som vill gå med i klubben ha kaniner som dör ?

vad handish tonight dåew? mjooooo kanske träffas sara eller något liknande , eller kanske en myysig hemma kväll , emma den hemska djävulen sitter och suktar mig med godis , men tyvärr du lyckas inte göra så jag äter HAHA -.-
puususususususuususususssss


dööööö fula tjockis

fiskpinnar är fan feting gott asså. min favvorätt i skolans restaurang. ENkELt. jag vill börja med att hedra vårat största fan. FRIDA GIBBS. de tackar vi för. asså det är ju fredag men jag känner mej inte sådär supermegajättetaggad på att dra en slipsten ut asså?? va är med mej :(



jag får itne skriva en sak som jag kom på att jag skulle skriva för nu ska tydligen axel skriva de :( meeeeeeeeeen det är ju bra för er förbered er på ett dunderskojsigt inlägg :D

jag idag , fett kattig



hhaha lite skämt sisådär :)

*En blondin försökte komma in i sin låsta bil med en galge. Efter ett tag kom hon på att hon måste skynda sig för det började regna och sufletten var nerfälld.

*Hur stjäl man en fönsterplats från en blondin som ska flyga till London?
Säg att bara mittenstolarna går till London.


*Alla barnen drogs i håret förutom Fred,
som var skinhead.


*Lille Pelle kommer till skolan på morgonen och frågar fröken:
- Kan man komma till himlen med benen före?
- Nej Pelle lille, det tror jag inte man kan.
- Det var konstigt fröken. För när jag kom hem från skolan igår så låg mamma med benen rakt upp i vädret och skrek:
- Ohh gud, jag kommer! Ohh gud, jag kommer!
Och jag tror faktiskt att hon hade gett sig iväg om inte brevbäraren hade legat ovanpå och hindrat henne.


*Hur håller du en norrman sysselsatt under en hel vecka? Ge honom ett papper med texten ”var god vänd” på båda sidorna.

haha sånu är eran dag räddat så att den inte blir trååkig :))))
aleex
http://www.funtoosh.com/f_images/bush_photoshop_error.jpg

:)


haha just nu .


hejhejhejhej

nuuuu har vi håltimme igen !!
jag sara ich sara är hemma , varit och handlat favvo glassen på donkiii :)
snart ska vi dra oss till skolan igen , idrott och hemkunskap chillerill :D,


emma "biffen" hellgren

jag är rädd.. när kommer ni familjen jag saknar och älskar er. hatar sena hockeymatcher..

varför funkar inte statestikfittan?

väl hemma från träningen och jag tog precis en dusch. exakt två sekunder och 36 hundradelar innan jag ska ta första klivet in i duschen så upptäcker jag att jag glömt min rakhyvel hos fader min * faaaaaaaan* jag fick ta mammas, euuuuuw :') förlåt mamma , förlåt mej själv.

och nu äre tänkt att jag ska tjata lite om de där jävla spanskaprovet vi har imorn. jag kan allt. S-A-J-K. men jag kan faktist mycket ( om man ljuger de vill säga ) jag har feta ångesten. men jag har kommit på en fett bra grej jag läste i en bok förut kolla de här :

varför heter det "tror på gud?" det måste ju betyda att det kan vara fel. han kanske finns och kanske inte. jag ska börja säga det om andra saker också. till exempel om mamma säger:

- har du gjort läxan emma?
-jag tror det.
eller:
- heter du emma?
- jag tror det
eller:
- vill du gifta dej emd mej?
- jag tror det.




amen och tack - jesus i frack - emma


torrt.

nu är jag ÄNTLIGEN hemma från träningen ,
bussresan var inte den bästa , försenad , får hoppa av och byta i trångsund och sen gå en bit , nör jag väl är framme vid träningen ska vi direkt ut och springa , mina tår som redan var is mådde allt förutom bättre , but i did it , stolt, träningen gick bra det har den inte gjort på ett tag faktiskt :) , snart blire middag , haha sent för att vara moooi , sen PLUGGA , imorn spanska prov , bubläbåå, varför kan man inte se statistiken ??????
BAJJJJS , fucku.


en korkad kvinna talar ut

ska på träning nu snart. måste bara hinna plugga lite. har feta ångesten över provet imorn :'(. faaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. tommy måste förhöra mej nu. förresten så har jag blivit klar med rummet.





 

emma es mucho nöjd :)


far är rar - mor ror kor - jag vet inte vart hon ska

jag är hungrig :( på ett sätt gillar jag att vara hungrig för då känner man sej smal. men på ett sätt gillar jag inte att vara hungrig för då måste man äta och äter man så är man tjock. det vet varenda kotte. därför har jag bestämt mej att jag ska känna mej smal istället för tjock. det mår jag bäst av. ingen mat för mej inte. men träning om två timmar, de blire allt.

JA ALEXANDRA DU SKA VÄNTA :D eller nej jag vet inte. det beror på om jag har träningslust sådär på fredagen. annars äre självkart att du väntar på mej. inget snack om saken :)





+



=




vi hörs en gång till inann träning, pussar från memmet.

^^


haaaaaaaaaaah , feen mycke feen :D
imorn äre fredag ? , har väntat varje fredag på henne i kanske 8 veckor om man räknar ihop allt eller hur var det ? , imorn tror jag däremot inte det blir så , fast man vet aldrig :(:):(:)

disneychannel is my life.

jag ligger ju hääästlängder före emma att uppdatera x))) jag är määäääätt som en plätttt :D äre ngn som varit inne på www.felsms.com hahah lägger in några därifrån , as sköna tycker jag :)

Till:
Farmor
Sms: Jag orkar inte mer. Jag dör... Jag ger upp
Svar: Lilla vän. Vart är du. Jag ringer pappa nu och säger att han ringer dig. Håll ut mitt hjärta.
haha göllig farmor ;)
Till: Pappa
Sms: Ligger och tänker på din stora kuk :) Vart har du din hand just nu? Imorgon så kör vi
Svar: Vi får gå och tala med din skolkurator redan imorgon!
haha täänk lite innan man skickar sms vafan :D !
http://www.funny-games.biz/images/pictures/512-fun-football-picture.jpg
skaffa en kille ist :D

? :)


Kommentarer
Postat av: Matilda

ni luktar rövhål, ^^)

2010-01-26 @ 18:31:55
URL:
Postat av: emma

har du luktat på de? :)

2010-01-28 @ 15:40:56
URL: http://duluktarfis.blogg.se/

smutt

mit rum ser för... JÄVLIGT ut. asså jag tror aldrig att det varit såhär stökigt. fy fan nu får jag skärpa mej. jag måste plugga också *gråter floder av blod* för nu äre så att jag har spanskaprov imorn *gråter floder av döda celler* idag var jag den mobbade / hon-som-inte-har-något-att-göra-på-rasten-tjejen / tjejen som ingen vill sitta breve för då klassas man som mobbad. japp, just henne var jag idag. alla hatade mej , jag hatade alla. jag vet itne varför det vara bar inte en emma-dag idag. men imorn sönni!!! då äre andra bullar. fredagar är alltid så kallade emma-dagar de vet ni vid dehär laget ;)









jävla underliv också det går inte att ladda upp bilder .

 

emma


mammas köttbullar luktar o.O ?

nu är det snart dax för trääning ,
tagggataggatagga , nu ska jag vara bra :)
taskigt så får jag åka ensam till träningen eftersom
min kompis sara inte vill gå dit .. buhuhuhu ,
haha nej men stackarn har gjort illa tummen , tummen ner på den ;)
det är ju prov imorn hur tror ni det går ?
om jag pluggar nu tror jag det går bra ,
JÄVLA PLUGGIS , snart får jag väl sätta på mig glasögonen
och hela kittet eller vad tycker ni ?
allllleeexx

ja jag är längre än emma -.-

HAHA

slutade för tjugo min sen , hemma nu!
ja det blev som jag villa , yeees :D !
nu ska jag göra pannkakor , sen kanske tjäna lite
money ??? ja så får det nog blii ,
nu kan ni faktiskt erkänna att ni är aviiiius , mohaha.
shiet snön slutar ju aldrig snööa, fast okej det är mysigt med snö,
fast inte när man fryser ihjäl och blir blöt och sminket förstörs så
man ser ut som en häxa x)))
SO - 08.00-08.50
SVENSKA- håltimme
IDROTT-10.10-10.55
ENGELSKA-håltimme
MATTE-håltimme
FYSIK-håltimme
yeah :)

såna hära jag åt igår , ngn som smakat?


hör du inte vad jag säger?

hej jag heter emma och jag har en dålig hårdag. men inte ska vi häga läpp för de icke. vi ska istället vara glada att jag är fan så snygg i ansiktet. har nämligen provat ett nytt sminktips *gilla* jag härmar frida i min klass och här är resultatet.

ååå fett skönt väder ute! vill bara gosa in mej i slasksnön som egentligen är guds försenade flytningar som han delar med sej av. tack TACK GUD. nu måste jag springa till bussen. hoppas jag inte halkar, euuuuuuw....





mitt hår? wtf....

hur stavas torsdag på engelska ? thursday ?

snart äre dags att tagghish too school ,
då blire mera skrivning ,
träning idag osså ,
baaaaaaaaaaaaaaajjjj :)

hah


candy shop ,

nu har jag smakat på 20 olika belly jelly , ngn som smakat ?
haha riktigt coolt faktiskt , en smakar popcorn , och skoja inte
att det smakade det :o
fan det kommer nog inte bli ngn snowboard för mig inte ,
eftersom emma inte vill åka med mig ...:(((((
iaf niiiii får sova , för nu blire tv time

meeeh tjah :)

sluta klaga jävla pung-gurgel!

jag har märkt att jag är fetingkräsen när det gäller folk. det är inte så att jag inte gillar nån för det gör jag verkligen. det är mer så att jag typ hatar massa människor. asså utan anledning typ. eller joo.. de har ju sina anledningar. jag menar har nå ful röst och skriker hela tiden då får de en ganska fet kommentar , om mensemma är framme de vill säga. men man hör ju själv det behövs inte mycket för att jag ska bli irri nu för tiden, måste skärpa mej :D

nu dåååråååå. egentligen måste jag plugga för jag ahr spanskaprov om två dagar. orkar jag de? nej. istället myyyser jag ner mej i sängen med bloggen efter en underbar träning :) vi körde bland annat tävling i högst frivolter och kungen vinner ju. mina saltos sitter som en jävla bajsbra. jag är bäst du är häst tjarrrå :)




hej jag är ful


damn

shiit , min hjärna känner sig full :O , BER BER BER , att min engelska lärare är borta ,
annars då skickar jag matillda på henne och då blire inte kul :o ,
varför har inte vi fil hemma ???? jag elskar fil juuue :(
neee nu blire mera plugg haha , viiiiiiiiiiiiilket liv ,
emma segar ju som vanligt på att skriva , den lilla ungennnnnnnnnn :@
vettefan vad som händer i helgen , hoppas ngt kul :))))))))))
ngn som vill ge mig en sladd så jag kan ladda in bilder (aaa) ?


lag i norge , njer ballonger är cooooola


fyra bugg och en coca cola nananan

kan spanska provet hyyyffsat bra , det är ngn här i huset som satt på AS AS AS dålig musik ,
inte bra för fem öre! , jag vill göra ngt nu !!!!! ååh rastlös till hundra -.-
ngn som kan säga mig när desperate och grey´s börjar , my favvi prigram haha ....
imorn äre träning , kan man hoppas på attvi får mobilen eller är det för tidigt?
hoppas kan man ju alltid :)

jag igår ....


nu ska du få smaka bly kaninjävel

har glömt att säga att jag och viktor huang fyllde ett år igår :D träffades för exakt ett år sen när vi skulle åka till romme. jag frågade på bussen hem om någon hade vatten. då svarade ponken och gav flaskan till mej. tydligen så fick man inte suga på proppen och de tyckte alla var äckligt så jag fick tydligen den då. tack för att du tycker att jag är eklig YEEEY!nuuuu äre dirren på träning , vi ska dricka sånadär energidrinkar myyyyyys :)

 

puss från emma och matilda




alex luktar fis

sitter med matilda jaaaaao, har kollat på bajshockey men vi var mest intresserade av nummer 1 i andra laget. vi ska prata lite serious talk.


blablabla

emma,wake up vafan :o ,,
nu kom jag precis hem från skolan , ingen so HAHA !
imorn hoppas vi på två av mina lärare är sjuka eftersom
domvar det idag , det betyder att jag inte har ngn
svenska,engelska,matte eller fysik imorn , JAG BER ATT DET BLIR SÅ !
nu är det plugg som gäller , inte en minut vila !

spanska , bilden förklarar

onsdag , sovsovsov

hahaha, igår två inlägg, tummen upp på den :D
men nej , när jag gick och lamig hade jag varit uppe i 18 timmar ,
och sen nu fick man bara sju timmars sömn :((
fina bilderna från igår elller vad tycker ni ;) ?
idag blir det plugga, plugga och plugga ,
avunsjuka , you wish :D
min data pajade sen börja den funka,
allting borta , bilder :'((((


favorit i repris !

jag kan börja med att säga aaaaaaaaaaaaaaaap-najs :) allt var perfekt. eller man ska fan inte kalga! backarna var helt ok, vädret var helt ok. tyvärr så var fucking sittliften avstängd så vi var tvugna att åka ankare hela tiden. fatta blåmärke på mitt ben???? vi snowboard-åkare KRÄVER sittliftar. det var underbart att åka med alexandra och sara hela tiden tills alexandra banga och skulle ta en powernap. då träffade jag och sara som tur va pontus och borgaman. meeeeeeeeeeeeeen inte i år heller grabbar?? när ska ni våga fråga om vi ska åka samma lift? nu får vi ju vänta ett år till... eller? ;)


vi åker alltid tre i liften, slå den du, s-u-k-k-e-r!


bussresan dit..


    


lite åkning innan lunch...

    


på lunch...

    

efter lunch....

   

bussresan hem...

   


det tog fukking en jävla timme !!!!! men vad gör man inte, herregud. nu får ni fan vara tacksamma! matilda du får mer bilder en annan dag ! pussar från emmisen


bjursås, -1000000

nu är jag ÄNTLIGEN hemma,
sitta i en buss i tre timmar och tjugo minuter ..
ja första timmarna är det kul men nja sen räcker det fhan :)
har varit en toppen dag haha , började med att vi fick vänta
till sist på våra busskort, nog bara för jag var där, otur som jag har :)
sen åkte vi väldigt mycket, najsnajsnajs , sen köaköa i en halvtimme  ,
skaffa bättre kösystem! :O, mjo det var det som hände i think , inge speciellt ,
jag fick en lift i huvet , haha ajaj..
bussresan hem var kul iaf första två timmarna , alla som sov fick gå hem
med lite sträck i ansikterna , HAHA ! ,
emma har alla bilder på sin kamera , LÄGG IN DOM NU!
DAGENS ROLIGASTE : när martina höll på ramla av liften..
DAGENS SKÖNASTE : fredrik med sina kommentarer
DAGENS PERSONER : sara och emma , förutom att dom sket i mig i slutet :(

hahaha fin , men nej jag har inga andra just nu !!!
och i helgen ska jag testa snowboard ..

gagabaga burger king ...... KÄFTEN

tjoo gangsters. vaknade hur tidigt som helst. innan veckarklockan och de innebär att jag i stort sett är klar nu. shiiiaaat! vi hörs efter emd massa bilder det lovar jag.... blablabla och jag är bäst de vet ni. mycket mer har jag inte att sägA just nu i alla fall. :))) LOVEUU



DFL :)))


det tog elva minuter att göra dehär inlägget, hoppsan kerstin - emma

kakakaka

många inlägg ser jag och flera blir jag eftersom jag ska ta emma i hur många vi gjort idag , det står 5-6 till henne ..
nu är det paradise , yeeees ! , tittade precis på jackan och den ser helt okej ut :) , emma lycka till men bussarna imorn , ..  och imorn haha leta efter ngn som ser ut som en militär och ni har hittat moooai :) !
om ni inte fattar vem som skrivit inlägget börjar man ju undra ;),..


tork på bilder :)

har du fräknar på bullfittan?

nu äre såå läggo-peggo för min del asswww. ställer klockan på 04.50, YAAY ! nej men det ska blir så jävla
ap-najs förutom att jag ska sitta med sjuor hela bussresan det och hem -.- meeeeeen åh andra sidan kan jag visa pattarna och puta lite med läpparna och se allmänt söt ut så kanske jag lyckas charma någon och få hoppa in i alexandras buss ( notera att hon har en egen buss helt för sej själv ) annars får jag väl sitta själv as usually , elin sitter med julia, matilda sitter med frida och emma sitter med hanna, örtan sitter med forsen osv.... jjajajaja de gör inget. jag får väl ragga upp nån sjua jag kan snacka med hela resan i så fall. snacka är jag bra på mina vänner!



this is mi tomorrow..


nattinattiopussipussifrånemma

tråkmåndag har blivit en bra tv måndag !

20.00-Outsiders
21.00-Miss Secret Agent 2
22.00-Paradise Hotell , dubbelavsnitt
och ja jag är bänkad framför tvn :D !
och snart är det final i paradise :))))

mhihi.........


bjursås-hur tänker man när man döper det till de?

nu har jag handlat :
-gifflar
-tre festisar
-två passionsfrukter
-haha..

har också hämtat:
-skidor
-stavar
-pjäxor
-väska att ha allt i
ja jag är nästan klar ,
ska bara välja jacka..
hmm en röd eller
en kamoflage :) ?
ja vi får se späänande höhö..
att gå upp halv sex ligger inte
högst upp på listan , men vad
gör man inte ? , tror vi kommer
åka med 8F eller hur vare?
haha stackarn emma fick två
sjuor med sig , suuuucker :))))))
nej men plutten får väl
smita in i våran buss om det
är förjävligt haha ..
alex is the maaaaaaaaaaaaaaan !


elin,sara,jag,sara
hittar ingen bild från romme förra
året men den här är från sjuan


fäätt med taggish på brunsås jaooo

vet ni vad emma har gjort? hon har packat. alldeles själv med mammas hjälp.



hjälm, skidglasögon, snowboardskor, snowboard, knäskydd.



kläder och såklart vattenflaskan.

äre nå mer som behövs förutom massäck och en chaufför?

 

 


aleeexandraaaaa

eeeehm gissa vad jag precis gjort :o
middag HAHA , jag vet jag är grym :)
emma vettu jag ska också köpa mat till
imorn men inte yoggi här nej usch fy blä ,
utan här blir det gifflar , haha ,
såna bullar in my heeeeart ;D !
emma = leka nyttig :)

matchen från någon vecka sen , haha konstiga ben :D


jävlar va emma är het på gröten idag ;)

det tog exakt 14 minuter och 34 sekunder för mej att köpa yoggi, bröd och choklad. nu måste jag tillbaka till mitt no-plugg.

nu ska axel vara tyst :)

vet ni vad jag ska göra nu? nej för de ska jag nämligen berätta. jag ska gå och köpa matsäck till imorn för vi ska nmligen till bjursås med plugget. myyyyyyyyyyyys!



kärlek till yoggi!! PUSSAR FRÅN KUNGEN ( EMMA )


jiddrar med mej och du får opläm med minst tio man

när jag kommer hem får jag ett bemötande av mörker och chipslukt. jag börjar undra varför teven är på högsta volym.... när jag tagit av mej jackan och skorna så går jag in i vardagsrummet. där sitter tommy och hans två kompisar, suck! nu kan jag inte gå och kissa ju?? shit.. det finns tre saker att välja på i en sådan här situation, antingen : så väntar jag lite så kanske de går efter en stund ( funkar dock inte om man är sprängfylld med kiss ) , nummer två lyder: jag går ut på balkongen och sätter mej på räcket och kissar ut över gatan ( kan vara smart om man inte är den blygsamma typen) , nummer tre: jag går och hämtar en mugg till mitt rum och kissar här inne  , sedan går jag och slänger kisset i handfatet... vad tycker ni? svara gärna inom några minuter, jag är nämligen jättekissig :)

visst var jag tötis idag? brorsan var dagens fototagare





emmahellgren suger snopp


tjo balla bacon :=)

emma är som vanligt lite seg sådära ,
hade megabasa kul idaaa i skolan,
f1o, 3vligt, 7k i huv1 , haha jaa och massa mera , höö-höö-höööööö
dte kommer en vääldi nasty bild snart mhihihi -.-


nästan så man vill äta upp dom nu på dirr :o


-:-

hemma från skolan , i´m not to cool for school ,
mina händer stinker ull och soooopa , mumsi :)
annars då , jo en skeeeta rolig dag i skolan eller vad tycker ni ;) ?
imorn bjursås , nananna , ska åka och handla snart , höhö..

och måns, du ska läsa våran blogg helahela tiden okej :)?
och puss :)


gillar din mamma banan eller?

tjaa bebisar. jag har faktsit itne så bråttom som jag trodde. eller jo.. de har jag faktist . det blir en snabb DOF och DFL idag. vi hörs efter skolan. pussar från emma






sääsy!




står på en stol. allt för er kära läsare..



måndag-greeeat

föresten emma , kan du sluta göra sånadära skitskitskit korta inlägg :@@@@@@
nu är jag typ klar funderar på vad jag ska göra hmm.. bussen går 09.11
måste gå nio , yeah , efterskolan ska jag kanske fixa mitt rum , kulkulkul :)
och imorrn äre bjursås , !!!!!!!!!!!!!!!!!!
alexalexalex

haha , ja jag plattar håret


e-m-a

sov gott - igenkott


emmut talar

för det första alexandra mongo bajslund ( :D ) så säger min mamma att "en annan del av köping" är hennes favvo. LYSSNA PÅ MAMMA! för det andra så hoppas jag verkligen inte att du tror att vi delar vattenflaska. det skulle vara rätt så jobbigt om jag skulle hälsa på honom varje gång jag var lite törstig och vill suga lite, visst?

ditt program kan äta bajs. jag kollar på johan falk och nu är jag kär.

 
"hjärta"
 


vill du gifta dej med mej soooeewtnuuus?

bapapapap baaaaa , du är här , jag är frysen ....

för det första : Emma "biffen" Hellgren , jag säger bara *hosthosthost*
håller absolut inte med :))))
och för det andra : EMMA EN ANNAN DEL AV KÖPING SUGER , !!!
för det tredje : om man delar vattenflaska är det samma som att dela saliv ;)))))))
nu ska jag kolla på blåsningen, inte bra det heller men bättre än det emmapluutt ser på!
kan någon säga mig var jag ska sova ikväll ?
mitt rum håller på att målas om , hmmmm :))))

det ääe till dig emmet!


emma "biffen" hellgren

väl hemma från träningen och jag vill börja med att säga på ren svenska NEJ VI FÖRLÅTER INTE DEJ ALEXANDRA "RUMPA" NILSSON! inte igen oki? :D vi har faktist jättemånga besökare att underhålla daah? men i alla fall så ska jag käka (älska föda!) och kolla på en annan del av köping... dendu! äre nån mer som ska kolla? sen blire hopp i lådan för mej assså, pallante en sekund till den här dagen. ooouuups nu skriker mamma att det börjar. heja micke !!

förresten så äre den här fina flaskan som jag har när jag tränar, loveit!



over and out.

förlåt,sorry,残念に思う,desculpe,perdón,üzgünüm,bekümmert,désolé
nu har jag sagt förlåt på svenska,engelska,japanska,ryska,spanska,turkiska,tyska och franska!
kan ni förlåta mig eftersom jag inte är så bra på att uppdatera (aaa)
fick gå up asabasa tidigt , jag som trodde jag skulle gå till GP ,
när man kommit dit kollar jag på smset att det stog kolgrillen shiiiet :o,
sprang typ i hundra åtti! snabb som jag var hann jag juuu ,
det som inte var så bra var att vi förlora buhuhuhuhu,
efter det har jag inte haft tillgång till data eftersom jag håller på att flytta..
jag ska äta fetaste middan med stööörsta efterrätten , känner hur avisen kokar ?
yeeeah hah ;D

den enda bilden jag hittar nuuue

sådär tråkig har jag aldrig varit :O

förlåt de där va ett fruktansvärt tråkigt inlägg , blir nästan ledsen när jag ser det. ber hemskt mycket om ursäkt de där är itne okej !!!!! x)

slemmiga saltade tjurbollar någon?

alex din jävla segpropp ! nu har jag varit och fikat med hela familjen. träffat hundarna har jag gjort också eeeeeeeeh nu äre så att jag har jävligt bråttom. det är dags för mej att träna vi hörs efter det lovar jag !



poook - emma

måns fyller år samma dag som min far

ja precis, grattis pappa och grattis måns. vi kanske ska passa på att fira att era mammor har haft kul samma dag, de har också lidit av svåra smärtor samma dag. själv ska jag INTE ha barn, NONONONO. jag vill inte riskera att få daddig rumpa och pattar till knäna. jag är nöjd som jag är! nej utan jag ska faktist adoptera en söt mörkhyad som ska heta sixten. ååh mörkhyade bebisarär så söta.

igår var vi hos mimmi och myste ner oss i hennes fina hus. hon bor så fint ! jag tror att jag är kär i hennes hus. alla fall hennes toaletthandtag ^^,. sen ringde mammut och det var dags att åka hem. sen pratade jag och mammut hur länge som helst och sen var det bara jag som pratade och mamma sov... nu sitter jag här och jag ska precis äta frulle , :D




bilden blev lite konstig :D pussar från emma

ballex

nu ska jag pååååå match , fett määäh taggish :D
matilda kommer vid gp så ska snart pallra mig ner dit :)
får se vad jag ska göra efter , nååågot roligt !
och nej fööörlåt men jag får inte in ngn bild på den här datan
:''''''''''(

ostbågar och potatisskal

jag kom precis fett hem och jag är fett snygg



ska sova i mamis säng idag godnatt

a to the fucking lexandra

baaaajs ,
varför funkar det inte att ladda upp bilder?
för att datan är bara lite kokobääng
varför är jag inte med ngn ?
neee för att jag är sliten som en 150 årig apa ,
varför är det fucking reklam på femman som är i tusen år?
föööör att femman tror dom är så bra att dom kan ha lång reklam
och vafan jag har skit tidig match imorn , varför kan jag dåååe inte få sova ?!
nu får emm skriva senare jag pallar inte !
föresten har vi besöksrekord, kul att ha det och fira me HA-HA

den enda fina bilden som går att ladda upp,
haha deppis jag är:))))

hej hopp - gummisnopp

nuuuuuu ska vi dra någonstans , vet inte vart :))
emma är segare än en vandrande pinne som har ont i pungen :o
eftersom vi missat två bussar pågrund av fisen :)()()()
snacka inte skit bakom ryggen , men vi står ju framför,
okej då snacka inte skit framför ryggen!
alex is the fucking shiiiiiet :DD

alla samma tröja , c00la som vi ääh
och yeeeah I give you the evil look !


lördag kväll, inget att göra :o ??

emmas place yeeeeeah :)
me wont to go on bio men inte dom andra tråkisarna :((
vi får se hure blir dårå :)
nuuu kanske vi ska käka ngt som alltid vad tycker ni ;) ?


gulle bild x)


M-I-L-F

vad händer ikväll då snorungar? själv ska jag väl träffa bill och bull. bullan kommer hit snart skulle jag tro. vad ska vi göra? det återstår och se man vill ju itne välja fel...

kul att någon jävel sitter och håller på en ipod nano, nåns plånbok, nåns jacka, nåns skor, kajsas busskort, ryggsäck och typ sammanlagt 700 kronor. vafan visa lite respekt slaskfittor :))


tjollahopp

víiiiiiiiiiiiiiiiiiii har gjort hundraett inlägg !
blir lite förbannad att emma inte skrev ngt speciellt i hundrade
inläggat men den lilla skiten har ju inte koll på det :)))
ikväll blir pimpiii middag i stan , najzzz ju ;)
och noooo jag gillar inte riktigt tidiga matcher,
imorn har jag en i märsta , shit ballabejkon ,
måste höra med min kära vän rebecka om jag kan åka med henne
pussochkram skumbanan -alexandra hahah

igååår..


alla har sina lyckliga stunder..





förlåt BROR men jag älskar den här bilden - emma


vante med ansikte

vi har ett problem fan ! vår blogg börjar bli alldeles för seriös ! helvete lars-olof, vi måste fan skärpa oss dirrmod. det är väl ingen som vill läsa en seriös blogg, vad är de för fjanterier :s det är väl ingen som står ut med att leva med någon som har, eller läser en seriösblogg. då kan man väl lika gärna ta en pistol och skjuta pungen av sej -.-


LOLBOLL

ääh va fan de blev bara två inlägg igår typ. rrrrrrrrrrrrrrrisigt från våran sida. ingen outfit fick ni heller. jävlar. måste skylla på att det var så jävla kul igår att jag hade faktist inte tid för er. i början vare roligt sen blev det pankis av allting :) sen var det dags att sova men det var bara så att det inte blev något sova (?!) ingen somnade :'(. de leder till att idag är det antingen en : sovardag , en pluggdag eller en farmordag. jag röstar för sovardag. bara det att mia fyra prov de kommande veckorna klämmer lika mycket som ett nageltrång i vänstra lilltån. attans!

grattis igen bajsa wee loveuu mate!!

såhär ser en emma hellgren ut när hon är som roligast....



bilden talar för sej själv..


bebiwwss dåeee!




hurra hurra hurra :)))))

nuuuu är jag emma och sara lite översminkade , eller jag iaf :)
nu sitter dom och plattar mitt hår med två plattångar eller
säger man plattänger :s? aja iaf , snart ska vi till kajsabajsa
riktigt riktigt najs, :DDDD
där tror jag vi kommer få sushi , haha inte dirket min favvo mat,
men får väl trycka i mig mackor hela kvällen ,
kanske kommer en bild sen på oss men säkert inte för vi är
inte så bra på att lägga in bilder , hehe :))))
pöss :)

graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattis kajsa , äntligen 15 ååååår
hoppas du får den bästa födesedagen och glöm inte
att gratta våran lilla plutt :))
från dina kära vänner alex emma och sara ;)


rätt ska vara rätt annars är det ju nåt som är fel? eller....

jag vill bröja med att säga förlåt till den tjej som satt i ljushallen idag. det var inte meningen att skrika "DU ÄR SÅ JÄVLA FUL" rakt i fejjan påre för du hade ju faktist inte gjort någonting. förlåt lilla glicka jag var arg och var tvungen att få ut mina känslor. tyvärr var du på fel ställe vid fel tid så det var du som fick skiten.


vi ska snart göra oss i ordning. vi ska på tjejmidda hos kajsa men först ska vi äta. hahah äta hela tiden?! :D



skolavslutningen :D

kramis från emma ;)


soetnoet

nää nu sätter jag stopp för idag. hej


hej jag ser ut som en mupp :D

(nej det var inte bra bilder men tror ni jag bryr mej eller)





imorn hos bajsa dårå, lockigt eller rakt ?


tänd inte en eld du nte kan släcka - tämj inte en älg du inte vill slicka

Nämn något som gjorde dig glad igår: lucas :D

Vad gjorde du kl 08 imorse: hade so...

Vad gjorde du för 15 min sedan: åt ett äpple

Det sista du sa högt: vad hade jag på mej igår pappa?

Det senaste någon sa till dig: charlies änglar?

Vad har du druckit idag: M-J-Ö-L-K

Vad var det senaste du åt: äpple

Vad var det senaste du köpte: ett gulligt sommarlinne från jc

Vad är det för färg på din ytterdörr: brun :S

Vad är det för väder hos dig nu: kallt.......

Godaste glassmaken: twister
 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ibland..

Sover du tungt:  sover tyngste

Trivs du med ditt jobb: mmm.

Favoritklädsel:  svart lackjacka

Favoritlåt just nu: d

Vad ser du om du tittar till höger: en vägg

Vad gör dig glad just nu: a jag är redan glad , de va alexandras förtjänst :D

Vad ska du göra härnäst: borsta tänderna

Höger eller vänsterhänt: höger tönt

emma

fuck it!

jag och kajsa har varit i skärholmen på upptäcksfärd. det gick väl inte helt hundra om jag ska vara ärlig. VARFÖR FINNS DET INGA PARTY-HATTAR ? asså vi var runt i typ hundramiljoner affärer och de var inte en enda jääääääävel som kunde fixa fram en liten ynka party-hatt, HALLON? vart är världen på väg. fick alla fall med mej ett gulligt linne från jc, fjuuh :)

nurrååå så äre träning för min del. sen ... sen ... SEN är det helg. ljuva helg. imorn ska vi hem till kajsa alla tjejerna. myyyyyyyyyyyyys! jag lovar en OF imorn asså plus massa bilder. nu skriker mamma att jag ska äta en minisemla? men hallå är inte de lite tjabbit? hon kan ju inte köpa semlor när det är torsdag??? då betyder ju det att jag måste äta den? varför jag? varför ska jag ha sån otur med semlor.... på en torsdag? 



hejdå-semeltå :) pussar från emma

alex den andra :)

tjenis penis
har precis varit hos mamma och hämtat skor :oooo , snabbing jag vet!
emma pluggade väl som vanligt igår, mycke plugg på den där tjejen va ;) ?
imorn är det fredag nananana :)
snart dax för skolish så vi höres efter
seee yah !

nu funkar det inte med bilderna igen buhuhuhu !

goodbye sweet love of my life

neeeeeeeeeeeeeeeeeeej nu blir jag sådär förbannad igen, är det snällt att när man skrivit ett inlägg och är nöjd med och råkar trycka på en knapp så försvinner allt ? asså nää :''''''(
 
bläääblääblää
, får känslan av att trycka fingrarna i halsen för jag är så mätt :o ???
men nej det klart jag inte kommer göra , inte sådana fasoner här inte!
vi skulle kollat på ngn film , efter fem min somnar jag , däääm , vem kommer
inte kunna sova ikväll räcker upp en hand ?
jag och emma var ju i centrum och fixade lite things, köpte ett armband och
örhängen bara för jag är så himla bra på att matcha saker höööööööööhö
imorn är det torsdag , nooooo torsdag är en hat dag , åtta till fyra , vill
skolan ta död på oss , SVAR : ja , men också torsdag = freeeeeeeedag imorn !!!!
men ska också till tandis så det blir lungan :D, sen äre träning.
driv inte att jag kommer springa tills mina ben blir spaghettin :) ,
tackochhejleverpastej - alex
emma kan du lägga din mobil i ris? det fuuunkar din nörd!
 
stackars lilla muuuuus


jag tror någon måste sova?

väl hemma från allt och jag ska precis åka iväg? ska faktist till fadern sonen och den helige anden, lite förkortat;pappa. åhåhåh vad ska jag göra där tänker ni ....... jag ska nämligen pluggga. åååååh längtar yyyeeeh take a chanse on meeeeeeeeeeeeeeeeeee baby ! pluggning i mitt hjärta föralltid! love skolan bästiiiws!

min lilla lucas blev så avunsjuk på örtan att han fick vara med i min blogg men inte lucas. självklart så ska du få vara med gubben. du är ju så söt.

puss på dej bebis. förresten kan jag få mitt överskåp nu?? 

fuck mee säsyy! - emma


O.O

amagad! de som absolit absolut inte fick hända hände sent igårkväll..... fanfanfan. jag mår så skiiiiit fuckface också :( ragnar dog igår.... min underbara ragnar. han är puts väck. det gick så fort bara på nån sekund liksom. poff bara sådär... så nu har jag ingen mobil för tillfället :((

jag somnade idag igen :@ jävla fikus också . vi hade dans och skulle kkolla på nån jävla dansfilm så blir jag väckt av att någon slår mej på ryggen. jag kollaar försiktigt med ena öögat och då står alla och kollar på mej. de blir såhär tyst och jobbigt, lite pinsam stämning.. och nej jag har inte sovit mycket inatt heller... 

nu är jag hos alexandra och vi ska göra hemliga grejer;


kraaamiiiiiws från elverket-emma och idomin-alex


hahahhahahah

nu är jag hemma , emmmmipemmi kom nyss ,
chilla lite , måste gå ner till centrum och fixa lite grejer ,


anna-karin anna-karin anna-karin...

godmorgon bloggen. hinner typ bara säga hej och hejdå för att jag har så jävla bråttom, min buss går typ halv ;O idag ahr jag på mej min lilla beetröja. S-K-I-T-S-Ö-T


vad är mest gay egentligen?

asså jag har tänkt på en sak. dehär "coola" killarna som skriver med en miljard tjejer , som alltid är snyggast och ballast och populärast och allt vad det är. min resonering till de killar är två allternativ som lyder följande:
- antingen så är killen i fråga STÖRSTA nörden och måste ha så mycket uppmärksamhet att han måste trakasera andra för att göra sej rolig. han måste hela tiden göra sej rolig på nån annans bekostnad bara för att klassas som "ball". ame fattarni? hur töntigt är inte de?

- det andra allternativet är att killen som skriver med så många tjejer skriver bara med de för att "visa" att de kan få tjejer. hur BÖG är inte de? jag menar, alla tjejer som inte är homosexuella gillar ju killar. va äre då för mening för en kille att "visa" att tjejer tycker om "kille". det är ju bara patetiskt och ja... GAY helt enkelt. jag har inget emot bögar faktist. jag tycker de verkar trevliga och det vet jag att många andra tjejer gör. så varsågod alla patetiska killar som tydligen får massa tjejer, det är bara att erkänna läggningen ;)



känn på den du !!

morrhår och ärtor också...

sorry grabbar och tjejer att jag inte skrivit men jag har haft så FrUUktansvärt ont i magen så det är helt sjukt. det är bättre nu och jag kan andas i alla fall... stackars lilla mej.

igår var jag på träning dårå och där var ju självklart glädjespridaren rebecca. jag är bara tvungen att länka hennes blogg puss på er



http://www.lovegreysanatomy.blogg.se/



MOHAHA

tjaaaaaaah , två timmars träning avklarad!
var ju i skäris med emma sara och kajsa , ruuligt ,
åkte på dirren till träningen , spelarmöte direkt,
vi får vet att vi ska få en sak om drygt en vecka,
kan ni gissa vad ?
jo alla ska få en fucking mobil :o ,
vi ska ha en varsin för att sponsra samsung så att flera
köper den , skiiiiit kul ju , jag vet att ni är avis ;)
 
den svart ska jag haaaaaaaaa :) !


thatsnotsexy.com

hahahah för det som inte vill kunna äta eller ens se mat resten av livet ska gå in på denna sida!

http://wwwthatsnotsexy.com



high fashion

har ni saknat KUNGEN eller? jag visste väl det. men jag mste säga förlåt för mitt dåliga uppförande igår mot er vänner. men jag hade träning i tre timmar så det var väl därför. nu är jag här i alla fall och det är ju det som är huvudsaken.

skjutsade bort pojken som bor här för han skulle på hockeymarre tydligen. home alone agaiin! :)) jag har ju då varit i skärholmen och köpt present till bajsa som fyller femton snart, ojojoj stora pojken nu höddö :D självklart kunde jag inte undvika att köpa nånting till mej själv så de så :)


 



pusspårumpan- emma

överskift

har inte så mycket att skriva om , börjar nio imorn och mamma skjutsar mig , efter skolan åker jag direkt till skärholmen med emma , väldigt mycket sterss blire då -.- sen direkt åker jag till träningen i TRE timmar , japp ni läste rätt , tufft blire men resultat ger det , ja så ser det ut tror jag :)
imorn får den där emma ta och skriva lite eller ska jag behöva åka hem till dig för att du ska göra det din lilla pluggis ;) ,
sooooooooovgott :)


PH :))))))))))

vad är det idag då ??? vavavavav ?
joo paradise , LÄÄÄÄTT att jag kommer kolla , om exakt fyrtiosju minuter och 27 sekunder och 3 hundradelar NU !


da da dada dadada dada dadada ( bröllopsmelodi )

chiiillerillar och kollar på tv , annorlunda familj , ngn som sett ?
hur fan pallar kvinnan föda så jävla många barn det är ju helt siiiiiick !
nej så många ska jag inte ha iaf :), nöjer mig med ett halft :D
imorn ska jag till skäris med emma efter skolan och sen direkt till träningen
så inte så mycket update höhöhöhö, jävla bloggspråk :s
läääääääääängtar som fan tills i helgen , åhh :D !

hmm vad säger du emma ? , dom som inte fatta äre kondomii


hårfrisören suger bloksfoenjgfe

precis klippt mig.. km jag det blev väl lite väl kort .. skit säger jag bara,
slutade en och en halv timme senare så det var najzzzigt :)
nu ska jag plugga lite sen vet jag inte men blior nog ngt
mera inlägg får vi hoppas ,
PÖSS
alexandra

din mamma luktar curry i rumpan

min dag i korta drag. jag vaknade precis i tid. lockade håret och hade mej. gick tillsammans med min käre bror till bussen. vidd busshållsplatsen var helt oväntat tommys kompis. hoppsan så fick vi snacka lite med honom också. min lilla örtis som idag var en puppis plingade vid min station så jag lätt och smidgt kunde gå på. ett stort tack till dagens puppa. väl framme i skolan hade vi en ganska lugn dag. jag somnade som vanligt på nolektionen (fan jag måste verkligen sköta mej när det gäller såna saker) nu sitter jag här och jag har fruktansvärt bråttom för att min träning börjar om ett antal minuter så de lär ju bli så att jag får springa till bussfan.

jag har jävligt ont i ryggen?? vafan beror de på nu då. jävlar också inte kul. kanske skulle hållt mej vaken på lektionen eftersom vi pratade om just ont i ryggen.... ouuuups



slänger in en fruktansvärt ... oerhört , nästan pinsamt dålig bild på dagens
OF . 


JAG JUST NU , BÄSTA KVALITEN X)


meet me half

yeeeah skola idag om fyrtio minuter :(((((
men iaf det kommer nog bli en chill dag ,
so det värsta ämnet ser vi på film YES !
och så slutar vi med slöjd , inte direkt så jobbigt
efter det ska jag pallra mig ner och möta mamma
och sen klippa mig , det svåra är om jag ska klippa mig i
lockigt eller plattat hår, om jag klipper det i lockigt kommer det inte
bli ngn skillnad , om jag klipper i plattat blir inte lockarna fina
hmm.. vad ska jag göra ?
alexandra

igår -.-


ja tykel om dej

jag vågar inte sova. har ni också sett den där jobbiga filmen "vapenbröder"? usch den var så sorglig men inte speciellt läskig ändå kan jag inte sova... vad ska jag göra? jag får stanna uppe hela natten :O nu fick jag en ide jag stannar uppe hela natten och sover på lektionerna imorgon:'D.










då slipper lilla emma sova oroligt i alla fall! :((

nananannana aj vanna start ö fajt

väl hemma från träning och nu är det paus i "i en annan del av köping" så jag passar på att skriva ett inlägg. fan va söta de är jag är typ kär i micke.

ame nu börjar det igen så jag måste springa , puss på köpinggänget från emma ;)



älskar dej micke ^^,

flottsbro bre

kom exakt precis nyligen hem, efter fyra timmar skidåkning kan jag erkänna att man är rätt så slut!
det var faktiskt riktigt kul och längtar till bjursås som vi ska till med skolan om typ en vecka ?
hoppas bara att det är lite varmare för det kändes som alla tår ramlade av och låg i min pjäxa :o?
normalt? nee tror inte de, iaf jag har åkt med sara och becka, mycketmycket bra sällskap höhö ,
jag är ju så grym på skidor , kör om alla med bästa svängarna så det gick skit bra, nej men ramlade
iaf inte en enda gång ( STTOOOOLLTT ) igentligen har vi träning idag men nej inte idag , det skulle jag aldrig palla,
tro inte att jag är lat för det är jag inte :DDDD , nu blire käk sen bara myyys med efterätt , avunsjuka ? haha nej skulle inte tro det ;) , bilder kanske kommer vågar inte lova för sladden , ja den är fortf borta (aaaaa)
ALLE BALLE
http://www.cis.nu/objects/8976e2f93fd7dc384a8c2baef0e83fab.jpg
jag i backen?

visste ni att...?

i sverige äter en vanlig människa ungefär 18 kilo ost per dag! eeuuuw . fatta fettisparty med 18 kilo ost på magen. nästan så att jag vill stoppa fingrarna i halsen och spy. vart är vi på väg sverige? :'D

nej jag bara skoja jag ska inte spy och ha mej det löser ingenting utan jag går och tränar istället (buhuuu) . jag orkar itne träna idag men jag gör det ändå för jag vill inte se ut som en vandrande oststock när jag är 20, ussch...

 




emma-vem annars.. dah


varför luktar min läxbok russin? skumt...

jag kan bara säga ett ord sombeskriver min läxlust; utrikesarbetsministersarbetaresmuff!. sååååå inte taggad på att göra läxa nu asså. är jag nånsin de? nej..

ni har inte glömt min hälsovecka aiiiight? det betyder ju att jag bara fått äta typ sallad och keso i typ sex dagar nu. fattarni vilken pers? tränat fem gånger den här veckan har jag gjort också, kör till med ett litet blink på den du *blinkblink*. nej men ärligt nu ska jag gå och tjocka pommes om det så är det sista jag gör här i livet!





DET ÄR SÅÅ LAST YEAR ATT RITA TANDSTÄLLNING PÅ APAN PÅ BIOLOGIBOKEN ! DÄRFÖR HAR JAG GJORT ETT LITE BLÄNK SOM ÄR DET NYA "IT"

puss från emma

prutt

fjuuh äntligen hemma och är jag trött? ja! trött är jag och tröttare blir jag äre inte så man säger elastaflickan. nejmen herregud här skriver jag massa saker om "superhjältarna" hej vilt det var ju inte riktigt meningen. igår då, då vare jag och kajsa som lekte *igen*. då tänker ni kanske "men vadå tröttnar hon inte på den där jävla bajsa?" nää faktist inte, för vi gör så sjuhundrans roliga saker med sjuhundrans roliga folk.

jag har precis insett att jag inte varit inne på face på typ tre dygn, WOHOO nåt att fira! jag har två saker att fira. det ena är att jag inte varit inne på fejjan på tre dygn och det andra är att jag har ljugit för er. jag gjorde ingen läxa fast jag sa att jag skulle göa de. WOHOO första gången jag ljuger i bloggen. fan najjs att ha de gjort. har tänkt på de länge nu och det är så skönt att få det överstökat.


bild på mej igår ju, puss

din lilltå luktar korv

myyyys hos mr.X hahahhahhagaggagaggagagaHAHAHAHHgagaga


sajk --.--

tonight is gonna be a good night

varför är blogg.se så jävla segt. min data brukar alltid vara på allerten men tydligen inte idag. den är väl på menshumör. det är förståligt för det är vi alla ibland :)

götakanal va jag har varit hos farfar länge. fukking fem timmar det var det väl värt i och för sig. nu ska jag i alla fall tilll bajsa och så får vi se vad som händer lite senare. kan försöka lova ett inlägg sen men nu måste jag springa för min buss går hel. pussar och kramar



hej-jag-visar-halva-bh-flickan....


daame so sexy bitch

nuuu är jag vaken igen , för andra gången (?) men det blir så när man har tidig match!
vi vann båda woho, tummen upp på den :D
känner mig lite duktigt eftersom jag dukat och hela alltet här hemma
vi ska typ ha gäster så gjorde det skiiet fint om ngn ville veta :D ?
pallade inte heller åka tillbaka till huddingehallen där mina
kära handbollskompisar var och kolla på ngn dam match , jaja..
snart ska jag börja göra mig i ordning , först för middan sen för att åka
hem till kaaajsisen :D , kulkul , får se vilka som är där dårå :))
och fanfanfan , det käänns som jag börjar bli sjuk eller asså
att jag redan är det , buhuhuhu , lördag kväll sjuk , nääääe..
och om jag är sjuk imorn kan jag inte åka skidor med sara och beckisen,
det här går inte direkt framåt ( liiiiiiiiiiiiiiiiipar med tungan , inte gråta )

A-L-E-X, och skyll inte på mig att bilderna från går kvällen kommit , emma har kameran ! :)


hahah , jadu..


alex... jag saknar dej redan vi hörs ikväll

godmorgon universum . idag är det lördag och jag ska till farmor och farfar. wiihooo farfar fyller skruttgubbe idag. många grattulationer till honom. hela släkten faderuttan ska tydligen åka till farfar bara för honoms skull. *känn dej hedrad far-far*

just i detta nu så sitter jag och kajsa och planerar våran kväll, spännande.... ååh vad jag älskar att planera. det här blir finfint. men det finns ett men... om man ska göra något roligt på kvällen så måste man ju plugga på dagen. det borde ju alla veta vid det här laget...

- plugga.
- farfar.
- fri lek.

 


kan man bli mer naturliga.... emma

kooko

gooooooodmorgon !
vaknade tio i nio , shiiiet vad jag är trött säger jag bara !
lite ont i hela kroppen men taggad för match ,
jag SKA vara bäst haha!
höööres efter matchen ,
pussss :)
funkar inte med bilder så :P

det är mjöl i min ballong

tjatja blogghäääwn. va händeråå? här händer det en jävla massa. alex har gått nu så det är bara jag och kajsa. hon är i köket och gör te. himla lyckad kväll ikväll assaaaa. pc-hallen ligger ju så jävla nära så vi´har sprungit ner dit och tagit en titt ett antal gånger. hela jävla stockholm hänger ju där föfan.
nu är teet klart så jag måste srpinga iväg innan det kallnar. massa bilder från idag får ni imorn tötisaaaaaaaaar. tror detta är det sista inlägget för idag. eller asså innan jag somnar i alla fall... eller ja ni fattar vad jag menar pussen




emmis place ..

tjaaaaaaaaah
nu är vi hemma hos meeeemmmmet :D
jag kajsa, skogis och hans två kompisar ,
vet inte riktigt vad vi ska göra så vi sitter här
och chillar, najsnajs surprice :D ,
ïkväll blire ganska lungt för mig, två tidiga matcher
imorn , hemma i älskade huddinge hallen höööhö
blir bilder från kvällen senare , ceeeeeeeya
ALEXANDRA :))))

första bilden jag hitta på emmas data på oss båda så nööj er :)


man ska inte låta barnet stoppa glasbitar i munnen för då kan de skära sig...

ååh nu kom kajson precis och de var ju myys för nu har vi huset för oss själva :D
 btw så såg kajsa tre söta pojkar springa över gatan.....

va händer ikväll då? jag kajsa och alex ska myspysa hemma hos mej. om den jävla trollungen kommer..... hon är ju segare än tåget föfan!



det kommer fler inlägg ikväll, det vill jag lova - emmmmmmmmmeeeeeeeeeet

bra fredag, nääe

hemma nuee , snart blire käk , idag hmm har det varit en damp dag, assså jag är skit sur vet inte vad , är hungrig, mina strumpor och skor är blöta och mitt smink är fläckigt , woho jag juuublar, ÖÖH STAVNING ?
iaf i skolan idag på hemkunskapen , alla hade serrri damp i min klass , shit asså, det sluta med att ivar drog därifrån och matilda satt och sura , menmen, man får ju iaf mvg eellääh ?
occcccccccch nu är jag klagig  , men fan jag tänker inte bli sjuk igen , på jullovet hade jag fucking halsfluss :O !!!!!!! jag slår ner sjukdomen om jag blir sjuk.


ALEX AAAAAAAAAAAAAAARGGGGGHHHHHHH

om jag nu ändå hade så här kul..


vad sa du att?

min fredag har varit toppen hittills. bra är det och bättre blir det. jag ahr varit väldigt trött idag så de ledde till att jag somnade två gånger på mattelektionen. jag slutade tre och jag kajsa och alex har redan varit i segeltorp och "hängt". där träffade vi många bekanta, ojojoj... på bussen satt nämligen min käre vän jacob. han var helt förtvivlad över att han hade tappat sin plånbok på bussen. jacob; vi lider med dej. på bussen hem träffade vi glimtoft och karlsson. jag och kalle snackade lite hockey och roade oss. nu sitter jag och kajsa och tar lite kort medans våra tortillinis kokar för fullt i köket. fan va fula vi är :D







fula är vi och fulare blir vi :D

nu är kajsa hungrig och skriker från köket att jag ska komma - kramar från emma

fetingbra



örhängen - glitter
tröja - jc
linne - cubus
jeans - cheap monday
halsduk - farmor

idag blev jag kallad "färsking" , är det bra eller dåligt?

nä men hörreni idag har det varit varning för öken va? jag har typ inte varit hemma på hela dagen och vips där har ni förklaringen. min kamera funkar igen wihooo. så imorn lovar jag en dagens ottefitte. de gillar ni. jag måste typ bara bestämma mej vad jag ska ha på mej imorn. ett vardagligt problem som ofta uppstår. jag måste deffi köpa nya kläder dirrmod! jag har pengar mina julklappspengar kvar faktist (!) och de hade jag tänkt att spendera på lite nya frsächa kläder. frågan är bara med vem och när och vart och jaa typ de...

imorn dårå blire teparty hos mej. jag är nämligen home alone och det gillar vi starkt. i samband med de tänkte jag fråga min lilla trollunge, - vill du vara med och musa lite kanske? 

aja nu ska jag föna håret och sen ska jag lägga mej och läsa lite läxa.


pussokram bebisarrrrrrrr - emma

slut på veckan dax för fredags mys

nu sitter jag hos en gammal barndomskompis,
åkte direkt hit , päronen skulle göra ngt här så :)
han spelar tv spel och jag lyssnar på spotify
meet me half way knarkar jag , bäästa :o
imorn blire en chilldag , slutar med hemkunskap,
är fan bäääst på det HÖHÖ , träningen var inte jobbig alls
pratade typ hela fys timmen FJUHHH !
nu ska jag äta bulle,
ALLE BALLE
 
VARSEEEGOD :)


är det bara jag eller är det så att jag hakat upp mej...

varför funkar inte min jävla fitt-kärring-bajs-kamera? och nu ska jag på jävla fitt-kärring-bajs-träning. träffade precis en kompis som jag inte har sett på fitt-kärring-bajs-länge. det var fitt-kärring-bajs-roligt att få träffa honom igen :)



amen och tack - jesus i frack - emma

tja din fula potatis sa jag !

kajsa suger tomterumpa!

vi kom hem från skolan typ nu.... eller alla fall för någon timme sen och vi har pratat äckliga fjortisar sen dess ;O skrivkramp mina damer och herrar. vi håller på att kolla på gamla godingar. tänkte bjuda på en jävel. men det blev tekniska störningar i systemet och jag kan därför meddela er att detta inte kommer att verkställas. vi jobbar med problemet.

nu ska vi träffa en kompis i kvarnbergssplan sen ska jag träna. blir ett inlägg efter det lovar jag ;)



HAHAHAHAHAHA!


cornflakes

do you wanna be on the top?
snaaart är det träning, ska gå till bussen om en kvart , bara för jag nästan bor i centrum äre galet najs.
sara kommer också dit sen bär det av till träning, såklart tränar vi i skogås , jobbigt att åka men jaja ,
imorn äre fredag nananan , sköönt har verkligen varit trött den här veckan! men vi får se vad som händer ngt kul blir det alltid :D !
alex den andra


torsdag - brukar vara hat dagen

nu har jag varit hemma i en halvtimme, slutade tio över ett , wiiiho , ingen fysik och matte , feeeeel the pain :)
nu gör jag pankis :D , blir riktigt bra faktiskt, ikväll äre träning, fyyys  = myys säger våra tränare , men in my as höhö , aja det är bara åka dit och le ;) , nu ska jag vända pannkakan så den inte bräns pussiii
alexandra :)
 
sexan..


här ifrån ser ni ut som möjror.

jag kommer inte upp ur sängenn... buhu :'(
funderar på att hoppa över skolan och bara lägga mej och sova. jag har ingen bra hårdag idag heller. det bara flyger och har sej. fan osso... fan fan FAN -.^

who's tha man?



finns det någon som är snyggare? skulle inte tro de!
i'm tha man-emma


din bulle liknar ingen annans...

pjuheee vilken träning att vara jobbig duuu!! har man nio liv per dag så har jag fanemej inget liv kvar nu asssa. tre fukking timmar gjorde jag volter och saltomotaler och allt vad de är. jag upprepar TRE timmar. ska de vara nödvändigt? men jag ska inte klaga, det var faktist spännande. är jävligt stolt över mej själv att jag fortfarande kan göra dessa utsökta roligheter. hur ska jag uttrycka mej...jag börjar ju bli gammal och gaggi, min kropp är inte som den en gång var ska jag säga mina vänner! trots min form och trots min oundvikbara träningsvärk så är jag fortfarande STAAAAAR!

imorn är det torsdag och de vet vi ju vad de innebär. LILL-lördag för emma!! herrejävlar vilken skön dag vi har imorn. torsdagar är den tredje bästa dagen i veckan. EEeNKeLt!. torsdagar är också den dagen man gör sej fräsch inför helgen. och alla älskar ju att vara fräsch , ellerhur? ;)





sorry att det blir gamla bilder men snart funkar min kamera då blire andra bullar ! - emmet

karlsson ... äre du som tagit mitt heroiiin?

äre nån mer än jag som fryser som en jävla glasspinne? fryser ju för fan röven av mej? kan det bli kallare än såhär verkligen? är vi på väg in i en ny istid? herrejösses är det nån som vet hur många grader det är? har lust att bara krypa ner i min säng , dricka varm choklad och sova i 3 timmar kasnke. nej nej det finns ingen risk! ingen rast och ingen ro i emmas hyperstressiga liv. nu bär det av till träning. ska köra gympa faktist. jag är lite pirrig..... har ju faktist inte gjort det på över ett år :O

snart kommer ni få veta vad min julklapp är också ;)


sug en sur purjo

hela mattelektionen lång satt jag och matilda och gagga om sex, killar och massa annat roligt sådär! mys till den fronten när man inte orkar räkna tal i matteboken. jag måste faktist erkänna att de flesta tal bara flyter ihop och blir till en geggamojja, då kan de va skönt att ha en såkallad jag-vill-bara-gagga-snygga-killar-lektion.

vår sista lektion var dans. den va fan riktigt nääääjs. vi ska nämligen köra michael jackson medley. YEYYYY på den du! dääämn va hot !



emma är käär i bilden !


blogg har damp ?

näää nu måste jag faktiskt hitta sladden så jag kan ladda upp bilderna!!
men fan jag orkar inte :o ,
skolan hände det som vanligt ingenting,
tänkte börja på design och media höhö grym som jag är på photoshop,
 nej men fick göra ngt prov, skiiit svårt ( ironisk om ni inte fattar det (??????))
 för att se om jag kommer in och om jag gör det ska jag göra en skit snygg header ,
 alla kommer ba wooow det här är ju bloggen med snyggast header eller vadååå ;) :DDDDDDD
och nu blur jag sur som en citron för funkar inte att lägga in en bild,
nääe tror inte världen vill att det ska komma upp några bilder här på bloggen,
 eller så är det gud som är igång ..

A-AL-ALE-ALEX-ALEXA-ALEXAN-ALEXAND-ALEXANDR-ALEXANDRA 


rubriker är för töntar

oke nu de på riktigt genatt-memme

  


hedgbab.jpg image by kmartinez65



men jag är ju bara en vanlig tevereparaktör

har legat och pratat med mami om sjuka människor. åh vad jag älskar det! vi låg och prata i en sisådär två timmar kanske. vilken underbar mamma jag har ^^,


va händer nu då? äre sängen som gäller?
ja det är sängen som gäller.

 

checka in mina muuusiga sovshorts som jag gjort alldeles by myself ;)

tack för ida' - vit chokla' (marmelad) - emma

alexandra checkar in

hemma från matchen , bänkad framför tv paradise baby ;) matchen gick bra, vann med tio bollar och två halvstukade fingrar men det funkar :) , just nu är det paus och det börjar snart igen så ska gå och kolla. imorn har jag ingen aning om vad som händer, slutar två yeeeeah ,

men äte ngn som vill ha tuggummi elläh vadå ;)


abbe... de kom nå blått ur min mutta

först och främst måste jag påpeka att jag skrev fel på inlägget om min bror. det ska självklart stå att vi är från SAMMA moder :)

jag säger precis som krullefan !
jaha???? tycker ni att vi är tjocka eller? är det för att ni tycker att vi är tjocka som vi inte får socker på filen? ska vi behöva äta kött som är gjort av mjöl för att vi inte ska få en sockerkick på lektionerna? om det nu är så jävla viktigt med mat , gör god mat då så man äter över huvud taget. eller är det så fattigt att man måste äta potatis varje dag?

 






aj fakk ju !


RT= random tant

efter träningen kommer en random tant och slår upp dörren på kajsa och säger: oj förlåt , här går jag omkring och slår ihjäl folk :D kajsa svarar: hhehe... de gör inget. RT: jaha vad ska du göra nu då? . man ser att kajsa blir lite förvånad för hon fattar inte att hon pratar med henne, svaret från kajsa blir: va? . RT frågar igen: ska du fortsätta träna eller ska du hem nu? . då fattar kajsa att hon pratar med henne och hon svarar: ööööh jag ska hem, självdå? . RT: jasådu. hon svarar inte på kajsas fråga utan kilar in på toaletten. tur var väl de!

det är ju inte klokt va läskiga tanter de finns nu för tiden. va händer härnäst? kommer staden att invarderas av franska dvärgar eller inte?

emma


min nya pradaväska kosta fan niotusen ssssssssssssssssssspänn

CHACKBALLE OCKSÅ ! jag skrev ett skitlångt inlägg och nu råkade jag radera de.

ni får det efter min träning, jag mamma och kajsa ska kickboxas, grrrr

sliten memmet talar ut




fett me söwtis jag va idag !!! mittbena och hela faderuttan :) glad som en prick är jag idag med. känner dock att träningen igår tog på krafterna. tur att jag ska träna idag med så all träningsvärk försvinner. idag är det tisdag och det betyder att det är 3 fucking ynka dagar till helg. assssåååewwwwwwmeeeeee va jag längtar. jag har så mycket planer för helgen. de skulle ni allt vilja veta VAVAVAVAVAVA??

kan inte sluta längta efter min störstaste störstaste julklapp som jag ska få snart :D jag vet redan vad det är och det är de som glädjer mej. tyvärr så kan jag itne säga vad det är men jag kan ge er en ledtråd: det är nåt mysigt och varmt och ibland kan det lukta illa. ni kan kanske gissa vad det är redan nu :D

killikill i maggropen - nu stänger jag dagboken - emmet

-:-

första inlägget idag , seeent ! , känns som jag har sovit i timmar.. sov fem timmar inatt så jag behövde verkligen sömn :O , idag ska jag spela match, faktiskt lite sugen, hoppas verkligen det går bra, tror den är i sjödalshallen eller ngt sånt, vart det nu äääe :D varför är maten i skolan så äcklig? vill dom att barnen ska gå och svälta hela dagen? tycker dom vi är tjocka eller ? vafan har inte ätit lunch i två dagar nu!!!
 
gammal bild på ngn cup, sarah,vanessa,jag,sara,sara
jävla många sara det ska vara x)


ber om ursääkt för det olämpliga inlägget !

det var min broder från en annan moder, nu muuuser vi lite framför ppppphhhhh mudder fukker!!




PHHHH

paaaaaaaaaaaaaradise nuuu ! , lätt att jag ska kolla !


..

bh
gh
g
h
h
h
h
hy
y

höwhöw...


kolla vilken mysig bild julia skickade till mej för nån månad sen, muuuums


värt att läsa !

det hände något underligt på bussen idag. såhär var det.... jag hade precis skalat en apelsin (den var juvlig) och skalet la jag i knät. när det var våran tur att gå av bussen så låter det som en duns i marken. inget mer med de tänkte vi och gick vidare. det är först när vi kliver av bussen som jag reagerar. dunsen i marken var ingen vanlig duns utan det var min underbara älskad av alla, min högra hand, min bästa leksak, min SNUTTEGULLEBEBIS, min mobil ??! jag försöker för jäves få stopp på bussen....
jag fäller en tår lite snabbt sen får jag min superduper ide. jag går över till andra sidan och väntar vid busshållsplatsen. då kommer samma buss och vi kliver på den. vi går till sätet med apelsinskal och där, under lite grus och snö och lite tidningar på de, så ligger min bästis och vilar sej. fjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh!



rädda min bebis, död eller levande !

tack och hej -varför vill alla vara mej? :)

björn gustafsson är en nååb

shit vad håller jag på me??, bums till pluggandet sen ska jag på träning !

 

mucho dutti - emma


piratebay elle tankafett

sitter och letar aset av mig för att hitta en bra film, ngn som har ett förslag? , jag letar efter en norsk typ som gick på bio för några år sen.. hahah patetiskt kommer ju fan aldrig hitta den , :( , jag har inte ätit lunch buhuh och vi har inga mackor hemma , meningen att man ska dö i sitt hem av hunger :o ?

innan skolavslutningen, viit elle vadå;)?


jävla bajspackare allihopa !

fjuuuuh ! jag klarade faktist av hela skoldagen trots allt! med vissa undantag i alla fall, jag dog fyra gånger, en gång på grund av att vår lärare sa att vi skulle ha dubbellektion sista timmen.en annan sak var att jag fick GÅ till skolan eftersom mitt busskort inte har kommit. jag lackar bäverstjärt på SL ! jag skulle haft det i fredas !! på hemvägen kunde jag flörta lite med chaffisen och han kunde inte motstå :)

min hälsovecka har börjat. det innebär att jag itne får äta, som leder till att jag är utsvulten. detta är ett vad och gäller dock bara i en vecka! när veckan är  slut så ska jag äta som en riktig karl, det lovar jag :)





jag va jättesnygg idag , tyvärr kunde jag inte vända på bilden :)
pussar från emma


-10000

kom precis hem, lika kallt som vanligt, wiho fick sluta tjugo minuter tidigare , jag måste åka på falsk biljett förmitt  busskort inte kommit än.. fan DAMP , man klarar sig inte utan det , nästan handikappad ju :o ?

F1QL

fan jag hade skrivit ett inlägg och såklart ska det raderas..
men iaf det här bli rnog mitt sista inlägg för ikväll, det jag gör just nu är ingenting, inne lite på fejjan, spelar spel, föresten är på sista banan på bubble trubble 2 slåååååååååå det om ni kan ! , imorn blir väckarklockan på sju, skulle jätte gärna vara trött och bara sova men såklart är jag inte det , det ända jag har i mitt huvud är filmen paranormal activity, jag vågar ju knappt sova själv och den ger mig mardrömmar! ,
juste måsta bara berätta vad min pappa sa här om dan; vet du vad F1QL betyder ? nej sa jag för hade ju ingen aning kanske fiol? ( kan ni gissa vad det betyder? ) nej det betyder fettcool , det borde ju du veta det är ju "erat" språk .. :O TÖNT på hög nivå höhöhö
the night is on and the light is off - ALEXANDRA
orkar inte ladda upp bilden jag tänkt lägga in , sooorry


en vis kvinna har talat



ska kolla på någon tråkig film på fyran innan jag slocknar helt.

nu är det sängen som gäller för emma - dirrmod!!!!


släck alltid ljusen innan du går och lägger dig

ALEX- hej iiggen , nu är det besöks rekord IGEN ! , hahahah men tyvärr säger jag inte hur mycket det är för det skulle bli pinit :) , sitter och kollar halft på johan falk, ngn som sett den ? , hmm vet inte riktigt vad jag tycker om den men .. asså sertiöst hur kan man vara hungrig när man käkat tusen mackor och miljarder hamburgare :O ? , tell me becuse i don´t know -.- imorn blire släktkalas igen, hmm då blire bullar och hela rullen , går dit för tårtan inget annat ;D ! ngn mer än jag som kollar på paradise? PH in my heart , nej men ska kolla´på dom nya avsnitten i datan, juste föresten , hur kan ngn vinna i det där spelet , fattar naaaaada det kommer ju bara in nya människor hela tiden x)))
 
vem är snyggaste .. hmm ..


hälsokost till lägre pris !

jag och kajsi åkte till träning och vi mötte upp skogis och wesslobitch innan och vi lekte pokemon :)) när vi kommer till träningen så säger kärringen i receptionen att det stänger om en halvtimme. jag kollade på henne och gav henne den där blicken som man inte vill att "emma biffen hellgren" ska ge! så vi fick springa som judar på rullbandet istället, det funkade de me. efter träningen var det tänkt att vi skulle kolla på bajshockey men när vi kommer hem är den slut. jävla attans järnspikar vilken otur jag och kotte har idag. så nu sitter vi här mätta som plättar och ska snart glutta lite på paradise hotel :D










klart slut - slipsknut - emma




me like duntofflor

kom hem precis nu, märker att emma bloggat för fullt, men hon har också förstört våran blogg, vart har headern tagit vägen?? ngn som kan berätta det :o ? , nu får faktiskt hoooon fixa den :o) , annars då, jag har inte lagt in bilderna jag gör dte imorn lovar för då får jag MIN data och den är hos papi, förlåttttt, imorn äre skolan igen , igen, igen och igen i tusen dagar till :( .. ska nog sluta i skolan, kan ju alltid börja sälja sitution stockholm , eller varför inte :OOO ?

 
INBJUDANDE , MUUMS :))


Kajkoklutten gästbloggar



en bild på mig och emmut från förra sommaren :)


jag råkade ta bort våran design och min kamera är sönder :'(

snart kommer kajsa-bajsa-rövskägg hit och vi ska prata allvarliga grejor. sen ska vi träna och vips så har den här dagen gått utan konstigheter den också, precis som alla andra :-)



tack och adjö - en båt i en sjö-emma


tejp på tele är mordernt

vart är världen på väg? jag har blivit emo, målat naglarna svarta och allt, åååhmajgaad .....



herregud jag blir nästan rädd för mej själv :'( - emma


du är så ful att dina bajskorvar skäms över att komma från dej.

.

s to the öndag

hata söndagarrrrrrrr! vad har vi människor gjort dej gud för att du ska straffa världen med söndagar , låt oss va , vi vill dej inget illa , ta bara bort söndagar från veckan? bara ordet "söndag" är ju så nedvärderande och trist och fruktanvärt ledsamt. du som kan fixa bröd och vin till hundra pers på bara nån sekund kan väl byta namn på en ynka liten pluttedag?? jag menar , hallå hur svårt kan det vara att bara byta.. om du nu läser detta så snälla, snälla byt namn på dagen så att den heter palto? (uttalas pallto)

tack på förhand-emma


i´m lovin i´t

gooodmorgon, fan söndag , hatar söndag av hela mitt hjärta, man har alltid tråkigt på söndagar och så vet man att man börjar skolan imorn, blääääää,  fyfan idag ska jag köpa tusen saker till mitt nya rum , inte en spänn ska det vara kvar.. får se hur det blir med det.. och seriöst hur jävla kallt är det ute :O , vill dom att man ska frysa ihjäl direkt när man går ut eller , att alla ska sitta hemma och tråka för man inte kan gå ut :O , ge mig väääääääääääärme annars :@ .. skickar jag den här fina hunden på dom :
räddaa vavavava :D
 
alexxxxxxandra


emma skriver ett inlägg

vi har besöksrekord på bloggen och klockan är bara 00.51 , *stoooooooooooooolt*


min telefon är brun som bajs

kom precis hem från värsta asabasaamegakrööökewwwwt jao. vi har supit skallen av oss och kräkit i fyra papperskorgar. nejnej jag bara skojjar , vi är coolare än så. vi har varit på Mcdonki och varit allmänt coola. jag såg en jätteful tant idag i stan!! asså inte bara ful asså hon var sjukt jävla ful.... nästan äckligt ful. typ så man börjar undra varför hon inte tar självmord eller nåt :D aja stackare det kan ju inte hon hjälpa :') ¨




nu ska jag muuuusa galet med pappsen, hörs sen rumpNullare - emmiiiiiis

jag föredrar mcflurry med daim och colasås

hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj, kom precis hem nu orkar inte förklara vad vi gjort föe det kommer leda till ingenting men jag har iaf varit med emmisen och kajjkolajjko, jag har ingen aning om om emma skrivit ngt så jag kan berätta lite om vad vi gjorde i stan, vi gick i tusen miljarder hm affärer och letade efter en tröja emma vill köpa, hon har alltid otur när hon ska köpa kläder, hon vet EXAKT vilken tröja hon vill ha, men när hon väl ska köpa den är den slut eller så finns den inte i hennes storlek, såklart var det så idag med -.- men somsagt det är ju alltid kul i stan, man kollar i affärer, fryser häcken AV sig, hungrar ihjäl eftersom man aldrig får mat och så får man ont i ryggen för man går så mycket , HAHA :)))) juste, ingen julgransplundring blev det heller , faan ( en tår faller på min kind )
imorn tror jag ja bara ska vara hemma, har inte träffat min mor på flera veckor känns det som, gullig och snäll jag vet att jag är :) , när jag ändå passar på att vara så kan jag ju lika hjärna ( hahaha gärna dårå ) åka och kolla på carolines my little sisters match, hon är GRYMM , om jag ska erkänna är hon nästan bättre än mig i handboll och hon är tre år yngre, hahah vilket skämt ... imorn kommer bilder från idag när vi var på skiiit mysig restaurang och åt pizza !
sååhär fina blev vi då :) :


snorbobbor och rövare

efter att ha blivit väckta av min brors käre vän skogis(:@) så äre dags att fara till landet far far away. vi ska shoppa och titta på krullefans nya lägenhet. hennes mamma bjuder tydligen på lurre där också, oooouuuuf!

grrr rödbetan-emma


alex here :O

gääääääääääsp , vaknade för en halvtimme sen , jag är skit trött :o
brukar aldrig sova till tolv men ja det kan ju bero på andra saker..
idag är en helt ny super duper under bra dag ,
just nu är det bara jag här i emmas rum , ingen aning om vad hon
har för sig (?) vi ska snart fixa oss så vi kan tagga låångt till något roligt
jag hopaps fortf på julplundring höhö.. men dt ser mörkt ut :(
apropå det , DET ÄR SOOL , har det varit det på en månad typ?
NEEEJ! , haha fan vad najs
 ( en mega cool gubbe med glajjor från msn messenger sitter hära )
så då måste vi ta många bilder ute i snön till våran kära blogg med så många besökare
nej men faktiskt så har vi inte berättat för ngn om den än, hihiwhiwhiwh buusigt va :))) ?
och föresten nu kanske vi drar in till the big city för att min mamma ringde och
sa att hon bjöd oss på lunch så fick vi kolla på lägenheten där som jag
ska flytta till.. får se hur vi gör med det tycker jag :)

hmm tror dt ligger en snygg tjejhund framför den här hunden,
eller vad tror ni ? grrrrrr






schhhhhhhh !

alexandra sover och nu är det natti natti för emma också, puss

stresskuddar är bra att ha

meeeeeh tja , det var längesen !
nu blir det nog det sista inlägget för ikväll eftersom vi är skiieeet trötta,
nej men emma kanske också gör ett till , you never know
imorn vad händish dårå? jo men vi väljer mellan julplundring i källbrinken
eller shoppa , hmm jag tycker julplundringen tönt som jag är, emma tjatar
om att hon vill till best of brands ( stavning ???? ) för det är 50% ,
det käääns som att vi kommer åka dit i onödan , att vi inte kommer hitta något
eller så kommer vi bara åka in till stan och köpa ett par trosor eller något annat fint 
och då tar jag hellre julplundringen,
vad vi gör nu , för en liten stund sen skulle vi testa
och spela hotel 626 , ngn som spelat det?
iaf, börjar med att vi kommer in i ett hotellrum och ska ta kort på ngn brud,
vi ba okej men det kan väl inte vara så svårt , men när vi tar kort på henne
är det ju inte en vanlig tjej utan jag vet inte vad men läskigt vare ,
båda höll på att skita på sig och datan höll på att flyga i marken och
så stängde vi av på datan på dirren ,
snipp snapp slut så va sagan slut !
alex the man..


lebbit

bög bög bög bög bög BÖG bög :)
vi gillar ordet bög, vi gillar substantivet bögar osso :)))))


mobiler är coola

nej nu känner jag att jag också måste göra ett inlägg , emma har ju redaan gjort tre wow wow wow :D , som ni vet äter vi jordgubbar och det ger minnen från i somras , vi såg ut som jordgubbar för vi ätit så mycket hahahaha, nej men nu tror jag vi ska gå ut om vi hittar något (?) annars äter vi bullar, nej men shit hur ska den här bloggen gå det enda jag skriver om är vad vi äter och det var det enda vi inte fick skriva om!?, haha jadu..

jag älskar den här bilden, från midsomras när vi var på öland, shit..
aleeex


dags för fredagsmyyyyyys

JORDGUBBAR!

jag och alexandra ääääter jordgubbar medans corre-borre-snopp fixar våran design. ojojojoj va va fin den blir, de tackar vi för. fy fan va mysigt vi har , shiiiat :D är superduperglad men jag vet inte varför, såna dagar gillar vi ! aja nu ska jag ta en apelsin tror jag , pusss :))))

 



muuuusigt !

duluktarfis-emma


glöm inte bort att komma ihåg mej

hej bebobloggen va händeråå? själv är jag helt helt HELT ensam, också kallad Mr Lonley ( i have no body... lalala ) mamma is working, papi är på bajs-HOCKEY , bror är på bajs-hockey. alexandra käkar hos sina kusiner??? nmin kajsi är och super sig dyngis hos nån med pool och jag får icke vara med :O va äre för stil ni kör med grabbar och tjejer??? det ända jag kan tänka på är den där otroligt läskiga nästan barnsliga filmen som man inte ens kan uttala namnet på , " paranormal activity " , kan inte stava heller kände jag nu , kände också att jag inte bryr mej så jäkla mycket om jag kan stava till de eller inte... aja nu babblar jag i nattmössan eller vad är det man säger. nu ska jag smsa lite och muuusa med mej själv.

 

 

såhär butter blir jag när jag blir lämnad ensam


jag har potatis i min strumpa :(

yoooo bror.
klarade av hela skoldagen utan att typ få nåt aggresivt anfall och typ skada fyra och döda två :)
idag äre fredag fredag FREDAG fredag F-R-E-D-A-G.
jag vettefjutt vad jag ska göra idag faktist, deet blir nog P-Rulle med aaaaalex.

 

duluktarfis-emma



fuck skolan imorn :D

nu sitter jag och spelar bubble troubble med min lillasyrra , det går skit bra , hon sitter och skriker hela tiden om man förlorar och blablabla :) , kom hem från träningen för en timme sen, åtta pers, INTE kul, men skitsamma, nu måååste jag faktiskt äta om ngn undrar för jag dör annars :) , och juste imorn är det skola, shiiiit jag längtar -.-
bild på mitt lag , när vi vann eken femte året i rad ! :)
 
 
aleex, den coola (?)


lökjonas

det är skola imorn .. vad mer ska jag säga annat än att jag vill ta självmord :(
men HALLÅ? de går ju inte, va säger jag. tänk om jag bara skulle dö? usch va hemskt.
jag är faktist lite nervös :D
 

duluktarfis-emma

!

såå andra inläggat, wooow eller hur ;) ?
vad ska jag skriva, kanska hur min dag har varit ,
eller jag vet, alla vill ju såklart veta vad vi har ätit,
tjockisar som vi är har vi gjort pankilankisar ,
myycket bra säger jag bara godaste jag ätit på länge.
det här kommer nog bli en oseriös blogg hoppas vi men vi får se!
 
sugmingreeeej :) , såhär kul har vi :)

o.0

heeeeeeeeeeeej hääääj hej hejhejhejjehhejejhejejej hej


RSS 2.0